Πικρές αλήθειες

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Δημοσιεύσεις: 1370
Εγγραφή: Τετ 18 Απρ 2007, 02:22
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: Μακεδονία - Ελλάς
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Πικρές αλήθειες

Δημοσίευση από Aiolos » Σάβ 17 Απρ 2010, 01:32

Πικρές αλήθειες

Τζων Σουίντον

«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω. Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί. Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο... Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο... Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες.»

Peter Scholl-Latour

"Η ελευθερία του τύπου στη δύση, αν και είναι καλύτερη από αλλού, δεν είναι τίποτα άλλο από την ελευθερία 200 πλουσίων ατόμων να δημοσιεύουν την άποψη τους!".

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί".

Μίλαν Κούντερα

«Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος είναι να διαγράψεις τη μνήμη του. Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του. Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία. Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν. Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».

Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης

Τσέστερ Βάρντ

"Από τη στιγμή που τα ηγετικά μέλη της σκιώδους κυβερνήσεως του CFR αποφασίσουν ότι η κυβέρνηση των Η.Π.Α. πρέπει να υιοθετήσει μια συγκεκριμένη πολιτική, οι πλέον ουσιώδεις ερευνητικές εγκαταστάσεις του CFR εργάζονται ώστε να αναπτύξουν επιχειρήματα, διανοητικά και συναισθηματικά, ώστε να υποστηρίξουν την νέα πολιτική και για να φέρουν σε σύγχυση και ανυποληψία, διανοητικά και πολιτικά, την οποιαδήποτε αντίσταση".

Ναύαρχος Τσέστερ Βαρντ, πρώην μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (CFR)

Γούντροου Γουίλσον

"Κάποιοι από τους ισχυρότερους άνδρες στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον τομέα του Εμπορίου και των Κατασκευών, φοβούνται κάτι. Γνωρίζουν ότι υπάρχει μια δύναμη κάπου, τόσο οργανωμένη, τόσο δυσδιάκριτη, τόσο προσεχτική, τόσο διασυνδεμένη, τόσο πλήρης, τόσο διεισδυτική, για την οποία προτιμούν να σιωπούν παρά να μιλήσουν με οποιαδήποτε τρόπο καταδικαστικά απέναντί της".

Σχόλιο: Κατά την προεδρία του πέρασε το αντισυνταγματικό σύστημα της ιδιωτικής Federal Reserve με το οποίο τα διεθνή τραπεζικά καρτέλ απέκτησαν τον πλήρη έλεγχο της αμερικάνικης οικονομίας.

Ρίτσαρντ Ν. Χαας

"...η εθνική ανεξαρτησία θα πρέπει να ξαναοριστεί εάν θέλει να συμβαδίσει με την παγκοσμιοποίηση".

"Η παγκοσμιοποίηση λοιπόν υπονοεί ότι η εθνική ανεξαρτησία... πρέπει να εξασθενήσει.."

"Τα κράτη θα πρέπει να δράσουν σοφά ώστε να εξασθενήσουν την εθνική τους κυριαρχία για να προστατευτούν..."


Νέλσον Ρόκφελερ

"Τα Ηνωμένα Έθνη, ανέφερε σε ένα κοινό στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, δεν ήταν ικανά,-- ούτε μπορούν να είναι ικανά-- να διαμορφώσουν μια νέα παγκόσμια τάξη την οποία τα γεγονότα τόσο ακαταμάχητα απαιτούν." ... Η νέα παγκόσμια τάξη που θα απαντήσει τα οικονομικά, στρατιωτικά και πολιτικά προβλήματα, επειγόντως απαιτεί οι Ηνωμένες Πολιτείες να αναλάβουν την ηγεσία ανάμεσα στους ελεύθερους ανθρώπους για να κάνουν τις υποκείμενες έννοιες και προσδοκίες για εθνική ανεξαρτησία να αποκτήσουν πραγματικό νόημα διαμέσου της προσέγγισης των Ομοσπονδιών."

-Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης - Νέλσον Ροκφέλερ, σε ένα άρθρο του με τίτλο "Ο Ροκφέλερ καλεί τους ελεύθερους ανθρώπους να ενωθούν, καλέι στο Χάρβαρντ για να ωθήσει προς το χτίσιμο μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης", Τάιμς της Νέας Υόρκης, Φεβρουάριος 1962

Η τελική πράξη των διαπραγματεύσεων της Ουρουγουάης

"Η τελική πράξη των διαπραγματεύσεων της Ουρουγουάης, σηματοδοτεί το συμπέρασμα των πιο φιλόδοξων εμπορικών διαπραγματεύσεων του αιώνα μας - θα δώσει ζωή - στο Μαρόκο - στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, τον τρίτο πυλώνα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, μαζί με τα Ηνωμένα Έθνη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο."

Τμήμα ολοσέλιδης διαφήμισης της κυβέρνησης του Μαρόκου στους Τάιμς της Νέας Υόρκης, Απρίλιος 2004

Ουίνστον Τσώρτσιλ

"Από τις μέρες του Σπάρτακου, του Βάισχαουπτ, του Καρλ Μαρξ, του Τρότσκυ, του Μπελακούν, της Ρόζας Λούξενμπουργκ και της Έμα Γκόλντμαν, αυτή η παγκόσμια συνωμοσία μεγαλώνει σταθερά. Αυτή η συνωμοσία έπαιξε καθοριστικό ξεκάθαρο ρόλο στη Γαλλική Επανάσταση. Είχε γίνει το βασικό κίνητρο κάθε ανατρεπτικού κινήματος κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα. Και τώρα επιτέλους, αυτή η ομάδα των εξαιρετικών προσωπικοτήτων από τον υπόκοσμο των μεγάλων πόλεων της Ευρώπης και της Αμερικής κρατάνε τον Ρωσικό λαό από τις τρίχες της κεφαλής και έχουν γίνει οι αδιαφιλονίκητοι κυρίαρχοι αυτής της γιγαντιαίας αυτοκρατορίας."

Ουίνστον Τσόρτσιλ, προς τον τύπο του Λονδίνου 1922

Η αόρατη ισχύς του χρήματος

"Η αόρατη ισχύς του χρήματος εργάζεται για να ελέγξει και να σκλαβώσει την ανθρωπότητα. Χρηματοδότησε τον Κομμουνισμό, τον Φασισμό, τον Μαρξισμό, τον Σιωνισμό και τον Σοσιαλισμό. Όλα αυτά καθοδηγούνται ώστε να επιβάλουν τις Ηνωμένες Πολιτείες να γίνουν μέλος μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης ..."

Περιοδικό Αμέρικαν Μέρκιουρι, Δεκέμβριος 1957, σελ. 92

Μπάρυ Γκολντγουότερ

"Η Τριμερής Επιτροπή είναι προορισμένη να γίνει το όχημα της πολυεθνικής συνένωσης των εμπορικών και τραπεζικών συμφερόντων, καταλαμβάνοντας τον έλεγχο των πολιτικών κυβερνήσεων των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Τριμερής Επιτροπή αντιπροσωπεύει μια επιδέξια, συντονισμένη προσπάθεια για να αναλάβει τον έλεγχο και να ενοποιήσει τα τέσσερα κέντρα ισχύος - Πολιτικό, Οικονομικό, Διανοητικό και Εκκλησιαστικό."

- Γερουσιαστής ΗΠΑ, Μπάρυ Γκολντγουότερ στο βιβλίο του "Δίχως απολογίες" - 1964

Φίλιξ Φρανκφούρτερ

"Οι πραγματικοί εξουσιαστές στην Ουάσιγκτον είναι αόρατοι και εξασκούν την δύναμη τους από τα παρασκήνια."

Φίλιξ Φρανκφούρτερ, Ανώτερο Δικαστήριο Η.Π.Α.

Μπιλ Μάγιερς

"Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ είναι σήμερα ο πιο περίοπτος αντιπρόσωπος της ηγετικής κλάσης, μια πολυεθνική αδελφότητα ανθρώπων που διαμορφώνουν την παγκόσμια οικονομία και διαχειρίζονται την ροή του κεφαλαίου. Ο Ροκφέλερ γεννήθηκε με αυτό, και έβγαλε το περισσότερο από αυτό. Αλλά αυτό που κάποιοι επικριτές του βλέπουν ως τεράστια διεθνή συνωμοσία, αυτός το θεωρεί ως συγκυρία της ζωής και απλά μια ακόμα μέρα στη δουλειά... Στον κόσμο του Ντέιβιντ Ροκφέλερ είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις πού τελειώνουν οι επιχειρήσεις και πού αρχίζει η πολιτική."

Χένρυ Κίσσινγκερ

"[Η Νέα Παγκόσμια Τάξη] δεν μπορεί να συμβεί δίχως τη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς είμαστε το πιο σημαντικό κομμάτι. Ναι, θα έλθει μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, και θα επιβάλει στις Ηνωμένες Πολιτείες να αλλάξουν την αντίληψη τους."

Χένρυ Κίσσινγκερ, Συμβούλιο Παγκοσμίων Υποθέσεων Συνέντευξη Τύπου, Ξενοδοχείο Γουιλσιρ, 19 Απριλίου 1994

Ρίτσαρντ Νίξον

"Η αναπτυσσόμενη συνοχή της Ασιατικής τοπικιστικής σκέψης αντανακλάτε στην τάση του να θεωρεί τα προβλήματα και τις αφοσιώσεις της σε τοπικιστικούς όρους, και να αναπτύσσει τοπικιστικές προσεγγίσεις στις αναπτυξιακές ανάγκες και στην εξέλιξη μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης."

Πρόεδρος Ρίτσαρντ Νίξον, σε περιοδικό Εξωτερικών Σχέσεων, Οκτώβριος 1967

Σχόλιο:Ο Νίξον ήταν αυτός που ανέλαβε το άνοιγμα της κομμουνιστικής Κίνας προς τη Δύση. Το αδυσώπητο μοντέλο διακυβέρνηση της Κίνας είναι το αγαπημένο μοντέλο της παγκόσμιας κυβέρνησης για την ελιτ όπως έχει δηλώσει κατά καιρούς ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ.

---------

Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων

"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης."

Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) Τεύχος 1974, σελ. 558

Πωλ Βάρμπουργκ

"Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση είτε μας αρέσει είτε όχι. Το μοναδικό ερώτημα είναι αν αυτή η κυβέρνηση θα πραγματοποιηθεί με επιβολή ή με συναίνεση".

Paul Warburg, Συμβούλιο Εξωτερικών σχέσεων, Αρχιτέκτονας του ομοσπονδιακού αποθεματικού συστήματος.

Ντέιβιντ Ρόκφελερ

"Είμαστε ευγνώμονες στους Washington Post, New York Times, Time Μagazine και σε άλλους μεγάλους εκδότες των οποίων οι διευθυντές, παρευρέθησαν στις συναντήσεις μας και κράτησαν τις υποσχέσεις τους για διακριτικότητα για περίπου 40 χρόνια. Θα ήταν αδύνατο για εμάς ν’ αναπτύξουμε το σχέδιο μας για τον κόσμο αν ήμασταν εκτεθειμένοι στα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια. Όμως ο κόσμος είναι πιο εξελιγμένος και προετοιμασμένος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. Μια υπερεθνική ηγεσία από τη διανοητική ελίτ και τους διεθνείς τραπεζίτες είναι σαφώς προτιμότερη από την εθνική αυτοδιοίκηση που εφαρμοζόταν τους περασμένους αιώνες".

David Rockfeller, Συμβούλιο Εξωτερικών σχέσεων.

Ντέιβιντ Ρόκφελερ

''Για περισσότερο απο ένα αιώνα, οι ιδεολογικοί εξτρεμιστές, σε αμφότερα τα άκρα του πολιτικού φάσματος, αρπάζονται απο ευρέως δημοσιευμένα περιστατικά... προκειμένου να επιτεθούν στην οικογένεια Rockefeller, για την υπέρμετρη εξουσία που ισχυρίζονται οτι ασκούμε στους αμερικανούς πολιτικούς και οικονομικούς θεσμούς. Ορισμένοι πιστεύουν,μάλιστα,οτι αποτελούμε μέρος μιας μυστικής ομάδας που εργάζεται ενάντια στα συμφέροντα των ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας την οικογένεια μου κι εμένα ''διεθνιστές'', και οτι συνωμοτούμε με άλλους ανα τον κόσμο, για να φτιάξουμε μια πιο ενοποιημένη πολιτική και οικονομική δομή-ένα ενιαίο κόσμο εάν θέλετε. Εάν αυτή είναι η κατηγορία, τότε είμαι ένοχος και μάλιστα είμαι περήφανος γι'αυτό''.

David Rockefeller, Memoirs
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
harosnikos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 665
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2009, 10:42
Irc ψευδώνυμο: harosnikos
Φύλο: Άνδρας

Re: Πικρές αλήθειες

Δημοσίευση από harosnikos » Πέμ 22 Απρ 2010, 07:28

αυτά είναι όλα προπαγάνδα...δεν πιστεύω πως έχουν λεχθεί....αφού δεν τα έχει δείξει η τηλεόραση...

ή....


εντάξει μωρέ,,απλά λόγια είναι..άλλα είναι τα πραγματικά μας προβλήματα....που δεν θα έχουμε λεφτά να πάμε πάμε να διασκεδάσουμε,να πάρουμε νέο αυτοκίνητο κτλπ....



όποια απάντηση και να πάρει κανείς,ένα είναι το σίγουρο...πως η βλακεία δεν έχει όρια...και ο Έλληνας κοιμάται με τα παπούτσια και πληρώνει και ξενοδοχείο.....(ποτέ δεν το κατάλαβα που κολλάει αυτό..λολ)....,είμαστε απλά θεατές σε ένα βιασμό και δεν κάνουμε ακριβώς τίποτα...ούτε καν τον απολαμβάνουμε...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”