ION 4ever έγραψε:τελικά ακούσατε το απόσπασμα λίγο παραπάνω?
Ναι, και να'σαι καλά που μ'έκανες και γέλασα πρωινιάτικα.
Το'χα ανάγκη ένα γελάκι.
Θα βάλει colateral τη δικη του "περιουσία" ο Σώρρας, για να πάρουν οι δήμοι λεφτά.
Και μαμώ τα ανέκδοτα.
Ας του πει κάποιος του κυρίου πως όσοι δήμοι έχουν "προσαρτηθεί" σε ανάλογους γερμανικούς δήμους, (βλ. Θεσ/νίκη με κολωνία και όχι μόνον) στέλνουν όλο το ζεστό χρηματάκι τους εκεί, διότι οι γερμανικοί δήμοι έχουν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, το οποίο τους το ανακουφίζει πάλι ο μουτζούρης της ΕΕ που λέγεται Ελλάδα. Διότι η Ελλάδα δε χρειάζεται τις κοινωνικές παροχές/υπηρεσίες ενός Δήμου, η Γερμανία τα χρειάζεται αυτά μόνον...
Ας του πει επίσης κάποιος, οτι ακόμα και να υπήρχαν αυτά τα παγκόσμια κεφάλαια που λέει, οι δήμοι δεν μπορούν να κινηθούν και να κάνουν τίποτα πλέον από μόνοι τους, στο βαθμό που η κυβέρνηση τους έχει κάνει ρουά και ματ με το κεφαλοκλείδωμα με το οποίο τους έχει παγιδεύσει και συνεπώς τους έχει καταδικάσει σε μη αναστρέψιμη καταστροφή.
Η καταλήστευση έχει επεκταθεί ευθαρσώς και εμφανώς και στις δημοτικές αρχές αυτού του τοπου... Αν το βλέπω εγώ μια ξανθιά, που δεν πολυασχολούμαι κι όλας με το θέμα, και δεν το βλέπει ο Σώρρας, κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας... Αν πάλι το βλέπει, τότε πετάει φούμαρα προς εντυπωσιασμό, και άρα, πάλι κάτι δεν πάει καθόλου καλά με την εικόνα του "σωτήρα" που προβάλλει. Είναι συμπέρασμα στοιχειώδους νοητικής διεργασίας αυτό, δε θέλει τίποτα πανύψηλα IQ, οπότε όποιος δεν το βλέπει, απλά ΔΕ ΘΕΛΕΙ να το δει.
Δεν γνωρίζω ποιον ακριβώς οργανισμό εννοεί με το "παγκόσμια κεφάλαια μητρικών (?) ομοσπονδιακών (???) λογαριασμών " που... "χρηματοδοτεί" δήμους και επιχειρηματίες...
Τρία τα τινά εδώ: α/Μπορεί να με πιάνει αδιάβαστη, β/μπορεί να είναι δικής του επινόησης αυτός ο οργανισμός, ή γ/ μπορεί να εννοεί την παγκόσμια τράπεζα, και τα μπουμπούκια που την κουμαντάρουν...
Μια Π.Τ. που διακηρύσσει ως στόχο της την καταπολέμηση της πείνας στον πλανήτη... Κι έκανε... καλή δουλειά. Όταν ιδρύθηκε η λιμοκτονία στον πλανήτη αφορούσε το 2 με 3% του παγκόσμιου πληθυσμού, ενώ σήμερα αισίως, έχει ξεπεράσει το 26%
Σχετικά με τα όσα λέει για τον Μποδοσάκη, Αγγελόπουλο κλπ,
πάλι τον βρίσκω ανενημέρωτο...
Δεν παρακολουθεί φαίνεται τόσο στενά τον Καζάκη όσο παλιότερα, τότε που επαναλάμβανε τα όσα έλεγε (περί τραπεζών) σαν παπαγάλος.
Αν είχε ακούσει ΕΝΑ λεπτό από μια πρόσφατη κουβέντα που'κανε
για ναζισμό, Μεταξά κλπ, θα ήξερε καλύτερα τα των μποδοσακαίων, αγγελοπουλαίων κλπ. και δε θα έλεγε ότι "κατέβασαν" χρήμα από αλλού.
Όποιος γνωρίζει στοιχειωδώς την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας, ξέρει
ότι τα "αυτοδημιούργητα" αυτά παληκάρια, δε χρειάστηκε να "κατεβάσουν"
χρήμα από αλλού. Το "αλλού" ήταν που "κατέβαζε" χρήμα απ'την ταλαίπωρη Ελλαδίτσα, και φυσικά η καταλήστευση του ελληνικού λαού, εξυπηρέτησε και τους εν λόγω κυρίους μια χαρά στα χρόνια εκείνα τα πέτρινα του '40...
Τι να κάνουμε, δεν τον άκουσε να ξεστραβωθεί (αφού δεν ήξερε...)
Ας το ακούσουν τουλάχιστον οι παρευρισκόμενοι αν δεν ξέρουν...
(κι αν θέλουν να το ακούσουν δηλαδή- ένα λεπτό είναι)
http://www.tubechop.com/watch/1503020
doctormarkon έγραψε:Όχι δεν έχω χωθεί στο κουτάκι του Σώρρα αλλά το παρακολουθώ το θέμα.
Δεν είπα για σένα ειδικά,
γενικά μίλησα...
Το τι κάνεις εσύ ατομικά, δε θα τολμούσα να υποστηρίξω ότι το ξέρω.
Κι εγώ το παρακολουθώ το θέμα, όπως βλέπεις...
το ότι ορισμένα συμπεράσματα που βγάζουμε είναι διαφορετικά, δεν ειν'κακό...
doctormarkon έγραψε:Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον και πολύ πρωτότυπο θα έλεγα.
Κι εγώ το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον ως φαινόμενο, πρωτότυπο όχι.
Εκτός του ότι η πληροφόρηση που δίδεται απ'την ομάδα είναι ένα συνοθύλευμα αληθών πληροφοριών με φαδρών επινοήσεων λογικές, ή απλά καραλαθεμένων (βλέπε τα περί δήμων που μόλις παρατέθηκαν), πρόκειται για την αρχαιότερη ιστορία του κόσμου...
Όχι, δε μιλώ για την πορνεία (αν και υπάρχουν κοινοί τόποι και μ'αυτήν)
μιλώ για την
κομπίνα- που είναι κι αυτή πανάρχαιη ιστορία...
doctormarkon έγραψε:Θα ήθελα να έβλεπα τις αντιδράσεις της κυβέρνησης
πίσω από κλειστές πόρτες.
Έχω μεγάλη περιέργεια γι αυτό.
Αυτές μπορεί μόνο να τις φανταστεί κανείς...
τις ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ δημόσιες αντιδράσεις της όμως σε σχέση με την END,
δε χρειάζεται να τις φανταστούμε, τις βλέπουμε ξεκάθρα
κι αυτό από μόνο του, εμένα μου λέει πολλά.
doctormarkon έγραψε:Το βίντεο το είχα φτιάξει το Μάρτιο του 2010 λίγο πριν έρθω στα ιδεο.
Πολύ καλό! πάτησα thumbs up.