Περί επιστημονικών ομάδων και Μ.Κ.Ο

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 13 φορές
Έλαβε Likes: 20 φορές

Περί επιστημονικών ομάδων και Μ.Κ.Ο

Δημοσίευση από promitheas14 » Δευ 07 Μαρ 2016, 20:25

AnonymosEreynhths έγραψε:Αν αλλάξεις γνώμη και θέλεις να επανορθώσεις εδώ θα είμαι. Αν όχι...συνέχισε το παραλήρημα. ( για τις σοβαρές επιστημονικές ομάδες που απεδείχθησαν...ΜΚΟ κλπ :D )
Μέ ἔνα κλικ στόν σύνδεσμο πού ἔφερα https://www.heartmath.org/gci/ καί μέ ἔνα ἐπιφανειακό κύτταγμα πού ἔκανες, κατέληξες στήν ἀρνητική καί εἰρωνική διαπίστωση:
( για τις σοβαρές επιστημονικές ομάδες που απεδείχθησαν...ΜΚΟ κλπ :D )

Αὐτό καί μόνο ἀποδεικνύει ὄτι τό σκοπούμενό σου ἦταν νά ἀπαξιώσεις κάτι πού δέν μπῆκες στόν κόπο νά ἐξετάσεις.
Ἐάν ἀντιθέτως ἐνδιαφερόσουν νά μάθεις ποιός εἶναι αὐτός ὁ ἐπιστήμονας πού ἔχει στήσει αὐτήν την ὁμάδα ἡ ὁποία προσπαθεῖ νά φέρει εἰρήνη καί εὐημερία στόν πλανήτη μέσω τῆς δύναμης τῆς προσευχῆς, θά πληκτρλογοῦσες τό ὄνομά του σέ μία μηχανή ἀναζήτησης ἤ καί ἐδῶ μέσα, μήπως καί εὕρισκες κάτι χρήσιμο.
Ἐσύ στό μόνο στό ὁποῖο στάθηκες εἶναι ὅτι ἡ ὁμάδα αὐτή εἶναι ΜΚΟ! :banghead:
Νά σέ βοηθήσω λοιπόν, στήν ἀγάπη σου γιά γνώση καί πληροφόρηση, ὑπενθυμίζοντας ποιός εἶναι ὁ Braden http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 73#p234173

Τίς καλησπέρες μου!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος promitheas14 την Δευ 07 Μαρ 2016, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 125 φορές
Έλαβε Likes: 198 φορές

Re: Η Ελληνική μύησις

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Δευ 07 Μαρ 2016, 20:43

promitheas14 έγραψε: Μέ ἔνα κλικ στόν σύνδεσμο καί ἔνα ἐπιφανειακό κύτταγμα πού ἔκανες, κατέληξες στήν ἀρνητική καί εἰρωνική διαπίστωση:
Κατέληξα σε κάποια ερωτήματα και οι απαντήσεις που εισέπραξα από μέρος σου ήταν προσωπικές επιθέσεις επειδή ζορίστηκες και εξακολουθείς να ζορίζεσαι επιδιώκοντας να καταστρέφεις το θέμα στο οποίο θα μπορούσε να γίνει μια πολύ όμορφη συζήτηση.
Αὐτό καί μόνο ἀποδεικνύει ὄτι τό σκοπούμενό σου ἦταν νά ἀπαξιώσεις κάτι πού δέν μπῆκες στόν κόπο νά ἐξετάσεις.
Οι ερωτήσεις μου απέδειξαν πως δεν έχεις κανένα ικανό επιχείρημα και απλά συνεχίζεις με θράσος να με προσβάλλεις και να προσβάλλεις και το αρχαίο ελληνικό πνεύμα το όποιο και έχεις , προφανώς, γραμμένο....
Ἐάν ἀντιθέτως ἐνδιαφερόσουν νά μάθεις ποιός εἶναι αὐτός ὁ ἐπιστήμονας πού ἔχει στήσει αὐτήν την ὁμάδα ἡ ὁποία προσπαθεῖ νά φέρει εἰρήνη καί εὐημερία στόν πλανήτη μέσω τῆς δύναμης τῆς προσευχῆς, θά πληκτρλογοῦσες τό ὄνομά του σέ μία μηχανή ἀναζήτησης ἤ καί ἐδῶ μέσα, μήπως καί εὕρισκες κάτι χρήσιμο.
Δεν χρειάστηκε να ψάξω στο google καθώς μου έδωσες εσύ απευθείας το link και διάβασα τις πληροφορίες οι οποίες αναφέρουν πως είναι απλά μια Μ.Κ.Ο. Καμία σχέση με επιστημονικά δεδομένα όπως ισχυρίζεσαι.
Ἐσύ στό μόνο στό ὁποῖο στάθηκες εἶναι ὅτι ἡ ὁμάδα αὐτή εἶναι ΜΚΟ!
Άρα παραδέχεσαι ότι είναι Μ.Κ.Ο. και όχι κάποια επιστημονική ομάδα.
Νά σέ βοηθήσω λοιπόν, στήν ἀγάπη σου γιά γνώση καί πληροφόρηση, ὑπενθυμίζοντας ποιός εἶναι ὁ Braden http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 73#p234173
Γνωρίζω ποιος είναι ο κύριος Braden. Πρόκειται για έναν ερευνητή που ασχολείται με Νew Age θεωρίες. Γνωστός υποστηρικτής της αντιστροφής των πόλων και των θεωριών του πως θα μας επηρεάσει το DNA.
Έχω διαβάσει το βιβλίο του με τίτλο : The Divine Matrix: Bridging Time, Space, Miracles, and Belief , παραγγελία από το amazon.

Στο προτείνω παρά πολύ καλό.

Ωστόσο δεν πρόκειται για κάποιον επιστήμονα! Αλλά για έναν υποστηρικτή κάποιων New Age θεωριών τις οποίες προσπαθεί να τις συσχετίζει με "δήθεν" επιστημονικά δεδομένα. Αν αυτό σημαίνει πως είναι επιστήμονας...τύφλα να χει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος που τον πάω με 1000. :lol:
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Re: Η Ελληνική μύησις

Δημοσίευση από promitheas14 » Δευ 07 Μαρ 2016, 20:59

AnonymosEreynhths έγραψε:Γνωρίζω ποιος είναι ο κύριος Braden. Πρόκειται για έναν ερευνητή που ασχολείται με Νew Age θεωρίες. Γνωστός υποστηρικτής της αντιστροφής των πόλων και των θεωριών του πως θα μας επηρεάσει το DNA.
Έχω διαβάσει το βιβλίο του με τίτλο : The Divine Matrix: Bridging Time, Space, Miracles, and Belief , παραγγελία από το amazon.

Ωστόσο δεν πρόκειται για κάποιον επιστήμονα! Αλλά για έναν υποστηρικτή κάποιων New Age θεωριών τις οποίες προσπαθεί να τις συσχετίζει με "δήθεν" επιστημονικά δεδομένα. Αν αυτό σημαίνει πως είναι επιστήμονας...τύφλα να χει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος που τον πάω με 1000. :lol:
http://www.hayhouse.com/authorbio/gregg-braden

Gregg Braden

A New York Times best-selling author and 2015 Templeton Award nominee, Gregg Braden is internationally renowned as a pioneer in bridging science, spirituality, and the real world. Following a successful career as a computer geologist for Phillips Petroleum during the 1970s energy crisis, he worked as a senior computer systems designer with Martin Marietta Defense Systems during the final years of the Cold War. In 1991, he became the first technical operations manager for Cisco Systems.

For more than 27 years, Gregg has explored high mountain villages, remote monasteries, and forgotten texts to merge their timeless secrets. His discoveries are now shared in 33 countries and 38 languages through such paradigm-inspiring books as: The God Code, The Divine Matrix, Fractal Time, Deep Truth, and his newest, The Turning Point. His 2007 best seller, The Divine Matrix, was recently selected as the source for the made-for-television feature, “Entanglement,” and is now a textbook for college level courses exploring new discoveries of science and our relationship to the world. Gregg is an active member of several leadership organizations, including the Evolutionary Leadership think tank, founded by Deepak Chopra in 2008. Gregg Braden has received numerous awards in recognition of his insights and innovation, and is a 2015-2020 nominee for the prestigious Templeton Award.

Gregg’s work has been shared on every continent of the world and in recent years he has presented his seminars and trainings to Fortune 500 companies, the U.S. military, international businesses and is now featured in media specials on the History Channel, the Discovery Channel, National Geographic, ABC and NBC.

Μεγάλε, μή μοῦ πρήζεις τά οὔμπαλα!
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος

Re: Περί επιστημονικών ομάδων και Μ.Κ.Ο

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Δευ 07 Μαρ 2016, 21:12

Αυτό που έφερες λέει πως δούλεψε σαν τεχνικός υπολογιστών σε 3 εταιρίες. Αυτό είναι ο ορισμός του επιστήμονα κατ εσένα;
Δεν είμαστε στις απαρχές του 19αιώνα όπου ο επιστήμονας ταυτίζονταν με τον "φυσικό φιλόσοφο" .

Ο Επιστήμονας χρησιμοποιεί επιστημονικά δεδομένα (και όχι φιλοσοφίες και θρησκείες) για να κάνε μια επιστημονική έρευνα σχετικά με το αντικείμενο που έχει επιλέξει.
Λέει και άλλα πράγματα βέβαια αυτό που έφερες και ξέχασες να υπογραμμίσεις. Λέει ότι είναι ένας πετυχημένος συγγραφέας και πως κέρδισε μια υποψηφιότητα "Templeton Award nominee" . Αυτό το βραβείο πάει προς όσους ασχολούνται με τα new age και αυτά τα παπατζιλίκια. Και ξαναρωτώ που είδες εσύ ότι είναι ο άνθρωπος επιστήμονας; Αυτό που έφερες άλλα λέει.

Και τους τσαμπουκάδες με τα ούμπαλα βάλτους εκεί που ξέρεις και έχεις συνηθίσει. :)

ΥΣ: Τα παραπάνω μηνύματα διασπάστηκαν από το θέμα Ελληνική Μύηση γιατί ήταν εκτός θέματος!
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Δευ 07 Μαρ 2016, 21:19

AnonymosEreynhths έγραψε:Αυτό που έφερες λέει πως δούλεψε σαν τεχνικός υπολογιστών σε 3 εταιρίες. Αυτό είναι ο ορισμός του επιστήμονα κατ εσένα;
Δεν είμαστε στις απαρχές του 19αιώνα όπου ο επιστήμονας ταυτίζονταν με τον "φυσικό φιλόσοφο" .

Ο Επιστήμονας χρησιμοποιεί επιστημονικά δεδομένα (και όχι φιλοσοφίες και θρησκείες) για να κάνε μια επιστημονική έρευνα σχετικά με το αντικείμενο που έχει επιλέξει. Και τους τσαμπουκάδες βάλτους εκεί που ξέρεις.

ΥΣ: Τα παραπάνω μηνύματα διασπάστηκαν από το θέμα Ελληνική Μύηση.

Πρῶτα ἀπ ὅλα πῶς διασπᾶς κάτι, ἔτσι αὐθαίρετα; Ρώτησες κανέναν;
Ὡς τί τό ἔκανες;
Δεύτερον, γεωλόγος εἶναι ὁ ἄνθρωπος. Γεωλόγος!
successful career as a computer geologist
Ἀπό κάποα στιγμή καί μετά τό πρᾶγμα καταντάει ἀστεῖο!
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Δευ 07 Μαρ 2016, 21:25

AnonymosEreynhths έγραψε: ΥΣ: Τα παραπάνω μηνύματα διασπάστηκαν από το θέμα Ελληνική Μύηση.
Πρῶτα ἀπ ὅλα πῶς διασπᾶς κάτι, ἔτσι αὐθαίρετα; Ρώτησες κανέναν;
Ὡς τί τό ἔκανες;
Δεν υπάρχει τίποτα το αυθαίρετο στην διάσπαση. Τα όσα γράψαμε σχετικά με την ψευτοεπιστημονική ομάδα και την Μ.Κ.Ο προφανέστατα δεν έχουν θέση στο θέμα της Ελ.Μύησης.Είπες και ότι λυπάσαι που χαλάει το θέμα του Άλκη...έτσι δεν είναι; Γιατί να το χαλάμε με εκτός θέματος σχολιασμούς; Οπότε και διέσπασα αυτά τα μηνύματα για να συνεχίσουμε εδώ. Αν νιώθεις βέβαια ότι θέλεις να συμβάλλεις στο θέμα της Ελ.Μύησης μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να το κάνεις απαντώντας στις ερωτήσεις ή συμβάλλοντας με πληροφορίες, αν έχεις, στο θέμα.
Δεύτερον, γεωλόγος εἶναι ὁ ἄνθρωπος. Γεωλόγος!
successful career as a computer geologist
Ἀπό κάποα στιγμή καί μετά τό πρᾶγμα καταντάει ἀστεῖο!
Δεν διαφώνησε κανείς ότι δεν ασχολήθηκε με την γεωλογία... αλλά ο άνθρωπος βρε Προμηθέα έχει σαφή κατεύθυνση προς το τεχνικό κομμάτι και στους υπολογιστές. Δεν διαβάζεις αυτό που φέρνεις;
Following a successful career as a computer geologist for Phillips Petroleum during the 1970s energy crisis, he worked as a senior computer systems designer with Martin Marietta Defense Systems during the final years of the Cold War. In 1991, he became the first technical operations manager for Cisco Systems.
Ε πως να μην καταντά αστείο όταν δεν ξέρεις τι φέρνεις εδώ μέσα. Γεωλογικός οργανισμός είναι η Cisco και τα οπλικά συστήματα;Μου αρέσει που μεγαλώνεις τα γράμματα και δεν βλέπεις τι διαβάζεις!
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 414 φορές
Έλαβε Likes: 322 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 07 Μαρ 2016, 21:26

promitheas14 έγραψε:Πρῶτα ἀπ ὅλα πῶς διασπᾶς κάτι, ἔτσι αὐθαίρετα; Ρώτησες κανέναν;
Προμηθεα, είμαστε διαχείριση. Δεν είναι απαραίτητο να ρωτήσουμε τα απλά μέλη για τις διασπάσεις που θα κάνουμε. :dunno: Απλώς ενημερώνουμε.
promitheas14 έγραψε:γεωλόγος εἶναι ὁ ἄνθρωπος. Γεωλόγος!
Αν εγώ έχω πτυχίο αρχιτεκτονικής, είμαι επιστήμονας; Ναι, αλλά στο αντικείμενό μου. Δεν μπορώ να το παίζω επιστήμονας σε έναν άσχετο τομέα, πχ στον τομέα της ιατρικής.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Δευ 07 Μαρ 2016, 21:38

Δηλαδή τώρα γιά νά καταλάβω, ὁ ὅρος geologist, μεταφράζεται ὡς γεωλόγος (ἐπιστήμονας) ἤ ὄχι;
Καί ὅταν αὐτός ὁ ἐπιστήμονας γεωλόγος ἀσχολεῖται μέ θέματα πού ἀφοροῦν τίς δονήσεις τῆς γῆς (συχνότητα Σούμαν κτλ), αὐτά ἐμπίπτουν στό ἀντικείμενό του ἤ ὄχι;

Ασχετο:
Ἔχετε δεῖ τόν Ρινόκερο, τοῦ Ἰονέσκο; Τόν συστήνω ἀνεπιφύλακτα!
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Δευ 07 Μαρ 2016, 21:40

OTTO έγραψε:
promitheas14 έγραψε:Πρῶτα ἀπ ὅλα πῶς διασπᾶς κάτι, ἔτσι αὐθαίρετα; Ρώτησες κανέναν;
Προμηθεα, είμαστε διαχείριση. Δεν είναι απαραίτητο να ρωτήσουμε τα απλά μέλη για τις διασπάσεις που θα κάνουμε. :dunno: Απλώς ενημερώνουμε.
Δηλαδή ἐσύ τό διέσπασες ΟΤΤΟ; Ὁ ἄνθρωπος πού ἄνοιξε τό πόστ δέν πρέπει νά ἐρωτηθεῖ γι' αὐτό; :dunno:
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Δευ 07 Μαρ 2016, 21:42

promitheas14 έγραψε:Δηλαδή τώρα γιά νά καταλάβω, ὁ ὅρος geologist, μεταφράζεται ὡς γεωλόγος (ἐπιστήμονας) ἤ ὄχι;
Καί ὅταν αὐτός ὁ ἐπιστήμονας γεωλόγος ἀσχολεῖται μέ θέματα πού ἀφοροῦν τίς δονήσεις τῆς γῆς (συχνότητα Σούμαν κτλ), αὐτά ἐμπίπτουν στό ἀντικείμενό του ἤ ὄχι;
Μην γράφεις μισές αλήθειες Προμηθέα...! :D

Following a successful career as a computer geologist for Phillips Petroleum during the 1970s energy crisis, he worked as a senior computer systems designer with Martin Marietta Defense Systems during the final years of the Cold War. In 1991, he became the first technical operations manager for Cisco Systems.

Αν εσένα σε βολεύει να τον παρουσιάζεις αποκλειστικά ως γεωλόγο αυτά που έφερες σε διαψεύδουν !

Λέει και άλλα πράγματα βέβαια αυτό που έφερες και ξέχασες να υπογραμμίσεις. Λέει ότι είναι ένας πετυχημένος συγγραφέας και πως κέρδισε μια υποψηφιότητα "Templeton Award nominee" . Αυτό το βραβείο πάει προς όσους ασχολούνται με τα new age και αυτά τα παπατζιλίκια. :bump:

Αυτά πως και σου διέφυγαν;
Δηλαδή ἐσύ τό διέσπασες ΟΤΤΟ; Ὁ ἄνθρωπος πού ἄνοιξε τό πόστ δέν πρέπει νά ἐρωτηθεῖ γι' αὐτό;
Σου έχω ήδη απαντήσει πιο πάνω ότι εγώ το έκανα και οι λόγοι εξηγήθηκαν. Αν τώρα αποφεύγεις να απαντήσεις για πολλοστή φορά σε όσα έχουν τεθεί ήδη εδώ και θες να το πας στα περί δήθεν αυθαίρετης διάσπασης no problem :D
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Δευ 07 Μαρ 2016, 21:49

AnonymosEreynhths έγραψε:Δεν διαφώνησε κανείς ότι δεν ασχολήθηκε με την γεωλογία... αλλά ο άνθρωπος βρε Προμηθέα έχει σαφή κατεύθυνση προς το τεχνικό κομμάτι και στους υπολογιστές. Δεν διαβάζεις αυτό που φέρνεις;
Ε πως να μην καταντά αστείο όταν δεν ξέρεις τι φέρνεις εδώ μέσα. Γεωλογικός οργανισμός είναι η Cisco και τα οπλικά συστήματα;Μου αρέσει που μεγαλώνεις τα γράμματα και δεν βλέπεις τι διαβάζεις!
Κύττα, μελισσοκόμε, ἀσχολήσου μέ τίς θαυμάσιες μέλισσές σου, καί ἐπίτρεψέ μου νά ξέρω καλύτερα ἀπό σένα, ἄν συνεργάζονται διάφορες ἐπιστημονικές εἰδικότητες σέ κάθε ὀργανισμό.
Ὀπότε τό γραφέν σου "σαφή κατεύθυνση προς το τεχνικό κομμάτι και στους υπολογιστές. Δεν διαβάζεις αυτό που φέρνεις; ", ή τό "Γεωλογικός οργανισμός είναι η Cisco και τα οπλικά συστήματα;Μου αρέσει που μεγαλώνεις τα γράμματα και δεν βλέπεις τι διαβάζεις!" εἶναι μᾶλλον ἄστοχο.
Ἔκαστος στό εἶδος του καί ὁ μελισσοκόμος στά μελίσσια του...
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 414 φορές
Έλαβε Likes: 322 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 07 Μαρ 2016, 21:53

promitheas14 έγραψε:Δηλαδή ἐσύ τό διέσπασες ΟΤΤΟ; Ὁ ἄνθρωπος πού ἄνοιξε τό πόστ δέν πρέπει νά ἐρωτηθεῖ γι' αὐτό; :dunno:
Όπως σου είπα, δεν είναι απαραίτητο να ερωτηθεί. Η διαχείριση είναι υπεύθυνη για την οργάνωση και ταξινόμηση των νημάτων, όχι οι απλοί χρήστες. Δεν έγινε λογοκρισία. Διάσπαση έγινε.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Δευ 07 Μαρ 2016, 21:55

promitheas14 έγραψε:
AnonymosEreynhths έγραψε:Δεν διαφώνησε κανείς ότι δεν ασχολήθηκε με την γεωλογία... αλλά ο άνθρωπος βρε Προμηθέα έχει σαφή κατεύθυνση προς το τεχνικό κομμάτι και στους υπολογιστές. Δεν διαβάζεις αυτό που φέρνεις;
Κύττα, μελισσοκόμε, ἀσχολήσου μέ τίς θαυμάσιες μέλισσές σου, καί ἐπίτρεψέ μου νά ξέρω καλύτερα ἀπό σένα, ἄν συνεργάζονται διάφορες ἐπιστημονικές εἰδικότητες σέ κάθε ὀργανισμό.
Έλα βρε Προμηθέα πάλι θα πέσεις σε προσωπικές επιθέσεις και αυτά τα ποταπά πράγματα;

Απ ότι φαίνεται δεν ξέρεις καλύτερα από κανέναν γιατί αυτό που μας έφερες εδώ δείχνει ότι ο κύριος αυτός ασχολήθηκε με τρεις βασικές εργασίες:
1) computer geologist
2)senior computer systems designer
3)first technical operations manager for Cisco Systems

Να σου επιτρέψω να ξέρεις,καλύτερα από εμένα, αν συνεργάζονται επιστημονικές ειδικότες σε κάθε οργανισμό και αφού ισχυρίζεσαι κάτι τέτοιο σε προκαλώ να μου το αποδείξεις πως συμβαίνει αυτό με τον εν λόγω κύριο και με τις τρεις παραπάνω κατηγορίες που αναφέρει στο βιογραφικό που μας έφερες. Περιμένω τις αποδείξεις , έτσι; :D
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Δευ 07 Μαρ 2016, 22:16

AnonymosEreynhths έγραψε: Έλα βρε Προμηθέα πάλι θα πέσεις σε προσωπικές επιθέσεις και αυτά τα ποταπά πράγματα;
Καταλαβαίνω πολύ καλά τί γίνεται ἐδῶ μέσα καί τί ἐπιχειρεῖς νά κάνεις μέ αὐτή σου τήν φράση...
AnonymosEreynhths έγραψε: Απ ότι φαίνεται δεν ξέρεις καλύτερα από κανέναν γιατί αυτό που μας έφερες εδώ δείχνει ότι ο κύριος αυτός ασχολήθηκε με τρεις βασικές εργασίες:
1) computer geologist

Να σου επιτρέψω να ξέρεις,καλύτερα από εμένα, αν συνεργάζονται επιστημονικές ειδικότες σε κάθε οργανισμό και αφού ισχυρίζεσαι κάτι τέτοιο σε προκαλώ να μου το αποδείξεις πως συμβαίνει αυτό με τον εν λόγω κύριο και με τις τρεις παραπάνω κατηγορίες που αναφέρει στο βιογραφικό που μας έφερες. Περιμένω τις αποδείξεις , έτσι; :D
Φίλτατε νά σοῦ θυμίσω ὅτι ξεκίνησες μέ τόν ἰσχυρισμό ὅτι ὁ ἄνθρωπος δέν εἶναι ἐπιστήμονας:
AnonymosEreynhths wrote:
Γνωρίζω ποιος είναι ο κύριος Braden. Πρόκειται για έναν ερευνητή που ασχολείται με Νew Age θεωρίες. Γνωστός υποστηρικτής της αντιστροφής των πόλων και των θεωριών του πως θα μας επηρεάσει το DNA.
Ωστόσο δεν πρόκειται για κάποιον επιστήμονα! Αλλά για έναν υποστηρικτή κάποιων New Age θεωριών τις οποίες προσπαθεί να τις συσχετίζει με "δήθεν" επιστημονικά δεδομένα
Ὅταν σοῦ ἔφερα τό βιογραφικό τοῦ Braden, ἀποδεικνύοντας ὅτι εἶναι ἐπιστήμονας γεωλόγος, πέρασες στήν δεύτερη γραμμή ἄμυνας, ὅτι δῆθεν τό ἐπιστημονικό του ἀντικείμενο εἶναι ἄσχετο μέ αὐτά πού μελετάει.
Ἄ, νά σοῦ πῶ κι ὅλας ὅτι συστήνεται ὡς γεωλόγος μηχανικός. Τόν ἔχω ἀκούσει νά τό λέει στίς ὁμιλίες του. Ἄν ἔχεις ἀντίρρηση κάνε του μήνυση γιά ψευδή δήλωση!

Ὄμως, φίλοι, καί συνοδοιπόροι στήν ἀναζήτηση τῆς ἀλήθειας, δέν σκοπεύω νά χάσω καί ἄλλο χρόνο ὥστε νά ἀποδεικνύω σέ κακόπιστους τά αὐταπόδεικτα. Ἡ ἔλλειψη χρόνου μου εἶναι ἐπιτακτικότερη ἀπό τή δίψα σας γιά ἐπιστημονική καί μεταφυσική ἀναζήτηση.
Σᾶς εὐχαριστῶ γιά τήν φιλική καί καλόπιστη διάθεση.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Δευ 07 Μαρ 2016, 22:27

promitheas14 έγραψε:
AnonymosEreynhths έγραψε: Έλα βρε Προμηθέα πάλι θα πέσεις σε προσωπικές επιθέσεις και αυτά τα ποταπά πράγματα;
Καταλαβαίνω πολύ καλά τί γίνεται ἐδῶ μέσα καί τί ἐπιχειρεῖς νά κάνεις μέ αὐτή σου τήν φράση...
Τι γίνεται εδώ μέσα που δεν το ξέρουμε και τι επιχειρώ ακριβώς ; Καινούρια θεωρία έχεις βγάλει;
Αυτό που γίνεται είναι πως ξεκίνησες να μου επιτίθεσαι προσωπικά από το άλλο θέμα της Ελληνικής Μύησης και το συνεχίζεις με θράσος επειδή ζορίστηκες με κάποια ερωτήματα που σε στρίμωξαν.
AnonymosEreynhths έγραψε: Απ ότι φαίνεται δεν ξέρεις καλύτερα από κανέναν γιατί αυτό που μας έφερες εδώ δείχνει ότι ο κύριος αυτός ασχολήθηκε με τρεις βασικές εργασίες:
1) computer geologist

Φίλτατε νά σοῦ θυμίσω ὅτι ξεκίνησες μέ τόν ἰσχυρισμό ὅτι ὁ ἄνθρωπος δέν εἶναι ἐπιστήμονας
Μα φυσικά δεν είναι επιστήμονας αυτός που προσπαθεί να μπερδέψει θρησκείες-φιλοσοφίες με την επιστήμη.
AnonymosEreynhths wrote:
Ωστόσο δεν πρόκειται για κάποιον επιστήμονα! Αλλά για έναν υποστηρικτή κάποιων New Age θεωριών τις οποίες προσπαθεί να τις συσχετίζει με "δήθεν" επιστημονικά δεδομένα
Ὅταν σοῦ ἔφερα τό βιογραφικό τοῦ Braden, ἀποδεικνύοντας ὅτι εἶναι ἐπιστήμονας γεωλόγος, πέρασες στήν δεύτερη γραμμή ἄμυνας, ὅτι δῆθεν τό ἐπιστημονικό του ἀντικείμενο εἶναι ἄσχετο μέ αὐτά πού μελετάει.
Δεν πέρασα σε κάποια δεύτερη γραμμή άμυνας γιατί δεν χρειάζεται να παίξω άμυνα-επίθεση και ότι άλλο έχεις στο μπερδεμένο σου μυαλό.
Αν εσύ θεωρείς πως είναι επιστήμονας επειδή ασχολείται με τους υπολογιστές οκ. Και εγώ επιστήμονας είμαι γιατί ασχολούμαι με τους υπολογιστές.
Ἄ, νά σοῦ πῶ κι ὅλας ὅτι συστήνεται ὡς γεωλόγος. Τόν ἔχω ἀκούσει νά τό λέει στίς ὁμιλίες του.
Ε και; Οκ.
Ὄμως, φίλοι, καί συνοδοιπόροι στήν ἀναζήτηση τῆς ἀλήθειας, δέν σκοπεύω νά χάσω καί ἄλλο χρόνο ὥστε νά ἀποδεικνύω σέ κακόπιστους τά αὐταπόδεικτα.
Μπα, γίναμε κακόπιστοι επειδή ρωτάμε και δεν δεχόμαστε προσωπικές προσβολές από εσένα;

Δεν ξέρω για ποια αυταπόδεικτα λες αλλά τις αποδείξεις δεν μου τις έφερες ακόμη για αυτό εδώ :
Απ ότι φαίνεται δεν ξέρεις καλύτερα από κανέναν γιατί αυτό που μας έφερες εδώ δείχνει ότι ο κύριος αυτός ασχολήθηκε με τρεις βασικές εργασίες:
1) computer geologist

Να σου επιτρέψω να ξέρεις,καλύτερα από εμένα, αν συνεργάζονται επιστημονικές ειδικότες σε κάθε οργανισμό και αφού ισχυρίζεσαι κάτι τέτοιο σε προκαλώ να μου το αποδείξεις πως συμβαίνει αυτό με τον εν λόγω κύριο και με τις τρεις παραπάνω κατηγορίες που αναφέρει στο βιογραφικό που μας έφερες. Περιμένω τις αποδείξεις , έτσι;
:bump:
Ἡ ἔλλειψη χρόνου μου εἶναι ἐπιτακτικότερη ἀπό τή δίψα σας γιά ἐπιστημονική καί μεταφυσική ἀναζήτηση.
Οκ αλλά έτσι και αλλιώς πάλι εδώ θα έρθεις γιατί δεν μπορείς διαφορετικά. :D
Σᾶς εὐχαριστῶ γιά τήν φιλική καί καλόπιστη διάθεση.
Και εγώ θέλω να σε ευχαριστήσω, γιατί παρόλο τις υπερβολές/προσβολές σου και τις λανθασμένες αντιλήψεις σου κατά την γνώμη μου πάντα βέβαια, γιατί μου δίνεις την δυνατότητα αναπτύξω τις σκέψεις/ιδέες μου δημοσίως προς κριτική/συζήτηση.Εξάλλου αν συμφωνούσαμε δεν θα είχαμε να γράψουμε και τίποτα. :thumb:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 07 Μαρ 2016, 23:53

AnonymosEreynhths έγραψε:Και εγώ θέλω να σε ευχαριστήσω, γιατί παρόλο τις υπερβολές/προσβολές σου και τις λανθασμένες αντιλήψεις σου κατά την γνώμη μου πάντα βέβαια, γιατί μου δίνεις την δυνατότητα αναπτύξω τις σκέψεις/ιδέες μου δημοσίως προς κριτική/συζήτηση.Εξάλλου αν συμφωνούσαμε δεν θα είχαμε να γράψουμε και τίποτα.
Αν έγινε κάτι θετικό απ'όλη αυτή την ιστορία, είναι ακριβώς αυτό. Ότι σου δόθηκε
η δυνατότητα να αναπτύξεις σκέψεις και ιδέες σου, που πραγματικά με κάνουν περήφανη για σένα. :urock:

Κατά τα λοιπά...

Το γεγονός πως όταν κάποιοι στριμώχνονται από εύλογες ερωτήσεις, επιστρέφουν στο
αγαπημένο τους σπορ του "τα γυρνάω όπως με βολεύει" ή της κλάψας περί συκοφαντιών,
εγκαλώντας τη διαχείριση, είναι πραγματικά λυπηρό... :? Μην πω τραγικό
σε ό,τι αφορά τη διαλεκτική ετοιμότητα, εστίαση και δεινότητά τους..

Και πληροφοριακά:
Αν ρωτήσουμε την Google what does a computer geologist do? (τι κάνει ένας γεωλόγος υπολογιστή) - σου βγάζει ένα σωρό σάιτς που απαντάνε στο "τι είναι γεωλόγος" ή "τι κάνει ένας γεωλόγος",
Αλλά ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για το τι είναι και τι κάνει ένας computer geologist.
Που σημαίνει πολύ απλά ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τέτοιο επάγγελμα, ή ειδικότητα ή και τα δύο.
Που σημαίνει προφανώς πως δεν υπάρχει σχολή για... computer geologists .... άρα πτυχίο μηδέν.

'Ετσι για να ξέρουμε τι λέμε δηλαδή... :loco:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 386 φορές
Έλαβε Likes: 340 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Τρί 08 Μαρ 2016, 09:31

Αυτό με το computer geologist είναι πραγματικά ένα μυστήριο... :dunno:
Διότι:
Όντως στην google δεν βγάζει κανένα αποτέλεσμα, αν ψάξεις όμως γενικότερα τον όρο, σου βγάζει στο LinkedIn όλους αυτούς, τους οποίους ονομάζει computer geologists https://www.linkedin.com/title/computer-geologist μαζί με την σχολή που έχουν τελειώσει :conf: ... Ωστόσο, ένα (γρήγορο, γιατί έχουμε και δουλειές!) ψάξιμο σε κάποια από τα αναφερόμενα πανεπιστήμια, δεν βγάζει συγκεκριμένη ειδικότητα...Ίσως να είναι κάποια εξειδίκευση που αποκτούν οι έχοντες πολύ καλή γνώση στον προγραμματισμο και επεξεργάζονται δεδομένα στον υπολογιστή που έχουν να κάνουν με την γεωλογία. Με αυτή την έννοια, ναι, θεωρώ ΔΕΝ είναι επιστήμονες...

Για να τελειώνουμε, εγώ είχα την εντύπωση πως ο Gregg Braden (τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα και μου αρέσουν αυτά που λέει) είναι πρώην προγραμματιστής υπολογιστών και όχι γεωλόγος (που, στην προκειμένη, θα ήταν όντως science). Δεν με ενδιαφέρει, όμως, και πολύ αν είναι επιστήμονας με τη στενή έννοια του όρου. Εξ' αλλου υπάρχουν ερευνητές που βάζουν τα γυαλιά σε πολλούς συστημικούς επιστήμονες.

Κατά τα άλλα, μου αρέσει η συζήτησή σας! :thumb:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 08 Μαρ 2016, 09:58

kat_woman έγραψε:Ωστόσο, ένα (γρήγορο, γιατί έχουμε και δουλειές!) ψάξιμο σε κάποια από τα αναφερόμενα πανεπιστήμια, δεν βγάζει συγκεκριμένη ειδικότητα.
Δε βγάζει, διότι όπως είπαμε, δεν υπάρχει. Μου το επιβεβαίωσε και ο Bartley που του μίλησα
για λίγο χθες στο σκάιπ. Μου είπε πως είναι απλά μια "ανεπίσημη" ιδιότητα με βαρύγδουπο
τίτλο, με μόνο σκοπό να προσδοθεί βαρύτητα στο βιογραφικό τους, διότι όπως πολύ σωστά
είπες Κατερίνα...
kat_woman έγραψε:είναι κάποια εξειδίκευση που αποκτούν οι έχοντες πολύ καλή γνώση στον προγραμματισμο και επεξεργάζονται δεδομένα στον υπολογιστή που έχουν να κάνουν με την γεωλογία.

:thumb:
kat_woman έγραψε:Με αυτή την έννοια, ναι, θεωρώ ΔΕΝ είναι επιστήμονες...
ακριβώς.

Κατά τα λοιπά, έχω ακούσει τον braden και τον βρήκα σωστό σε πολλά, αλλά ας με συγχωρήσει η ομήγυρις που δε θεωρώ ότι επιτυγχάνεται κάτι με καταλυτική επίδραση παγκοσμίως (πολλώ δε μάλλον η παγκόσμια ειρήνη) με ομαδική προσευχή ή διαλογισμό... Κάτι τέτοιο --δηλαδή η καταστολή και εμπόδιση αυτών
που προκαλούν εσκεμμένα πολέμους, εξαθλίωση, ασθένειες και πείνα-
, θέλει αρετή, τόλμη, ιδρώτα και αίμα, ήτοι δυναμική δράση στο φυσικό επίπεδο, όχι μόνο στο πνευματικό...

Ναι, υπήρξε εποχή που είχα "μασήσει" σχεδόν όλες τις νεοεποχίτικες θεωρίες, αλλά για μένα τουλάχιστον,
αυτή η εποχή πέρασε ανεπιστρεπτί. Ήταν απλά ένας μικρός σταθμος (μου) στο μονοπάτι προς την αναζήτηση της αλήθειας... Δεν αντιλέγω ότι οι new agers προτάσσουν και πολλά σωστά, (δε θα προσήλκυαν τα πλήθη αν δεν το έκαναν άλλωστε) αλλά είμαι πεπεισμένη ότι δημιουργήθηκαν από την συστημική μηχανή στις ΗΠΑ,
με διάφορους στόχους... ένας απ'αυτούς, η σίγαση του θυμικού και της ανάγκης για δυναμική αντίδραση
μπροστά σε εφηρμοσμένες πολιτικές που αφαιρούν δικαιώματα και ελευθερίες, χωρίς να χρειάζεται
αστυνομική καταστολή και τους όποιους μπελάδες φέρνουν οι διαδηλώσεις και άλλου είδους αντιδράσεις...

Όπως πολλοί λένε πολύ σωστά, πρέπει να γίνει επανάσταση... Όχι όπως γινόταν μέχρι τώρα (ιστορικά),
αλλά μια επανάσταση που πρέπει να ξεκινήσει από μέσα μας... Αναίμακτα στο φυσικό μεν, δυναμικά
και αδιαπραγμάτευτα στο ψυχονοητικό δε. Όχι με ουτοπικά ευχολόγια για ειρήνη που το μόνο που
πετυχαίνουν είναι να σε κάνουν αμνοερίφιο προς σφαγή, που λογίζεται ως σκεπτόμενο...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τρί 08 Μαρ 2016, 13:58

Το New Age πουλάει γιατί διαθέτει πολύ ισχυρό Marketing. Βασικά όλα αυτά τα δήθεν κινήματα πνευματικής αφυπνίσεως το μόνο που πετυχαίνουν είναι να αυξήσουν την πνευματική συσκότιση. Χρησιμοποιούνται από επιτηδείους στην προσπάθειά τους να κρατήσουν εκείνους που θέλουν να αντιδράσουν σε αναστολή (αλλά και όλους τους υπολοίπους δυνητικούς αναθεωρητές του politically correct, σε συνδυασμό με άλλες "πολιτικά ορθές" δράσεις που θολώνουν τα νερά). Οι πατσιφιστικές μ@λ@κίες και τα ευχολόγια είναι για συγκεκριμένους ιδεοληπτικούς και για τους πάσης φύσεως χρησίμους ηλιθίους του συστήματος. :P
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευση από kat_woman » Τρί 08 Μαρ 2016, 14:10

Dhmellhn έγραψε:Το New Age πουλάει γιατί διαθέτει πολύ ισχυρό Marketing. Βασικά όλα αυτά τα δήθεν κινήματα πνευματικής αφυπνίσεως το μόνο που πετυχαίνουν είναι να αυξήσουν την πνευματική συσκότιση. Χρησιμοποιούνται από επιτηδείους στην προσπάθειά τους να κρατήσουν εκείνους που θέλουν να αντιδράσουν σε αναστολή (αλλά και όλους τους υπολοίπους δυνητικούς αναθεωρητές του politically correct, σε συνδυασμό με άλλες "πολιτικά ορθές" δράσεις που θολώνουν τα νερά). Οι πατσιφιστικές μ@λ@κίες και τα ευχολόγια είναι για συγκεκριμένους ιδεοληπτικούς και για τους πάσης φύσεως χρησίμους ηλιθίους του συστήματος. :P
Συμφωνώ! :thumb:
Ωστόσο, πρέπει να υπάρχουν κάποια ψήγματα αλήθειας ακόμη και σε αυτές τις θεωρίες, ανεξάρτητα από το πώς τις πασάρουν και τι σκοπούς έχουν οι προωθητές τους... Θέλει, όμως, πιστεύω, μεγάλο φιλτραρισμα, σοφία, διάκριση και συνεχής εξάσκηση και μαθητεία για να ξεκλειδωθούν οι νόμοι του σύμπαντος, ανεξάρτητα και από τη δράση που θα αναλάβει κανείς στο φυσικό πεδίο για να μην πιαστεί γενικά κορόιδο.. :wink:

edit: τώρα είδα και τι έγραψε η Βίκυ πιό πάνω..Great minds think alike :clap:
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τρί 08 Μαρ 2016, 14:17

Όντως, αυτό συμβαίνει. Οι Newagers ανακατεύουν, με αριστοτεχνικό τρόπο, ψέμματα με αλήθειες.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 08 Μαρ 2016, 14:47

kat_woman έγραψε:edit: τώρα είδα και τι έγραψε η Βίκυ πιό πάνω..Great minds think alike
αν δεν το'βλεπα αυτό, θα σου τραβούσα το μαλλί τρίχα τρίχα! :loco:
Αφού ξέρεις ότι κλαίω :crybaby: :crybaby: όταν δε με προσέχουν :lol: :lol:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 84 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Τρί 08 Μαρ 2016, 16:17

Η Μ.Κ.Ο ομάδα του απαρτίζεται από ανθρώπους,δεν γνωρίζω αν είναι επιστήμονες ή όχι,που έχουν εξειδικευμένες τεχνολογικές γνώσεις στους υπολογιστές.Δεν γνωρίζω αν ο ίδιος είναι επιστήμονας ,δεν το έχω ψάξει.Η ομάδα αυτή προσπαθεί μέσω υπολογιστών όπως είπα ,να δείξει στους ανθρώπους,στο κοινό που κάνει διαλέξεις,π.χ στη Θεϊκή Μήτρα, ,πως υπάρχουν μέσα τους(μας) μαγικές ιδιότητες και ικανότητες.Για όσους έχουν δει τα βίντεο του ξέρουν τι εννοώ με τη φράση < μαγικές ιδιότητες και ικανότητες>.Στο ίδιο βίντεο Σαμάνοι θεραπευτές εξαφανίσουν καρκινικό όγκο με τη δύναμη της ανθρώπινης δόνησης.Αυτός είναι ο κύριος σκοπός του.Να δείξει στους ανθρώπους ,πως υπάρχει μέσα τους η Μαγεία και πως έχουν την ικανότητα να αυτοθεραπευθούν.Αν αυτό λέγεται new age ή κάποιοι νιώθουν είναι άκρως επικίνδυνα παιχνίδια με σκοπό να εκμεταλλευτούν τους ανθρώπους,σας πληροφορώ πως δεν είναι.Όταν οι άνθρωποι μάθουν τι είναι ,τι ικανότητες έχουν, τότε όλο το σύστημα θα πέσει και θα γκρεμιστεί..
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευση από kat_woman » Τρί 08 Μαρ 2016, 16:36

Μα δεν διαφώνησε κανείς σε αυτό ,Αλκίνοε,τουλάχιστον σε οτι αφορά στην δική μου τοποθέτηση (αλλά,απο οτι κατάλαβα και η Βίκυ και ο Δημέλλην δεν απορριπτουν συλληβδην οτιδήποτε εντάσεται στον -αποτυχημένο,θεωρώ,ορο New Age...)

Αλλο αυτό όμως και άλλο να προσπαθείς να αλλάξεις τον κόσμο με προσευχές ΧΩΡΙΣ να δρας και στο φυσικό πεδίο με αγώνα.Αν θες,δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για κάτι τέτοιο.Θέλει πολύ εσωτερική εργασία και άλλης "ποιότητας" συνειδητότητα.
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Τρί 08 Μαρ 2016, 16:40

alkinoos έγραψε:Η Μ.Κ.Ο ομάδα του απαρτίζεται από ανθρώπους,δεν γνωρίζω αν είναι επιστήμονες ή όχι,που έχουν εξειδικευμένες τεχνολογικές γνώσεις στους υπολογιστές.
:thumb:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”