ΠΕΡΙ ΙΣΛΑΜ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

ΠΕΡΙ ΙΣΛΑΜ

Δημοσίευση από theo » Παρ 12 Μαρ 2010, 14:29

Ο γάμος της δημοσιογραφικής απάτης με τη σιωνιστική προπαγάνδα

Με οργή, αλλά δυστυχώς όχι με έκπληξη, είδαμε την εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος να αναπαράγει κατασκευασμένη «είδηση» περί δήθεν μαζικού γάμου ανδρών της Χαμάς με μικρά κορίτσια προεφηβικής ηλικίας. Αν και σε φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έπρεπε καν να χάσει κανείς το χρόνο του ασχολούμενος με αυτήν την ολοφάνερα ψευδή αθλιότητα, θα πρέπει να τοποθετηθούμε μιας και μια καθημερινή εφημερίδα επικύρωσε την κατασκευή που κυκλοφορούσε για καιρό στο διαδίκτυο.
1. Τέτοιος γάμος μικρών κοριτσιών δεν υπήρξε ποτέ και είναι πάρα πολλές οι διαψεύσεις της παλαιστινιακής πλευράς που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο -δυστυχώς όταν πρόκειται να συκοφαντήσουν τους «βάρβαρους παλαιστίνιους», ορισμένοι δεν μπαίνουν στον κόπο να διασταυρώσουν τις «πληροφορίες» τους. Την είδηση διέψευσε ακόμα και αυτόπτης μάρτυρας δημοσιογράφος, κάθε άλλο παρά φιλικά διακείμενος προς τη Χαμάς. Οι διαψεύσεις αυτές έγιναν αποδεκτές έδω και 6 μήνες ακόμα και από συντηρητικό φιλοϊσραηλινό ενημερωτικό site. Η ηλεκτρονική απάτη έχει καταχωρηθεί εδώ και μήνες σε σχετικό ιστοτόπο που ξεσκεπάζει τέτοιες απάτες.
2. Στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν, εμφανίζονται οι γαμπροί με τα παρανυφάκια.
3. Το τοπικό έθιμο είναι να μην εμφανίζεται η νύφη καθόλου, στον χώρο των ανδρών προσκεκλημένων κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής -επομένως δεν μπορούν να υπάρξουν οποιεσδήποτε φωτογραφίες νυφών ή «νυφών».
Είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη «είδηση», που κυκλοφόρησε λίγο μετά το σφαγιασμό των κατοίκων της Γάζας από τον ισραηλινό στρατό, δεν έχει παρά ένα σκοπό: να συκοφαντήσει τους Παλαιστίνιους ως βαρβάρους και κατ αυτόν τον τρόπο να δικαιολογήσει εμμέσως τα διαπραττόμενα σε βάρος τους εγκλήματα. Δεν πρόκειται για τη μοναδική τέτοια «είδηση», μιας και το διαδίκτυο έχει αποδειχτεί πρόσφορο πεδίο για τη δράση της σιωνιστικής προπαγάνδας. Δυστυχώς η κυκλοφορία, με 6 μήνες καθυστέρηση, της «είδησης» στην Ελλάδα σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που έχει κατακλύσει τους λογαριασμούς μας στο ίντερνετ, που έχει δημοσιευθεί σε δεκάδες blogs μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα και τελικά η αναδημοσίευση (και μάλιστα «κατα αποκλειστικότητα» όπως περηφανεύεται ο... «Αδέσμευτος» Τύπος ) αποδεικνύουν ότι στη χώρα μας δεν ευδοκιμεί μόνο ο αντισημιτισμός αλλά και η ισλαμοφοβία.
Καλούμε την εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος να επανορθώσει για το ψεύδος που δημοσίευσε. Καλούμε τους πολίτες να μη δέχονται χωρίς κριτικό έλεγχο τέτοιου είδους «ειδήσεις» που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Αθήνα 10/3/2010

Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ

http://www.intifada.gr/cgi-bin/pages/pa ... genkat=%20
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Re: o gkiozis

Δημοσίευση από seliniasmenos » Παρ 12 Μαρ 2010, 14:43

Ε ειναι γνωστό οτι οι μισές ειδήσεις που κυκλοφορούν στα μαιλ, είναι ψεύτικες.
Όλοι αρχίζουν να βρίζουν πριν καν διασταυρώσουν την πληροφορία που τους ήρθε στο μαιλ τους.
Κλασσικό παράδειγμα, η ειδηση που είχε κυκλοφορήσει οτι ένας καλλιτέχνης έδεσε ένα αδέσποτο σκυλί σε μια έκθεση και το άφησε να ψοφήσει δεμένο εκεί χωρίς φαι και νερό.
Μόλις το έψαξα λίγο παραπάνω, είδα οτι το σκυλί δέθηκε για λίγες ώρες και του έδωσαν φαι, νερό, και το άφησαν ελεύθερο.
Ενα άλλο παράδειγμα είναι η μαλακία που έκανε το τρωκτικό. Αφου δημοσίευσε το κείμενο που τους ήρθε για τις μουσουλμάνες που έγιναν χριστιανές και φυλακίστηκαν, δεν μπήκαν καν στον κόπο να ψάξουν οτι έχουν απελευθερωθεί εδώ και κάτι μήνες.
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 12 Μαρ 2010, 14:50

Ο ίδιος ο προφήτης τους δίνει το παράδειγμα:

Έχουμε πληθώρα παραδόσεων που διηγούνται την πρόταση γάμου του Μωάμεθ, όταν η Aisha ήταν έξι ή επτά ετών, όπως επίσης την ολοκλήρωση των συζυγικών σχέσεων του γάμου αυτού, όταν εκείνη ήταν εννέα ετών:

Η Aisha (είθε ο Αλλάχ να είναι ευχαριστημένος μαζί της) διηγήθηκε πώς ο Προφήτης (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) την νυμφεύθηκε όταν εκείνη ήταν έξι ετών, και συνευρέθηκε μαζί της συζυγικά όταν εκείνη ήταν εννέα ετών. Μετά εκείνη έμεινε μαζί του εννέα χρόνια (δηλαδή, μέχρι τον θάνατό του).[2]

Ο Khadijah απεβίωσε τρία χρόνια πριν από τον Προφήτη (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) αποχώρησε για την πόλη Madina. Έμεινε εκεί επί δύο χρόνια περίπου και μετά νυμφεύθηκε την Aisha όταν εκείνη ήταν κορίτσι μόλις έξι ετών, και ολοκλήρωσε τις συζυγικές τους σχέσεις όταν εκείνη έγινε εννέα ετών.[3]

Ο Urwa αφηγήθηκε: Ο Προφήτης (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) το συνέταξε (το γαμήλιο συμφωνητικό) με την Aisha όταν εκείνη ήταν έξι ετών και ολοκλήρωσε τον γάμο του μαζί της όταν εκείνη έγινε εννέα ετών.[4]

Η Aisha (είθε ο Αλλάχ να είναι ευχαριστημένος μαζί της) αναφέρει: Ο Απόστολος του Αλλάχ (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) με νυμφεύθηκε όταν ήμουν έξι ετών, και με πήρε μέσα στο σπίτι του όταν έγινα εννέα ετών. [5]

Η Aisha (είθε ο Αλλάχ να είναι ευχαριστημένος μαζί της) ανέφερε πως ο Απόστολος του Αλλάχ (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) την νυμφεύθηκε όταν εκείνη ήταν επτά ετών, και πως την πήγαν στο σπίτι του σαν νύφη όταν έγινε εννέα ετών, και οι κούκλες της ήταν μαζί της. Και πως όταν εκείνος (ο Προφήτης) απεβίωσε, εκείνη ήταν δεκαοκτώ ετών.[6]

Αυτό είναι μόνο ένα δείγμα από τις πρώιμες Μουσουλμανικές παραδόσεις που αναφέρουν τον γάμο του Μωάμεθ με την ανήλικη Aisha, όμως αποτελούν αρκετή απόδειξη πως σίγουρα δεν ήταν δεκαπέντε ετών όταν ολοκληρώθηκαν οι συζυγικές τους σχέσεις, όπως ισχυρίζεται ο Maulana Ali.

Πέραν των παραδόσεων που αναφέρονται στην ηλικία της Aisha, το Hadith μας παρέχει και λεπτομέρειες για το πώς ξεκίνησε η σχέση τους, και πώς αυτή εξελίχθηκε :

Η Aisha (είθε ο Αλλάχ να είναι ευχαριστημένος μαζί της) αφηγήθηκε πως ο Προφήτης (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) της είχε πει: «Σε είχαν παρουσιάσει μέσα σε όνειρό μου δύο φορές. Σε είδα ζωγραφισμένη σε ένα κομμάτι μετάξι και κάποιος είπε (σε μένα), «Αυτή είναι η σύζυγός σου». Όταν ξεσκέπασα την ζωγραφιά, είδα πως ήταν η δική σου μορφή. Είπα: «Αν αυτό είναι από τον Αλλάχ, τότε ας γίνει.»[7]

Αφού είχε δει αυτό το όνειρο για την Aisha, ο Μωάμεθ προχώρησε να ζητήσει το χέρι της σε γάμο από τον πατέρα της, τον Abu Bakr. Πολύ δικαιολογημένα, ο Abu Bakr είχε αντίρρηση στην αρχή, όμως ο Μωάμεθ κατάφερε να τον πείσει να αποδεχθεί, έτσι η Aisha οδηγήθηκε αργότερα στο σπίτι του Μωάμεθ:

Ο Προφήτης (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) ζήτησε από τον Abu Bakr το χέρι της Aisha σε γάμο. Ο Abu Bakr του είπε: «Μα, αφού είμαι αδερφός σου.» Ο Προφήτης (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) του είπε: «Είσαι όντως ο αδερφός μου, σύμφωνα με την θρησκεία του Αλλάχ και το Βιβλίο του, όμως εκείνη (η Aisha) είναι νόμιμο να την νυμφευθώ.» [8]

Η Aisha (είθε ο Αλλάχ να είναι ευχαριστημένος μαζί της) αφηγήθηκε: Ο Προφήτης (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) με νυμφεύτηκε όταν ήμουν κορίτσι των έξι (ετών). Πήγαμε στην Madina και μείναμε στην οικία του Bani-al-Harith bin Khazraj. Μετά αρρώστησα και μου έπεσαν τα μαλλιά. Αργότερα μάκρυναν τα μαλλιά μου [πάλι] και η μητέρα μου, η Umm Ruman, με πλησίασε όταν έπαιζα σε μια κούνια με μερικές από τις φίλες μου. Μου φώναξε να πάω κοντά και εγώ πήγα, μη γνωρίζοντας τι ήθελε να κάνει σε μένα. Με έπιασε από το χέρι και με ανάγκασε να σταθώ στην πόρτα της οικίας. Ήμουν με κομμένη την ανάσα εκείνη τη στιγμή, και όταν έγινε καλά η αναπνοή μου, πήρε λίγο νερό και έτριψε το πρόσωπο και το κεφάλι μου με αυτό. Μετά με πήρε μέσα στην οικία. Εκεί μέσα στην οικία είδα μερικές γυναίκες Ansari που μου είπαν: «Τις καλύτερές μας ευχές, και η ευλογία του Αλλάχ, και καλότυχη!» Μετά με εμπιστεύτηκε σ’ αυτές, και εκείνες με ετοίμασαν (για τον γάμο). Τελείως απροσδόκητα, ο Απόστολος του Αλλάχ [η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του] ήρθε σε μένα το πρωί και η μητέρα μου με παρέδωσε σ’ αυτόν, και ήμουν εκείνη την ημέρα ένα κορίτσι των εννέα ετών.[9]

Η Aisha (είθε ο Αλλάχ να είναι ευχαριστημένος μαζί της) αφηγήθηκε: Όταν ο Προφήτης (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) με νυμφεύτηκε, η μητέρα μου ήρθε σε μένα και με έκανε να μπω στο σπίτι του [του Προφήτη] και τίποτε δεν μου έκανε τόση έκπληξη, όσο η προσέλευση του Αποστόλου του Αλλάχ σε μένα, πριν το μεσημέρι.[10]

Άπαξ και η Aisha έγινε μέρος του νοικοκυριού του Μωάμεθ, έγινε και η προτιμώμενη σύζυγος, ακόμα και μετά από τους γάμους του με αρκετές άλλες γυναίκες. Μάλιστα, οι άλλες σύζυγοι του Μωάμεθ έπρεπε να τον εκλιπαρούν, για να τις περιποιείται το ίδιο με την Aisha [11]:

Οι σύζυγοι του Αποστόλου του Αλλάχ Προφήτης [η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του] ήταν σε δύο ομάδες. Η μία ομάδα απαρτιζόταν από την Aisha, την Hafsa, την Safiyya και την Sauda; η άλλη ομάδα απαρτιζόταν από την Umm Salama και τις υπόλοιπες συζύγους του Αποστόλου του Αλλάχ [η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του]. Οι Μουσουλμάνοι γνώριζαν πως ο Απόστολος του Αλλάχ [η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του] αγαπούσε την Aisha, γι’ αυτό, αν κάποιος είχε ένα δώρο που ήθελε να το δώσει στον Απόστολο του Αλλάχ [η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του], θα το καθυστερούσε μέχρι ο Απόστολος του Αλλάχ [η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του] να πάει στο σπίτι της Aisha…. Η ομάδα της Umm Salama συζήτησε το ζήτημα αυτό μεταξύ τους, και αποφάσισαν να πάει η Umm Salama να παρακαλέσει τον Προφήτη του Αλλάχ [η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του], να πει στον κόσμο να στέλνει τα δώρα του σ’ αυτόν, σε όποιο άλλο συζυγικό σπίτι τυχαίνει να βρίσκεται ο Απόστολος του Αλλάχ [η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του]….. [Ο Μωάμεθ απάντησε]: «Μην με πληγώνετε, σε ό,τι αφορά την Aisha, αφού η Θεϊκή Αποκάλυψη δεν μου το υπέδειξε σε κανένα άλλο κρεβάτι, παρά μόνο σε εκείνο της Aisha.» . . . Μετά, η ομάδα της Umm Salama φώναξε την Fatimah, την θυγατέρα του Αποστόλου του Αλλάχ [η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) και την έστειλαν στον Απόστολο του Αλλάχ [η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του] για να του πει: «Οι σύζυγοί σου ζητούν να τις μεταχειρίζεσαι εκείνες και την θυγατέρα του Abu Bakr με ίσους όρους.»[12]

Έτσι, βλέπουμε πως η Aisha είχε μια ιδιάζουσα θέση τιμής ανάμεσα στις συζύγους του Μωάμεθ, κάτι που προκαλούσε μεγάλες εντάσεις ανάμεσα στις γυναίκες του. Μιας και θεωρείται ιστορικά βέβαιο πως η Aisha ήταν πολύ νεαρή όταν ολοκληρώθηκαν οι συζυγικές σχέσεις της με τον Μωάμεθ, οι κριτικοί συχνά καταγγέλλουν πως η προτίμηση που έδειχνε ο Μωάμεθ για την Aisha αποκαλύπτει την προτίμησή του για μικρά κορίτσια. Το Hadith παρέχει αρκετά στοιχεία που τείνουν να επιβεβαιώσουν μια τέτοια άποψη:

Όταν πήρα την άδεια του Αποστόλου του Αλλάχ [η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του], με ρώτησε αν είχα νυμφευθεί μια ώριμη γυναίκα. Μου είπε: «Γιατί δεν πήρες μια παρθένα που θα έπαιζε μαζί σου, και εσύ θα έπαιζες μαζί της;» Εγώ του απάντησα: «Ω, Απόστολε του Αλλάχ! Ο πατέρας μου έχει πεθάνει, και έχω μικρές αδελφές, και έτσι δεν μου φάνηκε πρέπον, να πάρω για σύζυγο ένα μικρό κορίτσι σαν αυτές, που ούτε θα τις δίδασκε τρόπους, ούτε θα τις εξυπηρετούσε.»[13]

Η Aisha (είθε ο Αλλάχ να είναι ευχαριστημένος μαζί της) αφηγήθηκε: «Συνήθιζα να παίζω με τις κούκλες μπροστά στον Προφήτη [η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του], και οι φίλες μου έπαιζαν επίσης μαζί μου. Όταν ο Απόστολος του Αλλάχ [η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του] έμπαινε [στην οικία μου] , εκείνες συνήθως κρυβόντουσαν, όμως ο Προφήτης [η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του] τις φώναζε πίσω και τους έλεγε να έρθουν και αυτές να παίξουν μαζί μου.»[14]

Παρά ταύτα, πρέπει να σημειωθεί πως, αν ο Μωάμεθ ήταν όντως παθιασμένος με νεαρά κορίτσια, θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πάρει πολλά άλλα κοριτσάκια για συζύγους του. Έτσι κι’ αλλιώς, ο Μωάμεθ εν καιρώ απέκτησε πλήρη εξουσία σε όλη την Μεδίνα και αργότερα στην Μεκκα, και όμως, δεν έφτιαξε για τον εαυτόν του κάποιο χαρέμι από νεαρά κορίτσια.

Αυτό που βρίσκουμε συγκλονιστικό, είναι η επαναληπτική αναφορά σε ένα από τα καθήκοντα της Aisha σαν σύζυγος του Μωάμεθ. Είχε την απαίτηση η νεαρή νύφη να του καθαρίζει τους λεκέδες σπέρματος από τα ρούχα του, πριν βγει ο Μωάμεθ να πάει για προσευχή:

Ο Sulaiman bin Yasar αφηγείτο: «Την ρώτησα την Aisha (είθε ο Αλλάχ να είναι ευχαριστημένος μαζί της) σχετικά με τα ρούχα τα λερωμένα με σπέρμα. Εκείνη μου είπε: ‘Συνήθως το ξέπλενα από το ένδυμα του Απόστολου του Αλλάχ [η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) και εκείνος μετά πήγαινε για προσευχή, με τα σημάδια του νερού ακόμα ορατά.’»[15]

Η Aisha έλεγε: Σε περίπτωση που το έβλεπες (δηλαδή τον λεκέ σπέρματος), ήταν αρκετό (για να καθαρισθεί το ένδυμα) αν απλώς πλενόταν εκείνο το σημείο, και, σε περίπτωση που δεν το είχες δει, τότε ήταν αρκετό να ραντίσεις εκείνο το σημείο με νερό, επειδή, όποτε τυχόν το παρατηρούσα πάνω σε ρούχο του Αγγελιοφόρου του Αλλάχ [ειρήνη σ’ αυτόν), απλώς το έξυνα να φύγει από το ρούχο και εκείνος έκανε προσευχή καθώς το φορούσε.[16]

Η Aisha (είθε ο Αλλάχ να είναι ευχαριστημένος μαζί της) αφηγήθηκε: Συνήθιζα να πλένω το σπέρμα από τα ρούχα του Προφήτη (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) αλλά ακόμα και τότε, πάλι παρατηρούσα ένα ή δύο κηλίδες να υπάρχουν πάνω στα ρούχα του.[17]

Εκτός από αυτά, έχουμε αρκετές αναφορές όπου ο Μωάμεθ συνήθιζε να χαϊδεύει ερωτικά τις γυναίκες του όταν αυτές βρίσκονταν σε έμμηνο ρύση, και άλλες αναφορές για «νυχτερινούς γύρους», κατά τους οποίους είχε σεξουαλική επαφή με όλες τις συζύγους του μέσα στην ίδια νύχτα:

Η Aisha αφηγήθηκε: «Ο Προφήτης (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) και εγώ συνηθίζαμε να παίρνουμε το λουτρό μας μαζί, μέσα στον ίδιο κάδο, ακόμα και όταν ήμασταν σε τελετουργικά ακάθαρτη κατάσταση. Όταν είχα έμμηνο ρύση, με διέταζε να τυλίγω ένα ρούχο γύρω από την μέση μου, και μετά με χάϊδευε, όσο είχα την περίοδό μου. Συνήθιζε να φέρνει κοντά μου το κεφάλι του, όποτε βρισκόταν σε απομόνωση, και εγώ πλενόμουν έχοντας την περίοδό μου.»[18]

Η Aisha είπε: «Όποτε ο Απόστολος του Αλλάχ (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) επιθυμούσε να χαϊδέψει ερωτικά κάποια από εμάς τις συζύγους κατά την διάρκεια των εμμήνων της, συνήθιζε να την διατάζει να τυλιχθεί με ένα πανί πρώτα, και μετά την χάϊδευε.» [19]

Ο Anas bin Malik (είθε ο Αλλάχ να είναι ευχαριστημένος μαζί του) είχε πει: «Ο Προφήτης (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του] συνήθιζε να επισκέπτεται όλες τις συζύγους του σε ένα γύρο, ημέρα και νύχτα, και οι γυναίκες του αυτές αριθμούσαν ένδεκα.» Είπα στον Anas: «Είχε ο Προφήτης (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) τις απαιτούμενες αντοχές να το κάνει αυτό;» Είπε ο Anas: «Διηγόμασταν, πως στον Προφήτη (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) είχε δοθεί η δύναμη τριάντα (ανδρών).»[20]

Ο Προφήτης (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του] είχε την συνήθεια να κάνει ένα γύρο (σεξουαλικών επαφών) με όλες τις συζύγους του μέσα σε μία νύχτα, και είχε εννέα συζύγους [την εποχή εκείνη].[21]

Έτσι, γίνεται προφανές ότι:

(1) ο Μωάμεθ είχε σεξουαλικές σχέσεις με την Aisha όταν εκείνη ήταν πολύ μικρό παιδί,

(2) αυτή η σχέση επιδιώχθηκε από τον Μωάμεθ, αφού την είχε δει στον ύπνο του,

(3) αυτή ήταν η προτιμώμενη σύζυγός του,

(4) σε αυτήν είχε δοθεί το καθήκον να καθαρίζει τους λεκέδες σπέρματος από τα ρούχα του,

(5) την χάϊδευε ερωτικά εκείνη (και τις άλλες) κατά την περίοδό της και

(6) κατά καιρούς είχε σεξουαλική επαφή με την Aisha και με τις άλλες συζύγους του, μέσα στην ίδια μέρα.

Οι Μουσουλμάνοι απολογητές αντιμετωπίζουν αυτά τα δεδομένα με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Όπως ήδη διαπιστώσαμε, κάποιοι υποστηρικτές του Ισλάμ απορρίπτουν τα hadith που καταγράφουν το νεαρό της ηλικίας της Aisha. Όμως, είδαμε πως τα στοιχεία που αποδεικνύουν την ηλικία της Aisha είναι αναμφισβήτητα πολύ ισχυρά για να τα περιφρονήσουμε. Μια άλλη μέθοδος υποστήριξης του γάμου του Μωάμεθ με την Aisha είναι η Μουσουλμανική τάση για ηθικό σχετικισμό. Σύμφωνα με αυτή την άποψη, αφού οι διαφορετικές κουλτούρες έχουν διαφορετικά μέτρα ηθικότητας, είναι λάθος να κριτικάρονται τα μέτρα ηθικότητας των άλλων, στηριζόμενοι πάνω στο ημέτερο ηθικό σύστημα.

Ας αναλογιστούμε τα σχόλια του Maqsood Jafri και του Abdur Squires:

Οι Άραβες εφάρμοζαν την πολυγαμία. Ακολουθώντας το έθιμο αυτό, ο Προφήτης Μωάμεθ νυμφεύτηκε κάποιες κυρίες. Η Hazrat Khadijah ήταν δεκαπέντε χρόνια μεγαλύτερη [από αυτόν] όταν έγινε ο γάμος τους. Οι περισσότερες όμως ήσαν στην ηλικία του. Στα πενήντα του, νυμφεύτηκε την Hazrat Aiysha, την κόρη του Hazrat Abu Bakr όταν είχαν μόλις ανθίσει τα νιάτα της. Με υπονοούμενο τον γάμο αυτό, κάποιοι από τους ανατολιστές κατηγορούν τον Προφήτη Μωάμεθ ως «παιδεραστή». Δεν ήταν όμως μονάχα ο Προφήτης Μωάμεθ που είχε νυμφευτεί μικρό κορίτσι, αλλά [ακόμα] και ο πατέρας της Hazrat Aiysha, ο Hazrat Abu Bakr είχε επίσης νυμφευτεί ένα μικρό κορίτσι στα εξήντα του. Ήταν μέρος της επικρατούσας Αραβικής κουλτούρας και έθιμό της. Συνεπώς, δεν θα έπρεπε να το παίρνουμε στα σοβαρά.[22]

Η πλειοψηφία των Ισλαμιστών νομομαθών λέει πως το νωρίτερο που μπορεί να ολοκληρωθεί συζυγικά ένας γάμος, είναι με την εμφάνιση της σεξουαλικής ωριμότητας (bulugh), που υποδηλώνει την εφηβεία. Εφ’ όσον αυτό ήταν η νόρμα σε όλες τις Σημιτικές κουλτούρες και παραμένει η νόρμα σε πολλές άλλες κουλτούρες σήμερα, τότε σίγουρα δεν είναι κάτι που είχε εφεύρει το Ισλάμ.[23]

Έτσι, αφού η πρακτική του να νυμφεύονται νεαρά κορίτσια ήταν «μέρος της επικρατούσας Αραβικής κουλτούρας και έθιμό της», δεν θα πρέπει λοιπόν «να παίρνεται στα σοβαρά» σαν στοιχείο κριτικής εναντίον του Ισλάμ. Αυτή η γραμμή υπεράσπισης είναι στ’ αλήθεια εκπληκτική, διότι, όταν υπερασπίζονται την ηθική τελειότητα του Μωάμεθ, οι ίδιοι οι Μουσουλμάνοι συχνά επιμένουν πως ο Μωάμεθ καταδίκαζε την Αραβική κουλτούρα για την επικρατούσα ανηθικότητά της:

Αφού πέρασε την ζωή του με ένα τόσο αγνό, καθαρό και πολιτισμένο τρόπο, έρχεται μια επανάσταση στην ζωή του [Μωάμεθ]. Τον κουράζει ο σκοταδισμός και η άγνοια, η διαφθορά, η ανηθικότητα, η ειδωλολατρία και η ακαταστασία που τον περιστοιχίζουν από όλες τις μεριές…. Θέλει να αποκτήσει εκείνη την δύναμη με την οποία θα μπορέσει να προκαλέσει την πτώση του διεφθαρμένου και ακατάστατου κόσμου, και να θέσει τα θεμέλια ενός νέου και καλύτερου…. Ήθελε να αλλάξει ολόκληρη την δομή της κοινωνίας που τους είχε παραδοθεί προ αμνημονεύτων χρόνων.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 12 Μαρ 2010, 14:53

Αυτά για κάποιον μλκα που πιστεύει τους βρωμομουσουλμάνους :cool:

Την ημέρα που έγινα γυναίκα

Σαν αφιέρωμα στη “μέρα της γυναίκας” αυτό το πρώτο μέρος της σπονδυλωτής ταινίας που σκηνοθέτησε η Ιρανή Μαρσιγιέ Μεσκινί:

Και τα υπόλοιπα σε βίντεο εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=tYIls9zS ... r_embedded
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anonymous την Τετ 17 Μαρ 2010, 02:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Παρ 12 Μαρ 2010, 15:11

πάνω σε αυτή τι φωτογραφία gkiozi επιχειρηματολογούσες 3 μέρες.
αντί να πεις συγγνώμη ρε παιδιά
μας κατεβάζεις αποσπάσματα από το κοράνι...μάλλον.

αν θες άνοιξε καινούργιο topic όπου θα γραφεις κάθε μέρα μια παράγραφο το κοράνι και εγώ θα γράφω κάθε μέρα μια παράγραφο από το ιερό βιβλίο των ορθοδοξων.

μετά θα κάνουμε αντιπαραβολή και θα δούμε ποιος θα γελάσει.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Παρ 12 Μαρ 2010, 15:24

Ρε Τεό αφού γουστάρεις τόσο τους μουσουλμάνους, γιατί δεν πας καμμια βόλτα από Πακιστάν ή Μπαγκλαντές μεριά, για να τους μιλήσεις περί αναρχισμού, αθεϊας κτλ;
Είμαι σίγουρος ότι θα χαρούν πολύ να σε ακούσουν.
Εσύ βέβαια δεν ξέρω πόσο χαρούμενος θα είσαι μετά, αλλά περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα...
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Παρ 12 Μαρ 2010, 15:37

αν πάω εκεί σε ένα μηνα θα σου στείλω φωτογραφία
όπου θα είμαι μέσα στο οποιο ,
θα έχω παντρευτεί 2-3 γυναίκες
και θα ευγνωμονώ τον αλλάχ.....
μου αρέσει αυτή η φάση....
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Παρ 12 Μαρ 2010, 15:39

Tα θρησκευτικά παιδιά, στην ανάλογη θεματολογία.
Εδώ μιλάμε για την διαψευση μιας κατασκευασμένης είδησης.
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 12 Μαρ 2010, 15:47

Δεν υπάρχει καμμία διάψευση. Υπάρχει ο γάμος μεταξύ των μαντραχαλάδων με τις μικρές.

Απλώς προσπαθούν οι ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ να το μαζέψουν με δηλώσεις της π....ας.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Παρ 12 Μαρ 2010, 15:50

Ε καλά, αφού το βλέπεις έτσι...
Ο καθένας κρίνει με το μυαλό που διαθέτει...
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 12 Μαρ 2010, 15:55

Καλά, δεν περιμέναμε τίποτε καλλίτερο από το ραπανάκι που πετάγεται να ξεσαλώσει μόλις νομίζει ότι κάπου δικαιώνεται. Άλλωστε το IQ του συμπαθούς φυτού είναι γνωστό. :cool:

Status Symbol η αιχμαλωσία και ο βιασμός ανηλίκων στο Πακιστάν.
σσΟ: Σεβασμός στο “διαφορετικό”, πολυπολιτισμική κοινωνία, ευφημισμός του πρωθυπουργού σε βιαστή ανηλίκων εντός του Ελληνικού κοινοβουλίου, ενώ ο κύριος Ραγκούσης φτιάχνει νομοσχέδια κατ’ απαίτηση κυβερνήσεων που εκλαμβάνουν Γυναίκα και Παιδί ως αντικείμενα.

Αγώνες αιώνων για την προστασία του παιδιού από τους ανώμαλους Φεουδάρχες και φιλάνθρωπους “Οθωμανούς”, γίνονται παρανάλωμα της εξουσιαστικής απληστίας. Δίνεται δικαίωμα κοινωνικής συμμετοχής σε ανθρώπους φύσει αντικοινωνικούς, χωρίς καμμία υποχρέωση αποδοχής των ανθρωπιστικών αρχών και αξιών. Αντίθετα, προωθείται και η διαφύλαξη των ιδιαίτερων “πολιτιστικών” χαρακτηριστικών μην τυχόν και “αφομοιωθούν” οι “πολίτες μειωμένης ευθύνης” σε ένα υπεύθυνο σύστημα κοινωνικής συνεργασίας και συμβίωσης. Αντικοινωνικά καρκινώματα δηλαδή, έτοιμα για χρήση από την εκάστοτε αντικοινωνική εξουσία για να προάγουν τις όποιες αντικοινωνικές μεθοδεύσεις…

Κοινή πρακτική στο Πακιστάν αλλά και στο Αφγανιστάν χαρακτήρισε τον βιασμό και την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, Οργάνωση που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των παιδιών. Σε μελέτη της με τίτλο : ‘A Situational Analysis of Commercial Sexual Exploitation of Children in Transport Industry of Pakistan’

Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πάνω από το 95% των Πακιστανών οδηγών μεγάλων οχημάτων έχει ως κύρια “διασκέδαση” αυτή την απεχθή σεξουαλική δραστηριότητα. Σε αυτή την βιομηχανία του αίσχους έχουν εμπλακεί και “ειδικά” ξενοδοχεία, διαμορφωμένοι χώροι στάθμευσης κλπ. Επίσης καταγράφονται μαζικές δολοφονίες ανηλίκων από “βιτσιόζους” εύπορους. Μία τέτοια περίπτωση είδαμε με το κοριτσάκι που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τον Πακιστανό μεγαλοδικηγόρο με τις ισχυρές σχέσεις στην κυβέρνηση.

Μιλάμε δηλαδή για μία έκνομη, αηδιαστική δραστηριότητα με κρατική προστασία, αφού μέχρι και ενώσεις δικηγόρων απειλούσαν ότι θα κάψουν ζωντανό όποιον καταθέσει ενάντια στον σημαντικό αυτόν παράγοντα. Είναι όμως μέρος του “φιλάνθρωπου” πολιτισμού…
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Παρ 12 Μαρ 2010, 16:08

επειδή τα παιδιά εδώ μέσα ντρέπονται να στο πούνε...... μητσάκο σε αφήνω γιατί ξεφτιλίζεσαι....
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 12 Μαρ 2010, 16:17

Το ποιος είναι ρεζίλης άστο καλλίτερα.

Το παρακάτω για τον αναρχομακάκα:

http://www.youtube.com/watch?v=FVpGjrn1iKE

Το αστείο είναι ότι οι ισλαμογκιόζηδες λένε ότι τις κρύβουν.

Που είναι ου νύφες οεο; :D
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 12 Μαρ 2010, 16:23

Άντε πηγαίνετε να φέρετε τις πραγματικές νύφες αφού πιστεύετε ότι αυτές είναι παρανυφάκια.

Χάσαμε τις νύφες χασάν.

Που είναι οι νύφες μακάκα;
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Παρ 12 Μαρ 2010, 16:27

δεν έδειξε τίποτε το βίντεο που μου έδωσες να δω...μάλλον είσαι υπό την επήρεια κάποιας μαλακίας.....πάλι και πάλι.

εγώ είδα τις γνωστες 2 φωτογραφίες και το σχόλιο κάποιου μαλακα...βλέπει κανεις κάτι άλλο;
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 12 Μαρ 2010, 16:33

Περιμένω από τον αρχιμακάκα των ΙΔΕΟ και τους καλοθελητές να μου δείξουν τις νύφες. :cool:

Υ.Γ Ειδικά αυτή που βγάζει το κεφάλι από το αυτοκίνητο δείχνει πολύ ευτυχισμένη. Μάλλον δεν ξέρει τι την περιμένει η φουκαριάρα πιτσιρίκα με τον ανώμαλο που παντρεύτηκε. :cool:
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 12 Μαρ 2010, 16:40

Ένα ακόμη παράδειγμα (για τους νοήμονες φυσικά):

Εικόνα

Η Επιτροπή υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Σαουδικής Αραβίας προσέλαβε δικηγόρο για να βοηθήσει ένα 12χρονο κορίτσι να πάρει διαζύγιο από τον 80χρονο σύζυγό της!

Σύμφωνα με την οργάνωση η προσπάθεια αυτή θα συμβάλλει στην απαγόρευση των γάμων παιδιών στη Σαουδική Αραβία, όπου δεν ισχύει κάποιο ελάχιστο όριο ηλικίας για τους γάμους. Επίσης στο βασίλειο αυτό την κηδεμονία των κοριτσιών έχουν οι πατεράδες, οι οποίοι και αποφασίζουν ποιόν και πότε θα παντρευτούν οι κόρες τους.

Το κορίτσι από το Μπουραϊντάχ, συντηρητική πόλη κοντά στην πρωτεύουσα Ριάντ, παντρεύτηκε με τον ηλικιωμένο ξάδελφο του πατέρα της στα τέλη του περσινού έτους και ο γαμπρός έδωσε για τη νύφη, το ποσό των 85.000 ριάλ (περίπου 22.670 δολάρια), προσέθεσε ο δικηγόρος Σάλταν μπιν Ζάχιμ.

Η μητέρα του κοριτσιού είχε υποβάλλει αίτηση διαζυγίου εκ μέρους της κόρης της, αλλά έπειτα από μια δεύτερη ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο στις αρχές του Φεβρουαρίου, την είχε αποσύρει χωρίς να αιτιολογήσει την απόφασή της, σύμφωνα με τον μπιν Ζάχιμ.

Στη συνέχεια ανέλαβε την υπόθεση η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Σαουδικής Αραβίας και υπέβαλλε εκ νέου αίτηση διαζυγίου εκ μέρους του 12χρονου κοριτσιού, διευκρίνισε ο Ζάχιμ. «Αναμείχθηκα στην υπόθεση αυτή επειδή πρόκειται για ένα θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων», κατέληξε. Είναι η πρώτη φορά που η επιτροπή αυτή παρεμβαίνει σε μια περίπτωση γάμου παιδιού στο βασίλειο, καθώς το θέμα αυτό θεωρείτο μέχρι σήμερα «οικογενειακή υπόθεση» και ότι δεν ανήκε στη σφαίρα των καθηκόντων της επιτροπής.

zougla.gr

Που είναι οι νύφες μακάκα;

Ξέρω, ξέρω ψάχνεις. :jerk:
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Re: ΠΕΡΙ ΙΣΛΑΜ

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 15 Μαρ 2010, 21:19

Μου ήρθε και μένα αυτή η φωτογραφία.

Δεν μπορώ να πιστεψω αμέσως ότι βλέπω και ότι ακούω στις ειδήσεις στα e-mail ή οπουδήποτε αλλού.
Δεν πρέπει να πιστεύουμε χωρίς να διασταυρώνουμε. Μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά έχει πάρα πολλές πιθανότητες να είναι κατασκευασμένη είδηση.

Ξέρω αρκετούς Παλαιστίνιους που ζούν στην Ελλάδα. Ξέρω και αραβικά πολύ καλά και έχω διαβάσει και το Κοράνι.
Απ όλους τους Αραβες οι Παλαιστίνιοι είναι οι λιγότερο φανατικοί μουσουλμάνοι. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν και γάμοι μεταξύ Χριστιανών γυναικών και μουσουλμάνων ανδρών (το αντίστροφο όχι). Η πλειοψηφία των Παλαιστινίων έχουν επηρεαστεί από τη μαρξιστική ιδεολογία και αν δεν απορρίπτουν τη θρησκεία του Ισλάμ διατηρούν πάρα πολύ χαλαρές σχέσεις.
Γι αυτό πιστεύω ότι αυτή η φωτογραφία έχει πολλές πιθανότητες να είναι παραξηγημένη παρ όλο που στο παρελθόν υπήρχαν γάμοι ανηλίκων σε κάποιες περιοχές του αραβικού κόσμου.

Πάντως υπάρχει η παράδοση σε όλο τον αραβικό κόσμο να μη φωτογραφίζονται οι γυναίκες.
Οι γυναίκες απαγορεύεται να χαιρετήσουν δια χειραψίας άλλον άντρα πέρα από τον άντρα τους.
Ακόμα και στους γάμους όταν είναι καλεσμένες φιλούν και χαιρετούν τη νύφη και προσπερνούν το γαμπρό.
Κάνουν μπάνιο στη θάλασσα με τα ρούχα ακόμα κι εκείνες που υιοθετούν το δυτικό τρόπο ντυσίματος.
Οι άραβες στα σπίτια τους έχουν σαλόνια αντρών και γυναικών (γυναικονίτη). Οι γυναίκες απομονώνονται σε άλλο χώρο του σπιτιού.

Πάντως αληθεύει ότι οι γυναίκες φοβούνται την κάμερα στον αραβικό κόσμο. Οι φωτογραφίες με γυναίκες απαγορεύονται.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Δευ 15 Μαρ 2010, 21:37

Οι συγκεκριμένοι ανήκουν στη Σιιτική χαμάς και είναι φανατικοί. Ασφαλώς και δεν είναι ίδιοι όλοι Παλαιστίνιοι. Δυστυχώς όμως οι γάμοι με ανήλικες είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα για αυτούς. Θα παραθέσω και μερικά βίντεο.

Όπως και να έχει το ισλάμ ευνοεί τον σκοταδισμό και το πισωγύρισμα.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 15 Μαρ 2010, 22:15

Απ ότι ξέρω Σιίτες είναι στο Ιράν.
Ο διαχωρισμός μεταξύ Σιιτών Σουνιτών ξεκίνησε ένα αιώνα μετά το θάνατο του Μωάμεθ και κατα τη διάρκεια της βασιλείας του Τετάρτου Χαλίφη Αλι. Ο Μωάμεθ πεθαίνοντας δεν άφησε αγόρια διαδόχους. Η πρώτη του γυναίκα ηταν η Χαντίζα 20 χρόνια μεγαλύτερή του πλούσια και μορφωμένη και μοναδική γυναίκα του μέχρι το θάνατό της. Με αυτήν απόκτησε μία κόρη τη Φατίμα. Ο Αλί ήταν από το σόι της Φατίμα και τότε έγινε ο καυγάς για το πως πρέπει να γίνεται η διαδοχή των Χαλιφάδων (αν θα είναι κληρονομική ή κατά παράδοση) και αυτή η διαμάχη συνεχίζεται μέχρι σήμερα

Το Ισλάμ στο ξεκίνημα του δεν ήταν σκοταδιστικό αλλά επαναστατικό. Κατά τους πρώτους αιώνες αναπτύχθηκαν τα γράμματα και οι επιστήμες. Υπάρχουν πηγές που δείχνουν ότι το Ισλάμ είχε αρχαίο ελληνικό υπόβαθρο.
Σε ένα σημείο αναφέρει για τον Αλέξανδρο, σε άλλο για τους Ελληνες. Και σε ένα τρίτο αναλύει το ηλιοκεντρικό σύστημα το οποίο μέχρι τότε μόνο στην αρχαία Ελλάδα ήταν γνωστό.
Κατά το Μεσαίωνα δύο λόγιοι άραβες Ο Αβικένας και ο Αβερρόης από το Μαρόκο διέσωσαν τα κείμενα του Αριστοτέλη από την μεσαιωνική πυρά και μεταφρασμένα πέρασαν στη Δύση κατά την αναγέννηση.

Μία Θρησκεία δεν είναι σκοταδιστική από μόνη της. Αλλά όταν η εξουσία την χρησιμοποιεί σαν μάρκετινγκ και εργαλείο χειραγώγησης τοτε γίνεται πολύ επικίνδυνη.
Το Ισλάμ έγινε σκοταδιστικό επειδή εκτός από θρησκεία είναι και νόμος. Η δικαστική εξουσία και η θρησκευτική συμπίπτουν απόλυτα.
Είναι η λεγόμενη Σαρία.

Στο Ιράκ, στη Συρία και στην Τουρκία δεν ισχύει η Σαρία. Αυτά τα κράτη θεωρούνται "κοσμικά" και διαχωρίζουν τη θρησκεία από το κράτος και το νόμο. (πολιτικός γάμος κλπ).
Όμως η Σαρία ισχύει στην Ελλάδα στην περιοχή της Θράκης. Θρήσκοι Τούρκοι έρχονται να παντρευτούν στην Ελλάδα για να πάρουν την ευλογία του Μουφτή επειδή στη χώρα τους ισχύει μόνο ο πολιτικός γάμος.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Δευ 15 Μαρ 2010, 22:29

Σε γενικές γραμμές με κάλυψες doktormarcon. 2 σχόλια/προσθήκες:
doctormarkon έγραψε:Απ ότι ξέρω Σιίτες είναι στο Ιράν.
Το Ιράν είναι σχεδόν στο σύνολό του Σιιτικό, ενώ και στο Ιράκ είναι πλειοψηφία (υπολογίζεται γύρω στο 60%), υπάρχουν δε Σιίτες και σε άλλες περιοχές, όπως το Λίβανο. Οι οργανώσεις που υποστηρίζονται από το Ιράν, όπως η Χαμάς, είναι Σιιτικές.

doctormarkon έγραψε: Όμως η Σαρία ισχύει στην Ελλάδα στην περιοχή της Θράκης. Θρήσκοι Τούρκοι έρχονται να παντρευτούν στην Ελλάδα για να πάρουν την ευλογία του Μουφτή επειδή στη χώρα τους ισχύει μόνο ο πολιτικός γάμος.
Αν δεν απατώμαι, το ισχύον καθεστώς πηγάζει από τη συνθήκη της Λωζάνης. Λίγοι ξέρουν ότι στην Ελλάδα επιτρέπεται η πολυγαμία, αρκεί να είσαι μουσουλμάνος στη Θράκη. Ελάχιστοι, όμως, είναι οι πολύγαμοι μουσουλμάνοι εκεί, για οικονομικούς κυρίως λόγους.

Αυτό που δεν ξέρω (και δεν με ενδιέφερε να το ψάξω) είναι αν μπορεί κάποιος χριστιανός Έλληνας να ασπαστεί το Ισλάμ και μετά να ποντρευτεί περισσότερες από μία γυναίκες... δεν ξέρω βέβαια γιατί να το κάνει (βίτσιο να έχει διπλή γκρίνια, ας πούμε;), αλλά λέμε τώρα:-)
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Δευ 15 Μαρ 2010, 22:48

Απ ότι ξέρω Σιίτες είναι στο Ιράν.
Ο διαχωρισμός μεταξύ Σιιτών Σουνιτών ξεκίνησε ένα αιώνα μετά το θάνατο του Μωάμεθ και κατα τη διάρκεια της βασιλείας του Τετάρτου Χαλίφη Αλι. Ο Μωάμεθ πεθαίνοντας δεν άφησε αγόρια διαδόχους. Η πρώτη του γυναίκα ηταν η Χαντίζα 20 χρόνια μεγαλύτερή του πλούσια και μορφωμένη και μοναδική γυναίκα του μέχρι το θάνατό της. Με αυτήν απόκτησε μία κόρη τη Φατίμα. Ο Αλί ήταν από το σόι της Φατίμα και τότε έγινε ο καυγάς για το πως πρέπει να γίνεται η διαδοχή των Χαλιφάδων (αν θα είναι κληρονομική ή κατά παράδοση) και αυτή η διαμάχη συνεχίζεται μέχρι σήμερα
Σιίτες δεν υπάρχουν μόνον στο Ιράν. Οι συγκεκριμένοι στη φωτό είναι Σιίτες της Χαμάς και μάλιστα υποστηρίζονται με στρατιωτικό εξοπλισμό από το ΙΡΑΝ. Οι Σιίτες περιμένουν την επανεμφάνιση του Αλί. Βεβαίως οι Σουνίτες, σε απόλυτους αριθμούς, είναι πολύ περισσότεροι.
Το Ισλάμ στο ξεκίνημα του δεν ήταν σκοταδιστικό αλλά επαναστατικό. Κατά τους πρώτους αιώνες αναπτύχθηκαν τα γράμματα και οι επιστήμες. Υπάρχουν πηγές που δείχνουν ότι το Ισλάμ είχε αρχαίο ελληνικό υπόβαθρο.
Σε ένα σημείο αναφέρει για τον Αλέξανδρο, σε άλλο για τους Ελληνες. Και σε ένα τρίτο αναλύει το ηλιοκεντρικό σύστημα το οποίο μέχρι τότε μόνο στην αρχαία Ελλάδα ήταν γνωστό.
Κατά το Μεσαίωνα δύο λόγιοι άραβες Ο Αβικένας και ο Αβερρόης από το Μαρόκο διέσωσαν τα κείμενα του Αριστοτέλη από την μεσαιωνική πυρά και μεταφρασμένα πέρασαν στη Δύση κατά την αναγέννηση.
Στο ξεκίνημα κατά τον 7ο αιώνα ήταν σκοταδιστικό. Στη συνέχεια κατά τον 8ο και 9ο ιδρύθηκαν πανεπιστήμια με πρώτο αυτό της Βαγδάτης. Τα γράμματα και οι επιστήμες αναπτύχθηκαν επειδή οι ισλαμιστές κατέκτησαν την εξουθενωμένη στρατιωτικά Περσία, στην οποία όμως ανθούσε η Ελληνική παιδεία. Να μην λησμονούμε άλλωστε ότι στην Περσία κατέφυγαν οι διωκόμενοι από τον Ιουστινιανό διδάσκαλοι της Ακαδημίας του Πλάτωνος. Κατά συνέπεια, η ισλαμική αναγέννηση της εποχής οφείλεται αποκλειστικά και μόνον στους ελληνίζοντες Πέρσες οι οποίοι γνώρισαν τον ελληνικό πολιτισμό από τον Αλέξανδρο. Ο ίδιος δε ο Αλέξανδρος αποτελεί μυθική μορφή τόσο στον Ιράν, όσο και στο Αφγανιστάν, το Πακιστάν και σε όλους τους γύρω λαούς πολύ πριν ασπαστούν εκείνοι τον ισλαμισμό. Στο Ιράν μάλιστα έχουν γραφεί ολόκληρα έπη με ήρωα τον Αλέξανδρο (τον οποίο, ειρήσθωι εν παρόδωι, εδώ στην Ελλάδα δεν τιμούμε). Επομένως, η ικανότητα της Περσίας να μπολιάσει την αγάπη για τις τέχνες και τα γράμματα στους καμηλιέρηδες συνιστά επίτευγμα ανάλογο με το ελληνικό μπόλιασμα στην Ρώμη. Το δυστύχημα ήταν ότι μετά από λίγους αιώνες επικράτησε τελικά ο φανατισμός και η θεοκρατία.

Ο Αβικέννας τώρα ήταν Πέρσης ιατρός και φιλόσοφος. Συνδύασε μάλιστα τον Αριστοτέλη με τον Πλάτωνα. Σημαντική είναι και η προσφορά του μεταγενέστερου ισπανο-άραβα Αβερρόη.
Μία Θρησκεία δεν είναι σκοταδιστική από μόνη της. Αλλά όταν η εξουσία την χρησιμοποιεί σαν μάρκετινγκ και εργαλείο χειραγώγησης τοτε γίνεται πολύ επικίνδυνη.
Το Ισλάμ έγινε σκοταδιστικό επειδή εκτός από θρησκεία είναι και νόμος. Η δικαστική εξουσία και η θρησκευτική συμπίπτουν απόλυτα.
Είναι η λεγόμενη Σαρία.
Έχω γράψει ότι το ισλάμ αποτελεί πρώτιστα ένα πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικό σύστημα χειραγώγησης χρησιμοποιώντας τον θρησκευτικό μανδύα ως προμετωπίδα. Αυτό όμως δεν το απαλλάσει από τον σκοταδισμό που αναδύει` το αντίθετο μάλιστα τον ενισχύει.
Στο Ιράκ, στη Συρία και στην Τουρκία δεν ισχύει η Σαρία. Αυτά τα κράτη θεωρούνται "κοσμικά" και διαχωρίζουν τη θρησκεία από το κράτος και το νόμο. (πολιτικός γάμος κλπ).
Όμως η Σαρία ισχύει στην Ελλάδα στην περιοχή της Θράκης. Θρήσκοι Τούρκοι έρχονται να παντρευτούν στην Ελλάδα για να πάρουν την ευλογία του Μουφτή επειδή στη χώρα τους ισχύει μόνο ο πολιτικός γάμος.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ
Αυτό δεν σημαίνει ότι εάν κάποια στιγμή επικρατήσουν θεοκρατικά καθεστώτα δεν θα αλλάξει η κατάσταση.

Στο Ιράκ την εξουσία την είχε το Μπααθικό κόμμα με τον Σαντάμ Χουσείν. Η τωρινή ηγεσία είναι υποχείριο των Αμερικανών.

Επίσης στη Συρία κυριαρχεί το αδερφό μπααθικό κόμμα των Άσαντ το οποίο είναι μετριοπαθές, αλλά όπως είπα κανείς δεν ξέρει.

Όσο για την Τουρκία είναι γνωστό ότι αποτελεί κοσμικό κράτος από την εποχή του Κεμάλ, το οποίο όμως κινδυνεύει από τους νεο-ισλαμιστές Ερντογκάν και Γκιουλ. Εκεί έχει στηθεί μεγάλη σκακιέρα.

Τέλος, αυτό που είπες για την ισχύ της Σαρία στη Θράκη το έχω γράψει και αυτό παλαιότερα. Μάλιστα συσχέτισα την ευφυή τουρκική πολιτική με το να υποστηρίζει το ισλαμικό καθεστώς των μουσουλμανικών πληθυσμών εναντίον του κοσμικού ελληνικού κράτους, την ίδια στιγμή που στην Τουρκία η μαντήλα, για παράδειγμα, απαγορεύεται.
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

ΠΕΡΙ ΙΣΛΑΜ

Δημοσίευση από karipis » Δευ 15 Μαρ 2010, 23:39

seliniasmenos έγραψε:Tα θρησκευτικά παιδιά, στην ανάλογη θεματολογία.
Εδώ μιλάμε για την διαψευση μιας κατασκευασμένης είδησης.
Διάψευση υπήρξε και δημοσιεύθηκε στις Σαββατιανές εφημερίδες δια στόματος του Παλαιστηνίου πρέσβυ.
...Την διάβασε κανείς;
Σέλ ξέρεις τι λέει η διάψευση;;
Ψάξε λιγάκι να τηνε 'βρεις και θα εκπλαγείς πίστεψέ με :sweet: .....
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Δευ 15 Μαρ 2010, 23:52

Η ισλαμική παιδεραστία είναι γεγονός. Οι ίδιοι την ενδύουν με τον μανδύα του γάμου, άλλωστε οι γυναίκες γι' αυτούς δεν μετράνε.

Το παρακάτω είναι από το Έθνος:

Εικόνα

Εικόνα

Η 8χρονη νύφη που έσπασε τα δεσμά της

Στην Ευρώπη ο 30χρονος Φάιζ θα βρισκόταν ενώπιον του δικαστηρίου με την κατηγορία της παιδεραστίας. Στην Υεμένη βρέθηκε στο δικαστήριο επειδή η 8χρονη σύζυγός του έσπασε τη σιωπή που καλύπτει χιλιάδες αντίστοιχες περιπτώσεις, και ζήτησε διαζύγιο.

Η Νουτζούντ είναι ένα μικρό παιδί, ωστόσο κατάφερε να «δανείσει» τη μορφή της στις απρόσωπες στατιστικές περί εξαναγκασμού ανήλικων κοριτσιών σε γάμο με πολύ μεγαλύτερους σε ηλικία άντρες στην Υεμένη. Αντί να υποταχθεί στη μοίρα της, επαναστάτησε και έγινε πρότυπο για πολλές νέες κοπέλες στη χώρα της.

Ενα στα τέσσερα κορίτσια στην Υεμένη παντρεύονται σε ηλικία 10-14 ετών, παρότι ως νόμιμη ηλικία γάμου ορίζονται τα 15 χρόνια. Ο μέσος όρος ηλικίας των κοριτσιών την ημέρα του γάμου τους είναι 14,7, ενώ αντίστοιχα για τους άντρες 21,5.

Περισσότερα από τα μισά κορίτσια κάτω των 18 ετών υποχρεούνται από την οικογένειά τους να παντρευτούν συνήθως κάποιον συγγενή, που δίνοντας ένα μικρό ποσό ως «αντάλλαγμα», επί της ουσίας αγοράζει ένα πειθήνιο αντικείμενο σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Το ίδιο συνέβη και στη Νουτζούντ. Ο πατέρας της ήταν σχεδόν άπορος και έπρεπε να θρέψει 14 παιδιά και δύο συζύγους. Μόλις παντρεύτηκαν οι δύο μεγαλύτερες κόρες του -τις οποίες απήγαγαν οι μέλλοντες σύζυγοί τους, αφού ξυλοκόπησαν τον πατέρα που προσπάθησε να αντιδράσει- αποφάσισε ότι η επόμενη ήταν η Νουτζούντ, παρότι ήταν μόλις 8 ετών.

Απότομη προσγείωση

Ο μέλλων σύζυγος ήταν ένας μακρινός συγγενής που εργαζόταν ως οδηγός μηχανής και κέρδιζε τα προς το ζην. Το μικρό κορίτσι δεν γνώριζε καν τον 30χρονο εξάδελφό της, αλλά δεν έφερε αντίρρηση όταν της είπαν ότι θα παντρευτεί, επειδή κανείς δεν την πληροφόρησε τι ακριβώς σημαίνει αυτό.

Στο μυαλό του 8χρονου παιδιού ένας γάμος σήμαινε ότι θα φορέσει ένα όμορφο λευκό φόρεμα, θα φάει κάτι διαφορετικό από πατάτες και μακαρόνια, θα χορέψει και μετά θα επιστρέψει στο σπίτι των γονιών της.

Η προσγείωση στην πραγματικότητα ήταν απότομη. Η Νουτζούντ παντρεύτηκε φορώντας ένα δανεικό καφέ φόρεμα, χωρίς χορούς και πανηγύρια και με μόνο δώρο ένα φθηνό άρωμα. Και μόλις φόρεσαν τις βέρες, ο σύζυγός της την πήρε μαζί του, στον δικό του μακρινό τόπο κατοικίας, όπου το κορίτσι διαπίστωσε ήδη από το πρώτο βράδυ ποια είναι τα συζυγικά της καθήκοντα.

«Παρόλο που έκλαιγα και παρακαλούσα, δεν με βοηθούσε κανείς», είπε στο δικαστήριο, αναφερόμενη κυρίως στην πεθερά της, η οποία, όπως συνηθίζεται στην Υεμένη, προτιμούν τα ανήλικα κορίτσια ως νύφες, προκειμένου να έχουν δωρεάν υπηρετικό προσωπικό.

Βοήθεια δεν βρήκε ούτε από την ίδια της την οικογένεια και έτσι αποφάσισε να απευθυνθεί μόνη της στο δικαστήριο.

Ο δικαστής που άκουσε την αφήγησή της ήξερε ότι για να βοηθήσει το παιδί που στεκόταν τόσο θαρραλέα μπροστά του, έπρεπε να εναντιωθεί σε ριζωμένες πεποιθήσεις και συνήθειες και να παλέψει με ένα κατεστημένο που συντηρείται στην Υεμένη από φύλαρχους, ιερείς και πολιτικά πρόσωπα.

Την έσωσε από έγκλημα τιμής:

Ως ανήλικη η Νουτζούντ δεν είχε το δικαίωμα να υποβάλει μήνυση ή να ζητήσει διαζύγιο, και ο πατέρας της διατηρούσε βάσει νόμου το δικαίωμα να την παντρέψει. Ο δικαστής παρέκαμψε τη νομοθεσία, υπέβαλε ο ίδιος μήνυση και διέταξε να συλληφθούν ο σύζυγος και ο πατέρας της Νουτζούντ, έτσι ώστε το παιδί να μην πέσει θύμα εκδίκησης ή εγκλήματος τιμής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Το κορίτσι έμεινε μαζί με την οικογένεια ενός δικαστικού.

Πλήρωσε 500 αποζημίωση για να αποφύγει... τα χειρότερα:

Ο δικαστής γνώριζε καλά ότι για να αποφευχθούν οι δυσάρεστες συνέπειες, θα έπρεπε να προχωρήσει σε μια συμβιβαστική λύση. Ετσι απεφάνθη ότι ο γάμος είναι άκυρος, αλλά ότι θα καταβληθεί αποζημίωση στον γαμπρό, ύψους 500 ευρώ.

Το ποσό ήταν υπέρογκο για την οικογένεια της Νουτζούντ, που ζει με 50 ευρώ τον μήνα, οπότε ο δικαστής κατέβαλε ο ίδιος τα χρήματα. Την ημέρα διεξαγωγής της δίκης το δικαστήριο ήταν γεμάτο γυναίκες που υποστήριζαν το μικρό κορίτσι.

Στο πλευρό της ήταν και η μητέρα της, η οποία, όπως και οι περισσότερες γυναίκες στην Υεμένη, έζησε τη μοίρα από την οποία κατάφερε να ξεφύγει η Νουτζούντ. Η μητέρα της είχε 19 εγκυμοσύνες, εκ των οποίων επέζησαν τα 9 παιδιά.

Ομως η μητρότητα είναι το μοναδικό πράγμα που δίνει υπόσταση στις γυναίκες της Υεμένης, τους δίνει μια κοινωνική θέση και τις βγάζει από την ανυπαρξία.

Δύο στις τρεις γυναίκες στην Υεμένη είναι αναλφάβητες και δεν είναι σε θέση να διεκπεραιώσουν ούτε τις πιο απλές εργασίες, εκτός σπιτιού και ανατροφής των παιδιών.

Υποδοχή ηρωίδας:

Η Νουτζούντ συνεχίζει να φοιτά στο σχολείο. Και η δασκάλα της την υποδέχτηκε λέγοντάς της: «Τα κατάφερες περίφημα. Θα εξηγήσουμε σε όλα τα παιδιά τι έκανες. Και από δω και πέρα θα είσαι πρότυπο». Και όχι μόνο για τα κορίτσια της Υεμένης.

Παγκοσμίως, 60 εκατομμύρια ανήλικες γυναίκες υποχρεώνονται να παντρευτούν, είτε είναι μουσουλμάνες, όπως στην Υεμένη, είτε χριστιανές, όπως στην Αιθιοπία, είτε ινδουίστριες, όπως στην Ινδία.

Κάθε μέρα που περνά 20.000 κορίτσια σε όλο τον κόσμο παντρεύονται χωρίς τη θέλησή τους...

25% των κοριτσιών στην Υεμένη παντρεύονται σε ηλικία 10-14 ετών, παρότι ως... νόμιμη ηλικία γάμου ορίζονται τα 15 χρόνια.

6,4 παιδιά γεννούν κατά μέσο όρο οι γυναίκες στην Υεμένη, οι οποίες ξεκινούν να τεκνοποιούν συνήθως αμέσως μετά την πρώτη τους έμμηνο ρύση.
60 εκ. ανήλικες παγκοσμίως, ανεξαρτήτως θρησκείας, υποχρεώνονται να παντρευτούν. Κάθε μέρα, 20.000 κορίτσια παντρεύονται χωρίς τη θέλησή τους.

ΜΑΡΙΑ ΑΔΑΜΙΔΟΥ
madam@pegasus.gr

Να και άλλη μία φωτό από άλλο "ευτυχισμένο" κοριτσάκι με τον σύζυγο:

Εικόνα

ΕΞΩ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”