και σε ποια σημεία τον θεωρείς ΕΣΥ όχι ο αρθρθγράφος έτσι.
Πάντως σε σχέση με το λινκ δεν άκουσα κάτι σοβαρό που να τον αντικρούει.
Όλοι (μέχρι στιγμής) περί άλλων τυρβάζουν και απλά βρήκαν ευκαιρία να τον απαξιώσουν για άλλη μια φορά. Δεν παίρνω την απαξία και τους χαρακτηρισμούς για τον καζάκη προσωπικά (όπως οι σωρρικοί την απαξία στο σώρρα), χέστηκα κι όλας. Αλλά η απαξία κι οι χαρακτηρισμοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ, νιώστε το πια. Και επιχείρημα που να'χει νόημα/λογική και να αντικρούει αποτελεσματικά αυτά που είπε (για το σώρρα συγκεκριμένα), το έχω πάρει απόφαση πια, ότι δεν πρόκειται να δουν τα ματάκια μου.
Ε, ο καζάκης μίλησε στα γρήγορα για τον σόρο, σε σχέση με το ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.ION 4ever έγραψε:Δεν ρώτησα πως ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ούτε τι πιστεύει η πλειονότητα για αυτόν.
Το τι πιστεύω εγώ, ή κι εσύ, λίγη σημασία έχει. ΞΕΡΩ ότι χρηματοδοτείται από ροθς κι αν είναι ή δεν είναι, επίσης δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑ κοπέλα μου και του στρώσανε και κόκκινο χαλί (τα καμάρια της κυβερνήσεως) όταν ήρθε εδώ. Μήπως το στρώσανε και στο σώρρα και δεν το είδα;
Δεν ξέρω αν το κάνεις επίτηδες να ξεφεύγεις απ'αυτά που είπε ο Καζάκης και να κολλάς τόσο λυσσαλέα στον σόρο για να τον βγάλεις ντε και καλά άκυρο, πάντως αυτή η τακτική δεν είναι δοκιμη και δεν πείθει. (τουλάχιστον εμένα)
καλά, τρία πουλάκια και πλέκουνε ακόμα.ION 4ever έγραψε:από την στιγμή που αναφέρει τον sorros ως παράδειγμα δις εκατομυριουχου
φυσικά και δεν ξέρει τι λέει
η θέλει και τα λέει.
το γιατί τα λέει
άγνωστο ακόμα. θα το μάθουμε και αυτό.
Άκου εσύ τον σώρρα που τα λέει γαμάτα.

δεν πείραξες το λινκ, αναλώνεσαι σε ανουσιότητες για να ξεφύγει η προσοχή απ'το τρίλεπτο.ION 4ever έγραψε:Δεν δημιουργώ εντυπώσεις τις απόψεις μου εκφράζω.
και χαζή μπορείς να με πεις και ονειροπαρμένη και στρουφακι αν θελεις
δεν με xαλάει καθόλου.
πείραξα το link?
Απόψεις της προχειρότητας, σαν άμεση αντίδραση στο λινκ που έβαλα...
αστειότητες εστιάζοντας στον σόρο... που ξέρει γι'αυτον κι η κουτσή κουρούνα, αλλά για σένα προφανώς ο καζάκης έχει μεσάνυχτα.

Τι να πει κανείς για τον καημό της αλληνής.

Την κάνω για να πάω σε μια παρουσιαση 100 διαφορετικών φυλών σκύλων
και να περάσω λίγες ώρες χαράς.
Καλή συνέχεια