Login    Register
loading...

Αγαπητή Λευκή Χριστιανική Αμερική: Εγώ σας τα είχα πει...

Image

Moderator: Illuminus

Αγαπητή Λευκή Χριστιανική Αμερική: Εγώ σας τα είχα πει...

Postby AnonymosEreynhths » Sun Aug 02, 2015 12:50 pm

Image
Αν στέκεσαι υπέρ Πίστεως, οικογένειας και του λαού σου, η παγκόσμια ελίτ έχει μια απάντηση για αυτό... Ο Big Brother σε παρακολουθεί.


Του Matthew Heimbach (Traditionalist Youth Network / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

«Θα έρθει μια εποχή που οι άνθρωποι θα τρελαθούν και όταν θα βλέπουν κάποιον που δεν θα είναι τρελός, θα του επιτίθενται, λέγοντας, “Είσαι τρελός”, δεν είσαι σαν εμάς» - Αγ. Αντώνιος ο Μέγας

Η στιγμή όταν μπορείτε να πείτε σε κάποιον "εγώ σου το είχα πει" είναι σχεδόν πάντα μια γλυκόπικρη στιγμή. Όλα αυτά τα χρόνια που υποστήριξα δημόσια την πίστη, την οικογένεια και τον λαό, συχνά άκουσα συντηρητικούς και αντιδραστικούς στην κίνησή μου ότι έπρεπε να "σταματήσω να είμαι τόσο ριζοσπαστικός", επειδή υποστήριζα ότι καταρρέουμε κοινωνικά, πολιτιστικά και δημογραφικά.

Μετά τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων στην Αμερική, (με την έγκριση του «γάμου» των ομοφυλόφιλων από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ και την υστερία που έπιασε το σύστημα σχετικά με την σημαία του Νότου) νομίζω ότι ο καθένας που έχει το παραμικρό ενδιαφέρον για την πολιτική και τα ζητήματα της πίστης μπορεί να δει ότι ο ουρανός πάνω από την Αμερικανική Αυτοκρατορία πραγματικά έχει αρχίσει να πέφτει. Αυτή πτώση δεν είναι κάποια του στυλ Mad Max, όπως ο Alex Jones και οι survivalists πιστεύουν, αλλά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια γενικευμένη επίθεση σε όλες τις μορφές της ταυτότητας, της πολιτιστικής κληρονομιάς και της χριστιανικής παράδοσης.

Έχω δηλώσει από καιρό ότι η απόσχιση είναι το μόνο όχημα μέσα από το οποίο μπορούμε να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας και την πίστη μας, όταν πολλοί μου έχουν πει ότι είναι δυνατή η «μεταρρύθμιση». Δεν μπορεί να υπάρξει καμία μεταρρύθμιση στο πλαίσιο του αμερικανικού συστήματος, διότι η ίδια η έννοια της Αμερικής βασίζεται στην εξέγερση ενάντια στην ιεραρχία, τη χριστιανική πίστη και την εθνική ταυτότητα. Ενώ οι τσάροι της Ρωσίας ακολούθησαν το σύνθημα "απολυταρχία, Ορθοδοξία και ιθαγένεια", το σύνθημα της σημερινής Αμερικής είναι "δημοκρατία, εκκοσμίκευση και παγκοσμιοποίηση".

Δεν μπορείς να διορθώσεις ένα κτίριο με ραγισμένα θεμέλια και οι τρέχουσες πολιτικές τάσεις δείχνουν ότι καμία πολιτική εξουσία δεν μπορεί να σώσει ή να μεταρρυθμίσει την Αμερική. Έχω πει ότι για την Αμερική δεν υπάρχει λύτρωση και ελπίζω, αγαπητοί αναγνώστες, να το έχετε συνειδητοποιήσει τώρα.

Ο εχθρός συγκεντρώνει ορδές δικηγόρων, ενωμένων διεθνών μέσων ενημέρωσης, ακτιβιστών και όλο το βάρος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για να συντρίψει τους Παραδοσιακούς (Traditionalists). Το τέλος της δυνατότητάς μας να ζούμε στην αμερικανική αυτοκρατορία έφτασε και λυπάμαι που θα το πω, αδελφοί μου και αδελφές μου, αλλά εγώ σας τα είχα πει.

Η αμερικανική αυτοκρατορία είναι χτισμένη πάνω στην λανθασμένη αντίληψη ενός «προτασιακού έθνους», στον ριζοσπαστικό ατομικισμό και τη λατρεία του χρήματος πάνω απ’ όλα. Η σύγχρονη δυτική κοινωνία είναι ένας εφιάλτης μηδενισμού στον οποίο κάθε μορφή οργανικής κοινωνίας ή παραδοσιακών θρησκευτικών πεποιθήσεων έχουν προσβληθεί ως περιθωριακές ή φονταμενταλιστικές, ενώ οι διαστροφές και μια ατέλειωτη παρέλαση εκφυλισμού, η άμβλωση, η χρήση ναρκωτικών, καθώς και η αυτο-λατρεία εορτάζονται ως πολύτιμες "επιλογές." ( :clap: :clap: )

Οι ελίτ της παγκοσμιοποίησης δεν θα κάνουν ειρήνη με εκείνους που απλά θέλουν να ζουν στις παρυφές της αμερικανικής κοινωνίας, προσκολλημένοι στις οικογένειές μας, στην Αγία Γραφή και στα όπλα. Δεν υπάρχει χώρος στην Αμερική για εμάς να χωρέσουμε στην αμερικανική κοινωνία. Ο εχθρός μυρίζει αίμα και έρχεται να κατασπαράξει όλα όσα πιστεύουμε. Η Αστυνομία της Σκέψης κατευθύνεται προς την πόρτα σας, επειδή αρνείστε να ζείτε ως σκλάβος σε αυτό το διεφθαρμένο αντι-χριστιανικό καθεστώς.

Image


Ανεξάρτητα από τις απόψεις σας σχετικά με τη φυλή ή την εθνική ταυτότητα, εφόσον δεν συμφωνείτε με τις απόψεις των παγκοσμιοποιητών, είστε στο στόχαστρο της παγκοσμιοποίησης. Αν νομίζετε ότι τα παιδιά σας θα πρέπει να διδάσκονται τις βιβλικές αρχές στο σπίτι με την οικογένειά τους, αντί να διδάσκονται για τον σοδομισμό και το ομοφυλοφιλικό κίνημα, είστε ένας εχθρός του κράτους. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι μια οικογένεια στη Φλόριντα, όπου και οι δύο γονείς έχουν επιβαρυνθεί "με 10 πλημμελήματα επειδή, επειδή κατά το κράτος, απέτυχαν να εκπαιδεύσουν τα οκτώ παιδιά τους", επειδή αποφάσισαν να παρέχουνhome-schooling στα παιδιά τους. Ακόμη και αν απλά θέλετε να καλλιεργήσετε βιολογικά προϊόντα στο χώρο σας με την άφθονη βροχή που στέλνει ο Θεός κάτω στην γη σας, μάντεψε τι; Θα βρεθείτε στη φυλακή, απλά ρωτήστε τον Gary Harrington ο οποίος "έχει αρχίσει να εκτίει ποινή φυλάκισης 30 ημερών επειδή έκτισε τρεις δεξαμενές στην ιδιοκτησία του για τη συλλογή βρόχινου νερού."

Ακόμα κι αν είστε μόνο ένας συντηρητικός χριστιανός που πιστεύει στην Αγία Γραφή, θα δείτε την ζωή σας και τις οικονομίες να καταστρέφονται από το σύστημα, εφόσον εμείνετε στις απόψεις σας, όπως έγινε πριν από λίγες ημέρες, όταν σε ένα ζευγάρι χριστιανών επιβλήθηκε πρόστιμο $ 13.000 επειδή δεν ήθελαν να δεχτούν την εκδήλωση ενός "γάμου" ομοφυλόφιλων στην ιδιοκτησία τους.

Στη σύγχρονη Αμερική, δεν σας επιτρέπεται να έχετε μια χριστιανική κοσμοθεωρία. Η Αριστερά έχει εξαπολύσει κυνήγι εναντίον κάθε αντίθετης φωνής που θα αντιδράσει στην εκφυλισμένη και σατανική ατζέντα της. Θα χρησιμοποιήσει την διαπόμπευση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τη νομική παρενόχληση, και την "άμεση δράση" για να σας καταστρέψει, να σας καθηλώσει και ακόμα να σας στείλει στη φυλακή. Ο εχθρός έχει ξεκινήσει έναν Ολοκληρωτικό Πόλεμο ενάντια στους Traditionalists κάθε τύπου στην Αμερική, και λυπάμαι αλλά... "εγώ σας τα είχα πει".

Ένα τέτοιο παράδειγμα της προσπάθειας των παγκοσμιοποιητών να καταστρέψουν την πίστη, την οικογένεια και το λαό είναι η τρέχουσα πολιτική του οργουελιανού μοντέλου μετατροπής των ηρώων και των προγόνων μας σε "unpersons" (μη πρόσωπα). Στο μυθιστόρημα του Τζορτζ Όργουελ «1984», οι αντιφρονούντες δεν σκοτώνονταν απλώς ή «εξαφανίζονταν», αλλά κάθε αναφορά στην ύπαρξή τους έπρεπε να αφανιστεί από δημόσια και ιδιωτικά αρχεία. Αυτή είναι η μάχη που γίνεται τώρα κατά των συμβόλων της συνομοσπονδίας, συμπεριλαμβανομένων των νεκροταφείων βετεράνων και μνημείων πολέμου. Δεν τους φτάνει να δαιμονοποιήσουν τον πολιτισμό μας με την καθημερινή προπαγάνδας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή να διδάξουν ψευδή ιστορία στα παιδιά μας στα κρατικά σχολεία, ο εχθρός θέλει ολοκληρωτική νίκη εναντίον των Traditionalists ξαναγράφοντας το παρελθόν, ώστε να μπορεί να ελέγχει πλήρως το μέλλον.

Image
Ακριβώς όπως στο 1984 του Όργουελ στη Σοβιετική Ένωση, αν ένα άτομο έπεφτε στην δυσμένεια του καθεστώτος και σκοτώνονταν, γινόταν ένα unperson.


Η Αριστερά προσπαθεί να εξαφανίσει τα σύμβολά μας, τις εορτές μας και τους ήρωες μας, επειδή αυτές οι εικόνες αντίστασης στην τυραννία και η σύνδεση με το παρελθόν θα μπορούσαν να εμπνεύσουν ένα επαναστατικό πνεύμα στο λαό μας. Να ξέρετε ότι ο οποίος ξεφεύγει από τα δεσμά της αυτοκρατορίας είναι μια επιλογή του, κάτι όμως, που το σύστημα δεν μπορεί να επιτρέψει στους ανθρώπους μας να έχουν.

Η τραγωδία στο Τσάρλεστον χρησιμοποιείται όχι ως ευκαιρία για να βρεθούν τρόποι να λυθούν οι φυλετικές εντάσεις και τα προβλήματα στην Αμερική, αλλά, ως ευκαιρία για τη ριζοσπαστική Αριστερά και τη τους συντηρητικούς υποτακτικούς της στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα να στήσουν ένα μιντιακό δικαστήριο εναντίον όχι μόνο τα σύμβολα της Λευκής – και ειδικά Νότιας - Ταυτότητας

Η συνομόσπονδη σημαία μάχης είναι ένα σύμβολο εκατοντάδων χιλιάδων ανδρών που έδωσαν τη ζωή τους και την αρτιμέλειά τους για να υπερασπιστούν την κοινωνία τους, τις οικογένειές τους και την πατρίδα τους. Η σημαία είναι ένα σύμβολο εκείνων των ανδρών που πρόθυμα βρέθηκαν στα πεδία των μαχών αλλά και στα φρικιαστικά στρατόπεδα φυλάκισης για τις πεποιθήσεις και τις παραδόσεις τους. Η σημαία αντιπροσωπεύει επίσης τα εκατομμύρια των Νότιων γυναικών και παιδιών που υπέφεραν πείνα και στερήσεις για να υποστηρίξουν την πολεμική προσπάθεια να κάνουν την Southland μια ελεύθερη χώρα.

Η τιμή των νεκρών του πολέμου και οι τιμές των ανδρών που πολέμησαν για την Dixie πρέπει να γίνονται σεβαστές και να θεωρούνται παράγοντες χριστιανικής αρετής. Όπως λέει το Ιωάννης 15:13: «Μεγαλύτερη αγάπη από αυτή δεν έχει ο άνθρωπος, από τον να δώσει τη ζωή του για τους φίλους του».

Η παραδοσιοκρατική κοσμοθεωρία παρά τις εθνοτικές διαφορές είναι ο σεβασμός σε κάθε λαού που εκφράζει την ιστορία του και τον πολιτισμό του μέσα στις κοινότητές του. Σε έναν κόσμο παραδοσιοκρατικό, τα συνομόσπονδα σύμβολα θα πρέπει να τιμούνται στο Νότο, ενώ τα συναισθήματα του Λευκού φιλελεύθερου στη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο είναι άνευ σημασίας.

Στη σύγχρονη Αμερική όμως, δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανοχή για άλλες κοσμοθεωρίες. Είναι μια ατέλειωτη πορεία για την «ισότητα» στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης όπου κάθε λαός απογυμνώνεται από το παρελθόν του, το παρόν του και το μέλλον του. Οι παγκοσμιοποιητές επιθυμούν να σαρώσουν την ταυτότητα, την ιστορία, την παράδοση σε όλη την υδρόγειο. Από τους σκονισμένους δρόμους της Παλαιστίνης έως τις ακτές της Κούβας και εδώ στη γη των Dixie, όλες οι εθνικές και πολιτιστικές ταυτότητες δέχονται επίθεση.

Και εάν οι Συντηρητικοί σε καίριες θέσεις ήταν πολύ πρόθυμοι να κατεβάσουν την συνομόσπονδη σημαία από τα μνημεία των βετεράνων, τι σε κάνει να νομίζεις ότι δεν θα το κάνουν το ίδιο σε κάθε σύμβολο της πίστης και της παράδοσης;

Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των νοτίων δήλωσε ότι θέλουν οι σημαίες να παραμείνουν στα διάφορα μνημεία σε όλο το νότο, αλλά και σε όλη την Αμερική, η πλειοψηφία των Αμερικανών δεν αποδέχθηκε την αφήγηση των μέσων ενημέρωσης κατά της σημαίας:

«Το 57% των Αμερικανών βλέπει την σημαία περισσότερο ως σύμβολο της Νότιας υπερηφάνειας παρά ως ένα σύμβολο ρατσισμού».

Πιστεύω ότι στους τάφους των στρατιωτών του Κόκκινου Στρατού θα πρέπει να υπάρχει μια σημαία με το σφυροδρέπανο και πάνω από τους τάφους και τα μνημεία των Ινδιάνων θα πρέπει να υπάρχουν οι σημαίες των φυλών τους και κάθε στρατιώτης που ήταν πρόθυμος να πεθάνει για το έθνος του ή την ιδεολογία του θα πρέπει να τιμάται το ίδιο. Αυτή είναι μια βασική διαφορά μεταξύ Παραδοσιοκρατίας και παγκοσμιοποίησης. Η παραδοσιοκρατία βασίζεται στο σεβασμό και την αξιοπρέπεια για όλους τους λαούς και τους πολιτισμούς, ενώ η παγκοσμιοποίηση θέλει να δημιουργήσει ένα ανθρώπινο πληθυσμό απόλυτα εξαρτημένο από τον καταναλωτισμό και τον αθεϊσμό, όπου καμία ομάδα δεν έχει οποιαδήποτε μορφή έκφρασης για τους θριάμβους τους, τις θυσίες τους, και τις Ταυτότητές τους.

Η Αμερική έχει γίνει η νέα Βαβυλώνα. Η υπό την ηγεσία των Εβραίων τραπεζική και μιντιακή ελίτ παίζει τον ρυθμό, αλλά οι προδότες σε κάθε εθνοτική ομάδα, ιδιαίτερα των Λευκών, είναι αυτοί που με περισσή χαρά προδίδουν τον Θεό τους, την ταυτότητά τους, και το γένος τους για χάρη του επαίνου, του κέρδους και της εξουσίας. Η κυβέρνηση ενεργά διώκει όσους νομίζουν ότι μπορούν να ξεφύγουν από το Σύστημα.

Σύντομα οι ιερείς και οι ποιμένες μας, θα σύρονται στη φυλακή εξ αιτίας της άρνησής τους να τελέσουν "γάμους" ομοφυλόφιλων στους Οίκους του Κυρίου, οι εκκλησίες μας θα χρεοκοπήσουν μέσα από ατελείωτες δίκες και κραυγές για «διακρίσεις», τα παιδιά μας θα μεταφερθούν μακριά σε κυβερνητικά κέντρα επανεκπαίδευσης, στο όνομα για την προώθηση της «ισότητας» και της «κοινωνικής δικαιοσύνης». Δεν θα υπάρχει πουθενά μέρος να κρυφτείς από το Μάτι της Αμερικής.

Image


Μέσα από ένα συγκεντρωτικό αστυνομικό κράτος, γνωρίζουμε ήδη ότι τα τηλεφωνήματα μας, τα e-mail μας, οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο, και ακόμη και τα βιβλία που πήραμε από την τοπική βιβλιοθήκη παρακολουθούνται από το αμερικανικό καθεστώς. Η θηλιά γύρω από το λαιμό των Λευκών Χριστιανών σφίγγει έως ότου οι άνθρωποι συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε ως πολίτες ενός καθεστώτος που μισεί την ιστορία μας, τους πρόγονους μας, τους ανθρώπους μας και τις παραδόσεις μας.

Ο μόνος δρόμος προς τα εμπρός είναι η απόσχιση. Πρέπει να ελευθερωθούμε από το σατανικό αμερικανικό καθεστώς που οργιάζει μέσα στις αμαρτίες του. Η Αμερική έχει κατοχυρώσει τη δολοφονία πάνω από πενήντα εκατομμύρια μωρών ως "ελευθερία", το Ανώτατο Δικαστήριο χαρακτήρισε τον εκφυλισμό και την αμαρτία ένα «ατομικό δικαίωμα», ενώ αφήνουν να εμπαίζεται ο ορισμός θεοσύστατου θεσμού του γάμου. Η κρίση έρχεται στην Αμερική και θα είναι δίκαιη, γιατί όπως η Γραφή μάς λέει στην προς Γαλάτας 6:7: «Μην πλανιέστε. Ο Θεός δεν εμπαίζεται. Γιατί ότι σπείρει ο άνθρωπος, αυτό θα θερίσει».

Πρέπει να αγωνιστούμε για την ιερότητα της ζωής, τις Βιβλικές αξίες, καθώς και το δικαίωμα του κάθε λαού να έχει τις δικές του παραδόσεις και Πατρίδες, απαλλαγμένος από τον ιμπεριαλισμό της παγκοσμιοποίησης και τον ηθικό εκφυλισμό.

Ο Άγιος Παΐσιος είπε:

«Δύσκολοι καιροί είναι μπροστά. Μεγάλες δοκιμασίες μας περιμένουν. Οι Χριστιανοί θα υποστούν μεγάλες διώξεις. Εν τω μεταξύ, είναι προφανές ότι οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι είμαστε στα πρόθυρα των έσχατων καιρών, ότι η σφραγίδα του Αντίχριστου γίνεται πραγματικότητα».

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το Τέλος, αδελφοί μου και αδελφές μου, έτσι λένε τόσοι ευλογημένοι Άγιοι. Και για αυτό πρέπει να συνασπιστούμε γκαι να υποστηρίξουμε την αλήθεια, χωρίς να μας νοιάζει ποιο θα είναι το κόστος.

Η Αριστερά και Συντηρητικοί ΑΕ δεν θα σταματήσει να προσπαθεί να ελέγξει κάθε πτυχή της ζωής μας. Επιθυμούν να μας αφαιρέσουν την ικανότητα να εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας, να έχουμε τις επιχειρήσεις στις οποίες έχουμε ήθος, να αφαιρέσουν την ικανότητά μας να λατρεύουμε τον Θεό μας και να τηρούμε τις εντολές Του και ακόμη προσπαθούν για τη συνολική δημογραφική καταστροφή μοναδικών εθνοτικών ομάδων.

Κάθε αιώνας έχει μια μάχη ανάμεσα σε διαφορετικές κοσμοθεωρίες και η μάχη του 21ου αιώνα είναι αυτή της παγκοσμιοποίηση εναντίον του εθνικισμού. Αυτός ο αγώνας είναι παγκόσμιος, για τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια κάθε εθνοτικής και πολιτισμικής ομάδας να έχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης. Για εμάς στην Αμερική, η μόνη μας ελπίδα είναι να χρησιμοποιήσουμε την πολιτική μας οργάνωση για να απελευθερωθούμε από την Αμερική και τους παγκοσμιοποιητές αφέντες της.

Να αποσχιστούμε για να επιβιώσουμε αδελφοί και αδελφές, γιατί αν δεν το κάνουμε, εμείς οι ίδιοι και οι οικογένειές μας θα υποφέρουν κάτω από την μπότα ενός καθεστώτος που μας μισεί, μισεί το Θεό, και επιθυμεί να εξαλείψει κάθε τι που είναι καλό από τη Γη. Ο εχθρός δεν θα σταματήσει, δεν θα αποδεχθεί συμβιβασμούς, μόνο αν ελευθερωθούμε μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά μας και οι γενιές που θα έρθουν θα ζήσουν υγιείς ζωές, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Πρέπει να χαράξουμε μια νέα πορεία για το λαό μας και για όλους τους ανθρώπους. Πίστεψέ με σε αυτό, λυπάμαι που το λέω, αλλά «σας τα είχα πει» και πάλι.

Πηγή: http://alternative-right.blogspot.com/2 ... d-you.html / http://redskywarning.blogspot.gr/2015/08/blog-post.html
User avatar
AnonymosEreynhths
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
 
Posts: 4355
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:22 am
Gender: Male

Re: Αγαπητή Λευκή Χριστιανική Αμερική: Εγώ σας τα είχα πει..

Postby Divine Sinner » Sun Aug 02, 2015 3:42 pm

ΚΚΚ-γραφηματα θα το κανουμε σε λιγο ^_^
Divine Sinner
 
Likes: 0 post
Liked in: 0 post

Re: Αγαπητή Λευκή Χριστιανική Αμερική: Εγώ σας τα είχα πει..

Postby AnonymosEreynhths » Sun Aug 02, 2015 3:59 pm

σιγά κόψε κάτι.

Εδώ έχεις γεμίσεις το φόρουμ των θρησκειών-χριστιανισμόυ διαφορετικά θέματα που λένε τα ίδια και τα ίδια. Χριστιανοφοβικά ιδεογραφήματα θα έπρεπε να το πούμε ή μήπως γκευ lgbt ιδεογραφήματα ; :lol:

βρε αι σαπέρα από δω...
User avatar
AnonymosEreynhths
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
 
Posts: 4355
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:22 am
Gender: Male

Re: Αγαπητή Λευκή Χριστιανική Αμερική: Εγώ σας τα είχα πει..

Postby Divine Sinner » Sun Aug 02, 2015 5:07 pm

Eγω δεν μιλησα για γκεϊ Ελλαδα. Ακου λευκη-χριστιανικη αμερικη. Οι αλλοι στο πηγαδι κατουρησανε δηλαδη. πηγαν τους μαυρους με χαλκαδες και τωρα τους αρνουνται και το δικαιωμα στο να ειναι αμερικανοι. Θα λεγα να γυρισουν στην ευρωπη να αφησουν την αμερικη στους ινδιανους αλλα δεν θελω να φορτωθω βλαχους red necks
Divine Sinner
 
Likes: 0 post
Liked in: 0 post

Re: Αγαπητή Λευκή Χριστιανική Αμερική: Εγώ σας τα είχα πει..

Postby AnonymosEreynhths » Sun Aug 02, 2015 5:45 pm

Σπέρνει το άρθρο του Κόκκινου Ουρανού.

Το κακό βέβαια είναι πως ότι εφαρμόζουν στην Αμερική μετά από λίγα χρόνια έρχεται και στις επαρχίες της παγκοσμίως. Μια εξ αυτών είναι και η Ελλάδα.
User avatar
AnonymosEreynhths
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
 
Posts: 4355
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:22 am
Gender: Male

Re: Αγαπητή Λευκή Χριστιανική Αμερική: Εγώ σας τα είχα πει..

Postby Divine Sinner » Sun Aug 02, 2015 5:49 pm

Λες να αποκτησουν οι μαυροι δικαιωματα στην Ελλαδα;
Divine Sinner
 
Likes: 0 post
Liked in: 0 post

Re: Αγαπητή Λευκή Χριστιανική Αμερική: Εγώ σας τα είχα πει..

Postby AnonymosEreynhths » Sun Aug 02, 2015 5:56 pm

Μην τρολλάρεις και μην χαλάς τα θέματα
User avatar
AnonymosEreynhths
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
 
Posts: 4355
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:22 am
Gender: Male

Re: Αγαπητή Λευκή Χριστιανική Αμερική: Εγώ σας τα είχα πει..

Postby Divine Sinner » Sun Aug 02, 2015 6:05 pm

Επα να το δω στην πλακα αλλα για να δεις το αρθρο ποσο σφαλει. Κατ αρχην δεν αναγνωριζει την εννοια του προνομιου. Ο λευκος cis χριστιανος αντρας στην αμερικη ειναι παντα προνομιουχος γιατι αυτη ειναι η νορμα. Οι νομοι περι Positive action (ασχετα αν συμφωνω η διαφωνω) υπαρχουν για να καλυψουν αυτο το κενο.
Σου λεει δηλαδη.
Δεν θα αρνηθεις να προσλαβεις καποιον με την αιτιολογια οτι ειναι γκεϋ, δεν θα αρνηθεις να προσλαβεις καποια με την αιτιολογια οτι ειναι γυναικα, δεν θα αρνηθεις να προσλαβεις καποια με την αιτιολογια οτι ειναι μαυρη,τιρκουαζ γυναικα λεσβια.
Γιατι ναι μεν ειναι ιδιοκτησια σου αλλα οπως ξερεις οταν μια ιδιοκτησια απευθυνεται στο ΚΟΙΝΟ ειτε ως χωρος εργασιας είτε ως αιθουσα δεξιώσεων ειτε ως μαγαζι, ειτε ως μπαρ, τοτε θεωρειται ΔΗΜΟΣΙΟΣ χωρος και υποτάσεται στους νομους της πολιτειας (αγορανομικες διαταξεις, νομοι περι προσβασης, περι ασφαλειας των τροφιμων, περι εξοδων κινδυνου, περι συμπεριφορας προς τον καταναλωτη, περι συστηματων πυροσβεσης κλπ).
Δεν ειναι οτι σου ζητησα να τελεσεις εναν γαμο στο σπιτι σου και αρνηθηκες. ειναι οτι μου αρνηθηκες μια υπηρεσια λογω του σεξουαλικου μου προσανατολισμου.
Ειναι σαν πχ να αρνηθει ο ταξιτζης μια κουρσα σε μια τρανσεξουαλ. ναι ειναι η ιδιοκτησια του αλλα ο ταξιτζης προσφερει μια υπηρεσια στο κοινωνικο συνολο και ασχετα με τις αντιληψεις του οφειλει να μεταφερει οποιον ή οποια του το ζηταει και εχει τα αναλογα χρήματα.
Divine Sinner
 
Likes: 0 post
Liked in: 0 post

Re: Αγαπητή Λευκή Χριστιανική Αμερική: Εγώ σας τα είχα πει..

Postby promitheas14 » Tue Aug 04, 2015 7:54 am

AnonymosEreynhths wrote:Εδώ έχεις γεμίσεις το φόρουμ των θρησκειών-χριστιανισμόυ διαφορετικά θέματα που λένε τα ίδια και τα ίδια. Χριστιανοφοβικά ιδεογραφήματα θα έπρεπε να το πούμε ή μήπως γκευ lgbt ιδεογραφήματα ; :lol:

βρε αι σαπέρα από δω...


Έγραψες! :clap: :thumb: Όποιο σχόλιο καί νά διαβάσω στούς gay θά καταλήξη!

Τώρα βέβαια ως πρός τά "χριστιανοφοβικά" ξεκόλλα καί σύ αδερφάκι μου από τήν προσκόλληση στήν (έμμεση) υπεράσπιση τών ντβατζήδων τών ψυχών μας! Πού έχουν πάρει ένα Ιερό Κείμενο στά χέρια τους (κομμένο καί ραμένο από τούς ίδιους) καί τό κραδαίνουν στίς κεφαλές μας ως νά ήταν η Δαμόκλειος σπάθη.
Έχουμε άξιο επαγγελματία υπερασπιστή τών μαυροφορεμένων, τόν panda, πού μάς "φροντίζει καί μάς καθοδηγεί" άπαξ τής εβδομάδος! images/smilies/fiona_01.gif
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
 
Posts: 1691
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Jan 02, 2013 4:25 pm
Gender: Male

Re: Αγαπητή Λευκή Χριστιανική Αμερική: Εγώ σας τα είχα πει..

Postby Divine Sinner » Tue Aug 04, 2015 12:44 pm

Έγραψες! :clap: :thumb: Όποιο σχόλιο καί νά διαβάσω στούς gay θά καταλήξη!

Nαι στο τοπικ gay issues θα επρεπε να γραφω για τους ιλουμινατι.
Divine Sinner
 
Likes: 0 post
Liked in: 0 post

Re: Αγαπητή Λευκή Χριστιανική Αμερική: Εγώ σας τα είχα πει..

Postby AnonymosEreynhths » Tue Aug 04, 2015 1:14 pm

promitheas14 wrote:
AnonymosEreynhths wrote:Εδώ έχεις γεμίσεις το φόρουμ των θρησκειών-χριστιανισμόυ διαφορετικά θέματα που λένε τα ίδια και τα ίδια. Χριστιανοφοβικά ιδεογραφήματα θα έπρεπε να το πούμε ή μήπως γκευ lgbt ιδεογραφήματα ; :lol:

βρε αι σαπέρα από δω...


Τώρα βέβαια ως πρός τά "χριστιανοφοβικά" ξεκόλλα καί σύ αδερφάκι μου από τήν προσκόλληση στήν (έμμεση) υπεράσπιση τών ντβατζήδων τών ψυχών μας! Πού έχουν πάρει ένα Ιερό Κείμενο στά χέρια τους (κομμένο καί ραμένο από τούς ίδιους) καί τό κραδαίνουν στίς κεφαλές μας ως νά ήταν η Δαμόκλειος σπάθη.
Έχουμε άξιο επαγγελματία υπερασπιστή τών μαυροφορεμένων, τόν panda, πού μάς "φροντίζει καί μάς καθοδηγεί" άπαξ τής εβδομάδος! images/smilies/fiona_01.gif


Για δείξε μου που υπερασπίστικα "μαυροφορεμένους" και νταβατζήδες; Γιατί αν δεν έχεις κάποια απόδειξη αυτό είναι συκοφαντία και θα με αναγκάσεις να στείλω τις μέλισσες να σε κυνηγήσουν.

Τώρα για τα ιερά κείμενα που λες . Ε κάτσε βρε συ τώρα. Τα ίδια κάνουν και οι άλλοι. Αυτοί που κατηγορούν ΜΟΝΙΜΩΣ τον Χριστιανισμό και τους χριστιανούς. Τους είπαν ΚΑΠΟΙΟΙ ή καλύτερα τους έκαναν πλύση εγκεφάλου κάποιοι και τα βάζουν όλοι μέρα με τον χριστιανισμό. Αυτοί οι κάποιοι μπορεί να είναι γκουρού, μπορεί να είναι φωτισμένοι διδάσκαλοι (μόνο με την κατάλληλη αμοιβή...φωτίζονται περίεργο έ; :D ). Θεματοφύλακες τις αρχαίας γνώσης; Καλό το ανέκδοτο. Κομμένα και ραμμένα ιερά κείμενα απ όλη την υφήλιο πακεταρισμένα σε κάτι new age κομψά για να μην θυμίζει παλιές εποχές-ταύτιση με τον κλασσικό χριστιανισμό ... ! Εγώ γιατί δεν βλέπω καμία απολύτως διαφορά με τον κλασσικό Χριστιανισμό; Ίδιες τακτικές, ίδια λειτουργία. Η διαφορά είναι μονάχα στην ισχύ που έχει η κάθε πλευρά. Τίποτες άλλο.

Τα άλλα είναι για τους φανατικούς του (κάθε) είδους. Δεν είναι τυχαίο που έχω αλλεργία τόσο στον Άνθιμο όσο και στους αντίθετους ταγούς - διδασκάλους Άνθιμους της άλλης μεριάς...! Γιατί βάζουν μπροστά τα πρόβατα να αναμασάν θρησκευτικό πωρωμένες μπουρδίτσες και τσουβαλιάζουν ασυστόλως. Καταλαβαίνεις για τι αλλεργία μιλάμε...! Άστα για αλλού τα υπόλοιπα.
User avatar
AnonymosEreynhths
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
 
Posts: 4355
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:22 am
Gender: Male

Re: Αγαπητή Λευκή Χριστιανική Αμερική: Εγώ σας τα είχα πει..

Postby Divine Sinner » Tue Aug 04, 2015 1:49 pm

Αναμεσα στον κλασσικο χριστιανισμο και το σημερα υπαρχουν μερικες οικομενικες συνοδοι που τον πακετάρανε και πειθαρχίσανε τα διαφορα ρευματα που υπηρχαν εντος αυτου που λεμε σημερα "ορθοδοξια". Σε μεγαλο βαθμο οχι τελειως. Γιατι ο χριστιανισμος στις αρχες του βυζαντιου ηταν πολυ πιο "φλου" απο οτι ειναι σημερα.
Οσον αφορα τις αλλες θρησκειες δεν ασχολουμαι (πχ με το ισλαμ) γιατι δεν κυριαρχει στην ευρωπη.
Ασχολουμαι με τον χριστιανισμο γιατι αυτον πληρωνω και αυτος κανει πλυση εγκεφαλου στον ελληνόφωνο απο τοτε που γεννιεται μεχρι την στιγμη που τελειωνει τον στρατο.
Οσον αφορα το αν τα βαζω μονομερως με τους παπαδες, οποιος το λεει αυτο δνε εχει περακολουθησει ολα οσα γραφω. Τα βαζω συνολικα με το τερας του δημοσιου. Πιστευω οτι το δημοσιο πρεπει να εχει εναν πολυ συγκεκριμενο ρολο (αστυνομια-στρατο-δικαστηρια-συντηρητικες κοινωνικες υπηρεσιες- και ημι-δημοσια παιδεια). Πιστευω πως οσο μικροτερο το δημοσιο και γενικα ο κρατικος παρεμβατισμος στην οικονομια τοσο αποτεελσματικοτερη η οικονομια. Πιστευω πως το δημοσιο αντι να δινει παροχες σε ολους θα επρεπε να δινει μονο σε οσους εχουν πραγματικα αναγκη. και αν συνεβαιναν ολα αυτα εξ αρχης τωρα δεν θα ειμασταν σε τοσο δεινη θέση.
Divine Sinner
 
Likes: 0 post
Liked in: 0 post

Re: Αγαπητή Λευκή Χριστιανική Αμερική: Εγώ σας τα είχα πει..

Postby Dread » Tue Aug 04, 2015 2:42 pm

Άτοπο, ακαιρο, με παντελή απουσία συνοχής στην σκέψη και στην γραφή το αρχικό κείμενο. ... :thumbsdown:

Πετάει μέσα και κάποια κομμάτια όπως η απαγόρευση προσωπικής καλλιέργειας, έτσι .....για να χουμε ....

Εντελώς παρωχημένο κείμενο, που απευθύνεται σε "παρωχημένους" ανθρώπους ......

Αλλά και πάλι. ....αυτή είναι η δική μου άποψη. .... :wink:
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
User avatar
Dread
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
 
Posts: 3006
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Tue Apr 05, 2011 9:13 am
Irc nick: Dread
Gender: Male

Re: Αγαπητή Λευκή Χριστιανική Αμερική: Εγώ σας τα είχα πει..

Postby AnonymosEreynhths » Tue Aug 04, 2015 2:43 pm

Divine Sinner wrote:Αναμεσα στον κλασσικο χριστιανισμο και το σημερα υπαρχουν μερικες οικομενικες συνοδοι που τον πακετάρανε και πειθαρχίσανε τα διαφορα ρευματα που υπηρχαν εντος αυτου που λεμε σημερα "ορθοδοξια". Σε μεγαλο βαθμο οχι τελειως. Γιατι ο χριστιανισμος στις αρχες του βυζαντιου ηταν πολυ πιο "φλου" απο οτι ειναι σημερα.


Οι οικουμενικές σνοδοι ήταν ένας τρόπος να θέσουν όρια στο τι θα γίνει αποδεκτό και τι δεν θα γίνει (ασχέτως αν κάποιος διαφωνεί ή όχι). Από κει και μετά δεν έχει αλλάξει τίποτα. Σήμερα όμως πάει να αλλάξει κάτι. Και αυτό έχει υπέρ και κατά. Κάνεις λάθος. Αν νομίζεις πως ο Χριστιανισμός επί βυζαντίου ήταν πιο φλου απ ότι σήμερα. Κανονικά θα έπρεπε να λέτε και ευχαριστώ...

Οσον αφορα τις αλλες θρησκειες δεν ασχολουμαι (πχ με το ισλαμ) γιατι δεν κυριαρχει στην ευρωπη.

Δεν υπάρχει πιο άκυρο επιχείρημα. Το ότι ο Χριστιανισμός είναι η επίσημη θρησκεία του κράτους,για τα μάτια του κόσμου πλέον, αυτό δεν αναιρεί την επιρροή άλλων θρησκειών στην Ελλάδα. Επιλέγεις συνειδητά να κάνεις τα στραβά μάτια στις άλλες θρησκευτικές σέκτες/ομάδες.

Ασχολουμαι με τον χριστιανισμο γιατι αυτον πληρωνω και αυτος κανει πλυση εγκεφαλου στον ελληνόφωνο απο τοτε που γεννιεται μεχρι την στιγμη που τελειωνει τον στρατο.

Καλώς ήρθες στην σκληρή πραγματικότητα. ή τουλάχιστον σε ένα μέρος αυτής.

Απλά βγάλε τα γυαλιά σου. Ο Χριστιανισμός μπορεί να κάνει πλύση εγκεφάλου και ορισμένοι παπάδες να διδάσκουν την φυλακή του μυαλού ως μέσον γνωριμίας με τον θεό τους ο οποίος δεν έχει σχέση με τον Ιησού..και δεν έχει σχέση ακόμη και με τα όσα γράφει η Αγ.Γραφή αλλά δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει. Πλύση εγκεφάλου κάνει και η πολιτική , η ιδεολογία από την στιγμή που θα γεννηθείς μέχρι την στιγμή που θα δεις τον Άγιο Πέτρο. Εστιάζεις σε κάτι ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ πει πως ευθύνεται για όλα τα κακά αλλά ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ αφαιρέσει την δυνατότητα να δεις άλλα πιο σοβαρά και άμεσα που συσχετίζονται με τη ζωή σου απ ότι η θρησκεία.

Οσον αφορα το αν τα βαζω μονομερως με τους παπαδες, οποιος το λεει αυτο δνε εχει περακολουθησει ολα οσα γραφω.


Με όλους τους χριστιανούς τα βάζεις. Κλαφουνίζεις διαρκώς για το αν θα πάνε να προσκυνήσουν χριστιανοί λείψανα Αγίων.Αν και δεν σε αφορά αυτό επιμένεις σε προσβλητικά σχόλια με πρόσχημα τι ακριβώς; Ότι πληρώνεις παπάδες;;; εχμμμ τι φταίει ο κόσμος; ότι ο χριστιανισμός κάνει πλύση εγκεφάλου εδώ και 2000 χρόνια άρα φταίει...ο Προμηθέας που είναι Χριστιανός και θα πρέπει να δικαιολογήσει τι ακριβώς; (παράδειγμα δίνω, προφανώς ο Προμηθέας δεν είναι Χριστιανός Ορθόδοξος).


Τα βαζω συνολικα με το τερας του δημοσιου. Πιστευω οτι το δημοσιο πρεπει να εχει εναν πολυ συγκεκριμενο ρολο (αστυνομια-στρατο-δικαστηρια-συντηρητικες κοινωνικες υπηρεσιες- και ημι-δημοσια παιδεια). Πιστευω πως οσο μικροτερο το δημοσιο και γενικα ο κρατικος παρεμβατισμος στην οικονομια τοσο αποτεελσματικοτερη η οικονομια. Πιστευω πως το δημοσιο αντι να δινει παροχες σε ολους θα επρεπε να δινει μονο σε οσους εχουν πραγματικα αναγκη. και αν συνεβαιναν ολα αυτα εξ αρχης τωρα δεν θα ειμασταν σε τοσο δεινη θέση.


Καλά. Σήμερα τα βάζεις με το τέρας του δημοσίου. Αύριο έλα να τα βάλεις ξανά με χριστιανούς που προσκυνούν λείψανα , μεθαύριο έλα να μας πεις για την υπατία...!!

Ρε είσαι σοβαρός; (ρητορικό το ερώτημα)
User avatar
AnonymosEreynhths
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
 
Posts: 4355
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:22 am
Gender: Male

Re: Αγαπητή Λευκή Χριστιανική Αμερική: Εγώ σας τα είχα πει..

Postby AnonymosEreynhths » Tue Aug 04, 2015 2:46 pm

Dread wrote:Άτοπο, ακαιρο, με παντελή απουσία συνοχής στην σκέψη και στην γραφή το αρχικό κείμενο. ... :thumbsdown:

Πετάει μέσα και κάποια κομμάτια όπως η απαγόρευση προσωπικής καλλιέργειας, έτσι .....για να χουμε ....

Εντελώς παρωχημένο κείμενο, που απευθύνεται σε "παρωχημένους" ανθρώπους ......

Αλλά και πάλι. ....αυτή είναι η δική μου άποψη. .... :wink:


Επιτέλους και ένας normal άνθρωπος να γράψει την γνώμη για το θέμα. +1
User avatar
AnonymosEreynhths
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
 
Posts: 4355
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:22 am
Gender: Male

Re: Αγαπητή Λευκή Χριστιανική Αμερική: Εγώ σας τα είχα πει..

Postby Divine Sinner » Tue Aug 04, 2015 2:49 pm

Δεν του απαγορεψα να προσκυναει πτωματα απλα ειπα την αποψη μου.
Συμφωνω και με τον Dread. Το κειμενο ειναι για αμερικανικο νοτο οχι για Ελλαδα. Δεν ειναι καν για ορθοδόξους. Ειναι για κατι τυπου πους βλεπουν τηλε-ευαγγελιστες στην αμερικανικη τηλεοραση και φωναζουν εξτασιασμενοι "Hallelujah"
Divine Sinner
 
Likes: 0 post
Liked in: 0 post

Εφ όλης της ύλης σχόλιο

Postby AnonymosEreynhths » Tue Aug 04, 2015 3:18 pm

Divine Sinner wrote:Δεν του απαγορεψα να προσκυναει πτωματα απλα ειπα την αποψη μου.


Α είναι η άποψη σου να προσλάβεις κατά το δοκούν. Όταν συμβαίνει όμως το αντίθετο,απόψεις, έχουμε να κάνουμε με φανατικούς χριστιανούς , ομοφοβικούς , φασίστες και ατελείωτο κλάμα για καταπίεση και θεοκρατική Ελλάδα!!!! :lol: :lol: Άσε ρε divine μεσημεριάτικα. Κατάντησε η κασέτα σας χειρότερη και από αυτή των παπάδων. Σε ποια εποχή έχεις μείνει/ζεις; Ξεκόλλα επιτέλους...!

Το κειμενο ειναι για αμερικανικο νοτο οχι για Ελλαδα. Δεν ειναι καν για ορθοδόξους. Ειναι για κατι τυπου πους βλεπουν τηλε-ευαγγελιστες στην αμερικανικη τηλεοραση και φωναζουν εξτασιασμενοι "Hallelujah"


Παιδιά. Πολύ αγωνία για να απαξιώσετε αλήθειες οι οποίες μας αφορούν που ενοχλούν από το άρθρο. (διαφορετικά δεν θα σχολιάζατε καν και θα το προσπερνούσατε γιαυτό ας περάσουμε στο ψητό και ας αφήσουμε τα δήθεν για άλλουυ...τι λέτε;;; )

Η σύγχρονη δυτική κοινωνία είναι ένας εφιάλτης μηδενισμού στον οποίο κάθε μορφή οργανικής κοινωνίας ή παραδοσιακών θρησκευτικών πεποιθήσεων έχουν προσβληθεί ως περιθωριακές ή φονταμενταλιστικές, ενώ οι διαστροφές και μια ατέλειωτη παρέλαση εκφυλισμού, η άμβλωση, η χρήση ναρκωτικών, καθώς και η αυτο-λατρεία εορτάζονται ως πολύτιμες "επιλογές."


Δυτικές κοινωνίες = Μια από αυτές είναι και η Ελλάδα. Εναρμονισμένη πλήρως στα δυτικά πρότυπα (γιαυτό και όσοι λένε για στροφή προς την Ρωσία μάλλον δεν ξέρουν τι λένε).

Εφιάλτης μηδενισμού = Μηδενισμός σημαίνει , σήμερα, ολοκληρωτική ισοπέδωση της ιστορίας ένας λαού, της κοινωνικής του συνοχής (μέσω διαίρει και βασίλευε,βαριάς φορολογίας κλπ) και μετατροπή σε ένα κράτος-επαρχία της Αμερικής. Η Ευρώπη ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια να κάνει ότι και η Αμερική πριν δεκαετίες και δεν πρόκειται να τα καταφέρει. Θα τους διαλύσουν οι Αμερικάνοι (ισραήλ στο παρασκήνιο). Μηδενισμός λοιπόν. Ισοπέδωση προτύπων, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ , παραδόσεων γενικότερα κάθε τι που σε αυτοπροσδιορίζει ως άνθρωπο μέσα στον πλανήτη, στην κοινωνία σου στο Έθνος σου.

Είναι γεγονός. Ο εισαγόμενος μηδενισμός έχει έρθει εδώ και χρόνια, όχι μόνο στο Ελλάντα, αλλά παντού. Το ερώτημα είναι με τι θα αντικαταστήσει την παλαιά τάξη πραγμάτων;

Οι gay lgbt ξυνόγαλο παράδειγμα βρίσκονται αυτή την στιγμή στο κέντρο τις επικαιρότητας όταν ακούμε για ανθρώπινα δικαιώματα (μαζί με τους μετανάστες). Νοιάζονται οι παγκόσμιοι δυνάστες μας για τα δικαιώματα των μεταναστών ή για τα δικαιώματα των gay; Μήπως υπάρχει κάποιοι άλλο σχέδιο; Όπως η εισαγωγή,ας πούμε, νόμων δυσκολοχώνευτων και απλά γινόμαστε μάρτυρες ένας παγκόσμιου πειράματος επιβολής προτύπων και καινούριων ιδεολογιών για κάτι πολύ χειρότερο; ,

Υπάρχει κάποιος που διαφωνεί πως πάμε προς το χειρότερό ή μήπως προς καλύτερο; Μην σας ξεγελά η εξέλιξη της τεχνολογίας και ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

παραδοσιακών θρησκευτικών πεποιθήσεων έχουν προσβληθεί ως περιθωριακές ή φονταμενταλιστικές:

Χρειάζεται κάποιο σχόλιο εδώ ; τα βλέπουμε και εδώ μέσα....!!!!!!!!!!! Άρπα κόλλα όλα σε ένα τσουβάλι και όποιον πάρει ο χάρος. την μια μέρα μας φταίει το δημόσιο, την άλλη αυτοί που προσκυνούν λείψανα, την άλλη οι νταβατζήδες μαυροφορεμένοι...!! Να σας είχα πιο κοντά να πάρω την λούρα ... :lol:

οι διαστροφές και μια ατέλειωτη παρέλαση εκφυλισμού:

gay παρελάσεις εννοεί. Και αυτό από αλλού μας ήρθε εισαγόμενο και θα έπρεπε να μας προβληματίζει όχι για το αν κάποιος ομοφυλόφιλος έχει δικαιώματα ή όχι αλλά για το ότι μας δίνουν ότι να ναι και το μασάμε με ευχαρίστηση αρκεί να μας πουν πως είναι αφενός προοδευτικό αφετέρου ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌ. Όταν καταλάβουν οι gay τι εκμετάλλευση παίζει θα βαράνε τα κεφάλια τους στον τοίχο..!!!

η άμβλωση:

Δείτε το ανάλογο θέμα στο forum. viewtopic.php?f=145&t=10237&p=255936&hilit=%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82#p255936

η χρήση ναρκωτικών


μέσω της ατελείωτης κρεπάλης και του ατελείωτου εγωισμού..εγώ να περνώ καλά και οι άλλοι στο διάολο. Και τώρα που βρισκόμαστε μέσα στην παρακμή ως λαός κάποιοι δεν βάζουν μυαλουδάκι να αλλάξουν τρόπο ζωής!!! Κρίμα!! Μετά μας φταίει ο Χριστιανισμός αλλά η υποκρισία...υποκρισία στο χαλαρό!!

Ο εχθρός μυρίζει αίμα και έρχεται να κατασπαράξει όλα όσα πιστεύουμε. Η Αστυνομία της Σκέψης κατευθύνεται προς την πόρτα σας, επειδή αρνείστε να ζείτε ως σκλάβος σε αυτό το διεφθαρμένο αντι-χριστιανικό καθεστώς.


Σύντομα στις οθόνες σας....!!!

Ανεξάρτητα από τις απόψεις σας σχετικά με τη φυλή ή την εθνική ταυτότητα, εφόσον δεν συμφωνείτε με τις απόψεις των παγκοσμιοποιητών, είστε στο στόχαστρο της παγκοσμιοποίησης. Αν νομίζετε ότι τα παιδιά σας θα πρέπει να διδάσκονται τις βιβλικές αρχές στο σπίτι με την οικογένειά τους, αντί να διδάσκονται για τον σοδομισμό και το ομοφυλοφιλικό κίνημα, είστε ένας εχθρός του κράτους. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι μια οικογένεια στη Φλόριντα, όπου και οι δύο γονείς έχουν επιβαρυνθεί "με 10 πλημμελήματα επειδή, επειδή κατά το κράτος, απέτυχαν να εκπαιδεύσουν τα οκτώ παιδιά τους", επειδή αποφάσισαν να παρέχουνhome-schooling στα παιδιά τους. Ακόμη και αν απλά θέλετε να καλλιεργήσετε βιολογικά προϊόντα στο χώρο σας με την άφθονη βροχή που στέλνει ο Θεός κάτω στην γη σας, μάντεψε τι; Θα βρεθείτε στη φυλακή, απλά ρωτήστε τον Gary Harrington ο οποίος "έχει αρχίσει να εκτίει ποινή φυλάκισης 30 ημερών επειδή έκτισε τρεις δεξαμενές στην ιδιοκτησία του για τη συλλογή βρόχινου νερού."


Άτοπο το περιστατικό!!!; Βέβαια αν είχαμε καμία χριστιανική διαδήλωση ενάντια στους gay τώρα θα είχε γίνει χαμός! :lol:

Ακόμα κι αν είστε μόνο ένας συντηρητικός χριστιανός που πιστεύει στην Αγία Γραφή, θα δείτε την ζωή σας και τις οικονομίες να καταστρέφονται από το σύστημα, εφόσον εμείνετε στις απόψεις σας, όπως έγινε πριν από λίγες ημέρες, όταν σε ένα ζευγάρι χριστιανών επιβλήθηκε πρόστιμο $ 13.000 επειδή δεν ήθελαν να δεχτούν την εκδήλωση ενός "γάμου" ομοφυλόφιλων στην ιδιοκτησία τους.


Προσεχώς και στην Ελλάδα...!!!
User avatar
AnonymosEreynhths
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
 
Posts: 4355
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:22 am
Gender: Male

Re: Αγαπητή Λευκή Χριστιανική Αμερική: Εγώ σας τα είχα πει..

Postby Divine Sinner » Tue Aug 04, 2015 6:10 pm

Α είναι η άποψη σου να προσλάβεις κατά το δοκούν. Όταν συμβαίνει όμως το αντίθετο,απόψεις, έχουμε να κάνουμε με φανατικούς χριστιανούς , ομοφοβικούς , φασίστες και ατελείωτο κλάμα για καταπίεση και θεοκρατική Ελλάδα!!!! :lol: :lol: Άσε ρε divine μεσημεριάτικα. Κατάντησε η κασέτα σας χειρότερη και από αυτή των παπάδων. Σε ποια εποχή έχεις μείνει/ζεις; Ξεκόλλα επιτέλους...!

Δεν ηξερα οτι υπαρχει αθεο εδαφιο στο συνταγμα ή οτι πρεπει να πληρωνει ο χριστιανος απο την τσεπη του τους ανυπαρκτους ιερεις μου ούτε οτι χρησιμοποιουνται τα λεφτα σου για να προπαγανδιζονται οι αποψεις μου στο παιδι σου στα θρησκευτικα του σχολείου.
Ουτε ηξερα οτι υπαρχει διευθυνση αθεϊσμπου στον στρατο που λεει ορθα κοφτα στην σελιδα του ΓΕΣ οτι η αποστολη του ειναι να κανει αθεη προπαγανδα στους φανταρους.

Παιδιά. Πολύ αγωνία για να απαξιώσετε αλήθειες οι οποίες μας αφορούν που ενοχλούν από το άρθρο. (διαφορετικά δεν θα σχολιάζατε καν και θα το προσπερνούσατε γιαυτό ας περάσουμε στο ψητό και ας αφήσουμε τα δήθεν για άλλουυ...τι λέτε;;; )

Εχω κανει αναφορα "συγκεκριμενα" στις αληθειες του αρθρου, περι διακρισεων, αγορανομικων διαταξεων, οτι το μαγαζι του δεν ειναι η στανη του μπαρμπερη του αλλα δημοσιος χωρος κλπ.


Η σύγχρονη δυτική κοινωνία είναι ένας εφιάλτης μηδενισμού στον οποίο κάθε μορφή οργανικής κοινωνίας ή παραδοσιακών θρησκευτικών πεποιθήσεων έχουν προσβληθεί ως περιθωριακές ή φονταμενταλιστικές, ενώ οι διαστροφές και μια ατέλειωτη παρέλαση εκφυλισμού, η άμβλωση, η χρήση ναρκωτικών, καθώς και η αυτο-λατρεία εορτάζονται ως πολύτιμες "επιλογές."

Εχεις καθε δικαιωμα να μην συμμετεχεις στην παρελαση "εκφυλισμου", να μην κανεις αμβλωση, να μην παρεις ναρκωτικα, και να μην λες "φτου σου αγορι μου" στον καθρεφτη.
Αυτα στα επιτρεπει η δυτικη κοινωνια. Η δυτικη κοινωνια επιτρεπει να συνυπαρχουν ο πιο φιλελευθερος με τον πιο συντηρητικο οσο δεν καταπατουν ο ενας τα δικαιωματα του αλλου. Αλλα τα δικαιωματα σου σταματουν εκει που αρχιζουν τα δικαιωματα του αλλου. Το δικαιωμα σου επανω στον γαμο του αλλου με το ιδιο φυλο δεν το εχεις, το δικαιωμα σου να κλειστει ο αλλος στο σπιτι του γιατι με βαση την υποκειμενικη αισθητικη σου δεν τον εγκρινεις δεν το εχεις, το δικαιωμα να κανεις ελεγχο στο σωμα της αλλης δεν το εχεις.
Επισης εχεις καθε δικαιωμα να κανεις θρησκευτικες φιεστες (πχ προσκυνημα νεκρων) με ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ. Και εγω δεν εχω το δικαιωμα να ζητησω να σταματησει οπως εσυ δεν εχεις δικαιωμα να σταματησεις το πραίντ.
Divine Sinner
 
Likes: 0 post
Liked in: 0 post

Re: Αγαπητή Λευκή Χριστιανική Αμερική: Εγώ σας τα είχα πει..

Postby Dread » Tue Aug 04, 2015 9:32 pm

Πάντως, και ίσως για ένα συμπλήρωμα των όσων έγραψα παραπάνω, θεωρώ παρωχημένη κάθε θρησκευτική "ενασχοληση", οποιασδήποτε θρησκείας.
Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να ασκει/εφαρμόζει ότι θέλει σε σχέση με με οποία θρησκεία του αρέσει (μέσα στα ανθρώπινα και ηθικά - λογικά πλαίσια ).
Έξω από αυτό, κι εφ όσων αυτό επηρεάζει τον κοινωνικό του περιγυρο, θα έπρεπε να εκλείψει.

Και .....ξέρετε. ....κάποια στιγμή θα εκλείψει.
Δεν συνάδει πρόοδος της ανθρωπότητας και θρησκεία .....Απλά δεν γίνεται. ....

Και μπορεί στην σύντομη ιστορία ΑΥΤΌΥ του ανθρώπινου γένους τα τελευταία 10.000 χρόνια, καμία κοινωνία να μην το έχει καταφέρει , αλλά στο μέλλον. ...είμαι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο θα γίνει. ....

Τα σέβη μου.... :giverose:
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
User avatar
Dread
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
 
Posts: 3006
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Tue Apr 05, 2011 9:13 am
Irc nick: Dread
Gender: Male

Re: Αγαπητή Λευκή Χριστιανική Αμερική: Εγώ σας τα είχα πει..

Postby promitheas14 » Wed Aug 05, 2015 8:19 am

AnonymosEreynhths wrote:
promitheas14 wrote:
AnonymosEreynhths wrote:Εδώ έχεις γεμίσεις το φόρουμ των θρησκειών-χριστιανισμόυ διαφορετικά θέματα που λένε τα ίδια και τα ίδια. Χριστιανοφοβικά ιδεογραφήματα θα έπρεπε να το πούμε ή μήπως γκευ lgbt ιδεογραφήματα ; :lol:

βρε αι σαπέρα από δω...


Τώρα βέβαια ως πρός τά "χριστιανοφοβικά" ξεκόλλα καί σύ αδερφάκι μου από τήν προσκόλληση στήν (έμμεση) υπεράσπιση τών ντβατζήδων τών ψυχών μας! Πού έχουν πάρει ένα Ιερό Κείμενο στά χέρια τους (κομμένο καί ραμένο από τούς ίδιους) καί τό κραδαίνουν στίς κεφαλές μας ως νά ήταν η Δαμόκλειος σπάθη.
Έχουμε άξιο επαγγελματία υπερασπιστή τών μαυροφορεμένων, τόν panda, πού μάς "φροντίζει καί μάς καθοδηγεί" άπαξ τής εβδομάδος! images/smilies/fiona_01.gif


Για δείξε μου που υπερασπίστικα "μαυροφορεμένους" και νταβατζήδες; Γιατί αν δεν έχεις κάποια απόδειξη αυτό είναι συκοφαντία και θα με αναγκάσεις να στείλω τις μέλισσες να σε κυνηγήσουν.

Τώρα για τα ιερά κείμενα που λες .


Έ, εντάξει μού είναι σαφές ότι υπεραμύνεσαι τών θέσεων τού χριστιανισμού μέ κάθε ευκαιρία (συντασσόμενος μέ τίς θέσεις τών "μαυροφορεμένων νταβατζήδων τής ψυχής μας") παρ' όλο πού μερικές φορές "τούς τά σούρνεις", είναι αλήθεια. Π.χ. Τό πόστ "επιθέσεις κατά τού χριστιανισμού" δείχνει μιά ευαισθησία πρός τήν χριστιανική θρησκεία. Δέν πιστεύω ότι σέ συκοφαντώ.

Ως πρός τά ιερά κείμενα άλλη μέρα φίλε. Πάω νά
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
 
Posts: 1691
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Jan 02, 2013 4:25 pm
Gender: Male

Next

Return to Νεα Τάξη Τραυμάτων

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests