ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ...

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ...

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 07 Σεπ 2010, 10:19

Το κυβερνητικό σχήμα όπως προέκυψε από τον ανασχηματισμό, έχει ως εξής:

-- Το υπουργείο Εσωτερικών αναλαμβάνει τον συντονισμό μεταξύ όλων των άλλων υπουργείων. Υπουργός παραμένει ο Γ. Ραγκούσης με υφυπουργούς τη Θ. Τζάκρη και τον Γ. Ντόλιο

-- Δημιουργείται υπουργείο Επενδύσεων, με υπουργό τον Χ. Παμπούκη που παραμένει και υπουργός Επικρατείας.

-- Δημιουργείται υπουργείο Θαλάσσιων Υποθέσεων, Νήσων και Ναυτιλίας με υπουργό τον Γ. Διαμαντίδη και υφυπουργό την Ε. Τσουρή.

-- Στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, υπουργός ορίστηκε η Λ. Κατσέλη, με αναπληρωτή υπουργό τον Γ. Κουτρουμάνη και υφυπουργούς τους Α. Νταλάρα και Β. Κεγκέρογλου.

-- Στο υπουργείο Οικονομικών παραμένει υπουργός ο Γ. Παπακωνσταντίνου, με υφυπουργούς τους Γ. Σαχινίδη και Δ. Κουσελά

-- Στο υπουργείο Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας που θα μετονομαστεί σε υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, νέος υπουργός είναι ο Μ. Χρυσοχοϊδης, με αναπληρωτή υπουργό Μακεδονίας Θράκης τον Σ. Ξυνίδη, και υφυπουργούς τους Π. Ρήγα και Ντ. Ρόβλια. Το νέο υπουργείο είναι απαίτηση όλων των επιχειρηματικών ενώσεων. Θα διαχειριστεί το ζεστό χρήμα του ΕΣΠΑ, μέσω του νέου «αναπτυξιακού νόμου».

-- Στο υπουργείο Υγείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αθλητισμού και Διατροφής αναλαμβάνει υπουργός ο Αν. Λοβέρδος, με υφυπουργούς τον Χρ. Αηδόνη και Μ. Τιμοσίδη.

-- Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει ο Χρ. Παπουτσής και τη θέση του γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ παίρνει ο Μ. Παπαϊωάννου. Υφυπουργός αναλαμβάνει ο Μ. Οθωνας.

-- Στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων παραμένει υπουργός ο Δ. Ρέππας, με υφυπουργούς τους Γ. Μαγκριώτη και Σπ. Βούγια.

-- Στο υπουργείο Παιδείας Δια βίου Εκπαίδευσης και Θρησκευμάτων υπουργός παραμένει η Αν. Διαμαντοπούλου. Δημιουργείται θέση αναπληρωτή υπουργού, με τη Φ. Γεννηματά, ενώ υφυπουργοί παραμένουν η Ε. Χριστοφιλοπούλου και ο Γ. Πανάρετος.

-- Στο υπουργείο Εξωτερικών, θέση υπουργού αναλαμβάνει ο Δ. Δρούτσας, αναπληρωτή υπουργού η Μ. Ξενογιαννακοπούλου και υφυπουργούς τους Δ. Δόλλη και Σ. Κουβέλη.

-- Στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής παραμένει η Τ. Μπιρμπίλη με αναπληρωτή υπουργό τον Ν. Σηφουνάκη και υφυπουργούς τον Γ. Μανιάτη και Θ. Μωραϊτή.

-- Στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας παραμένει ο Ευαγ. Βενιζέλος και αναπληρωτής υπουργός ο Π. Μπεγλίτης.

-- Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υπουργός αναλαμβάνει ο Κ. Σκανδαλίδης στη θέση της Κ. Μπατζελή και υφυπουργοί οι Μ. Αποστολάκη και Γ. Κουτσούκος.

-- Στο υπουργείο Πολιτισμού υπουργός παραμένει ο Π. Γερουλάνος, ενώ αναπληρωτής υπουργός υπεύθυνος για ΜΜΕ διορίζεται ο Τ. Χυτήρης. υφυπουργός παραμένει ο Γ. Νικητιάδης.

-- Στο υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων υπουργός παραμένει ο Χ. Καστανίδης.

-- Στη θέση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος παραμένει ο Γ. Πεταλωτής.

-- Τη θέση του αντιπροέδρου διατηρεί ο Θ. Πάγκαλος.

http://www2.rizospastis.gr/story.do?id= ... e=7/9/2010

-------

Προσέξτε και τις νέες ονομασίες που έχει προσδώσει η ¨αντιεξουσιαστική" :banghead: (κατά τον ΓΑΠ) κυβέρνηση της... "επανάστασης του αυτονόητου" :nuts:

Δεν άφησε σχεδόν καμία ως είχε.

Αυτές που γρατζουνάνε κάτι στο πίσω μέρος του μυαλού μου, κάτι που μου φωνάζει "επικίνδυνο και εν δυνάμει φασιστικό στις αλλαγάρες που έρχονται", είναι:

υπουργείο Θαλάσσιων Υποθέσεων, Νήσων και Ναυτιλίας - αυτό κάποτε αν θυμάμαι καλά ήταν το Υπουργείο Αιγαίου, σωστά; Φτου κακά η λέξη Αιγαίο... Τι προμηνύει αυτό;

εντωμεταξύ υπάρχει κι άλλο ένα, το Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας
Δηλαδή, δύο διαφορετικά υπουργεία που θ'ασχολούνται με τη ναυτιλία...
Φοβερή οργάνωση και συμμάζεμα...

Υγείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αθλητισμού και Διατροφής
Εκτός του ότι ο Λοβέρδος που επελέγη για υπουργός ενός υπουργείου...διατροφής είναι για γέλια και για κλάματα, τι θέλει να πει ο ποιητής (ΓΑΠ) βάζοντας τη διατροφή ως "ταμπέλα" σ'ένα υπουργείο; Ήδη επενέβη δραστικότατα σε μια συνήθειά μας (το κάπνισμα). Προβλέπεται να επέμβει στη συνέχεια και στη διατροφή μας;;;

υπουργείο Παιδείας Δια βίου Εκπαίδευσης και Θρησκευμάτων
Δε θα το σχολιάσω. Το αφήνω στην κρίση σας. Σταθείτε στο "διά βίου". Λέει πολλά...

υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
Εδώ πια είναι η πανηγυρική απόδειξη της απόλυτης συνταύτισης του ΓΑΠ με το νεοταξίτικο κατεστημένο, που έκανε "διάσημη" την κλιματική αλλαγή, λες κι είναι νέο φρούτο! Πάντα υπήρχαν κλιματικές αλλαγές, τώρα προτάσσονται και προβάλλονται με πλείστους όσους "μελετημένους" τρόπους, (ο ένας της υπερθέρμανσης του πλανήτη απέτυχε παταγωδώς, αλλά δεν πτοούνται - παραπέμπω στο topic μας CLIMATEGATE για τα σχετικά), ώστε να μας χώσουν τους "πράσινους" φόρους, που αποτελούν φυσικά άλλον έναν τρόπο αφαίμαξης αλλά επιβολών (ψευτο)οικολογικών μέτρων (που θα επέμβουν ΠΑΛΙ σε συνήθειές μας) , για να μας αποτελειώσουν.

Δεν πάμε καλά, παιδιά. Καθόλου καλά.
Και η σιωπηλή/αδρανής αποδοχή όλων αυτών, με αρρωσταίνει... :sick:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Re: ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ...

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τρί 07 Σεπ 2010, 17:01

Μεριές σύντομες παρατηρήσεις:

- Επανέρχεται στην ουσία το Υπουργείο Ναυτιλίας. Οι ανευθυνουπεύθυνοι κατάλαβαν επιτέλους τη μλκ που έκαναν με το να το καταργήσουν. Το αν θα λειτουργήσει ορθά, φυσικά, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

- Ο σα-ραγκούσης ο εβραιόσπορος παραμένει ακλόνητος. Παρά την αποτυχία του λαθρομεταναστευτικού νόμου να προσελκύσει νέους ψηφοφόρους. :cool:

- Στο Οικονομικών ο άχρηστος ανηψιός του μεθύστακα Παπακωνσταντίνου (Υπ.Εξ επί Μητσοτάκη).

- Η Κατσέλη θα πρέπει να πιάσει με γυμνά χέρια την καυτή πατάτα που της πέταξε ο Λοβέρδος (1.500.000 άνεργοι στο 2011, μείωση επιδόματος ανεργίας, απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων κ.ά). Τη βλέπω να παθαίνει εγκαύματα 3ου βαθμού.

- Παπουτσής στη θέση Χρυσοχοϊδη. Χμμ ενδιαφέρον...

- Στο υπουργείο Απαιδείας η Αννούλα η μποντυμπιτελμπέργκερ. Η ξεφτιλισμένη η Δραγώνα άραγε συνεχίζει;

- Κορίτσια ο Δρούτσας στο Υπ.Εξ ως υπουργός και με τη βούλα. Ο Νταβούτογλου έχει κρυφτεί από τον φόβο του. Το ίδιο και ο Γκρουέφσκι που περιμένει τη λυπητερή για την ονομασία. Όχι για τα σκόπια φυσικά, αλλά για εμάς. :cool:

- Η γαρμπίλη συνεχίζει ακάθεκτη με τα φωτοβολταϊκά...

- Ο Big Ben συνεχίζει στο αμύνης το ξήλωμα του στρατεύματος έως ότου να διαλυθεί τελείως. Παρέα με τον Βασιλάκο τον επονομαζόμενο και τσετσένο (άρματα δίχως βλήματα, αεροσκάφη δίχως συστήματα αυτοπροστασίας, υποβρύχια χωρίς τορπίλες).

- Βλέπω τον Σκανδαλίδη να το ρίχνει στα Βιολογικά προϊόντα με αυτά που θα αντικρύσει στο υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων.

- Επίσης ο Καστανίδης συνεχίζει απτόητος ώστε να απελευθερώσει όλους τους κρατουμένους των φυλακών. :cool:

- Αλλά το κερασάκι στην τούρτα είναι ο γόης ο Πάγκαλος. :D Τι κερασάκι δηλαδή, μεταλλαγμένο των 150 κιλών. :cool:

Στην ουσία μιλάμε για ομολογία αποτυχίας από μέρους του ανικάνου geoffrey. Ομολογεί ότι έχασε έναν χρόνο με μλκς. Συν το ότι μας χρέωσε 3,5 εκατομμύρια για τα ταξιδάκια αναψυχής του ο άχρηστος. Βλέπω το ρεκόρ του κωστάκη να τρίζει στο βιβλίο γκίνες. :cool:
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 07 Σεπ 2010, 17:19

Επανέρχεται στην ουσία το Υπουργείο Ναυτιλίας.
Εις διπλούν κιόλας. Για κοίτα πιο πάνω...

Στην ουσία μιλάμε για ομολογία αποτυχίας από μέρους του ανικάνου geoffrey.
Δίνεις συγχωροχάρτια αποκαλώντας τον ανίκανο.
Ικανότατος ειναι... Μας βάζει με περισσή μαεστρία στο σωστό δρόμο της νεοταξίλας.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Τρί 07 Σεπ 2010, 17:28

Iwn Rwmanos έγραψε:
Στην ουσία μιλάμε για ομολογία αποτυχίας από μέρους του ανικάνου geoffrey. Ομολογεί ότι έχασε έναν χρόνο με μλκς. Συν το ότι μας χρέωσε 3,5 εκατομμύρια για τα ταξιδάκια αναψυχής του ο άχρηστος. Βλέπω το ρεκόρ του κωστάκη να τρίζει στο βιβλίο γκίνες. :cool:
εγώ δεν είδα να ομολογεί τίποτα

αντιθέτως βλέπω εσένα να ονειρεύεσαι ανίκανες κυβερνήσεις και όχι πουλημένες ... αν έκοψες το τσιγάρο άρχισε το πάλι .... αν δεν καπνίζεις είναι ώρα να αρχίσεις ..... κάτι δεν πάει καλά με εσένα

"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 07 Σεπ 2010, 17:50

Δεν θα ειναι υπουργειο ναυτιλιας.
Αλλα υπουργειο διαλυσης της ναυτιλιας.
Για να ολοκληρωθει η καταστροφη και η πληρης υποταγη στις τράπεζες.
Δεν τους συμφερει που εχουμε την μεγαλυτερη ναυτιλια του κοσμου.
Ουτε και αυτη η ναυτικη μας παράδοση, που ξεκινησε οχι πριν εκατο ουτε πριν διακοσια αλλα πριν χιλιαδες χρονια.
Οσων αφορα τον ανασχηματισμο θα πω δυο παροιμιες που μου ρχονται στο μυαλο.
θα κανω μπιπ πριν προλαβει η καριατιδα

Α)κοντης μπιπ της φταινε οι τρίχες.

Β)Την κουραδα κι αν την ξεσκονιζεις παλι κουραδα μενει.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 07 Σεπ 2010, 18:14

Πάντως εξακολουθείτε να μην εμπεδώνετε και να μην εστιάζετε.
ΔΥΟ υπουργεία "ναυτιλίας" υπάρχουν. (διπλή διάλυση?? χαχα) Δείτε στο ποστ μου, και στα σχόλιά μου.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί τα'κανε δύο;
Είναι δύσκολο να μπω στην ψυχολογία του ποιητή. :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 07 Σεπ 2010, 18:17

Ισως για να υπαρχει μια τεχνητη συγκρουση αρμοδιοτητων αναμεσα στα δυο υπουργεια, και να φανει οτι η διαλυση της ναυτιλιας, εγινε απο λαθος κι οχι απο πρόθεση.
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Τρί 07 Σεπ 2010, 19:34

Είναι πολλά τα λεφτά και πρέπει να μοιράζονται .... :cool:

-Κωστής Παλαμάς-
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τρί 07 Σεπ 2010, 21:21

αντιθέτως βλέπω εσένα να ονειρεύεσαι ανίκανες κυβερνήσεις και όχι πουλημένες ... αν έκοψες το τσιγάρο άρχισε το πάλι .... αν δεν καπνίζεις είναι ώρα να αρχίσεις ..... κάτι δεν πάει καλά με εσένα
Έχω εξηγήσει επαρκώς ότι το ανίκανος δεν αναιρεί το πουλημένος. Είναι πάγια πρακτική εκείνων που συντονίζουν το παγκόσμιο δίκτυο η επιλογή μετριοτήτων, υπομετριοτήτων και ανθυπομετριοτήτων (όπως πολύ σοφά το έθεσε ο Κονδύλης) στις κυβερνήσεις.

Αν δεν μπορείς να το κατανοήσεις αυτό αποτελεί δικό σου πρόβλημα κατανοήσεως. Πάντως όταν θα αναφέρεσαι σε μένα θα μιλάς καλλίτερα. Και πρόσεξε γιατί εσύ το ξεκίνησες.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Τρί 07 Σεπ 2010, 21:53

και πιστεύεις ότι δεν χειρίστηκαν ικανά το κόλπο μέχρι τώρα ;

ε τότε είσαι άκαπνος σίγουρα :P

-Κωστής Παλαμάς-
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 07 Σεπ 2010, 22:00

Ο Ιωνας θαρρω πως εχει δικιο.
Οι τοπικοι αρχηγοι δεν χρειαζεται να ειναι ιδιαιτερα εξυπνοι ή ικανοι.
Ενας εξυπνος αποτελει κινδυνο να ριξει το αφεντικό του.
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τρί 07 Σεπ 2010, 22:55

Μάλλον σε πείραξαν τα τοξικά απόΒΛΗΤΑ που διαφημίζεις. :cool:
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 351 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 07 Σεπ 2010, 23:45

Ο σα-ραγκούσης ο εβραιόσπορος παραμένει ακλόνητος. Παρά την αποτυχία του λαθρομεταναστευτικού νόμου να προσελκύσει νέους ψηφοφόρους
Τελικά πέταξε τη μεταναστευτική πολιτική στο εργασίας και θα αναλάβει το αντικείμενο η εξαδέρφη του (Ξέρετε για ποιά ξαδέρφη μιλάω). Εκείνη που έχουν το ίδιο όνομα αλλά είναι γνωστή με το επίθετο του συζύγου (ΚΟΥΙΖ). Θα πάνε εκεί και τα θέματα ιθαγένειας........άσχετο.
Ανω κάτω. Ασχετες αρμοδιότητες σε άσχετα Υπουργεία. Δύο υπουργεια για το ίδιο θέμα (Ναυτιλία) Δύο υπουργεία θα ασχολούνται με Επενδύσεις.

Όλα στο πόδι και όλα στα κάρβουνα. Όλα πατσαβουρηδόν.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τρί 07 Σεπ 2010, 23:55

Όλα στο πόδι και όλα στα κάρβουνα. Όλα πατσαβουρηδόν.
Η ανικανότης στο μεγαλείο της. Ειδικά τα δύο ναυτιλιακά υπουργεία από εκεί που δεν υπήρχε πριν. :cool:

Όσο για την κυνική ομολογία Παπουτσή ότι το σύστημα της δημοσίας διοικήσεως δεν επιτρέπει τη συγκρότηση ολιγομελών κυβερνητικών σχημάτων, αυτό από μόνο του είναι έμμεση απολογία αποτυχίας των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων.
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Τετ 08 Σεπ 2010, 00:26

ArELa έγραψε: υπουργείο Επενδύσεων, με υπουργό τον Χ. Παμπούκη
Εχουν μαζευτει οι επενδυτες , στις πλατειες ειναι και περιμενουν που θα στεγαστει το υπουργειο να κανουν ουρα :lol:
doctormarkon έγραψε:ελικά πέταξε τη μεταναστευτική πολιτική στο εργασίας και θα αναλάβει το αντικείμενο η εξαδέρφη του (Ξέρετε για ποιά ξαδέρφη μιλάω).
Ετυχε :loco: ... ( μοιαζουν κιολας φυσιογνωμικα )
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 08 Σεπ 2010, 00:50

Orion έγραψε:
ArELa έγραψε: υπουργείο Επενδύσεων, με υπουργό τον Χ. Παμπούκη
Εχουν μαζευτει οι επενδυτες , στις πλατειες ειναι και περιμενουν που θα στεγαστει το υπουργειο να κανουν ουρα :lol:
doctormarkon έγραψε:ελικά πέταξε τη μεταναστευτική πολιτική στο εργασίας και θα αναλάβει το αντικείμενο η εξαδέρφη του (Ξέρετε για ποιά ξαδέρφη μιλάω).
Ετυχε :loco: ... ( μοιαζουν κιολας φυσιογνωμικα )

Αχαχα
O Orion παίρνει από μένα ένα νοητό βραβείο για το τρολάρισμα του μήνα, για να μην πω της χρονιάς μ'αυτό το ποστ! :lol: :lol: :thumb:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Τετ 08 Σεπ 2010, 00:57

:lol: :lol: Αμα το δικο μου ειναι τρολάρισμα , ο ανασχηματισμος που κανανε τι ειναι βρε τοτε? :lol:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 08 Σεπ 2010, 09:59

Orion έγραψε::lol: :lol: Αμα το δικο μου ειναι τρολάρισμα , ο ανασχηματισμος που κανανε τι ειναι βρε τοτε? :lol:
Δεύτερο σούπερ-τρολ!
:skaw:

αλλά απαντώ:
Ο ανασχηματισμός είναι σταχτούλα στα μάτια που είναι ήδη γκαβάδια, για να'χουμε ν'ασχολούμαστε και να'χουμε να λέμε. Είναι τρελάρισμα, όχι τρολάρισμα, αφού σιγά σιγά μας οδηγεί στην τρέλα και την απόγνωση... Γιατί ναι, εκεί που λέμε πως δεν υπάρχει χειρότερο, θα δεις ότι το νέο αυτό κυβερνητικό (? μάλλον εκτελεστικό εντολών) σχήμα, θα ξεπεράσει τον προηγούμενο εαυτό του. Ο ΓΑΠ σπάει τα δικά του ρεκόρ εδώ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Τετ 08 Σεπ 2010, 10:59

Βικουλα :rose: Βικαρα και λοιποι αγαπητοι αγαπητες ενιοτε διαφωνουντες συχνα πυκνα συμφωνουντες,
Δυστυχως εδω και χρονια στην Ελλαδαν μας χρειαζεται σαρωτικος
ανασχηματισμος ιδεων , "πολιτισμου" και προτυπων...περα και πανω απο ονοματα, προσωπα και κομματικα
στεγανα...

κατα ταλλα αλλαξε ο μανωλιος κι εβαλε τα ρουχα του αλλιως

σαν το ανεκδοτο που οι φανταροι υστερα απο ενα μηνα απλησια αλλαζουν εσωρουχα...εσυ μαυτον εσυ μαυτον κτλ κτλ

τι γιαννης τι γιαννακης κτλ κτλ

μονοδρομος -εγγυηση επιτυχιας σε τουντον τοπον ειναι η τεκμηριωμενη παρελθουσα αποτυχια ανα τομεα...
εισαι η υππαιδειας με τη φιλη σου θαλεια γραμματεα?παραμενεις...εισαι παπουτσης? θα επανελθεις σε θεματα προστασιας πολιτη...θυμαστε? :(
εισαι χυτηρης?ΜΜΕ επικοινωνια...δρουτσας?θα αναβαθμιστεις

σαν να μαζευεις τους κοντους να τους βαζεις σε θεση πιβοτ...οταν χανεις με 40 ποντους και ειναι ολοι φορτωμενοι
με 4 φαουλ...

τιποτα δεν εχει αλλαξει [οσον αφορα εις τα κακα]
τιποτα δεν ειναι οπως παλιαααα[οσον αφορα τα παλαι ποτε θετικα] :banghead: -[μιλω για την εποχη με το γερανι
στην ασπρισμενη αυλη
που ειμασταν λιγοι μα δειχναμε πολλοι...]
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 08 Σεπ 2010, 11:24

Δυστυχως εδω και χρονια στην Ελλαδαν μας χρειαζεται σαρωτικος
ανασχηματισμος ιδεων , "πολιτισμου" και προτυπων...περα και πανω απο ονοματα, προσωπα και κομματικα
στεγανα...
Απολύτως! :thumb: (και όχι μόνο στην Ελλάδα...)
Ειναι αυτό που εννοούσα όταν έλεγα Επ-Ανάσταση, αλλά πήρε τη λέξη ο ΓΑΠ (και άλλοι) και την έκανε μαντάρα, την διέλυσε στα εξ ων συνετέθη όταν μίλησε για "επανάσταση του αυτονόητου..."

Όπως διαλύσανε τη λέξη "αντι-εξουσιαστικός (αγών)", και ο ΓΑΠ και τα ψευτοτσαμπουκαλίδικα, ψευτοαναρχικά τσιράκια της εκάστοτε εξουσίας που αυτοαποκαλούνται έτσι.

Γιατί ουσιαστικά κανείς δε μπαίνει στην απλή λογική να νιώσει πως είμαστε ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΙ σαν ράτσα στο σύμπαν (η ανθρωπότης εννοώ) και πως κάθε μορφή εξουσίας που ασκείται επάνω μας είναι αφύσικη, πολλώ δε μάλλον αυτή που μας αφαιρεί ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ δικαιώματα αυτοδιάθεσης και δυνατότητας να κάνουμε τις ατομικές μας επιλογές. Γιατί δε μπαίνουμε σ'αυτή τη λογική; Γιατί το "δόγμα" που μας φύτεψε το σύστημα στο κεφάλι, μας πείθει ότι είμαστε ανήμποροι και υποτακτικοί στα καπρίτσια (που αποκαλούν "πολιτικές αποφάσεις") κάποιων λίγων ε(α)λιτολαμογιών που εξουσιάζουν τον πλανήτη.

Ο βασικός πυρήνας αυτού του ανασχηματισμού, θα είναι να ξεκολλήσουμε από πρόσωπα ή/και κόμματα. Το παιχνίδι είναι στημένο και περιλαμβάνει τους πάντες στα εξουσιαστικά κλιμάκια της συμφοράς/ανικανότητας/ξεπουλήματος. Κι όποιος ανέβει απλά εκτελεί εντολές. Κι αν σταθούμε (γιατί εκ των πραγμάτων δε γίνεται να μη σταθούμε) για λίγο στο πρόσωπο που τώρα έχει το τιμόνι, αρκεί να καταλάβουμε πως είναι από αυτούς τους απόλυτα και πειθήνια αφοσιωμένους στο Ιλουμινο-Μπιλντεμπερο δόγμα της παγκοσμιοποίησης που (εμφανώς πλέον σε όλους θαρρώ) μας οδηγεί στην κατρακύλα της τυρρανίας με μια σιδερόμπαλα στο πόδι.

Πρώτα η εξαθλίωση. Οταν ολοκληρωθεί αυτή, θα'χουμε ψαρώσει τόσο, που θα μας χειραγωγεί-ελέγχει πλήρως.

Είθε να έρθει η μέρα που κάποιος άγιος ξεψαρωμένος θα υψώσει ανάστημα λέγοντας πως πετάει τα δεσμά. Έστω και κόβοντας το πόδι με τη σιδερόμπαλα. Καλύτερα κουτσός, παρά πεθαμένος.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 351 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 09 Σεπ 2010, 10:59

Σήμερα στο κτίριο της Β. Σοφίας μπαίνουν οι μαστόροι. Οι υπάλληλοι φέυγουν για να στριμωχτούν όπως - όπως με τα χαρτιά τους σε άλλα κτίρια. Δυο όροφοι θα γίνουν Λουξ αρχηγείο και χώρος υποδοχής. Φυσικά δεν θα έχει κουρτίνες από τις ...........προσφορές του Χυτήρογλου με 2 ευρώ το κομμάτι, ούτε επιπλα από το ΙΚΕΑ για να καθίσουν τέτοιοι επίσημοι κώλοι. Κατά τ' αλλα περικοπές και λιτότητα. Λιτότητα για την πλέμπα χλιδή για τους εαυτούς τους.

Κάτι άκουσα και για οικονομική αστυνομία. Πέρα από παραδοσιακό μπάτσο το "όργανο" που έλεγαν και οι παπούδες ξεπηδάει μια στρατιά άλλων μπάτσων Ο δημόμπατσος, ο καπνόμπατσος, ο οικονομόμπατσος. Σε λίγο θα βγεί και ο κυβερνόμπαστος , ο ξεβρακόμπατσος (για σωματική έρευνα) και ο νοσοκομόμπατσος που θα βάζει με το ζόρι να κάνεις υγειονομικές εξετάσεις και να τις πληρώνεις (εκεί θα παρεμβαίνει ο οικονομόμπατσος) Θέλουν να μειώσουν τον αριθμό των Δ. Υπαλλήλων και να αυξήσουν τον αριθμό των μπάτσων, των παρατρεχάμενων των golden boys και των μυστικοσύμβουλων
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Παρ 10 Σεπ 2010, 15:08

Πότε γίνηκε ανασχηματισμός και δεν με το είπανε;

Κύριε κύριε σοσιαληστά πρωθυπουργέ σας εγκαλώ εις την τάξην. :banghead:
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 10 Σεπ 2010, 15:24

ILLUVATAR85 έγραψε:Πότε γίνηκε ανασχηματισμός και δεν με το είπανε;

Πόσο γουστάρω που δε βλέπεις τηλεόραση! :urock: :clap:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Παρ 10 Σεπ 2010, 15:40

ArELa έγραψε:
ILLUVATAR85 έγραψε:Πότε γίνηκε ανασχηματισμός και δεν με το είπανε;

Πόσο γουστάρω που δε βλέπεις τηλεόραση! :urock: :clap:
Και από τότε που την έκοψα πόσο καλύτερα σκέφτομαι.... :wink:
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 10 Σεπ 2010, 17:55

Oυτε γω βλεπω. Στο ιδεο εμαθα για τον ανασχηματισμο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”