kat_woman έγραψε:Ωστόσο, ένα (γρήγορο, γιατί έχουμε και δουλειές!) ψάξιμο σε κάποια από τα αναφερόμενα πανεπιστήμια, δεν βγάζει συγκεκριμένη ειδικότητα.
Δε βγάζει, διότι όπως είπαμε, δεν υπάρχει. Μου το επιβεβαίωσε και ο Bartley που του μίλησα
για λίγο χθες στο σκάιπ. Μου είπε πως είναι απλά μια "ανεπίσημη" ιδιότητα με βαρύγδουπο
τίτλο, με μόνο σκοπό να προσδοθεί βαρύτητα στο βιογραφικό τους, διότι όπως πολύ σωστά
είπες Κατερίνα...
kat_woman έγραψε:είναι κάποια εξειδίκευση που αποκτούν οι έχοντες πολύ καλή γνώση στον προγραμματισμο και επεξεργάζονται δεδομένα στον υπολογιστή που έχουν να κάνουν με την γεωλογία.
kat_woman έγραψε:Με αυτή την έννοια, ναι, θεωρώ ΔΕΝ είναι επιστήμονες...
ακριβώς.
Κατά τα λοιπά, έχω ακούσει τον braden και τον βρήκα σωστό σε πολλά, αλλά ας με συγχωρήσει η ομήγυρις που δε θεωρώ ότι επιτυγχάνεται κάτι με καταλυτική επίδραση παγκοσμίως (πολλώ δε μάλλον η παγκόσμια ειρήνη) με ομαδική προσευχή ή διαλογισμό... Κάτι τέτοιο -
-δηλαδή η καταστολή και εμπόδιση αυτών
που προκαλούν εσκεμμένα πολέμους, εξαθλίωση, ασθένειες και πείνα-, θέλει αρετή, τόλμη, ιδρώτα και αίμα, ήτοι
δυναμική δράση στο φυσικό επίπεδο, όχι μόνο στο πνευματικό...
Ναι, υπήρξε εποχή που είχα "μασήσει" σχεδόν όλες τις νεοεποχίτικες θεωρίες, αλλά για μένα τουλάχιστον,
αυτή η εποχή πέρασε ανεπιστρεπτί. Ήταν απλά ένας μικρός σταθμος (μου) στο μονοπάτι προς την αναζήτηση της αλήθειας... Δεν αντιλέγω ότι οι new agers προτάσσουν και πολλά σωστά, (δε θα προσήλκυαν τα πλήθη αν δεν το έκαναν άλλωστε) αλλά είμαι πεπεισμένη ότι δημιουργήθηκαν από την συστημική μηχανή στις ΗΠΑ,
με διάφορους στόχους... ένας απ'αυτούς, η σίγαση του θυμικού και της ανάγκης για δυναμική αντίδραση
μπροστά σε εφηρμοσμένες πολιτικές που αφαιρούν δικαιώματα και ελευθερίες, χωρίς να χρειάζεται
αστυνομική καταστολή και τους όποιους μπελάδες φέρνουν οι διαδηλώσεις και άλλου είδους αντιδράσεις...
Όπως πολλοί λένε πολύ σωστά, πρέπει να γίνει επανάσταση... Όχι όπως γινόταν μέχρι τώρα (ιστορικά),
αλλά μια επανάσταση που πρέπει να ξεκινήσει από μέσα μας... Αναίμακτα στο φυσικό μεν, δυναμικά
και αδιαπραγμάτευτα στο ψυχονοητικό δε. Όχι με
ουτοπικά ευχολόγια για ειρήνη που το μόνο που
πετυχαίνουν είναι να σε κάνουν αμνοερίφιο προς σφαγή, που λογίζεται ως σκεπτόμενο...