Login    Register
loading...

Περι ανέργων και υδάτων

Εδώ τα επιλεγμένα άρθρα

Περι ανέργων και υδάτων

Postby Holy » Sat Apr 18, 2015 10:03 am

Καλημέρα σας. Είμαι ο HOLY. Είμαι 27 χρονών είμαι απόφοιτος ιδιωτικού ΙΕΚ και είμαι κάτοχος Bachelor στην πληροφορική με ειδικότητα τεχνικός δικτύων. Γνωρίζω την AreLa εδώ και ενάμισι χρόνο και έχω να πω ότι είναι ένα αξιόλογο άτομο το οποίο σα μητέρα μας, αδερφή μας όπως τη βλέπει ο καθένας, παλεύει ακατάπαυστα να ανοίξει τα μάτια σε πολλούς από εμάς. Γι’αυτό και την ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που μου δίνει φωνή σε αυτή τη μικρή γωνιά που λέγεται “Ιδεογραφήματα”.

Είμαι ένας ακόμα, άνεργος πολίτης που δε μπορεί να βλέπει τη μάνα του στα 60 να δουλεύει στα σπίτια για το μεροκάματο και τον πατέρα του να πληρώνεται ακόμα έναντι της σύνταξης του και να μην μπορεί να συνεισφέρει στο σπίτι του. Δε συζητώ για το θέμα γάμου και οικογένειας μιας και αυτό είναι πλέον μακρινό όνειρο...

Όπως και εσείς έχετε καταλάβει ζούμε σε δυσοίωνους καιρούς και νιώθω απογοητευμένος και αηδιασμένος από το άθλιο πολιτικό και κοινωνικό σύστημα το οποίο οι προπάτορες μας ενστερνίστηκαν ώστε να βολευτούν οι ίδιοι και τα τέκνα τους. Δεν φταίνε εντελώς γιατί και οι ίδιοι πλανεύτηκαν από περίτεχνα ρητορικά λόγια τα οποία μιλούσαν για ελευθερία,ισότητα,σεβασμό στον πολίτη και τα δικαιώματα του,κοινοκτημοσύνη, δωρεάν παιδεία για όλους, δικαιοσύνη,οικονομική ευμάρεια, καλύτερες συνθήκες διαβίωσης,ισότιμο δικαίωμα στην υγεία, κοινωνική ασφάλιση και πολλά άλλα που αν κάτσω και τα απαριθμήσω θα γράφω για μέρες.

Όμως. Ας μιλήσω ποιο ειδικά για την περίπτωσή μου...
Μόλις πριν από ενάμισι μήνα ολοκλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία και όπως είναι φυσικό όντας αποκομμένος για εννέα ολόκληρους μήνες από το πολιτικό μου βίο (και φυσικά από τη μιζέρια της τηλεόρασης) δημιούργησα την ψευδαίσθηση στο νου μου πως τελειώνοντας το στρατό θα άνοιγαν νέες πόρτες στη ζωή μου.

Νόμιζα ότι ο στρατός δε θα μου ήταν πλέον εμπόδιο για τη εργασιακή μου σταδιοδρομία.
Εδώ και ενάμισι μήνα όμως που εισήλθα στον άθλο της αναζήτησης εργασίας...Διαπίστωσα πως στον κλάδο μου, όλοι ζητούν προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών...Εδώ γεννιέται η εξής εύλογη απορία...Πως θα μπορέσω να αποκτήσω αυτή την πολυπόθητη προϋπηρεσία αν δεν μπορώ να εργαστώ σαν απόφοιτος για κάποιον εργοδότη???

Πήγα σε αρκετές συνεντεύξεις και το συμπέρασμα ήταν το ίδιο... Μηδέν εις το πηλίκον. Όλοι μου λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι και ότι έτσι είναι το σύστημα...Τα μέσα ωστόσο πάντα τα καταφέρνουν. Και εμείς σα ^^@λ@ΚΕ$ ψάχνουμε για δουλειά στις αγγελίες...

Συζήτησα με αρκετά παιδιά τα οποία μάλιστα είχαν αξιοζήλευτα προσόντα. Πολύ υψηλότερα από τα δικά μου όπως μπορείτε να φανταστείτε. Νέους και νέες με μεταπτυχιακά και διδακτορικά οι οποίοι νιώθουν το ίδιο απογοητευμένοι μ’ εμένα. Τα προσόντα τους δυστυχώς είναι πολύ υψηλά για τις εργασιακές απαιτήσεις των εργοδοτών τους...Ο μόνος δρόμος γι’ αυτούς είναι το εξωτερικό... Υπάρχει κρίση και εκεί δε λέω αλλά τουλάχιστον υπάρχει ένα ψήγμα αξιοκρατίας...
και με λίγη υπομονή αρκετοί τα φέρνουν βόλτα... Γιατί όμως να φτάσω στο σημείο να γίνω μετανάστης για να ζήσω? Γιατί θα πρέπει να αποχωριστώ την οικογένεια μου, τους φίλους μου και τον τόπο στον οποίο μεγάλωσα και αγάπησα σαν πατρίδα? Γιατί αυτή η πατρίδα να τρώει μια ζωή τα παιδιά της?

Λοιπόν...Ως εδώ και μη παρέκει! Κοινώς ο κόμπος έφθασε στο χτένι... Έχω φθάσει σε μία κρίσιμη καμπή της ζωής μου και δεν μπορώ να βλέπω τα όνειρα μου να καταστρέφονται! Και δε μιλάω μόνο ως ο εαυτός μου αλλά θέλω να εκπροσωπήσω όλους τους νέους της γενιάς μου οι οποίοι χάνουν τα όνειρα τους και τις ελπίδες μα κυρίως την ελευθερία τους.

Θέλω να αναφερθώ επίσης και στους γραβατοφορεμένους golden boys των διεθνών lobbies όπως επίσης και τα τσιράκια τους (κάποια από αυτά μπορεί να διαβάζουν και το forum) και τα αφεντικά τους...Γι’ αυτό θα απευθυνθώ σε πρώτο πρόσωπο και θα πω τα εξής:

Πάρτε το χαμπάρι “κύριοι”... (Σε εισαγωγικά το κύριοι γιατί μόνο αυτό δεν είστε)
Επειδή, θέλετε δε θέλετε, το παρόν ανήκει σε εμάς όπως και το μέλλον στα παιδιά μας...
Είστε το παρελθόν...Και θα παραμείνετε στο παρελθόν εκτός και αν καταφέρετε να κάνετε και τη γενιά μου σα τα μούτρα σας...Και πιστέψτε το δε θα το καταφέρετε...

Γιατί “κύριοι” δεν είμαστε ηλίθιοι. Κρύβουμε μεγάλη οργή μέσα μας για αυτή τη σαπίλα στην οποία μας αναγκάσατε να ζούμε.
Κατανοούμε πλήρως πόσο πολύ προσπαθείτε από τα παιδικά μας χρόνια να μας μετατρέψετε σε μία ομογενοποιημένη εύπλαστη μάζα μέσω κοινής “παιδείας” και “εργασιακής” εκπαίδευσης. Ο μόνος σας στόχος φυσικά είναι να μας κάνετε δουλικά σας ώστε να απομυζήσετε ολοένα και μεγαλύτερο κέρδος από εμάς.
Γι’αυτό το λόγο εσείς:
Εδώ και δεκαετίες, καταστρέφετε την παιδεία μας, τη θρησκεία μας και την εθνική μας ταυτότητα.
Και δε μιλώ μόνο για τους Έλληνες. Παντού συμβαίνει αυτό. Δε σέβεστε ούτε καν τα δικαιώματα μας. Ίσα, ίσα στερείτε ακόμα και αυτά που οι γονείς μας και οι παππούδες μας μας απόκτησαν μέσω των δικών τους αιματοβαμμένων αγώνων.
Δημιουργείτε καθημερινά πλαστά ινδάλματα και ιδανικά.
Μας κάνετε συνεχή πλύση εγκεφάλου μέσω της τρομολιαγνίας-τρομοκρατίας των ΜΜΕ. Μας αποβλακώνετε συνεχώς μέσω show biz εκπομπών και ηλίθιων σήριαλ....
Παραχαράζετε την ιστορία μας.

Προσπαθείτε να μας εντάξετε σε μια “Νέα Τάξη Πραγμάτων” όπου σαν ολοκαίνουργια ρομποτάκια θα συντελούμε στο έργο των ρομπότ πατεράδων μας και θα παίζουμε ξανά στους ίδιους ρόλους...

Κοινώς Θέλετε:

Να μην έχουμε πραγματικά όνειρα...Και αν έχουμε να τα εξαϋλώνετε και αυτά...
Να μην έχουμε εθνική συνείδηση...
Να μην έχουμε εθνική-οικονομική ανεξαρτησία και αυτοδυναμία.
Να είμαστε οικονομικά και νομικά υπόχρεοι σε εσάς άρα και υποχείριο σας.
Να μην μπορούμε να ασκήσουμε αυτοβούλως εξωτερική πολιτική ώστε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντά μας.
Να ζούμε σε συνθήκες οικονομικής ανέχειας.
Να δημιουργείτε κοινωνικές πολώσεις και εμφύλιο αλληλοσπαραγμό.
Να συνεχίσουμε να ψηφίζουμε σαν ζόμπι το ίδιο κόμμα...(Τα πλαστά ιδανικά που λέγαμε...)
Να φιλάμε κατουρημένες ποδιές προκειμένου να μπούμε στο δημόσιο (ρουσφέτι δλδ)...και να γίνουμε ουσιαστικά κομματόσκυλα και χαφιέδες...συντηρώντας έτσι το άθλιο σύστημα σας.
Να γίνουμε ένας αποβλακωμένος, εξαθλιωμένος και άβουλος λαός ο οποίος διοικείται από αρχιλαμόγια και δωσίλογους.

Με αυτούς και άλλους τόσους αναρίθμητους τρόπους κρατάτε τα σκήπτρα της παγκόσμιας εξουσίας τόσους αιώνες...Πατήσατε ακόμα και πάνω από τη Γαλλική, Αμερικανική και Ρωσική επανάσταση. Και προκειμένου να μην χάσετε την εξουσία σας... Διαστρεβλώσατε τους αγώνες και τα ιδανικά και αυτών των λαών όπως φυσικά και άλλων...

Να ξέρετε λοιπόν πως παίξατε και χάσατε. Μία νέα παγκόσμια επανάσταση βρίσκεται στα σπάργανα...Ήδη χιλιάδες φοιτητές εξεγέρθηκαν πριν από λίγους μήνες στη Αγγλία για τα δίδακτρα των πανεπιστημίων, άνεργοι και εξαθλιωμένοι πολίτες του αραβικού κόσμου ξεκίνησαν την επανάσταση τους απέναντι στο δικτατορικό ζυγό που τους καταδυνάστευε τόσα χρόνια...
Ήρθε λοιπόν ο καιρός να εξεγερθούμε και εμείς. Δεν περιμένω τίποτα φυσικά από τους βολεμένους γιατί αυτοί θα χαθούν στο ρου της ιστορίας... Εμείς η νέα γενιά μπορούμε να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο στη ιστορία... Γιατί εμείς μόνο μπορούμε να ανατρέψουμε το πολιτικό σκηνικό. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να διεκδικήσουμε όλοι μαζί σαν ΕΝΑ το δικαίωμα μας στη ζωή και στην ελευθερία.

Γι’αυτό:
Κλείστε τις τηλεοράσεις σας και βγείτε έξω... Συγκεντρωθείτε. Διαδώστε το μήνυμα μου και στους φίλους σας. Οργανωθείτε. Βγείτε στις πλατείες, στους δρόμους και διαδηλώστε. Η διαμαρτυρία συνταγματικό μας δικαιώματα. Μην το ξεχάσετε ποτέ αυτό. Και επιτέλους δώστε δύναμη στα μικρά κόμματα και μαυρίστε τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας...Τόσο καιρό πρέπει όλοι να έχουμε καταλάβει ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι 2 όψεις του ιδίου νομίσματος...Ρωτήστε και την ArEla.

Υστερόγραφο: (Σόρρυ για το τεράστιο κείμενο)
Δεν είμαι τρομοκράτης (αν και μπορεί να κατηγορηθώ και γι'αυτό) ούτε είχα σκοπό να δημιουργήσω κάποιο πολιτικό μανιφέστο. Εξ’ άλλου οι παρατάξεις και τα κόμματα έχουν δημιουργηθεί για να διχάζουν το λαό. Μην ξεχνάτε πως το “Divide et impera” “Διαίρει και βασίλευε” του Ιούλιου Καίσαρα είναι πάγια τακτική αυτών που θέλουν να μας κυριεύουν.


προταθέν εδώ


αναρτηθέν εδώ
User avatar
Holy
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
 
Posts: 46
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Nov 30, 2009 6:41 pm
Gender: Male

Return to Προεξέχοντα

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest