τω αγνωστω δαπιτη, οννεδιτη, δακιτη κτλ

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
Φύλο: Άνδρας

τω αγνωστω δαπιτη, οννεδιτη, δακιτη κτλ

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Δευ 15 Νοέμ 2010, 22:15

Λόγω της εκλογικής συγκυριας θελετε, για τις αναγκες του… ρεπορταζ θέλετε,
Βρεθηκα με κατι γνωστους μου δεξιους τουντες ημερες…δεξιους ρε παιδι μου, νεοδημοκρατες, οννεδιτες, δαπιτες, δακιτες κδς [και δεν συμμαζευεται].
Ειχανε ριξει κατι μουτρα που δεν τους βγηκε η ολικη επαναφορα και ξαναπρασσινισε η χωρα…
Οποτε, τι να κανω κι εγω?ειπα να τους τα σουρω πολυεπιπεδα:
Σε επιπεδο φοιτητικο προ 10ετιας -15ετιας τους ειπα:
Ποιο ηταν το στυλ του δαπιτη που ειχατε λανσαρει ρε παιδια για τους εαυτους σας?ο κοντοκουρεμενος φρεσκοξυρισμενος με καρο πουκαμισακι-τραπεζομαντηλο που εννοια του ητανε το παρτυ στο λανοτε με τη δαπ φιλοσοφικης και η εκδρομη με τη δαπ νοσηλευτικης στη μαηκονος…τιγκαρατε τα φοιτητικα παρκινγκ με αυτοκινητα πολυτελειας προκαλωντας [δεν υστερουσαν και πασοκοαριστεριζοντες συναδελφοι σας στην υλικη φιγουρα δυστυχως] τον απλο φοιτητακο που αγωνιουσε για την καρτα σιτισης και το δωματιο στη φοιτητικη εστια. Κανατε την αλαζονια συνθημα και τη ρηχοτητα παντιερα. Αφησατε αφελως τους τομεις των τεχνων των γραμματων
του κοινωνικου προβληματισμου και της ενεργου αλληλεγγυης στα λοιπα φοιτητικα –πολιτικα σχηματα αμαχητι…τους επιτρεψατε να παιξουν μπαλα μονοι τους και ας κακοποιουσαν συχνα πυκνα το αθλημα…υπηρξατε επιφανειακοι σε όλα αφου τα ποσοστα φοιτητικων εκλογων συνηθως ικανοποιουσαν τον «πολιτικο» ναρκισισμο σας…εμπρος με βημα ταχυ δαπ δαπ δυνατη πρωτοπορος μαζικη κραυγαζατε γυρω από τα αμφιθεατρα ένα δυο εν δυο …συμμετεχοντας σε μια διελκιστινδα κυανομελανερυθρου φοιτητικου τραμπουκισμου [καποιοι υποψηφιοι δημαρχοι ενδεχομενως ειχανε κανει καλη δουλεια…] …θα μου πειτε βεβαια ότι και η άλλη ιδεολογικη πτερυγα της πολυπαθης ενδο-εξω κοινοβουλευτικης αριστερας δεν αποσπουσε το νομπελ υγιους πολιτικου λογου. Μη μου κανετε τωρα αντιλογο πινγκπονγ, αποψε μιλαμε για εσας!!!

Όμως , υστερα ηρθαν οι μελισσες…

Καθοτι και σε ευρυτερο κοινωνικο, ταξικο, συνδικαλιστικο επιπεδο απεμπολησατε βλακωδως και παλι γη και υδωρ…παραχωρησατε τις διαδηλωσεις τα πεζοδρομια τις πλατειες τα συνδικατα τους λαικους αγωνες στους αλλους …στους «κακους» με τα μαλια και με τα μαυρα ρουχα…και ο οννεδιτης,δεξιουλης, δακιτης , υπερφιλελευθερος ειχε αραξει παλι στον ανετο μεταπολιτευτικο καναπε του με τον ελευθερο τυπο και τα κλειδια της μπεεμβε [μετα σας τα υφαρπαξανε και αυτά οι αλλοι σοσιαλιστικω τω τροπω]..ρουφουσε με απαθεια και σταρχιδισμο το κοκτεηλ μπακαρντι -κοκα –αλαζονεια.

Χασατε παντου τον ελεγχο και την επαφη με το διοικειν της καθημερινοτητας…αφασια!!μεινατε εκτος εξουσιας δεκαετιες μυαλο όμως δεν βαλατε. Δεν ειχατε συμμετοχη ουτε σε εξωραιστικους συλλογους διασωσης της φωκιας. Εν ετει 2010 δεν εχετε δικο σας ουτε θυρωρο σε καναλι πανελληνιας εμβελειας, ουτε κλητηρα σε υπο καταρρευση ΔΕΚΟ [ουτε αυτό δεν καταφερατε!!].

Και κλεινω προς το παρον ισως με το βασικοτερο…τι εγινε η ιδεολογικη σας περπατησια βρε νεοδημοκρατες???? Γιατι χρειαζεστε αμεσα ριζοσπαστικο ιδεολογικο επαναπροσδιορισμο???
[είναι ευκολο να χλευασουμε το νυν πασοκ με τα ευρωατλαντικα του καμωματα σε σχεση με την ιδρυτικη διακυρηξη του Αντρεα προ 30ετιας, αλλά κοιτατε λιγο την καμπουρας σας δακιτεεεες]….που πηγε ο ελληνισμος και η ορθοδοξια μαγκες? Βολευει τελικα το νεοταξικο σας προφιλ να είναι πιο ψευτοαθεϊζον και εθνομηδενιστικον?οποτε τελικα αυτό που μενει από τις παλιες σας ονειρωξεις είναι ο απολυτος φιλελευθερισμος?η απουσια κοινωνικου κρατους?η απληρωτη υπερωρια?και οι ελευθερες απολυσεις ?κατι σαν γαλαζιο neo-πασοκ δηλαδη????
Απλα να τους το πειτε να το ξερουνε…οι οπαδοι σας…

Και καπως ετσι ξαναμαναπρασινισε η ελλαδα με ΔΝΤ φασιστικο και αμερικανοεβραηκο οσο ποτε…μας συνεχαρη και ο στρος καν που παρα τα μετρα
Συμμορφωνομαστε προς τας υποδειξεις…

Παραμονες πολυτεχνειου που τραγουδησαμε καποτε χωρις πολυχρωμες παροπιδες…διοτι δεν συνεμορφωθην προς τας υποδειξεις…περα από το γαλαζιο κυμα το γαλαζιο ουρανο

Αλικαρνασος ,παρθενι, ωροπος,κορυδαλλος…ο λεβεντης περιμενει της ελευθεριας το φως!!!!!
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
tipotis
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Re: τω αγνωστω δαπιτη, οννεδιτη, δακιτη κτλ

Δημοσίευση από tipotis » Τρί 16 Νοέμ 2010, 00:08

Εδώ που τα λέμε, όταν το ΠΑΣΟΚ σου βγαίνει από τα δεξιά τόσο απότομα και σου κάνει μαθήματα φιλελευθερισμού,πατριωτικής ευθύνης και λοιπών copyright σου, παίρνοντας κιόλας το ματς, ε, τότε έχεις δύο επιλογές ως δεξιό κόμμα.
Ή του την κάνεις από τα αριστερά για να ζαλιστεί και το ΠΑΣΟΚ και η αριστερά, ή δίνεις τα κλειδιά στον Καρατζαφέρη για να σου χαράξει γραμμή.
Χώρος αλλού δεν έχει μείνει βλέπεις!
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Τρί 16 Νοέμ 2010, 00:38

PELTASTIS VARNAVAS έγραψε:…δεξιους ρε παιδι μου, νεοδημοκρατες, οννεδιτες, δαπιτες, δακιτες κδς [και δεν συμμαζευεται].
Α, γιατί είπες Δεξιούς και με μπέρδεψες!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 16 Νοέμ 2010, 00:58

Μπάρνι μας :urock:

Καρίπη, όπως πάντα με... :rofl: :lol:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Τρί 16 Νοέμ 2010, 11:36

Κατ' αρχάς "βράζω" τόσο πολύ που μετά δυσκολίας μπορώ να συντάξω πρόταση.
Όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά το εξής:
Επί τουρκοκρατίας υπήρχαν οι ενδιάμεσοι μεταξύ τουρκικής εξουσίας και υποταγμένου λαού.
Μετά την ίδρυση του "ανεξάρτητου" Ελληνικού κράτους οι ίδιοι ενδιάμεσοι πήραν την εξουσία από τα χέρια αυτών που πάλεψαν για την ελευθερία και διαμόρφωσαν αυτό το πολιτικό σύστημα που υπάρχει μέχρι σήμερα.
Έστεισαν έναν κρατικό μηχανισμό (τερατώδη ) έφτιαξαν τα κόμματα και έπνιξαν κάθε άξιο, ικανό, ελεύθερο και σκεπτόμενο νού που θα μπορούσε και θα ήθελε πραγματικά να προσφέρει στην πατρίδα του.

ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα πολιτικά κόμματα εξυπηρετούν τους ιδρυτές τους και τους παρατρεχάμενους.
Συνεχίζουν επάξια την σχέση ραγιά και εξουσίας.
Αναγκάζουν τον μονίμως στριμωγμένο στην γωνία πολίτη να συνδιαλλαγεί μαζί τους μέσα από διαδικασίες διαπλοκής και μίζας. Όπως ακριβώς και επί τουρκοκρατίας

Είναι ΟΛΟΙ τους "άξιοι" συνεχιστές των τούρκων. Μας θέλουν ραγιάδες και τίποτα άλλο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

ισως η πιο δυσαρεστη ειδηση...

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Δευ 23 Μάιος 2011, 12:23

το ξερω ακουεται υπερβολικον ισως
κατα μια εννοια ειναι η χειροτερη ειδηση της ημερας...
οταν παει περιπατο και το αμες δε γεσομεθα πολλω καρρονες...
η ελπιδα της νεολαιας...
ο,τι χρωμα και αν φερει....
ο ανθος της κοινωνιας και αλλα τετοια ....
:banghead: θα μου πεις....απο κορακα...κρα θα ακουσεις...κρα κρα κρα :banghead:

---------------------------

Είναι να λυπάσαι πραγματικά όταν νέοι άνθρωποι ακόμη και σήμερα που έχουμε φτάσει στο σημείο 0, υποστηρίζουν με μανία τις φοιτητικές παρατάξεις. Σχεδιάζουν τις “δράσεις” τους με κάθε λεπτομέρεια, ώστε να...
γίνουν υψηλόβαθμα στελέχη της νεολαίας του Πασόκ και της Ν.Δ και στη συνέχεια να παίξουν ενεργό ρόλο στα κόμματα. Απώτερος τους στόχος είναι φυσικά το δημόσιο και όχι η σωτηρία της χώρας!
Έχει κυκλοφορήσει το παρακάτω βίντεο, όπου μπορείτε να δείτε φοιτητές του ΤΕΙ Πειραιά που πρόσκείνται στη ΔΑΠ να πανηγυρίζουν τη νίκη τους κρεμόντας επάνω σε σκοινιά πλάστικά πράσινα κοτόπουλα τα οποία “βιάζουν” με πλαστικά πέη… Και στη συνέχεια φέρνουν και μια πλαστική κούκλα για να ολοκληρώσουν το σκηνικό.

Αυτούς βλέπει η γενιά των Μαθουσάλων, τα παιδιά κάποιων βολεμένων και καταδικάζει και εμένα και εσένα και όλους μας βάζοντας μας στο ίδιο τσουβάλι, και αυτό είναι πραγματικά λυπηρό! Είναι οι νέοι υποστηρικτές του συστήματος…Και την ίδια στιγμή βλέπεις πως στην Ισπανία υπάρχει ενότητα, ιδανικά και ελπίδα!…Αναρωτιέμαι γιατί;
Κοιτάζω αυτή τη στιγμή πόσο απέχει το άσπρο από το μαύρο!
Στον τόπο αυτό η ελπίδα θα ανθίσει ποτέ;

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/0 ... _4582.html
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Re: ισως η πιο δυσαρεστη ειδηση...

Δημοσίευση από KAL EL » Δευ 23 Μάιος 2011, 21:20

PELTASTIS VARNAVAS έγραψε:το ξερω ακουεται υπερβολικον ισως
κατα μια εννοια ειναι η χειροτερη ειδηση της ημερας...
οταν παει περιπατο και το αμες δε γεσομεθα πολλω καρρονες...
η ελπιδα της νεολαιας...
ο,τι χρωμα και αν φερει....
ο ανθος της κοινωνιας και αλλα τετοια ....
:banghead: θα μου πεις....απο κορακα...κρα θα ακουσεις...κρα κρα κρα :banghead:
Είναι μία θλιβερή πραγματικότητα ......

<<Τα πανεπιστήμια λειτουργούν ως η χοάνη και αναπαραγωγικός μηχανισμός των κομμάτων μέσα στον οποίο εκκολάπτεται ο φασισμός του αύριο.....>>
Τάδε έφη ο πανεπιστημιακός κύριος Κοντογιώργης.....
Και δεν θα πώ ότι οι εν λόγω φοιτητές είναι θύματα διότι ως άβουλα παιδιά εκπαιδεύτηκαν να σκέφτονται με αυτό τον τρόπο.
Φέρουν μεγάλη ευθύνη και οι ίδιοι.

Από το 1:20 και μετά.......

<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 351 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 23 Μάιος 2011, 22:26

Ο Κοντογιώργης ήταν στην επταμελή επιτροπή που αξιολόγησε τη διατριβή μου. (Έβαλε το ένα από τα 7 άριστα :thumb: ).

Ηθική ικανοποίηση που δεν πάει μαζί με την υλική (η οποία πιάνει πάτο :thumbsdown: ).

Τέλος πάντων. Και κείνος αναφέρεται στην πικρή αλήθεια. Ότι υπάρχουν δύο Ελλάδες των πατρικίων και των πληβείων. Οι πατρίκιοι βολέυουν τα παιδιά τους στις καλύτερες θέσεις φιλέτα. Φοροδιαφεύγουν συστηματικά, απομυζούν τον κόπο των πληβείων και τελικά ρίχνουν στους πληβείους όλες τις ευθύνες για όλα τα δεινά. Οι πληβείοι τελικά πληρώνουν τη νύφη.

Και γίνεται σκυλοκαυγάς στα πανεπιστήμια για το ποιά παράταξη θα ανέβει. Και ποιός θα είναι ο αρχηγός. Και ο Πρωτόπαπας κάποτε ήταν αρχηγός της ΕΦΕΕ και τώρα στην Κυβέρνηση.

Τελικά το πανεπιστήμιο δίνει την ευκαιρία να γίνει κάποιος κομματόσκυλο και να μεταπηδήσει στην κάστα των πατρικίων :loco: .
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”