Login    Register
loading...

“Νέα Τάξη Πραγμάτων” στην πράξη…

Image

Moderator: Illuminus

“Νέα Τάξη Πραγμάτων” στην πράξη…

Postby AnonymosEreynhths » Sat Mar 13, 2010 2:26 pm

Η αντίθεση Αριστεράς – Δεξιάς έχει εκπνεύσει προ πολλού. Όσοι επιχειρούν να αντιλαμβάνονται και να αποκρυπτογραφούν τις πολιτικές εξελίξεις με όρους Αριστεράς – Δεξιάς στην πραγματικότητα είναι σαν να προσπαθούν να ανοίξουν μία coca – cola με γαλλικό κλειδί! Η διαλεκτική αυτή έχει αντικατασταθεί από ένα νέο δίπολο διαμάχης: η “Νέα Τάξη Πραγμάτων” ή “Νέα Εποχή” εναντίον όσων αντιστέκονται σε αυτήν. Σε ανθρωπολογικό επίπεδο πρόκειται για την μάχη ανάμεσα στο μηδενιστικό Άτομο της Νέας Εποχής αποκύημα του αγώνα του νεωτερικού Ατόμου για απόλυτη ανεξαρτησία εναντίον όσων αναζητούν μια διέξοδο φυγής από την ηθική του μηδενισμού. Η αντίθεση αυτή δεν έχει ακόμη όνομα, κόμματα που τήν αντικατοπτρίζουν, παγιωμένες ιδεολογίες και λύσεις στα προβλήματα. Δεν έχει βαπτισθεί ακόμη, ωστόσο έχει γεννηθεί, ήδη βλέπουμε τις συνέπειες και σύντομα θα αναδείξει τους επόμενους ήρωες.

Τι σημαίνει, όμως, στην πράξη η προϊούσα επιβολή της “Νέας Τάξης Πραγμάτων” στην ελληνική πραγματικότητα;

- Σημαίνει επίθεση στις ανθρώπινες σχέσεις, επίθεση στους συναισθηματικούς δεσμούς πάσης φύσεως: εθνικούς, κοινωνικούς, φιλικούς, οικογενειακούς, κοινοτικούς, ερωτικούς. Είναι δηλ. πρώτα απ’ όλα επίθεση στον Άνθρωπο, στο μοναδικό του γνώρισμα να δημιουργεί σχέσεις. Οι διαπροσωπικές σχέσεις, αν δεν απονεκρώνονται, μεταστοιχειώνονται σε συναλλακτικές στην “Νέα Τάξη Πραγμάτων”. Οι άνθρωποι δίνουν μόνον και μόνον για να πάρουν κάτι, με συναλλακτικό μέσο όχι πάντοτε το χρήμα, αλλά και άλλα «αγαθά», όπως το βύσμα, την γνωριμία, την πρόκριση, την υπεροχή, την αναγνώριση, τις σαρκικές απολαύσεις. Η Αγορά, λοιπόν, εισάγει τα ήθη της και μέσα στην Εκκλησία του Δήμου και μέσα στην Εκκλησία του Χριστού. Όλα (εκ)τρέπονται σε ήθη της Αγοράς ακολουθώντας την απλή “(εξ)οικονομική” προσταγή: «Γίνε μια τέλεια ‘ανεξάρτητη’ από κάθε δεσμό μονάδα, είτε αυτός ο δεσμός λέγεται πίστη, υπόσχεση, συγγένεια, φιλία, έρωτας, διότι είσαι η μόνη σημαίνουσα Αξία, κορυφή της πυραμίδας του συμπαντος». Στην πραγματικότητα, όμως, για το Σύστημα το «ουδείς αναντικατάστατος» είναι η προμετωπίδα στην πύλη κάθε μοντέρνας συλλογικής του οργάνωσης. Για το αυτονομημένο Σύστημα το άτομο είναι «ένα δισεκατομμύριο διά ενός δισεκατομμυρίου», μια μονάδα – γρανάζι που πρέπει να είναι προσηλωμένο στην εργασία υπέρ του Συστήματος. Το άτομο οφείλει να επιτύχει την ευτυχία του μέσα από τον εξορθολογισμό της δράσης του στην βάση της αποκλειστικά ατομικής του προόδου. Η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και η ελευθεριότητα το χαρακτηρίζουν, διότι αποδεικνύονται στην πράξη πιο “χρήσιμα” ήθη στο πολύχρωμο, πολύβουο και υπεραπαιτητικό περιβάλλον του κατακερματισμένου και θρυμματισμένου σε δεκάδες μηχανικά Εγώ Ατόμου. Το μηδενιστικό Άτομο οργανώνεται στην βάση της ιδεολογικής ευκαμψίας, της υπολογιστικής οσφυοκαμψίας και του ηθικού χαμαιλεοντισμού και καλείται διαρκώς να ενσωματώσει στην προσωπικότητά του μηχανικά Εγώ, αυτονομημένα Εγώ, ρόλους με δική τους υπόσταση και ανάγκες, που ενεργοποιούνται για την περίσταση: ένα Εγώ για το επαγγελματικό περιβάλλον, ένα Εγώ για την οικογένεια, ένα Εγώ για το φιλικό περιβάλλον κοκ. Οι αρχές, οι αξίες και τα ιδανικά ενταφιάζονται ως παρωχημένες και επικίνδυνες συνήθειες, γιατί εμποδίζουν, γιατί δεσμεύουν, γιατί προϋποθέτουν ένα erga omnes συνεπές προς τον εαυτό του Εγώ.

- Σημαίνει έναν τρόπο ζωής όχι μόνον ξένο, αλλά και αποξενωτικό. Η εμπιστοσύνη είναι ανύπαρκτη, καθώς η υστεροβουλία είναι ο κανόνας των πραγμάτων στην “Νέα Τάξη Πραγμάτων”, ο γνώμονας κάθε ανθρώπινης ενέργειας. Στο πολυπολιτισμικό πρότυπο της “Nέας Εποχής” η εμπιστοσύνη μεταξύ των γκετοποιημένων εθνών στα σοκάκια των παραμελημένων συνοικιών της μεγαλούπολης είναι όση και η εμπιστοσύνη μεταξύ λύκων. Ο γηγενής πληθυσμός τρέφει την ίδια εκτίμηση και η καχυποψία είναι αμοιβαία. Κάθε εθνοτική ομάδα αδιαφορεί για την τύχη της άλλης, όταν δεν εύχεται την καταστροφή της, προκειμένου να κερδίζει το πλεονέκτημα στην πιάτσα.

- Σημαίνει στην Λεωφόρο Συγγρού να συνωστίζονται τα strip shows δίπλα στα νεόδμητα γραφεία πολυεθνικών. Ο σκληρά εργαζόμενος της Νέας Εποχής το πρώτο που σκέφτεται μόλις θα βγαίνει από την είσοδο της (sic) εκμετάλλευσης είναι μια χαλαρωτική επίσκεψη στους αρωματισμένους γλουτούς μιας μετανάστριας που χορεύει στα λαίμαργα χέρια και πόδια πελατών για την εξασφάλιση των προς το ζην.

- Σημαίνει ενίσχυση των ‘σπουδών’ του υπερφυσικού (paranormal) εις βάρος του μεταφυσικού. Η αύξηση της ενασχόλησης με εξώκοσμα όντα, δαίμονες, μάγια, ταρώ, καμπάλες, μετενσαρκώσεις, σαηντολογίες και πάσης φύσεως ιδεοληψίες του νου κάνουν θραύση, αλλά κανείς, βέβαια, δεν τις αποδοκιμάζει με την ίδια τακτικότητα και μεθοδολογία, με τις οποίες συστηματικότητα επιτίθενται οι “New Age” κουλτουριάρηδες στην ορθόδοξη πίστη. Ο θιασώτης της “Νέας Εποχής” πολεμά στις τηλε-επάλξεις να μάς πείσει να περιφρονήσουμε τον Χριστό ή τον Αλλάχ, αλλά δεν τού καίγεται καρφί αν οι αστρολόγοι επελαύνουν σχεδόν σε κάθε περιοδικό, εφημερίδα και έντυπο που υπάρχει, αν οι πολιτικοί μας συμβουλεύονται χαρτορίχτρες και τσαρλατάνους. Στα ίδια τα έντυπα που συστηματικά επιτίθενται στην Ελλαδική Εκκλησία, υπάρχουν κατά κανόνα αναλύσεις για ζώδια, εξωγήινα φαινόμενα και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί! Τα υπερφυσικά στην “Νέα Εποχή” απολαμβάνουν μια ασυλία πρωτόγνωρη για την “Εποχή της Γνώσης”, που αυτή επαγγέλλεται.

- Σημαίνει αυτονόμηση του Συστήματος και των αναγκών του. Το Σύστημα, αντί να υπηρετεί τον Άνθρωπο, καταδυναστεύει αυτόν και τόν καθηλώνει στην υπηρεσία των αναγκών διαιώνισής του, δίχως να συνυπολογίζεται φυσικά το κόστος σε ανθρώπινες ζωές, αξιοπρέπεια κτλ. Ο Άνθρωπος ως ουσία και ως εκάστη ύπαρξη αναλώνεται χυδαία για την μακροημέρευση ενός Συστήματος που δεν το ελέγχουν πλέον ούτε οι ίδιοι οι εμπνευστές του.

- Σημαίνει επικράτηση σάπιων ατόμων που παραδειγματίζουν την ελληνική κοινωνία μέσα από τηλεπαράθυρα, παράθυρα στον απατηλό κόσμο του star system, όπου άνθρωποι αμιλλώνται και συνωστίζονται για το ποιος θα εξευτελίσει και θα εξευτελιστεί πρώτος και περισσότερο. Ποιος θα κερδίσει το «εύγε» των ηλιθίων. Όλα θυσιάζονται στον οικτρό βωμό της τηλεδημοφιλίας, το νέο χρηματιστήριο απαξιών.

- Σημαίνει να καταναλώνουμε χαμηλής ποιότητας υποπροϊόντα του αμερικανικού fast food super effect κινηματογράφου, όπου η τραγικότητα, η περιπέτεια και η ανθρώπινη υπόσταση είναι κάτι σαν σπάνια και εξωτικά μανιτάρια. Η δε ημεδαπή κινηματογραφική παραγωγή κινείται στα επίπεδα της χαμηλού κόστους φαρσοκωμωδίας με μπόλικα αισχρόλογα για μπόλικο αβίαστο γέλιο.

- Σημαίνει να μην είμαστε ο εαυτός μας, αλλά μια συνισταμένη στερεοτύπων που καλλιεργούν διαφημιστικές εταιρείες και πολυεθνικές, καίτοι όλα τα διαφημιστικά μηνύματα μάς παροτρύνουν να είμαστε ο εαυτός μας αγοράζοντας το τάδε προϊόν για αποκτήσουμε το “υπερβατικά” όμορφο κορίτσι. Τα διαδεδομένα σήμερα “μοντέρνα” κουρέματα και τα “χλιδάτα” βαψίματα όλα πρωτοεμφανίστηκαν στο γυαλί στα πλαίσια διαφημίσεων για φαστφουντάδικα, κινητά και προϊόντα υψηλής διατροφικής ή τεχνολογικής αξίας.

- Σημαίνει εισαγωγή νέων ηθών με άλλοθι τον περιλάλητο εξευρωπαϊσμό και τον φετιχισμό του “εκσυγχρονισμού”, όπως είναι η θέσπιση του “ελεύθερου συμφώνου αμοιβαίας δειλίας”, η προώθηση της “παρδαλήλας”, η επικράτηση της πάσης φύσεως φαιδρότητας, η πολύχρωμη κιτς εμφάνιση, το emo/gay look και attitude. Το “παρδαλό” δεν αφορά μόνον σε σεξουαλικές προτιμήσεις, αλλά στο ντύσιμο, στις αρχές που (δεν) επικρατούν, στην έλλειψη σπονδυλικής στήλης, στον μεταμοντέρνο ηθικό χαμαιλεοντισμό, στο κλίμα που επικρατεί στις τέχνες, τα γράμματα, τον κινηματογράφο, τις τηλεοπτικές σειρές, τις εκπομπές κτλ.

- Σημαίνει την οργιώδη δράση δήθεν μη κυβερνητικών οργανώσεων που χρηματοδοτούνται αναφανδόν από κυβερνήσεις για να προλειαίνουν τα επόμενα βήματα της “Νέας Εποχής”. Μορφωτικές και πολιτισμικές πρωτοβουλίες, τροφοδοτούμενες από εύρωστα κεφάλαια του εξωτερικού ιδρυμάτων και εκατομμυριούχων αυτόκλητων “ευεργετών” επιστρατεύονται μέσα στην αναμπουμπούλα και τον κοινωνικοπολιτικό μαρασμό για να εκτελέσουν την “βρώμικη” δουλειά για λογαριασμό κυβερνήσεων που θέλουν να παρέμβουν σε θέματα εθνικής κυριαρχίας τηρώντας τα προσχήματα.

- Σημαίνει να πριονίζουμε το κλαδί της Φύσης, πάνω στο οποίο καθόμαστε. Η υστερία με την οικολογία στα τρόφιμα, την στιγμή που ρυπαίνουμε μαζικά και, φυσικά, δηλητηριαζόμαστε μαζικά, είναι χαρακτηριστικό δείγμα της αντιφατικότητας και της “ανθρώπινης περιπέτειας”. Εν Ελλάδι οι ίδιοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι και άλλοι επώνυμοι, που παριστάνουν τους οικολογικά ευαισθητοποιημένους και καλούν τα “ενοχοποιημένα” πλήθη να προσέξουν το περιβάλλον, σαρώνουν τα δάση και τις ακτές για να χτίσουν πολυτελείς βιλίτσες.

- Σημαίνει νεοταξίτικα καρκινογόνα τρόφιμα, άνοστα και μπασταρδεμένα φρούτα, νερωμένους φυσικούς χυμούς και γάλατα, μολυσμένα νερά, έτοιμα “φθηνά” φαγητά, απομιμήσεις παραδοσιακών φαγητών, ανυπαρξία κυριακάτικου τραπεζιού, “νέες” γεύσεις και αναμείξεις χρωστικών και αρωματικών ουσιών, φυσικών συντηρητικών, ψωμάκια από συνθετικό αλεύρι, μεταλλαγμένα και “πλαστικά” λαχανικά που δεν σαπίζουν με ιερουργό αυτής της “μυστικής” συνταγής το ίδιο το ελληνικό κράτος.

- Σημαίνει ανάπτυξη βασισμένη στον συνεχή συμβιβασμό εις βάρος του φυσικού περιβάλλοντος. Πρόκειται περί μιας διαρκούς επελάσεως/καταστροφής της φύσης, καθ’ όσον τον συμβιβασμό ακολουθεί άλλος συμβιβασμός και άλλος συμβιβασμός ώστε ο «συμβιβασμός» να είναι μια φενάκη, για όσους καταλαβαίνουν τι συμβαίνει ή έχουν χρόνο να σταθούν και να σκεφθούν ότι εκτός από το παρόν υπάρχει το παρελθόν και η προοπτική του μέλλοντος. Δεν υπάρχει προστασία του περιβάλλοντος, όσο οι πόλεις επεκτείνονται ανεξέλεγκτα, τα ποτάμια σκεπάζονται, τα ρέματα μπαζώνονται, ο ουρανός κρύβεται από τις δεκάδες κολώνες μία για το τρόλλεϋ, μία για το τραμ, μία για φωτισμό, μία για την κάμερα, μία για τα φανάρια, μία για τις πινακίδες, τα μνημεία στριμώχνονται και αμαυρίζονται από την μόλυνση και το χέρι των αντιεξουσιαστών, οι χώροι περιπάτου πνίγονται από τα υπεράριθμα οχήματα, τα κλαδιά θερίζονται στο όνομα της θέας μιας “νεκρής” φύσης.

****

Προσωπικά, νοιώθω ότι εδώ στο “Αντίβαρο” πολεμούμε την “Νέα Τάξη Πραγμάτων” επιχειρώντας να επισημάνουμε την ανάγκη για μια “Νέα Γενεά Ανθρώπων”. Πιστεύω ότι το βάρος μας πρέπει να πέσει στο Υποκείμενο της Αλλαγής, όχι στις αποτυχημένες σοσιαλδημοκρατικές – ουτοπικές προσπάθειες και φρούδες ελπίδες για “αλλαγή των συνθηκών που θα αλλάξουν τα υποκείμενα”.

Ο γνωστός συγγραφέας Θεόδωρος Ζιάκας στα βιβλία του οραματίζεται το νέο αυτό ανθρωπολογικό τύπο, το Πρόσωπο, στο οποίο στηρίζω και τις δικές μου ελπίδες για μια γνήσια αλλαγή, μια αλλαγή των ανθρώπων.

Πηγή: blog.antibaro.gr / Θεόδωρος Ορέστης Σκαπινάκης ΕΤΟΣ 2008
User avatar
AnonymosEreynhths
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
 
Posts: 4355
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:22 am
Gender: Male

Re: “Νέα Τάξη Πραγμάτων” στην πράξη…

Postby ArELa » Sun Mar 14, 2010 6:19 am

:clap:
Image

I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


στο Youtube:
http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured
https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria


το μπλογκ μου: http://ideografhmata.blogspot.gr/


στο VIMEO: https://vimeo.com/uservasoula2908
User avatar
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
 
Posts: 48794
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Apr 15, 2007 12:29 am
Irc nick: ArELa
Gender: Female

Re: “Νέα Τάξη Πραγμάτων” στην πράξη…

Postby ILLUVATAR85 » Sun Mar 14, 2010 1:36 pm

Καταπληκτικό άρθρο.
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
User avatar
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
 
Posts: 1141
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Fri Jun 13, 2008 10:33 pm
Location: Αθήνα, Ελλάδα
Irc nick: ILLUVATAR85
Gender: Male

Re: “Νέα Τάξη Πραγμάτων” στην πράξη…

Postby strella » Sun Mar 14, 2010 8:59 pm

AnonymosEreynhths wrote:- Σημαίνει την οργιώδη δράση δήθεν μη κυβερνητικών οργανώσεων που χρηματοδοτούνται αναφανδόν από κυβερνήσεις για να προλειαίνουν τα επόμενα βήματα της “Νέας Εποχής”. Μορφωτικές και πολιτισμικές πρωτοβουλίες, τροφοδοτούμενες από εύρωστα κεφάλαια του εξωτερικού ιδρυμάτων και εκατομμυριούχων αυτόκλητων “ευεργετών” επιστρατεύονται μέσα στην αναμπουμπούλα και τον κοινωνικοπολιτικό μαρασμό για να εκτελέσουν την “βρώμικη” δουλειά για λογαριασμό κυβερνήσεων που θέλουν να παρέμβουν σε θέματα εθνικής κυριαρχίας τηρώντας τα προσχήματα.-[/b]Mπορείτε,παρακαλώ να φέρετε κανένα παράδειγμα με τέτοιες οργανώσεις΄''δήθεν μη κυβερνητικες'' ?
Έλα ας τρέξουμε μαζί
χέρι με χέρι
ξοπίσω απ' τη ζωή
την ευτυχία ακολουθώντας
Και ας επιστρέψουμε στη Γη νεκροί...
User avatar
strella
Δόκιμος
Δόκιμος
 
Posts: 47
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Dec 28, 2009 1:55 am
Irc nick: Στρέλλα
Gender: Female

Re: “Νέα Τάξη Πραγμάτων” στην πράξη…

Postby ArELa » Sun Mar 14, 2010 9:14 pm

Σου έστειλα ένα ΡΜ γιατί δεν θέλω να κατονομάσω δημόσια αυτήν την... "οργάνωση" που μου'ρθε με την πρώτη στο μυαλό.
Image

I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


στο Youtube:
http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured
https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria


το μπλογκ μου: http://ideografhmata.blogspot.gr/


στο VIMEO: https://vimeo.com/uservasoula2908
User avatar
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
 
Posts: 48794
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Apr 15, 2007 12:29 am
Irc nick: ArELa
Gender: Female

Re: “Νέα Τάξη Πραγμάτων” στην πράξη…

Postby totispap » Mon Mar 15, 2010 12:59 pm

Ζούμε στιγμές άκρατης δικτατορίας - Ετοιμάζουν επέμβαση στρατιωτικών δυνάμεων καταστολής !

απο τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ
Μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση ειδικής ευρωπαϊκής στρατιωτικής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα με στόχο την άμεση καταστολή των λαικών κινητοποιήσεων που θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν στα νέα μέτρα προσκαλεί η "σοσιαλιστική" κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία...
...οι Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής , οι οποίες στην ουσία ειναι στρατός που θα χρησιμοποιούν τα κράτη, στην προσπάθεια να φανεί ότι δεν αναμειγνύουν το δικό τους στρατό αλλά Ευρωπαϊκές δυνάμεις άμεσης επέμβασης.

Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές θα δώσει στις Βρυξέλλες την καλοδεχούμενη ευκαιρία να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμάτων και αναταραχών στην Ευρώπη.

Τη στιγμή που οι Γερμανοί προτείνουν στους Έλληνες να ξυπνάνε πιο νωρίς και να εργάζονται περισσότερα, στους Ελληνικούς δρόμους συσσωρεύεται ο θυμός.

Η Ελληνική κυβέρνηση μελετώντας στοιχεία που προβλέπουν ένταση των κοινωνικών αντιδράσεων τους επόμενους μήνες, ζήτησε την εμπλοκή των Ευρωπαϊκών δυνάμεων καταστολής προκειμένου να φανεί ώς "ανωτέρα" βία και να αποφύγει η κυβέρνηση το περαιτέρω πολιτικό κόστος απο την άμεση εμπλοκή με τις κοινωνικές ομάδες.

Μυστικές επαφές προετοιμάζουν και μελετούν το σχέδιο επέμβασης της ειδικής ευρωπαϊκής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα με στόχο την καταστολή των διαδηλώσεων, απεργιών και κάθε είδους λαικής αντίδρασης - διαμαρτυρίας.

Το επίσημο site είναι το http://www.eurogendfor.eu και η είδηση αναρτήθηκε αρχικά στο Γερμανικό Kopp Verlag.

Είναι γεγονός πως η κυβέρνηση μέχρι στιγμής τηρεί "σιγή ιχθύος" αναφορικά με το θέμα , ενώ οι περισσότεροι Ευρωπαίοι πολίτες δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της ομάδας.
http://peripatris.blogspot.com/2010/03/ ... _2377.html

Δεν νομιζω αλλα..ποτε δεν ξερεις εδω που φτανουμε,α..και που ειστε παλικαρια.. εδω ειναι Βαλκανια..αν τις αρπαξετε γερα μη φωναζετε,ξηγημενα :cool:
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
User avatar
totispap
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
 
Posts: 2383
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Jan 06, 2010 8:39 pm
Irc nick: totispap
Gender: Male

Re: “Νέα Τάξη Πραγμάτων” στην πράξη…

Postby ArELa » Mon Mar 15, 2010 2:10 pm

Και είμαστε μόνο στην αρχή...
Τα άκουγα απ'τον Άλεξ, καθώς αρχίζουν να εφαρμόζονται οι εξυπάνδες αυτές στις ΗΠΑ, αναρωτιόμουν πότε θα χτύπαγαν και τη δική μας πόρτα... Δεν άργησαν.

Μόνο στις προφητείες του Κοσμά μπορώ να ελπίζω πια, που έλεγε "θα επιβάλλουν μεγάλους φόρους αλλά δε θα προλάβουν να τους εισπράξουν"

Από το στόμα του και στου λαού/σύμπαντος/ΘΕΟΥ τ'αυτί. :dunno:
Image

I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


στο Youtube:
http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured
https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria


το μπλογκ μου: http://ideografhmata.blogspot.gr/


στο VIMEO: https://vimeo.com/uservasoula2908
User avatar
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
 
Posts: 48794
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Apr 15, 2007 12:29 am
Irc nick: ArELa
Gender: Female

Re: “Νέα Τάξη Πραγμάτων” στην πράξη…

Postby AnonymosEreynhths » Mon Mar 15, 2010 2:47 pm

Έχουμε να δούμε ακόμη πολλούς φόρους...!! Καλά τα έλεγε ο ΠατροΚοσμάς...Πείνα λέει θα μας πιάσει...φόρους θα σας βάλουν..και άλλα πολλά, που επιβεβαιώνονται!

Πάντως έχουμε μεγάλη κατρακύλα..μέχρι να μπει μυαλό.
User avatar
AnonymosEreynhths
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
 
Posts: 4355
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:22 am
Gender: Male

Re: “Νέα Τάξη Πραγμάτων” στην πράξη…

Postby Aristogenos » Mon Mar 15, 2010 10:10 pm

AnonymosEreynhths wrote:«Γίνε μια τέλεια ‘ανεξάρτητη’ από κάθε δεσμό μονάδα, είτε αυτός ο δεσμός λέγεται πίστη, υπόσχεση, συγγένεια, φιλία, έρωτας, διότι είσαι η μόνη σημαίνουσα Αξία, κορυφή της πυραμίδας του συμπαντος»


Όσον αφορά αυτό δεν νομίζω ότι το λένε αντιθέτως μάλιστα διατυμπανιζουν το ότι όλοι είναι το ίδιο.Και μάλιστα τελευταία 10-20 χρόνια η μοναδικότητα πλασσαρεται από μερικά "ινδάλματα" απο διαφορους τομείς. Τα οποία ο καταναλωτής και άλλωτε fan "πρατάσεται"να τα ακολουθηση , η να τα αντιγράψει σαν υπάκουος σκύλος , η σαν ένα καλα προγραμματισμένο ρομπότ. Βεβαια το ακο΄λουθήστε εδώ κι εκεί είναι πολύ παλιά συνταγή απλά τωρα την διαδώσαν με ποιό φανταχτερά χρώματα κι αρρώματα και σε όλους του τομείς.Παντού υπάρχει ένας γκουρού (η δυο τρις) που ο ενδιαφερόμενος ατο είδος πρέπει να ακολουθεί.
User avatar
Aristogenos
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
 
Posts: 437
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Dec 27, 2009 6:31 pm
Gender: Male

Re: “Νέα Τάξη Πραγμάτων” στην πράξη…

Postby Dhmellhn » Tue Mar 16, 2010 1:09 am

Στην Ελλάδα η αλλοτριωμένη, μεταλλαγμένη ροζουλί αριστερά έχει προσκυνήσει τον εξουσιαστικό παγκοσμισμό. Αυτό λαμβάνει χώρα αρκετά χρόνια όπου οι πάσης φύσεως ψευδοπροοδευτικοί δραστηριοποιούνται ως ενεργούμενα της νέας τάξης. Άλλωστε μιλάμε για τους κορυφαίους χειροκροτητές της` φυσικά μαζί με τους εντοπίους νεοφιλελεύθερους λακέδες.

Όσο για τις κοινωνικές αναταραχές έγραψα για τις προβλέψεις του ινστιτούτου Stratford: viewtopic.php?f=142&t=10285

Φρονώ ότι θα πρέπει να μεταφερθεί και αυτό στην ενότητα της Νέας Τάξης.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
User avatar
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
 
Posts: 3866
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Apr 18, 2007 2:16 pm
Location: ΕΛ-ΛΑΣ
Gender: Male

Re: “Νέα Τάξη Πραγμάτων” στην πράξη…

Postby ArELa » Tue Mar 16, 2010 8:02 pm

STAVRAETOS wrote:Όσο για τις κοινωνικές αναταραχές έγραψα για τις προβλέψεις του ινστιτούτου Stratford: viewtopic.php?f=142&t=10285

Φρονώ ότι θα πρέπει να μεταφερθεί και αυτό στην ενότητα της Νέας Τάξης.


Η επιθυμία σας αγαπητέ μου, για μένα προσταγή! :thumb:
(μετεφέρθη)
Image

I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


στο Youtube:
http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured
https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria


το μπλογκ μου: http://ideografhmata.blogspot.gr/


στο VIMEO: https://vimeo.com/uservasoula2908
User avatar
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
 
Posts: 48794
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Apr 15, 2007 12:29 am
Irc nick: ArELa
Gender: Female

Re: “Νέα Τάξη Πραγμάτων” στην πράξη…

Postby Dhmellhn » Tue Mar 16, 2010 9:13 pm

Ευχαριστώ Βίκυ. Εδώ σου έχω δύο βίντεο από τη συνέντευξη του Jesse Ventura πρώην κατσέρ και πρώην κυβερνήτου της Μινεσσότα. Κύτταξέ τα και μου λες τη γνώμη σου:

http://www.youtube.com/watch?v=lb9Y_HuHeR0

http://www.youtube.com/watch?v=071dlJmf ... re=related

Υπάρχουν και άλλα με τον ίδιο όπως θα διαπιστώσεις.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
User avatar
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
 
Posts: 3866
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Apr 18, 2007 2:16 pm
Location: ΕΛ-ΛΑΣ
Gender: Male

Re: “Νέα Τάξη Πραγμάτων” στην πράξη…

Postby totispap » Wed Mar 31, 2010 10:56 pm

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010
Σχολείο αναγκάζει τους μαθητές να δώσουν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα για να ψωνίζουν με οθόνες αφής στην καντίνα


Σάλο έχει προκαλέσει ένα σχολείο στην Μ. Βρετανία με τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων των παιδιών χωρίς να έχουν δώσει άδεια οι γονείς τους.


Οι μαθητές πιέστηκαν να δώσουν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν τις οθόνες αφής στο κυλικείο και να αφαιρούνται αυτόματα τα χρήματα από τον λογαριασμό τους, έτσι ώστε να επιταχύνονται οι ουρές κατά το γεύμα.


Η Ακαδημία Capital City Academy στο Brent, του βόρειου Λονδίνου, αναγκάστηκε αργότερα να ζητήσει συγγνώμη και να σβήσει όλα τα αποτυπώματα που πήρε από τους μαθητές χωρίς να ζητήσει τη συναίνεση των γονέων.


Ήδη όμως πολλά σχολεία στην Βρετανία, συγκεκριμένα 3.500, χρησιμοποιούν την τεχνολογία των δακτυλικών αποτυπωμάτων για διάφορες λειτουργίες, όπως για δανεισμό βιβλίων από τη μαθητική βιβλιοθήκη ή για αγορά αγαθών από την σχολική καντίνα.


Επίσης, έχουν εφαρμόσει και μία μέθοδο για εκείνους τους γονείς που νιώθουν άβολα με την τεχνολογία, όπου επιτρέπεται στους μαθητές να εισάγουν έναν τετραψήφιο κωδικό PIN αντί της σάρωσης των αποτυπωμάτων τους.

Η αποκάλυψη του θέματος έρχεται την ώρα που οι καθηγητές προειδοποιούν, ότι τα σχολεία θεωρούν την μέθοδο αυτή ‘ρουτίνα’ και συνήθως παίρνουν τα δακτυλικά αποτυπώματα των παιδιών χωρίς να ζητήσουν την άδεια από τους γονείς τους.


Οι νέοι τοποθετούν τον αντίχειρά τους σε ένα σαρωτή και τα χρήματα για το μεσημεριανό αφαιρούνται από τον λογαριασμό τους ή καταχωρούνται για τον δανεισμό ενός βιβλίου.


Αλλά υπάρχουν προειδοποιήσεις ότι τα σχολεία φέρνουν αυτά τα συστήματα χωρίς να ζητούν την συναίνεση των γονέων.


Οι καθηγητές φοβούνται μήπως δεν δοθεί τελικά η συναίνεση, καθώς δεν υπάρχει και σχετική απαίτηση από το νόμο όσον αφορά την ενεργό άδεια, και το να συζητάνε το θέμα με τους γονείς το βλέπουν απλώς ως «καλή πρακτική».


Ο Σύλλογος καθηγητών και λεκτόρων (ATL), που είχε το ετήσιο συνέδριό του στο Μάντσεστερ χθες, ψήφισε μία πρόταση με την οποία απαιτεί την έρευνα του θέματος.


Ο Hank Roberts, από την πλευρά του ATL, είπε ότι οι πολιτικές ελευθερίες διαβρώνονται.

«Αυτή η χώρα έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια μια σοβαρή μείωση των πολιτικών ελευθεριών και αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο τα πράγματα να γίνουν ακόμα χειρότερα», είπε.

«Το πιο σημαντικό είναι το ζήτημα της γονικής συναίνεσης.

«Θέλετε τα παιδιά σας να έχουν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα χωρίς εσείς να το γνωρίζετε και χωρίς να έχετε δώσει την συγκατάθεσή σας; Νομίζω ότι είναι λάθος. Νομίζω ότι είναι εντελώς και πέρα για πέρα λάθος.

«Τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν τώρα χωρίς κανένας να τα σταματάει και σίγουρα πρόκειται να αυξηθούν.

«Είναι εξοργιστικό το γεγονός ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα των παιδιών λαμβάνονται χωρίς τη συναίνεση των γονέων.


Η Azra Haque, δασκάλα από το Brent, είπε: «Θα επιτρέψουμε τον ‘Μεγάλο Αδελφό’ να μπει στα σχολεία μας;

«Είναι γεγονός ότι σήμερα τα παιδιά παρακολουθούνται πιο στενά από τις προηγούμενες γενιές.

«Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε μια ισχυρή και σαφή νομοθεσία στον τομέα αυτό.


Στην Ακαδημία, το προσωπικό προσπάθησε πέρυσι να εισαγάγει την τεχνολογία δακτυλικών αποτυπωμάτων για να επιταχύνονται οι ουρές κατά το γεύμα.


Αλλά μία μητέρα είπε: «Τον γιο μου τον πήγε με το ζόρι ένας από τους καθηγητές να δώσει τα δακτυλικά του αποτυπώματα ενώ εκείνος δεν ήθελε.

«Έγινα έξω φρενών. Δεν έπρεπε να υπάρχει συζήτηση με τους γονείς; Το αποφάσισαν μόνοι τους και το έκαναν.


Σε επιστολή που ακολούθησε προς τους γονείς, με την οποία ζητούσε γραπτή συγκατάθεση, η υποδιευθύντρια Debbie Ramm-Harpley είπε: «Θα ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να εκφράσω την ειλικρινή μας συγνώμη για τυχόν σύγχυση ή βλάβη που προκλήθηκε ως αποτέλεσμα της διαδικασίας των βιομετρικών στοιχείων."


Ο νέος διευθυντής της Ακαδημίας, Alex Thomas, είπε: «Το σχολείο προχώρησε σε μια διαδικασία χωρίς να ενημερώσει τους γονείς και όταν το σύστημα σχεδιάστηκε, δεν ζητήθηκε η συναίνεση.

«Αν και οι γονείς ενημερώθηκαν ύστερα μέσα από μια σειρά επιστολών, αυτό προκάλεσε προφανώς κάποια ανησυχία."


Τόνισε ότι το σχολείο είχε σβήσει την πρώτη δέσμη σαρωμένων αποτυπωμάτων που ελήφθησαν χωρίς τη γονική άδεια και προχώρησε μόνο με τους μαθητές των οποίων οι γονείς είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους.


Οι υποστηρικτές της τεχνολογίας επιμένουν ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα δεν αποθηκεύονται σε κάποια βάση δεδομένων, αλλά δίνεται ένας μοναδικός αριθμός από την σάρωση, ο οποίος είναι χρήσιμος μόνο για το σχολείο και για πουθενά αλλού.


Αλλά το σύστημα έχει προξενήσει ανησυχίες για την ασφάλεια των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων των μαθητών.


Εν τω μεταξύ, ο Δρ Emmeline Taylor, ο οποίος διεξήγαγε μία μελέτη, που χρηματοδοτήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Salford, σχετικά με την τεχνολογία παρακολούθησης των μαθητών, αποκάλυψε ότι τα κατ 'εκτίμηση 3.500 σχολεία στο Ηνωμένο Βασίλειο - ένα στα επτά – ήδη χρησιμοποιεί την τεχνολογία των δακτυλικών αποτυπωμάτων.


Μια έρευνα που έγινε το 2007, από τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες, διαπίστωσε ότι από τα 285 σχολεία που χρησιμοποιούν σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων, μόνο τα 48 είχαν ζητήσει πρώτα τη γονική συναίνεση.


Επρόσωπος του Υπουργείου είπε: «Εναπόκειται στο κάθε σχολείο να κρίνει καλύτερα το πώς θα διαχειριστεί τα θέματα αυτά.

«Αλλά έχουμε καταστήσει σαφές ότι αποτελεί κοινή λογική για τους διευθύνοντες ότι πρέπει να συμβουλεύονται τους γονείς σχετικά με τέτοια ευαίσθητα θέματα όπως αυτό.

«Εάν οι γονείς επιθυμούν να εξαιρεθούν, τότε το σχολείο θα πρέπει να τους ακούσει και να εξετάσει ένα εναλλακτικό μέτρο।"


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: : http://www।dailymail।co.uk/
http://redskywarning.blogspot.com/2010/ ... st_31.html

Φαντασιες λεγαμε παλια,<<ουτε να αγορασεις,ουτε να πουλησεις..>> αντε να δουμε ποσο καιρο θα παρει μεχρι να τσιπαριστουμε,και μην μου πειτε οτι δεν παει κατα εκει..ενταξει ,πρεπει να μην θελεις να το δεις για να μην το καταλαβεις πια
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
User avatar
totispap
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
 
Posts: 2383
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Jan 06, 2010 8:39 pm
Irc nick: totispap
Gender: Male

Re: “Νέα Τάξη Πραγμάτων” στην πράξη…

Postby Exciter » Thu Apr 01, 2010 12:55 am

Η συζήτηση για τα δακτυλικά αποτυπώματα μπορεί να φαινεται λίγο παράξενη, ειδικά στους μεγαλύτερους εδώ, καθώς οι παλιές αστυνομικές ταυτότητες εκτός από το θρήσκευμα είχαν και αποτύπωμα του αντίχειρα.

Την ίδια εποχή (δεκαετία του 90 εννοώ) στις περισσότερες χώρες της Δ. Ευρώπης, αποτυπώματα έπαιρναν μόνο από τους μετανάστες (δεν ξέρω αν παίρνουν πλέον) όταν έμπαιναν στη χώρα, και μάλιστα ακόμα και τους εντός ΕΟΚ μέχρι το 92, ενώ θεωρείται προσβλητικό να σου ζητηθεί να δώσεις δακτυλικό αποτύπωμα στις αρχές.

Να σημειωθεί ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχουν καθόλου ταυτότητες και γι'αυτό η αναγνώριση σε όλες σχεδόν τις συναλλαγές με κάρτες γίνεται με ΡΙΝ.

Αυτά για καλύτερη κατανόηση του κειμένου του totispap από πάνω :)
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
User avatar
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
 
Posts: 1801
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:17 pm
Gender: Male

Re: “Νέα Τάξη Πραγμάτων” στην πράξη…

Postby Aristogenos » Thu Apr 01, 2010 1:32 am

exiled wrote:Η συζήτηση για τα δακτυλικά αποτυπώματα μπορεί να φαινεται λίγο παράξενη, ειδικά στους μεγαλύτερους εδώ, καθώς οι παλιές αστυνομικές ταυτότητες εκτός από το θρήσκευμα είχαν και αποτύπωμα του αντίχειρα.


Οι καινούριες ταυτότητες του Ελληνικού κρατους , που έχουν τσιπάκι , εκτός από τα αποτυπώματα που θα αποθηκεύονται στο τσίπ θα έχουν και σκανάρισμα της ίριδας του ματιού. Έρχονται προσεχώς και για τον κόσμο.
User avatar
Aristogenos
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
 
Posts: 437
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Dec 27, 2009 6:31 pm
Gender: Male

Re: “Νέα Τάξη Πραγμάτων” στην πράξη…

Postby Aiolos » Thu Apr 01, 2010 1:36 am

Πολύ μου άρεσε το κείμενο, αλλά έχω ένα παράπονο: Γιατί χρησιμοποίησε τόσα εισαγωγικά ("");;; Τα μίσα είναι περιττά.
Μετέφερα το κείμενο σ' έναν άλλο διαδικτυακό τόπο, στον οποίο τα εισαγωγικά και οι παύλες δεν είναι αναγνωρίσιμες όταν επικολλούνται (αντιγραφή - επικόλληση) και μου τα εμφάνιζε με αριθμούς και σύμβολα (12#450;), τα οποία έπρεπε να τα σβήσω και να τα κάνω ξανά εισαγωγικά και παύλες (ειδάλλως το κείμενο είναι δυσνόητο και δυσανάγνωστο)...
Πόνεσαν τα μάτια μου.
Image
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
User avatar
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
 
Posts: 1370
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Apr 18, 2007 1:22 am
Location: Μακεδονία - Ελλάς
Gender: Male

Re: “Νέα Τάξη Πραγμάτων” στην πράξη…

Postby Exciter » Thu Apr 01, 2010 1:42 am

Aristogenos wrote: Οι καινούριες ταυτότητες του Ελληνικού κρατους , που έχουν τσιπάκι , εκτός από τα αποτυπώματα που θα αποθηκεύονται στο τσίπ θα έχουν και σκανάρισμα της ίριδας του ματιού. Έρχονται προσεχώς και για τον κόσμο.
Τα οποία, προφανώς, δεν θεωρούνται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (Ήμαρτον ΚΑΙ έλεος!).

Οι προδιαγραφές είναι εθνική νομοθεσία ή αποτέλεσα της συνθήκης Σένγκεν; Επίσης, το τσιπάκι έχει και RFID στοιχεία;
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
User avatar
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
 
Posts: 1801
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:17 pm
Gender: Male

Re: “Νέα Τάξη Πραγμάτων” στην πράξη…

Postby Divine Sinner » Thu Apr 01, 2010 1:51 am

Aυτα τα λενε απο την εποχη που εκανε ο χριστόδουλος τις λαοσυνάξεις. (και πιο πρίν)
Δεν νομιζω να παιζει κατι τέτοιο.
Divine Sinner
 
Likes: 0 post
Liked in: 0 post

Re: “Νέα Τάξη Πραγμάτων” στην πράξη…

Postby Exciter » Thu Apr 01, 2010 2:14 am

Divine Sinner wrote:Aυτα τα λενε απο την εποχη που εκανε ο χριστόδουλος τις λαοσυνάξεις. (και ποιο πρίν)
Δεν νομιζω να παιζει κατι τέτοιο.

Έχει ξεκινήσει με την αντίδραση στο ΕΚΑΜ (αν θυμάμαι καλά τα αρχικά... ενιαίος κωδικός αριθμός μητρώου), στα μέσα της δεκαετίας του 80, που θα ήταν ο μοναδικός αριθμός μητρώου για όλες τις συναλλαγές με το κράτος (αντί να έχεις ΑΔΤ, ΑΦΜ κλπ).
Είχαν αντιδράσει κυρίως θρησκευτικές ομάδες περί την Ελλαδική Εκκλησία, απ'όσο αχνά θυμάμαι (μαθητής ήμουν τότε).

Aristogenos wrote:Οι καινούριες ταυτότητες του Ελληνικού κρατους
Έχω εδώ και καιρό τον προβληματισμό εάν πρέπει πλέον να αναφερόμαστε σε ΕλλΗΝικό ή ΕλλΑΔικό κράτος, αν δλδ πρέπει πλέον να χρησιμοποιείται εθνικοφυλετιός ή ή γεωγραφικός προσδιορισμός. Παράλληλα, και η λέξη κράτος μάλλον ευφημισμός είναι, τεσπα... ας μην ξεφεύγουμε απ'το θέμα:)
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
User avatar
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
 
Posts: 1801
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:17 pm
Gender: Male

Re: “Νέα Τάξη Πραγμάτων” στην πράξη…

Postby Aristogenos » Thu Apr 01, 2010 2:32 am

Divine Sinner wrote:Δεν νομιζω να παιζει κατι τέτοιο.


Παίζει και παραπαίζει ήδη βγάζουν για τους αστυνομικούς ,οπως στο είπα , ναι RFID προσεχώς κοντά σας και για σας.... άκου που σου λέω.
Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας τελειώσαν. Έχω την εντύπωση ότι θα δείτε (δουμε) αρκετά πραγματα να εξελίσονται στα επόμενα χρόνια, πολύ μέσα
στο στύλ της νέας τάξης πραγμάτων ,και όπως διακυρήσετσαι από μερικούς που αναφέρονται παραπλανητικά και ως "συνομοσιολόγοι" σε άλλα ίσως είναι μέσα στις προβλέψεις τους και σε άλλα όχι πάντως ένα είναι σίγουρο , ότι το θέμα οδεύει ταχέως πρός τα κεί.


exiled wrote:Έχω εδώ και καιρό τον προβληματισμό εάν πρέπει πλέον να αναφερόμαστε σε ΕλλΗΝικό ή ΕλλΑΔικό κράτος, αν δλδ πρέπει πλέον να χρησιμοποιείται εθνικοφυλετιός ή ή γεωγραφικός προσδιορισμός. Παράλληλα, και η λέξη κράτος μάλλον ευφημισμός είναι, τεσπα... ας μην ξεφεύγουμε απ'το θέμα:)


Σωστή παρατήρηση exiled Ναι μπορούμε να το πούμε Ελλαδικό , σαν γεωγραφικό προσδιορισμό. Όπως έχω ξαναπεί,οι ραγιαδες που τους ψηφήζουν ουδεμία σχέση με Ελληνες έχουν, οριζοντίως και καθέτως, το ίδιο και όσοι κυβερνούν κατ αυτόν τον τρόπο. Βλεπουμε παιδεία,νοοτροπία, διαχείρηση,κοινωνικό κράτος κτλ κτλ.
Last edited by Aristogenos on Thu Apr 01, 2010 2:40 am, edited 1 time in total.
User avatar
Aristogenos
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
 
Posts: 437
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Dec 27, 2009 6:31 pm
Gender: Male

Next

Return to Νεα Τάξη Τραυμάτων

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests