Ανησυχητική αύξηση κρουσματων καρκίνου

Διατροφή, βοτανολογία και ο,τιδήποτε άλλο
σχετικό με την υγεία μας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Ανησυχητική αύξηση κρουσματων καρκίνου

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 06 Φεβ 2012, 11:15

Σύμφωνα με τον WHO (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), τα κρούσματα καρκίνου θα έχουν αυξηθεί κατά 50% μέχρι το 2020 σύμφωνα με την τελευταια έκθεση του Ιnternational Agency for Research on Cancer (IARC), που είναι παρακλάδι του WHO. Η 351-σέλιδη μελέτη με τίτλο "΄Εκθεση για τον καρκίνο παγκοσμίως", ξεκινάει εξηγώντας ότι 10 εκατομμύρια άνθρωποι ανέπτυξαν κακοήθεις όγκους και 6.2 εκατομμύρια πέθαναν από τη νόσο το 2000.
Ο καρκίνος ευθυνόταν για το 12% από τα 56 εκατομμύρια των θανάτων παγκοσμίως από διάφορα αίτια. Σε χώρες με βιομηχανία, πάνω απο 1 στους 4 θα πεθάνουν από τη νοσο, ποσοστό υπερδιπλάσιο από αυτό αυτό των υπό ανάπυτξη χωρων. Πάνω από 22 εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο έκαναν θεραπεία για τον καρκίνο, πράγμα που αντιπροσωπεύει ένα ποσοστό αύξησης κρουσμάτων κατά 18% από το 1990.

Τα υπόλοιπα εδώ http://www.wsws.org/articles/2003/apr20 ... -a26.shtml

Να πω οτι το ποσοστο αύξησης σε μια 20ετια μπορεί να φαίνεται σχετικά ανώδυνο αλλά για οσους γνωρίζουν από στατιστικές, είναι τερατώδες. Το ποσοστό αύξησης καρκίνων της 20-ετίας 1950 - 1970 ήταν μόνο 3%.... (αυτό το διάβασα αλλού, μη με ρωτήσετε τώρα πού)
Εκ πείρας γνωρίζω πως ένα κρούσμα καρκίνου σε παιδί κατά τη δεκαετία του '70 ήταν κυριολεκτικά "φαινόμενο προς μελέτη" (σπάνιο και αναστάτωνε νοσηλευτές και γιατρούς στα νοσοκομεία) και σήμερα έχουμε νοσοκομείο παίδων με καρκίνο.

Μεχρι και ο WHO που είναι "επίσημη" πηγή (άσχετα αν δεν τον πολυεμπιστεύομαι...) κρούει κώδωνες...
Τα συμπεράσματα δικά σας.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 84 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Re: Ανησυχητική αύξηση κρουσματων καρκίνου

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 06 Φεβ 2012, 14:47

Αν λάβουμε στα υπόψη μας τον τρόπο βίου παγκοσμίως,το πρώτο συμπέρασμα είναι πως η διατροφή και η ψυχοσὐνθεση του Δυτικού ανθρώπου είναι σε λάθος δρόμο, και ενώ η ιατρική δηλώνει παρούσα σε πολλές ασθένειες,σε κάποιες άλλες θα έλεγα σηκώνει τα "χέρια".Ειδικά στον Καρκίνο με τις ενέσεις και τις χημειοθεραπείες ως τρόπος αντιμετώπισης του,θα έλεγα πως περισσότερο συντηρεί τα επαγγέλματα και τις φαρμακοβιομηχανίες,δηλαδή συντηρεί και την νόσο...αν ποτέ παρουσιαστεί καρκίνος στο σώμα μου ,σίγουρα ,δε θα εμπιστευτώ αυτό τον τρόπο αντιμετώπισης,θα αναζητήσω άλλους τρόπους,πιο παραδοσιακούς.

Ο ΟύγκοΤσάβες,μεταξύ αστείου και σοβαρού είπε κάτι για τις Η.Π.Α και για τον καρκίνο,αλλά στην Ουσία αυτός που πραγματικά ευθύνεται είναι το Χόλιγκουτ ...δε λέω,πως ο άνθρωπος ατομικά δεν ευθύνεται,ευθύνεται και πολύ μάλιστα,αλλά το ερέθισμα,την εμφύτευση τρόπου βίου την έδωσε το Χόλιγκουτ.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Ανησυχητική αύξηση κρουσματων καρκίνου

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 06 Φεβ 2012, 15:14

Ελευθερες ριζες, οξινη διατροφη, κρεας, μεταλαγμενα, συντηρητικα, τα βιολογικα προϊοντα απρόσιτα ενω τα συμβατικα πχ λαχανικά εχουν το 1/100 της διατροφικης αξιας του βιολογικου.
Ο καταναλωτης εχει γινει ενας χοντρος τυπος με ατροφικα κυτταρα.
Να προσθέσουμε και την ζάχαρη, την κατάθλιψη και τον θυμο που μας γεμίζουν με τοξίνες, τις ταινιες που προσομοιωνουν το στρες (το μυαλο δεν ξεχωριζει την πραγματικοτητα απο την ταινια) οταν ο ηρωας μιας ταινιας ειναι ετοιμος να πεσει απο καποιο μπαλκόνι, το υποσυνειδοτο νομιζει οτι ειναι ο ιδιος ο ηρωας και οτι αυτο ειναι πραγματικοτητα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υγεία-Διατροφή”