TI ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΣΑ ΠΑΖΑΙΤΗ;;;

Απάντηση
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 5 φορές

TI ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΣΑ ΠΑΖΑΙΤΗ;;;

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 15 Οκτ 2009, 11:32

Τις τελευταίες μέρες έχω ακούσει, από άτομα τελείως άσχετα μεταξύ τους και αρκετά καλά δικτυωμένα, ότι η πρώην κυρία πρωθυπουργού, η Νατάσσα Παζαϊτη, έχει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.
Έχει ακούσει κανείς τίποτα σχετικό;
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Re: TI ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΣΑ ΠΑΖΑΙΤΗ;;;

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 15 Οκτ 2009, 11:49

Απο το καλοκαίρι ακούγεται ότι έχει καρκίνο του μαστού. Ακούγεται, όμως...
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 15 Οκτ 2009, 12:41

Nαι, και γω σε φήμες αναφέρομαι, αλλά μου έκανε εντύπωση επειδή το έχω ακούσει από 4 διαφορετικά άτομα κάποιας ηλικίας και κάποιας σχετικής σοβαρότητας.

Συγκεκριμένα άκουσα ότι της έχουν κόψει το ένα στήθος, αλλά ο καρκίνος έκανε μετάσταση και στο άλλο. Δηλαδή, η τύπισσα δεν είναι σε καθόλου κατάσταση.

Κολλάει και με την πρεμούρα του Καραμανλή να κάνει πρόωρες εκλογές και μετά να αποχωρήσει το συντομότερο δυνατόν.

Δεν ξέρω τίποτα και δεν υιοθετώ καμμία φήμη. Απλά το αναφέρω, και απ'ότι βλέπω το έχουν ακούσει και άλλοι.
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

οντως

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Πέμ 15 Οκτ 2009, 13:17

απο διαφορετικες εγκυρες πηγες και ιατρικης προελευσης (αθηνα, θεσαλλονικη, ηπα, γυναικολογια, εγκυμοσυνες , % παρενεργειων..κτλ κτλ...), προκυπτει φημη για πολυ δυσαρεστη εξελιξη...
επισης φημες για τη γρηγορη απεμπλοκη κωστα απο τα αλλα θεματα και αμεσοτατο ταξιδι
ευρωπη και αμερικη σε ιατρους...
ας ευχηθουμε να επικρατησει η εκδοχη περι πληρους υγειας!!!

καιρο το σκεφτομουνα να το θεσω...αλλα αφου ετεθη...

να δουμε..
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 15 Οκτ 2009, 13:18

Αυτό κυκλοφορεί πάνω από 5 μήνες. Αν δεχτούμε τη ρήση "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά", σίγουρα κάποια αλήθεια παίζει με τη φημολογία. Αν ισχύει κάτι τέτοιο λυπάμαι ειλικρινά, πρώτα την ίδια για την περιπέτεια στην οποία μπαίνει άθελά της και κατ'επέκτασιν όλη την οικογένειά της που θα δοκιμαστεί άγρια από κάτι τέτοιο. Ο δε Καραμανλής μου γεννά πραγματικά συναισθήματα συμπόνιας, γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο, πραγματικά βάλλεται πολυεπίπεδα ο άνθρωπος με την γκαντεμιά που τον κυνηγάει. Και όπως έχω ήδη πει σε ό,τι τον αφορά, δρυός πεσούσης εγώ δεν ξυλεύομαι. Εύχομαι να μην ισχύει τίποτα, και αν ισχύει, να πάνε όλα κατ'ευχήν και να βγει νικήτρια η Νατασούλα από αυτό το γολγοθά.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Apomakros » Πέμ 15 Οκτ 2009, 13:52

ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ έγραψε:Κολλάει και με την πρεμούρα του Καραμανλή να κάνει πρόωρες εκλογές και μετά να αποχωρήσει το συντομότερο δυνατόν.
Νομίζω πως δεν κολλάει. Θα μπορούσε να είχε δρομολογήσει εξελίξεις διαδοχής μέσα στο κόμμα του και όχι να οδηγήσει την παράταξη σε πανωλεθρία.

Αλλωστε μπορούσε να "παίξει" και το Μάρτιο με την εκλογή ή μη Προέδρου της Δημοκρατίας.

(Όλα αυτά με την προϋπόθεση βέβαια πως αληθεύουν οι φήμες, που εύχομαι να μην αληθεύουν)
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 15 Οκτ 2009, 14:18

Κι εγω το χα ακουσει. δεν ξερω... μου φανηκε οτι ο καραμανλης δεν εδωσε το 100% του ειναι του για να κερδισει.
λες κι ελεγε "εχω και δικα μου προβληματα".
Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Δημοσίευση από Sol Invictus » Πέμ 15 Οκτ 2009, 17:58

ArEla έγραψε:Αυτό κυκλοφορεί πάνω από 5 μήνες. Αν δεχτούμε τη ρήση "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά", σίγουρα κάποια αλήθεια παίζει με τη φημολογία. Αν ισχύει κάτι τέτοιο λυπάμαι ειλικρινά, πρώτα την ίδια για την περιπέτεια στην οποία μπαίνει άθελά της και κατ'επέκτασιν όλη την οικογένειά της που θα δοκιμαστεί άγρια από κάτι τέτοιο. Ο δε Καραμανλής μου γεννά πραγματικά συναισθήματα συμπόνιας, γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο, πραγματικά βάλλεται πολυεπίπεδα ο άνθρωπος με την γκαντεμιά που τον κυνηγάει. Και όπως έχω ήδη πει σε ό,τι τον αφορά, δρυός πεσούσης εγώ δεν ξυλεύομαι. Εύχομαι να μην ισχύει τίποτα, και αν ισχύει, να πάνε όλα κατ'ευχήν και να βγει νικήτρια η Νατασούλα από αυτό το γολγοθά.
Γκαντεμια που τον κυνηγαει;Σε πολιτικο επιπεδο ηταν αξιος της τυχης του και δεν τιθεται θεμα.Τωρα αν υπαρχει ανθρωπινο προβλημα ειναι αλλο.

Κασσανδρε εσυ δεν ειπες πως δεν ασχολησε με ειδη(Πασοκ-Νδ) η οι χρυσαυγιτες εχετε και ευαισθησιες;Για ποιο λογο αραγε;
χι χι χι..(Μυστικο) :dance:
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Παρ 16 Οκτ 2009, 11:42

Κασσανδρε εσυ δεν ειπες πως δεν ασχολησε με ειδη(Πασοκ-Νδ)
Λάθος.
Ασχολούμαι με αυτά τα είδη.
Άλλωστε αν δεν ασχολιόμουν, δεν θα είχα φτιάξει και τις ανάλογες συνομοταξίες των (συμπτωματικά και μόνο) δίποδων υποστηρικτών τους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”