Uploaded with ImageShack.us
Dread έγραψε:Χαχαχαχαχα...
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ περιμένω το 4ο......
Την άνοιξη θα βγει το νέο μοντέλο....
για περισσότεραΚαυστικά είναι τα σχόλια στο Twitter που ακολούθησαν τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου ότι έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα και παρόλα αυτά... η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να τον λέει αδελφή.
Πηγή: «Eίναι κεφάτη γυρίζει από του Τατσόπουλου» - Χαμός στο twitter για τη... μισή Αθήνα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/77935#ixzz2Cz6drYn0
Τώρα ξέρεις γιατί γέμισε η Αθήνα λεσβίες.
Το πουλακι τατσιου !!!!!!! . . .
Ο Τατσοπουλος και στην επαρχια 2/12 Δομοκο 4/12 Γαστουνη 8/12 Ελασσονα 14/12 Κεφαλοβρυσο 15/12 Ανωγεια 17/12 Πορτο Λαγος 20/12 Κορδελιο
Να σας πω,εκεί στο #syriza_gr τι στο διάολο πίνουν κ βλέπουν όνειρα θερινής νυχτός μες στο χειμώνα;
Sorry αλλά αν κανείς εδώ γνωρίζει #tatsopoulos παρακαλω να του εξηγήσει πόσο νούμερο έγινε.
Απλά να τα πάρει κι άλλο να πει κι άλλα καλά
O #tatsopoulos είναι o Κίμων Κουλουρης του Σύριζα
6m Mοναξιάαααα Mοναξιάαααα
.
Δεν ήξερα ότι ο #tatsopoulos είναι ο βιαστής της γειτονιάς μου. Τρέχω.
Όταν είπε ότι πήδηξε τη μισή Αθήνα, διευκρίνησε αν μιλάει για άντρες ή γυναίκες ή κ τα δύο, ή το πέταξε έτσι αόριστα?
αντε να βγεις τωρα σε μπαρ, να την πεσεις σε γκομενα κ να κινδυνευεις να ειναι μια απο του Τατσοπουλου
Γεια σας είμαι ο #Tatsopoulos της γειτονιάς σας
ανεπιβεβαιωτες φημες αναφερουν οτι εχει κατεβει στο συνταγμα η μιση αθηνα κ πανηγυριζει που γλυτωσε απο το Τατσοπουλο
Μετά το σημερινό είμαστε πλέον σίγουροι ότι τουλάχιστον η μισή Αθήνα δεν έιναι παρθένες.
Ωραία μάθαμε για την μισή Αθήνα. Την άλλη μισή ποιος την "κανονίζει";
Στο τσακ το γλύτωσε το ταμείο ανεργίας ο Γκουσγκούνης
Είμαι κεφάτη γυρίζω από του Τατσόπουλου
Κατούρα και λίγο
συνεχίζεται ... το twitter έχει πάρει φωτιά."Την λίστα Τατσόπουλου"
Η μεγαλύτερη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι πρώην του Τατσόπουλου.
Φήμες λένε ότι ο Γκουσκούνης εισάγεται εσπευσμένα στον Ευαγγελισμό. Δεν άντεξε την αποκαθήλωση
Ωραια μαθαμε για την μιση Αθηνα, την αλλη μιση ποιος την «κανονιζει» ;
Κλαιω. Στο η πατρις ζωγραφιζει..
ολες τις εποχες πινει νερο μισο -μισο..
η μισή Αθήνα είναι Πακιστανοί κ Αλβανοί.. σαβουρογάμη!
Όπως λέει και ο ξάδερφος μου ο Βασίλης :"Αν αλλάξει χέρι θα πηδήξει και την άλλη μισή"
50% discount
Τί εννοείς ότι το παιδί δεν είναι του Τσατσόπουλου;
0κ απο μένα τέλος για απόψε με το τσατσοπουλος.Αυτές που πήδηξε ο Τατσόπουλος δεν τις έσκισε απλά, τις έκοψε Σύριζα
Ποιός είναι αυτός ο #Tatsopoulos και τι έκανε; Πολύ πίσω έχω μείνει
Επεσε γραμμή από το #SYRIZA να ξεκινήσει αντεπίθεση σοβαρότητας το συνασπισμένο Twitter,χάνουν ψήφους από αυτούς που δεν γαμούν.
είναι ο Άδωνις του #syriza
Κάντε #Tatsopoulos , όχι πόλεμο
#tatsopoulos περιμενει να πιστεψουμε οτι εχει μονο fb και γαμαει???? αντε ρε........
Καλα λεμε εμεις οι αντρες οτι το 50% των γυναικων ειναι πουτανες.
Και σου λέει βγάζει η durex σποτάκι " #tatsopoulos connecting people"
Τώρα μάλιστα, εξηγείται το 14% και 27%
και ναι.. ο μύθος του #greeklover ζει ακόμη
.Οι Ροδίτες βρήκαν τον Κολοσσό τους
Γιατί δεν στέλνουμε τον Τατσοπουλο στην Ευρώπη για την διαπραγμάτευση; Θα τους γαμησει όλους
Γαμήθηκε να γαμιέται
Sex and the half city.
Σε "λίγο" το sequel: sex and the whole city
Αν οι μαρκετερς στην Ελλαδα ηταν λιγο εξυπνοι, αυριο η durex θα κυκλοφορουσε καταχωρηση με τιτλο : Ευχαριστουμε Πετρο
Απόλυτα επιτυχημένη θα είναι μια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΧΑ. Ο ένας θα γαμάει, ο άλλος θα δέρνει!
Πάντως με έπιασε μια θλίψη.. Δεν έχω πηδήξει ούτε το μισό του μισού του χωριού μου
Eγώ πάντως μέχρι τα 10 μου
νόμιζα ότι "υπογραφή" σημαίνει
"γράφω τα αρχικά μου κι από πάνω το μουτζουρώνω 12 φορές"...!!