Login    Register
loading...

Πλατεία Συντάγματος συνέχεια...

Εδώ τα επιλεγμένα άρθρα

Πλατεία Συντάγματος συνέχεια...

Postby ArELa » Tue Jul 07, 2015 11:16 am

Joy wrote: ο κόσμος έγινε συνειδητοποιημένος και αυτό είναι κάτι που δεν γυρίζει πίσω.Συμφωνώ με τη Χαρά, είναι ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω.


Ας μου επιτραπεί σ'αυτό το σημείο, να κάνω μια μια επισήμανση για αυτό το "κάτι" που συμβαίνει, το οποίο θα μπορούσαμε κάλλιστα να το αναγάγουμε σε κάτι "μεταφυσικό"...

Όσοι ΝΙΩΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΣΒΑΘΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ την ανάγκη για ανατροπή του σάπιου συστήματος που επικρατεί σ'ολάκερο τον πλανήτη (και στη χώρα μας) αυτή τη στιγμή, βλέπουμε τελικά πως Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΑΥΤΩΝ, ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ αυτό το κύμα ανατροπής που ήδη έχει ξεκινήσει από τα βάθη της κοινωνίας και θα σκάσει σαν σαρωτικό κύμα από τσουνάμι, στα πόστα των υπανθρώπων για να γκρεμίσει το φαύλο οικοδόμημά τους μέσα στο οποίο ζούμε φυλακισμένοι σήμερα και το οποίο κάνει όλες τις εκφάνσεις της κόλασης που έχουν φανταστει οι άνθρωποι μέσα στους αιώνες, να μοιάζουν με περίπατο στο πάρκο!

Άκουγα το "η αλλαγή είστε εσείς, εστιάστε σ'αυτό που ΘΕΛΕΤΕ να γίνει και θα γίνει" και δεν το πολυπίστευα... Το ήθελα, αλλά δεν είχε "κατακαθίσει" μέσα μου ως υλοποιήσιμο σε "πραγματικούς όρους". (ο "προγραμματισμός" που καθορίζει την πραγματικότητά μας βλέπετε, δεν άφησε ούτε εμένα αλώβητη...)

Όμως οι ενδείξεις δεν αμφισβητούνται. Το "θρησκευτικό" κέλευσμα "ζήτα και θα λάβεις", απέκτησε νέα διάσταση στη σκέψη μου.
Γίναμε προφανώς πολλοί εμείς που συνειδητοποιώντας (επιτέλους) τι συνεπάγεται το σύστημα (τις προθέσεις, τις επιδιώξεις και τη στάση του απέναντι στον Άνθρωπο), "γεννήσαμε" (και μεταλαμπαδεύσαμε) με τη δυναμική της σκέψης και του "θέλω" μας, μια γενικότερη αφύπνιση...

Αυτή η δυναμική ενέργεια που εκπορεύεται από τη σκέψη μας, σε συνδυασμό με τις ενέργειες που παίζουν αυτή τη στιγμή στο συμπαν μας και σαφώς στον πλανήτη μας, (ή το αντίστροφο: οι ενέργειες σε συνδυασμό με τη δυναμική της σκέψης μας), προκάλεσε την αφύπνιση, και άρχισε να υλοποιεί και με πραγματικούς όρους, μια αντίδραση και μια ιδιαίτερη επίγνωση στο σύνολο της κοινωνίας, όμοια της οποίας, δεν έχει ξαναδεί αυτή η γήινη σφαίρα, ή αν την έχει ξαναδεί, είναι σε τέτοιο βάθος χρόνου, που δεν έχει καταγραφεί και χάθηκε απ'τις μνήμες...

Δεν είναι δυνατόν να ακούω ανθρώπους της γενιάς μου, αλλά και πολύ παλαιότερων γενεών, ανθρώπους που ήταν ΚΑΡΑΧΩΜΕΝΟΙ στα συστεμικά μαντριά που είχαν δημιουργήσει οι "ξύπνιοι", να απαξιώνουν όσα μέχρι χθες ήταν η πραγματικότητά τους κι ο τρόπος/στάση ζωής τους, και να μην πιστέψω πως ΕΙΧΕ τελικά αποτέλεσμα, αυτό που έλεγαν πολλοί (κυρίως η ΙΟΝίτσα μας εδώ μέσα), και το οποίο, όπως είπα και πιο πάνω, δεν πολυπίστευα πως θα'χε χειροπιαστό αποτέλεσμα...

ΓΙ'ΑΥΤΟ λοιπόν πιστεύω πως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Μας περιμένουν πολλές δοκιμασίες ακόμα, μη γελιέστε, η νίκη δε θα'ρθει εν μία νυκτί, ούτε θα κατακτηθούν όλα όσα πρέπει να κατακτήσουμε ως πράγματα που δικαιωματικά μας ανήκουν, σε χρόνο μηδέν. Σαφώς και θα περάσουμε κι από άλλες συμπληγάδες, θα πονέσουμε, θα ματώσουμε, αλλά αν μείνουμε με γερή πίστη πλέον στην πολυπόθητη και ΑΛΗΘΙΝΗ (όχι του κώλου που'λεγε ο κωλοτουμπας) ΑΝΑΤΡΟΠΗ, αυτή θα γίνει και τότε θα έχουμε λόγο να λέμε όλοι μας, ότι σταθήκαμε άξιοι και για τις γενιές που θα΄ρθουν και για τις νεότερες, που τώρα βρίσκονται σε μια απίστευτη και άδικη μέγγενη.

Γρηγορείτε Ελληνες. :grflag:

Θα υπάρξουν πολλοί που θα παλέψουν με θεμιτά, αθέμιτα, ισχυρά και δόλια μέσα, να μας ξαναρίξουν στα σκοτάδια. Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Έχουμε χρέος και καθήκον απέναντι στην πατρίδα μας, στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν, και στον πλανήτη ολάκερο αυτή τη στιγμή, να δείξουμε από τι είμαστε φτιαγμένοι. Να βγάλουμε από μέσα μας, το ΦΩΣ που φέρουμε, πυρσό για όλο τον κόσμο! :olympics:
αναρτηθέν εδώ

προταθέν εδώ


Σημειωτέον: Το παρόν είχε αναρτηθεί το 2011...
.
Image

I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


στο Youtube:
http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured
https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria


το μπλογκ μου: http://ideografhmata.blogspot.gr/


στο VIMEO: https://vimeo.com/uservasoula2908
User avatar
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
 
Posts: 48362
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sun Apr 15, 2007 12:29 am
Irc nick: ArELa
Gender: Female

Return to Προεξέχοντα

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest