Login    Register
loading...

βίντεο με ζωντανή (μου) ομιλία...

Image

βίντεο με ζωντανή (μου) ομιλία...

Postby ArELa » Fri Nov 16, 2012 2:20 am

Είναι κι άλλα που έκανα έτσι, αλλά τα δύο τελευταία έτυχαν πολύ θετικής αποδοχής και μου δίνουν την αίσθηση ότι έχουν ίσως (για κάποια ζητήματα) και περισσότερη απήχηση απ'τα "στεγνά" υποτιτλισμένα. Με αυτό σαν δεδομένο, σκοπεύω να συνεχίσω αυτή την πρακτική, όποτε και για όποιο θέμα νιώσω ότι χρειάζεται.

Ελπίζω να μη θεωρηθεί εγωτιστικό που άνοιξα αυτό το νήμα, γιατί δεν είναι.
Απλά θέλω να υπάρχουν όλα τα ομιλούντα, καταχωρημένα σ'ένα σημείο, (εκτός από τα τόπικς στα οποία μπορεί να τα βάζω) έτσι σαν αρχείο.
Αυτή η ενότητα νομίζω, είναι ιδανική γι'αυτο.

Ξεκινώ λοιπόν με τα 2 τελευταία.

Το ένα στο μεγάλο μου κανάλι(πεταλουδάκι, το παραπάνω είναι που σου "ξέφυγε" και με ρωτούσες που μπορείς να το βρεις. Ιδού λοιπόν κι εδώ)


το άλλο, στο "μικρότερο"

Image

I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


στο Youtube:
http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured
https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria


το μπλογκ μου: http://ideografhmata.blogspot.gr/


στο VIMEO: https://vimeo.com/uservasoula2908
User avatar
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
 
Posts: 47988
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Apr 15, 2007 1:29 am
Irc nick: ArELa
Gender: Female

Re: βίντεο με ζωντανή (μου) ομιλία...

Postby ArELa » Mon Nov 19, 2012 1:17 am

Μόλις επέστρεψα από αρκετά μακρυνό ταξίδι, για να βρω κάποια χαριτωμένα που μου'καναν την καρδιά περίβολο... Εκνευρίστηκα και εθλίβην φυσικά, αλλά θα προσπεράσω σύντομα αυτές τις ανοησίες.

Θα'θελα όμως, να ενημερώσω (και όχι μόνον την ομήγυρη στα ΙΔΕΟ αλλά και κάποιους φίλους στο ΥΤ, παραπέμποντάς τους σ'αυτό το ποστ, για να μην επαναλαμβάνω τα ίδια σε ΡΜς)
Στο παρακάτω βίντεό μου...
ο εν λόγω κυρος psy2014 "απάντησε" ως εξής:
Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο που με ειδοποίησε με ΡΜ για το λίβελο, αισθανόμενος ότι αδικούμαι. Αν δεν ήταν εκείνος, ειλικρινά δεν θα το γνώριζα, διότι δεν παρακολουθώ τον κυριο..."psy" (psycho τελικά)
Δεν θα αναφέρω ποιος είναι, διότι μπορεί ο ίδιος να μην το επιθυμεί.
Αν δεν έχει πρόβλημα, είναι μέλος μας και μπορεί να το δηλώσει ο ίδιος.


Στο ίδιο το βίντεο δε θα σχολιάσω, διότι πραγματικά απαξιώ να ανοίξω πόλεμο (και να στήσω διαγωνισμό) ηλιθιότητας, βορβορου και σκατοψυχιάς.

Στο χώρο αυτό, όμως, και στο βαθμό που δέχτηκα "αντρίκειο" χτύπημα κάτω απ'τη ζώνη, δικαιούμαι να εκφράσω κάποιες σκέψεις πέρα απ'την αηδία που μου προκλήθηκε απ'αυτό. :emetos:

1/ Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται και αφοδεύει σε βίντεό μου.
Στο βίντεο "Πού μας πάνε και γιατί" ήταν η τελευταία, διότι η ανοχή έχει και τα όριά της και τον μπλοκάρησα (οπως ήδη εξήγησα στο παραπάνω βίντεο).

2/Από τις επανειλημμένες παρεμβάσεις του (και όχι μόνο μέσα από το συγκεκριμένο account αλλά και με άλλο ένα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, με το οποίο μάλιστα σχολιάζει στο ίδιο του το βίντεο ως "άλλος χρήστης"), ήταν σαφές ότι το απωθημενο και το πρόβλημά του ήταν η τάση μου να μεταδίδω σκέψεις/μηνυματα που συμβαδίζουν με σκέψεις/μηνύματα του Καζάκη. (συγνώμη που αναπνέουμε και ναι, κάποιοι συμφωνουμε με κάποιες θέσεις-σκέψεις του Καζάκη- δε θα απολογηθώ γι'αυτό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι προωθώ τα ουγκ της παραταξιλας που διακατέχουν τον ίδιο)

Αυτό με υποψίαζε διαρκώς, παραπέμποντάς με στην περσόνα του φορουμ ο οποίος έσταζε εμπάθεια αρχικά προς το πρόσωπο του καζάκη και όταν αντιπαρατέθηκα στις τοποθετήσεις του, του προέκυψε εμπάθεια και για μένα.

(υπενθυμίζω στους παλιότερους και ενημερώνω τους νεότερους ότι ο συκεκριμένος χρήστης διεγράφη κάποια στιγμή λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς, καθώς και έτερη χρήστρια που γράφτηκε αργότερα και ήταν το ίδιο και το αυτό πρόσωπο)

Κι αν μέχρι τώρα απλά υποψιαζόμουν ότι ήταν αυτός, τώρα βεβαιώθηκα.
Ή για να μην είμαι απόλυτη, σχεδόν βεβαιώθηκα.

3/ Το να με αποκαλεί "κυρία" (εντός εισαγωγικών), και ταυτόχρονα να αναρωτιέται "πού με έβρισε και πώς με απαξίωσε" ενώ δείχνει ταυτόχρονα το σχόλιο που με ανάγκασε να τον μπλοκάρω, και να με περνάει στο δικό του βίντεο από γενιές 14, είναι ενδεικτικό της νοημοσύνης του.
Το να γράφει το "ψευδώνυμο" με ήτα (ψευδώνημο στο 0:17) και το "βγαίνει" με έψιλον (βγενει στο 1:03) , το βουλευτής με "φ" (βουλεφτής στο 3:49)
και ταυτόχρονα να μας το παίζει ειδήμων επί παντός επιστητού και να μιλάει ΑΥΤΟΣ ο ημιμαθής για δημοκρατία και πολιτισμό, αυτό ειναι που πάει πολυ! (το λέω απαντώντας στον ανορθόγραφο σχολιασμό του για μένα στο 1:03 )


4/ δηλώνει ότι υποστήριζα και ΣΥΡΙΖΑ και Καζάκη... όταν βγει από το ψυχοπαθητικό του τριπάκι, καλό ήταν να αποφάσιζε τελικά ποιον υποστηρίζω, πριν γράψει τόσες μαλακίες μαζεμένες, αφού ο Καζάκης δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το σύριζα, με δεδομένο ότι τον καταστηλιτεύει στις λαθεμένες πολιτικές θέσεις και πρακτικές (σκέψεις με τις οποίες συμφωνω).

Όσοι με έχετε διαβάσει εδώ μέσα γνωρίζετε πολύ καλά (διότι δεν έκρυψα τις απόψεις μου) πως δεν στηρίζω κανέναν σύριζα, κι αν στέκομαι συμφωνη με λογικές του καζάκη, αυτό δεν το κάνω επηρεαζόμενη κομματικοϊδεολογικά, αλλά διότι συνάδουν απλά με τις δικές μου λογικές. Παρ'όλα αυτά, ΟΥΔΕΠΟΤΕ τον προήγαγα μέσα απ'το κανάλι μου, άρα ο κυριος που ισχυρίζεται πως ξέρει τι πιστεύω, δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ πειστηριο απ'τη δουλειά μου στο youtube που να τεκμηριώνει το ποιον υποστηρίζω προσωπικά.

Επειδή λοιπόν ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΟΥ που να τεκμηριώνει αυτές τις γελοιότητες που λέει, εδειξε (και υπογράμμισε με κόκκινο) αποσπάσματα τοποθετήσεών μου στο φόρουμ...( Το γνώριζε το φόρουμ αρκετά ώστε να βρει επίμαχα κατά τη γνώμη του σημεία...) μέσα από τα οποία, εκείνος στην απόλυτη διαδρομάρα της ηλιθιότητας, συμπέρανε ότι στηρίζω ΚΑΙ τσίριζα ΚΑΙ καζάκη :lol: Νοημοσύνη και iq ραδικιου...

5/ Όποιος ενδιαφέρεται να δει την "ευγένεια" με την οποία με αντιμετώπισε, ας μεταβεί στο 1:10, όπου επαναλαμβάνει τη σχολιάρα που άφησε στο βίντεό μου και έσβησα.

6/Από το 1:29 αρχίζει το απόσπασμα του δικού μου βίντεο... Από το 1:50, βάζει το βίντεο και την ομιλία μου φυσικά σε fast forward play, για να ακούγομαι γελοία, και πάντως να παραποιεί το λόγο μου... και σαν κερασάκι στην τούρτα, στο 2:25 έχει το θράσος ΚΑΙ την ηλιθιότητα (ανικανότητα αναγνώρισης) να αναρωτιέται "πού ήταν η προσβολή και οι ύβρεις" σ'αυτά που μου'χωσε.

7/ Αν αυτά που ρίχνει από το 2:51 και μετά δεν είναι η απόλυτη ύβρις και χλεύη στο πρόσωπό μου, δεν ξερω τι είναι η πώς θα τα χαρακτήριζε κανείς.

8/ στο 3:46 δείχνει το ποστ μου στο φόρουμ, για τον Παναγούλη στο οποίο ανέβασα το βίντεο της ομιλίας του στη βουλή (που τον επικροτώ ) και δίπλα μας αναλύει το ιστορικό του παναγούλη, προσπαθώντας να αποδείξει έτσι, ότι στηρίζω συριζα, επειδή αυτός είναι στο σύριζα. Το ουγκ των κομματόσκυλων που τα βλέπουν όλα με κομματικά πατομπούκαλα, μόνον τέτοιες "σκέψεις" μπορουν να παράγουν (το "σκέψεις" εντός εισαγωγικών, γιατί ο σκύλος μου σκέφτεται πιο άρτια απ'αυτόν τον "κύριο")

9/ στο βίντεο πήρε η μπάλα και τον EllhnonEnosis που μπήκε και σχολίασε στο βίντεό μου. Στο δε πεδίο σχολιασμών, παίρνει η μπάλα και τον Mykoniato που προφανώς κι αυτός τον απέκλεισε.

Ο πόλεμός του εναντίον του Καζάκη δεν είναι απλα εμπαθής, είναι αρρώστεια.
Τολμώ να πω ότι αυτός ο "κύριος" είναι δυνητικά πολύ επικίνδυνος... Θα προσυπέγραφα το σχόλιο του EllhnonEnosis -που ειπε μεταξύ αλλων "εχει πολύ ύπουλο και ύποπτο σχεδιο"- αν δεν τον θεωρούσα πολύ ελλειμματικής νοημοσύνης για να'χει τη δυνατότητα να καταστρωσει οποιοδήποτε σχέδιο. Ενας αργόσχολος (και πιθανότατα κρατικοδίαιτος )παπάρας ψυχομπουκωμένος είναι, έχει χρόνο για νοητικούς αυνανισμους και που ο μόνος πόλεμος (εναντίον οποιουδήποτε) που μπορεί να διεξάγει, είναι με λόγια ανορθόγραφα της ημιμάθειας, μπούρδες και παραμύθια της χαλιμάς, μέσα στο νετ.

Να πω ότι θαύμασα τη νοητική διαδρομή, το κριτήριο και την εύκολη κλίση ορισμένων (14 τα likes και κάμποσα τα σχόλια) στη χειρότερη οπτική βασιζόμενοι σε ΑΒΑΣΙΜΟΤΗΤΕΣ; Θα είναι ψέμα. Λυπήθηκα και λυπήθηκα πολύ. Αλλά αυτό (μαζί με το κριτήριο που κουβαλάνε) είναι πρόβλημα δικό τους κι όχι δικό μου.


Ίσως όντως θα με αδικούσε -και δη κατάφωρα- φίλε μου (εσυ που μ'ενημέρωσες) αν είχε βαρύτητα όλο αυτό το μπουρδολόγημα. Στην ουσία, και σε όσους έχουν στοιχειώδη εγκεφαλική λειτουργία, καταδεικνύει το ποιόν του "κυρίου"Κλείνω με νότα γέλωτα για την γελοιότητα, γιατί μόνο αυτή αξίζει σε όλο αυτό και κυρίως στον "κύριο" που έκανε τον κόπο να φτιάξει τέτοια βιντεάρα...

Το βασικό και γενικό συμπέρασμα που μ'έστειλε για βρούβες ήταν το "κρυφοκουμούνα" και το "αριστεροάθεη". :rofl:
Last edited by ION 4ever on Tue Nov 20, 2012 1:39 pm, edited 2 times in total.
Reason: επενέβην για να αποκαταστησω την χαμένη τιμη της Katharina Blum xaxaxaxa
Image

I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


στο Youtube:
http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured
https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria


το μπλογκ μου: http://ideografhmata.blogspot.gr/


στο VIMEO: https://vimeo.com/uservasoula2908
User avatar
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
 
Posts: 47988
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Apr 15, 2007 1:29 am
Irc nick: ArELa
Gender: Female

Re: βίντεο με ζωντανή (μου) ομιλία...

Postby ION 4ever » Mon Nov 19, 2012 1:53 am

Αχ Αρέλα.
το πήρα αρχικά κάπως στα σοβαρά.

Με το κρυφοκουμούνα όμως
λύθηκα, έπεσα στα πατώματα και πλάνταξα στο γέλιο.
:rofl2: :rofl2: :rofl2:
Έχεις διαδρομή στα πολιτικά δεν μπορείς να πείς.

Αν ποτέ μαζευτούν οι κατά καιρούς κατήγοροι σου
για την μιά η την άλλη σου πολιτική θέση
θα μπερδέψουνε τα μπούτια τους και θα καταλήξουν
να τσακωθούν για το τι είσαι τελικά.

Φοβερός ο τύπος. δεν το βάζει κάτω με τίποτα.
Είχαμε και μια καινούργια επίσκεψη λίγο περίεργη τώρα τελευταία.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
 
Posts: 7584
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Fri Dec 03, 2010 12:00 pm
Gender: Female

Re: βίντεο με ζωντανή (μου) ομιλία...

Postby ArELa » Mon Nov 19, 2012 2:12 am

ION 4ever wrote:Με το κρυφοκουμούνα όμως
λύθηκα, έπεσα στα πατώματα και πλάνταξα στο γέλιο.
:rofl2: :rofl2: :rofl2:


Εγώ να δεις :loco:

ION 4ever wrote:Έχεις διαδρομή στα πολιτικά δεν μπορείς να πείς.

Αν ποτέ μαζευτούν οι κατά καιρούς κατήγοροι σου
για την μιά η την άλλη σου πολιτική θέση
θα μπερδέψουνε τα μπούτια τους και θα καταλήξουν
να τσακωθούν για το τι είσαι τελικά.


Τέτοια δαιδαλώδη διαδρομή, που μπερδευομαι κι η ιδια πια :P
Τι είμαι τελικά; φασιστο-ακροδεξιά εθνικίστρια
ή κρυφοκουμούνα και αριστεροάθεη;
Ιδού η απορία. :shock:

Θα'θελα να'βλεπα τον Clash απ'τη μια και τον psy απ'την άλλη, να μαλλιοτραβιούνται επ'αυτου. :rofl:

Είναι απίστευτη αυτή η άρνηση (που συχνά βλέπω) πολλών ανθρώπων να δουν (έστω και σαν ακραία πιθανότητα βρε αδερφέ) το γεγονός ότι μπορεί κάποιος απλά να μην ανήκει σε καμιά παράταξη και να πορεύεται με ενα σύστημα αξιών συγκεκριμένο και με πολιτική πυξίδα που απλά δεν διαθέτει δείκτη κατεύθυνσης σε κομματικά μαντριά και ιδεολογικές παρατάξεις.

ION 4ever wrote:Φοβερός ο τύπος. δεν το βάζει κάτω με τίποτα.

Φοβερός; Ποιον φοβερίζει; :P
Άρρωστος, καραΑρρωστος λέω... :?

ION 4ever wrote:Είχαμε και μια καινούργια επίσκεψη λίγο περίεργη τώρα τελευταία.


Την είδα και δεν μου κάθονται και πολύ καλά τέτοιου είδους "περίεργα".
Λίγο θέλω, να ξηγηθώ με συνοπτικές διαδικασίες.
(απλά είπα να συγκρατηθώ για την ώρα... :wink: )
Image

I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


στο Youtube:
http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured
https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria


το μπλογκ μου: http://ideografhmata.blogspot.gr/


στο VIMEO: https://vimeo.com/uservasoula2908
User avatar
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
 
Posts: 47988
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Apr 15, 2007 1:29 am
Irc nick: ArELa
Gender: Female

Re: βίντεο με ζωντανή (μου) ομιλία...

Postby kat_woman » Mon Nov 19, 2012 12:18 pm

Τι γελοίο άτομο..Ούτε καν επιχειρήματα..Τόσο πολύ τον ενοχλεις..Ε, λοιπόν όταν ενοχλείς κάποιους- που έχουν δείξει το ποιόν τους- χαρά και τιμή σου είναι , γιατί σημαίνει οτι ταράζονται τα λημνάζοντα ύδατα της μακαριότητάς τους.
Μη συγχίζεσαι πουλάκι μου με δαύτους..Και κρυφοκουμούνα άμα γουστάρεις είσαι και Καζακική και οτι θες και λογαριασμό δεν θα δώσεις σε κανένα για το τι πρεσβεύεις.
Καλημερούδια :giverose:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
User avatar
kat_woman
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
 
Posts: 4128
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Thu May 05, 2011 2:31 pm
Gender: Female

Re: βίντεο με ζωντανή (μου) ομιλία...

Postby doctormarkon » Mon Nov 19, 2012 12:39 pm

Ο psy είναι ένα αισχρό υποκείμενο. Αν εννοείς αυτόν που εννοώ κι εγώ.
Ένας χρυσαυγίτης αλλά αν τον δουν ή τον ακούσουν οι συνήθεις χρυσαυγίτες θα του κάνουν μήνυση ότι ρεζιλεύει το κόμμα. Τουλάχιστον τώρα που έχουν ανάγκη από σαντιγύ και ζάχαρη άχνη για να δείξουν καλή εικόνα, θα διέγραφαν τον psy γιατί θα τους έδιωχνε τα "πρόβατα".

Είναι μία ομαδούλα που με έκανε να σιχαθώ το youtube.
Βρίζουν άσχημα, και μαγαρίζουν βίντεο και κανάλια.
Ανάμεσά τους είναι και ένας με το ψευδώνυμο poutsas69 ( με το συμπάθειο). Πιστεύω ότι είναι το ίδιο πρόσωπο με τον psy
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
User avatar
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
 
Posts: 11036
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Thu Mar 11, 2010 9:05 pm
Gender: Female

Re: βίντεο με ζωντανή (μου) ομιλία...

Postby ArELa » Mon Nov 19, 2012 1:22 pm

doctormarkon wrote:Ο psy είναι ένα αισχρό υποκείμενο. Αν εννοείς αυτόν που εννοώ κι εγώ.


Εννοώ τον psy2014. Δεν ξέρω αν λέμε τον ίδιο.

kat_woman wrote:Μη συγχίζεσαι πουλάκι μου με δαύτους..


Ειλικρινά η "σύγχυση" κράτησε για πολύ λίγα λεπτά.
Μετά ακολούθησε ο γέλως (όπως θα είδες και πιο πάνω), παρέα με την ΙΟΝίτσα. :P
Δεν αξίζει ούτε να συγχυστεί κανείς με κάτι τέτοια...

kat_woman wrote:Και κρυφοκουμούνα άμα γουστάρεις είσαι και Καζακική και οτι θες


κρυφοκουμούνα/αριστεροάθεη για κάποιους, (καρα-δεξιούς προφανώς) εθνικίστρια εως και φασισταριό για άλλους (αναρχοαριστερούς τύπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τσίριζα, μύριζα)... Απόδειξη (για όσους έχουν στοιχειώδη νοητική λειτουργία) ότι δεν "ανήκω" πουθενά. Κι έτσι το γουστάρω. Πάντα υπήρξα ελεύθερο πνεύμα και δεν προτίθεμαι να εγκλωβίσω το πνεύμα μου τώρα σε μαντριά ή ιδεολογικές εμμονές.

Επικρότησα τον Παναγούλη που τα'χωσε στη βουλή, λέγοντάς τους πως εύχεται να περάσουν απο ειδικό δικαστήριο και όχι να έχουν την ίδια τύχη με τον αμερικανό πρέσβη στη Λιβύη... Και τον επικρότησα διότι εξέφρασε με στεγνή ειλικρίνεια, αυτό που υπάρχει στη σκέψη πολλών (ασχέτως ιδεολογίας) και στη δική μου φυσικά. Ο κύριος Ε.Π.Ε. (εγκεφαλικής περιορισμένης ευθύνης) θεώρησε ότι αφού ο Παναγουλης ανήκει στον σύριζα (για την ώρα, δεν ορκίζομαι για μετά), κι αφού τον επικροτώ, άρα ανήκω κι εγώ εκεί. Σα να λέμε, το μπουζουκι είναι όργανο, ο μπάτσος είναι όργανο, άρα ο μπάτσος είναι μπουζούκι :lol:

Ποτέ μου δεν δίσταζα να εκφράσω την συμπόρευσή μου με ορισμένες σκέψεις που εκφράζουν κάποιοι (ελάχιστοι πια) από όποια πολιτική παράταξη κι αν προέρχονται και δε θα με ψαρώσουν οι ΕΠΕ ώστε να πάψω να το κάνω τώρα.

Αν αυτό που επικοινωνεί κάποιος μου κάθεται σωστά και εκφράζει ένα κομμάτι της λογικής μου, θα το στηρίξω, αδιαφορώντας για την ένταξή του στην όποια κομματικοϊδεολογική κλίκα. Αυτό δε σημαίνει πως ειμαι ΟΦΑ (όσα φέρνει ο ανεμος) και πως στηρίζω τους κομματικοϊδεολογικους φορείς στους οποίους ανήκουν. Ούτε σημαίνει πως όλες (τις δηλώσεις) τις επικροτώ τυφλά και χωρίς να αντιλαμβάνομαι την ατζέντα που μπορεί να παίζει πίσω τις σωστές τοποθετήσεις ορισμένων.

Σημαίνει απλά πως ένα δεδομένο πολιτικό πρόσωπο, σε μια δεδομένη στιγμή, άρθρωσε λόγο που συνάδει με τα μυαλά που κουβαλάω. Και εννοείται πως ΔΕΝ σημαίνει ότι ασπάζομαι το ΣΥΝΟΛΟ της διαδρομής ή των αντιλήψεών του.

Ο Καζάκης έχει καταδείξει χλιαρότητα σε θέματα εθνικά (όπως στο Μακεδονικό ή το μεταναστευτικό) που δεν με καλυπτει, αλλά ναι, με βρίσκει σύμφωνη στον τρόπο που αντιμετωπίζει και επεξηγεί τους πολιτικους χειρισμούς της εξουσίας, (ΓΑΠ και Σαμαρά), όπως με βρισκει σύμφωνη όταν στηλιτεύει τα σαθρά του ΚΚΕ (και του ΠΑΜΕ που κάνει πασαρελα στις διαδηλώσεις) και του ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός της παιδείας και του γνωσιακου του επιπέδου (που είναι ψηλό) θεωρω πως αντιμάχεται (όπως ξέρει και μπορεί- ουδείς τέλειος ή αλάθητος) την εφαρμογή πολιτικών της ΝΤΠ (που εκφράζονται ΚΑΙ εφαρμόζονται από το κατεστημένο πολιτικό συστημα αυτή τη στιγμή). Γιατί να αντιταχθώ σ'αυτά αφού είμαι εξ ορισμού αντινεοταξίτισσα; Επειδή διετέλεσε μέλος του ΚΚΕ κάποτε; Εγώ ταμπέλες στους ανθρώπους δε βάζω. Είναι δημιούργημα των αριστεροκουλτουριάρηδων που το παίζουν ευφυείς, προοδευτικοί, προχωρημένοι, και στην ουσία με τις ταμπέλες, προαγουν την περιχαράκωση, τον συντηρητισμό και την οπισθοδρόμηση. Δυστυχώς και παραδόξως, στις ίδιες ταμπέλες έχουν ενδώσει και οι δεξιοί/εθνικιστές, επιδεικνυοντας μάλιστα, πρωτοφανή αποδοχή σε αυτές. Ε, συγνώμη που προσωπικά δεν μπορώ ούτε και θέλω να τις αποδεχτώ ποτέ σαν σημείο αναφοράς στην αντιμετώπιση προσώπων και πραγμάτων.

Πολιτική παράταξη ΑΝΤΙ-Νεοταξιτών δεν έχει σχηματιστεί. Αν υπήρχε, ναι, θα συμμετείχα σε αυτήν. (δεν λέω πως θα "ανήκα" διότι δεν πιστεύω πως ένας αυτόνομα σκεπτόμενος άνθρωπος μπορεί ή πρέπει να "ανήκει" οπουδήποτε).

Σε ο,τι με αφορά, οι πολιτικοϊδεολογικές παρατάξεις στο κατεστημένο πολιτικό σκηνικό όπως υπάρχει και λειτουργή σήμερα (εντός και εκτός Ελλάδος) είναι ΟΛΕΣ, μηδεμιας εξαιρουμένης, στο άρμα της ΝΤΠ, της παγκοσμιοποίησης και της ελίτ των αντι-ανθρώπων, που επιδιώκουν συνειδητά και μεθοδικά την ισοπέδωση και την υποδούλωσή μας. Το οικονομικό είναι ένα απο΄τα εργαλεία τους, κι αν αντιμάχομαι λυσσαλέα αυτό που γίνεται στο οικονομικό επίπεδο (που έτσι κι αλλιώς μας εξαθλιώνει όλους) , αν έχω φτάσει να'μαι ενάντια στην υποτιθέμενη "ευρώπη των λαών", είναι ακριβώς γι'αυτό το λόγο, κι όχι διότι θίγεται η τσέπη μου όπως μου είπε κάποιος youtuber. Οι νεοταξίτες επιδιώκουν εμφανώς και την φυσική εξόντωση μεγάλου μέρους της ανθρωπότητας, (μεταξύ αυτών και την εξόντωση όσων Ελλήνων "είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται" κατά τον κύριο Κίσιγκερ) αφού στόχος τους είναι να μείνουν στον πλανήτη λιγοι (για να μπορούν να τους ελέγχουν) οι οποίοι θα εχουν βεβαίως ισοπεδωθεί/υποδουλωθεί πλήρως και άρα θα'ναι οι χρήσιμοι (κατ'αυτους) ηλίθιοι που θα προσκυνούν το ανίερο δόγμα τους. Αν θέλει λοιπόν κάποιος να καταλάβει τι είμαι, θα του πω ότι κατ'αρχάς είμαι άνθρωπος. Είμαι επίσης ξανθιά, κουβαλάω 50+ στην καμπούρα μου, είμαι μητέρα, είμαι Ελληνίδα (ατόφια κι όχι μελανζέ όπως ατόφιοι είναι οι περισσότεροι Έλληνες της διασποράς) κι αν θέλει ντε και καλά να μου κολλήσει ταμπελα, είμαι απλά ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΙΣΣΑ. Κι η ΝΤΠ δεν αντιπαλεύεται μέσα από κομματικές παραταξεις ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. Αν θέλουμε λοιπόν να την αντιπαλέψουμε αποτελεσματικά, πρέπει πρώτα να απεγκλωβιστούμε απ'την παραταξίλα και επειτα να ενωθούμε σαν γροθιά. 'Αλλες παραταξεις δεν αναγνωρίζω, εκτός από δύο. Αυτή των νεοταξιτών, και αυτή των λαών που οι νεοταξίτες ισοπεδώνουν αυτή την εποχή. Βρίσκομαι "ενταγμένη" σαφέστατα στη δεύτερη!

Ναι, είναι σιγουρο ότι ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΩ εξηγήσεις σε κανέναν, αλλά αφού τέθηκε τέτοιο θέμα, ΘΕΛΩ να ξεκαθαρίσω μια για πάντα τα των θέσεών μου με όσο το δυνατόν σαφέστερο τρόπο γίνεται. Το οφείλω στα παιδιά που καλή τη πίστη, καλή τη θελήσει και με αμιγώς καλοπροαίρετη λογική, παρακολουθουν τη δουλειά μου, με τιμούν με τις προσεγγίσεις τους και μπορεί να υποπέσει στην αντίληψή τους, αυτή η επίθεση στο πρόσωπό μου, που είναι ανόητη και αβάσιμη μεν, δημιουργεί εντυπώσεις δε! Και τις δημιουργεί μέσα από ένα έωλο και ψευδες "κατηγορώ" που κάποιοι κατάπιαν άμεσα και δεν μπήκαν στον κόπο να ερευνήσουν. Θα τοποθετηθώ με βίντεο λοιπόν, γι'αυτούς που θέλουν να την ψάξουν σφαιρικότερα και να ακούσουν και τη δική μου πλευρά.

Το πιθανότερο είναι να κανω ένα βίντεο στο οποιο θα διαβάσω αυτά που έγραψα εδώ, και σ'ευχαριστώ Κατερίνα που μου'δωσες την πάσα να το κάνω. Να με συγχωρούν όσοι ενοχλουνται από τη φωνή μου (κι εμένα δε μου πολυγουστάρει) αλλά δεν έχω άλλη. Θα τους έλεγα να εστιάσουν περισσότερο σ'αυτά που λέω, κι όχι στο πώς (και με ποια φωνή) τα λέω.

Ευχαριστώ
Image

I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


στο Youtube:
http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured
https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria


το μπλογκ μου: http://ideografhmata.blogspot.gr/


στο VIMEO: https://vimeo.com/uservasoula2908
User avatar
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
 
Posts: 47988
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Apr 15, 2007 1:29 am
Irc nick: ArELa
Gender: Female

Re: βίντεο με ζωντανή (μου) ομιλία...

Postby kat_woman » Mon Nov 19, 2012 2:01 pm

Ναι, συμφωνώ με τη δημιουργία βίντεο-απάντησης σε όλα αυτά, γιατί όντως δημιουργούνται εντυπώσεις στο διαδύκτιο και γιατί πρέπει επιτέλους οι κάθε λογής κακοήθεις να λάβουν την απάντηση που τους αξίζει..
Η φωνή σου εμένα μια χαρά μου φαίνεται..Και έχει και τον απαιτούμενο τσαμπουκά, αμα λάχει..Επίσης σε όσους αρέσει! Α, μα πιά!!

(άμα θες, πάντως, σου "δανείζω " τη δική μου φωνή..έχει μία μεταλλική εκνευριστική χροιά (απ' ότι μου λενε και οι μαθητές μου) που θα τους ταλαιπωρήσει τόσο τα αυτιά, όσο ακριβώς χρειάζεται.. :cool: )
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
User avatar
kat_woman
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
 
Posts: 4128
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Thu May 05, 2011 2:31 pm
Gender: Female

Re: βίντεο με ζωντανή (μου) ομιλία...

Postby ArELa » Mon Nov 19, 2012 3:29 pm

Ευχαριστώ που προσφέρεσαι Κατερινάκι μου, αλλά ήδη το ανέβασα.
Ξύλινη, πήλινη η φωνή μου, είναι η δική μου και εγώ οφείλω να τα πω.

Image

I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


στο Youtube:
http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured
https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria


το μπλογκ μου: http://ideografhmata.blogspot.gr/


στο VIMEO: https://vimeo.com/uservasoula2908
User avatar
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
 
Posts: 47988
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Apr 15, 2007 1:29 am
Irc nick: ArELa
Gender: Female

Re: βίντεο με ζωντανή (μου) ομιλία...

Postby Divine Sinner » Mon Nov 19, 2012 4:15 pm

Εγω θα τον εγγραφα στα αρχιδια μου.
δεν ασχολουμαι με βαμπιρ.

(συγγνωμη για τα Γαλλικα ^_^)
Divine Sinner
 
Likes: 0 post
Liked in: 0 post

Re: βίντεο με ζωντανή (μου) ομιλία...

Postby Divine Sinner » Mon Nov 19, 2012 4:16 pm

kat_woman wrote:(άμα θες, πάντως, σου "δανείζω " τη δική μου φωνή..έχει μία μεταλλική εκνευριστική χροιά (απ' ότι μου λενε και οι μαθητές μου) που θα τους ταλαιπωρήσει τόσο τα αυτιά, όσο ακριβώς χρειάζεται.. :cool: )

σαν τα κουτακια της κοκα κολας;; θελω να την ακουσωω
Divine Sinner
 
Likes: 0 post
Liked in: 0 post

Re: βίντεο με ζωντανή (μου) ομιλία...

Postby ArELa » Tue Nov 20, 2012 11:12 am

Για την ώρα, άκου το απίστευτο αστείο της υποθεσης.
Ο τύπος (psy) είναι αμετανόητος λατρης του μπουμπούκου! :lol: :lol: :lol:
Δεν παρακολούθησα ποτέ δουλειά του και δεν το ήξερα, αλλά φρόντισαν να μ'ενημερώσουν τα φιλαράκια που μίλησαν στο βίντεο (και με στήριξαν μπάι δε γουέι, όχι σαν κι εσένα που μας έγραψες κι εμάς στα @@ σου, Φωτάκη :hitlol: :loco: :loco: :loco: )

Εμ έτσι πες μου μάτια μου... Τώρα είναι απολύτως ξεκάθαρος ο λογος που τον ενόχλησε το τελευταίο (με τίτλους) βίντεό μου που "χτυπούσε" την ευρώπη αλύπητα... του την προσβάλλαμε ωρέ, άρα προσβάλλαμε και τον μπουμπουκο τους... :dash3: ΕΝΤΕΛΩΣ Ελληνο(α)ψυχοι και σούπερ ντούπερ (ανθ)Ελληνες... :loco: Εκνευρίσαμε τον psy όπως θα εκνευρίζαμε και τον Σπυριδάδωνη που όχι απλώς επιτρέπει στη γερμανική μπότα να μπαίνει και να τσαλαπατάει κάθε ίχνος ανθρώπινης αξιοπρέπειας στο λαό μας, αλλά τους λέει κι όλας, "περάστε, τσαλαπατίστε και συνθλίψτε τελείως την εθνότητα, μέχρι της πλήρους ανυπαρξιας της"... και κατά τα άλλα, ο κ. psy κι οι συν αυτώ, δηλώνουν εθνικιστές!! :teza: Χέστηκαν οι εθνικιστές και βγήκαν αυτοί... ή μάλλον όχι, ούτε τα αφοδεύματα των εθνικιστών, έχουν κάποια σχέση με αυτούς τους κυρίους, που ήρθαν να μας κάνουν και μαθήματα πατριωτισμού. Αν τους συγκρίνουμε δηλαδή με τον καζάκη, ο κάζακας μας βγαίνει άκρα δεξιά (αληθινή όχι μελανζέ) και ΚΑΡΑεθνικιστής! φανταστειτε :lol: :lol:
Image

I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


στο Youtube:
http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured
https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria


το μπλογκ μου: http://ideografhmata.blogspot.gr/


στο VIMEO: https://vimeo.com/uservasoula2908
User avatar
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
 
Posts: 47988
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Apr 15, 2007 1:29 am
Irc nick: ArELa
Gender: Female

Re: βίντεο με ζωντανή (μου) ομιλία...

Postby axinosp » Tue Nov 20, 2012 3:06 pm

Πάντως ο psy για πρώτη φορά ανακάλυψε,
το μασονικό φρυγικό σκούφο του ΕΠΑΜ !!
Η καφρίλα σε όλο της το μεγαλείο,
και όλοι μια παρέα (psy-freeromios-elnews-resalto) τυχαίο δεν νομίζω !!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
User avatar
axinosp
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
 
Posts: 2250
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Fri Dec 10, 2010 9:52 am
Gender: Male

Re: βίντεο με ζωντανή (μου) ομιλία...

Postby Divine Sinner » Tue Nov 20, 2012 3:09 pm

ArELa wrote:Για την ώρα, άκου το απίστευτο αστείο της υποθεσης.
Ο τύπος (psy) είναι αμετανόητος λατρης του μπουμπούκου! :lol: :lol: :lol:
Δεν παρακολούθησα ποτέ δουλειά του και δεν το ήξερα, αλλά φρόντισαν να μ'ενημερώσουν τα φιλαράκια που μίλησαν στο βίντεο (και με στήριξαν μπάι δε γουέι, όχι σαν κι εσένα που μας έγραψες κι εμάς στα @@ σου, Φωτάκη :hitlol: :loco: :loco: :loco: )

Εμ έτσι πες μου μάτια μου... Τώρα είναι απολύτως ξεκάθαρος ο λογος που τον ενόχλησε το τελευταίο (με τίτλους) βίντεό μου που "χτυπούσε" την ευρώπη αλύπητα... του την προσβάλλαμε ωρέ, άρα προσβάλλαμε και τον μπουμπουκο τους... :dash3: ΕΝΤΕΛΩΣ Ελληνο(α)ψυχοι και σούπερ ντούπερ (ανθ)Ελληνες... :loco: Εκνευρίσαμε τον psy όπως θα εκνευρίζαμε και τον Σπυριδάδωνη που όχι απλώς επιτρέπει στη γερμανική μπότα να μπαίνει και να τσαλαπατάει κάθε ίχνος ανθρώπινης αξιοπρέπειας στο λαό μας, αλλά τους λέει κι όλας, "περάστε, τσαλαπατίστε και συνθλίψτε τελείως την εθνότητα, μέχρι της πλήρους ανυπαρξιας της"... και κατά τα άλλα, ο κ. psy κι οι συν αυτώ, δηλώνουν εθνικιστές!! :teza: Χέστηκαν οι εθνικιστές και βγήκαν αυτοί... ή μάλλον όχι, ούτε τα αφοδεύματα των εθνικιστών, έχουν κάποια σχέση με αυτούς τους κυρίους, που ήρθαν να μας κάνουν και μαθήματα πατριωτισμού. Αν τους συγκρίνουμε δηλαδή με τον καζάκη, ο κάζακας μας βγαίνει άκρα δεξιά (αληθινή όχι μελανζέ) και ΚΑΡΑεθνικιστής! φανταστειτε :lol: :lol:


οχιιι φωτης αγαπαει βικυ. αλλα δεν εχω γιουτουμπ καλε και θεωρω το 90% αυτων που μπαινουν να σχολιαζουν οτι εινα σκουπιδια. πραγματικα ακομα και σε τραγουδι της βανδη να μπω μπινελικια βλεπω απο κατω.
Οπότε προτιμω να μην χαλάσω την ποιότητα μου οσων αφορα με το με ποιους συνδιαλεγομαι.
Divine Sinner
 
Likes: 0 post
Liked in: 0 post

Re: βίντεο με ζωντανή (μου) ομιλία...

Postby MalDiTesta » Tue Nov 20, 2012 6:15 pm

Πραγματικά αυτό το παρανοικό του θεματος αυτων των ανθρωπων δεν θα το καταλάβω ποτε μα ποτέ! Ειλικρινά. Οκ...

Το δεχομαι οτι πρωτίστως στην καθημερινή μας ζωη υπάρχουν ανθρωποι που δεν συμβαδιζουν με τα δικα μας πιστεύω. Τους χαλανε οι αποψεις μας, τα πιστευω μας, η φάτσα μας ρε αδερφέ...

Και σε εμάς πολλές φορες μπορεί να έχει συμβεί αυτό. Με μαθηματικη ακρίβεια ύστερα από ένα χρονικό διάστημα θα εκδηλωθούν. Ο καθένας εκδηλώνεται με διαφορετικό τρόπο. Ειτε με ασχημο, είτε πιο soft.

Aυτό ομως που με οδηγεί στην τρελα είναι πως στα κομμάτια καθεσαι και ασχολείσαι με έναν ανθρωπο που ούτε καν εχεις δει ποτέ στην ζωή σου (ουσιαστικά γνωρίζεις ενα avatar) και δεν ξέρεις ποιες θα ήταν οι τοποθετήσεις του επανω σε έναν διάλογο σε πραγματκο χρονο. Ακόμα και εδω που αναλύουμε το κάθε τι τόσο ενδελεχως...δεν μπορούμε να γνωριζουμε στο 100% ο ένας τον άλλο.

Το να χαλασεις πολύτιμο χρόνο και φαιά ουσια για να κανεις βιντεακι για καποιον που δεν γουσταρεις ομως πάει πολύ νομίζω.Τοτε χριζεις παρακολουθησης ειδικου αμεσα.

Υγ: Μπουμπουκο ζεις εσυ μας οδηγεις! :dance: Η Ευγενίτσα ειναι η αχωνευτη...
Image
User avatar
MalDiTesta
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
 
Posts: 75
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:54 am
Gender: Female

Next

Return to Youtube, Facebook και άλλα δίκτυα

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest