Τι είναι αυτό?

Εδώ τοποθετείτε απορίες/ερωτήσεις σας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 1385
Εγγραφή: Πέμ 03 Μάιος 2007, 01:41
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 1 φορά

Τι είναι αυτό?

Δημοσίευση από chill » Πέμ 10 Ιαν 2008, 12:42

Πηγα να ανοιξω ενα νεο τοπικ και ειδα αυτο το μυνημα:


This message has been submitted successfully, but it will need to be approved by a moderator before it is publicly viewable. You will be notified when your post has been approved.


τι γινεται ρε παιδια; Αποκτησαμε πορτιερη ή ειναι κανενα λαθος του board?
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 66942
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ANAΡΧΑ ΓΕΝΑΡΗΣ 2008

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 10 Ιαν 2008, 13:31

Σε ρώτησα και στο ΡΜ, ρωτάω κι εδώ.
Σε ποιο τόπικ το συναντησες?

Σίγουρα δεν έκανα εγώ τίποτα. Δεν ξέρω αν πάτησε κατά λάθος κάτι άλλος moderator.
Μπορεί κάλλιστα να είναι πρόβλημα στο λειτουργικό του board.

Πες μου σε ποιο τόπικ το συνάντησες αυτό. Προϋποθέτει να'χεις ποστάρει κάτι έτσι κι αλλιώς.
.







Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 1385
Εγγραφή: Πέμ 03 Μάιος 2007, 01:41
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: Τι είναι αυτό?

Δημοσίευση από chill » Πέμ 10 Ιαν 2008, 13:40

οκ εγινε παλι το ιδιο.
δε μπορω να ανοιξω νεο τοπικ οποτε λεω να το ποσταρω εδω και να το μεταφερεις στην ενοτητα που νομιζεις οτι ταιριαζει:


Τιτλος: ΠΕΡΙ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Κειμενο:

Αυτο το τοπικ αποτελει μια ευγενικη προσφορα της STOP THE BULLSHIT Corp και σκοπο εχει να ενημερωσει τον κοσμο για την ΑΠΑΤΗ της Σαιεντολογιας.

Η Σαιεντολογια, εντελως προχειρα ειναι μια θρησκεια-απατη. Απατη με την οικονομικη και εγκληματικη εννοια.
Βασιζεται στα βλακωδη παραληρηματα ενος συγγραφεα επιστημονικης φαντασιας τριτης κατηγοριας, του Ρον Χαμπαρντ και τα βασικα "κρυφα" της βιβλια (που γνωριζουν μονο αυτοι που ειναι πανω απο ενα συγκεκριμενο επιπεδο και ειναι γνωστα ως DIANETICS η κατι τετοιο) αφορουν ψυχες εξωγηινων που εχουν γεμισει τη δικη μας ψυχη με διαφορα συμπλεγματα απο τα οποια πρεπει να γλυτωσουμε.
Εδω βεβαια παιζει ενα αστειο γιατι ολες οι θρησκειες ισχυριζονται εντελως γελοιες ιστοριες αλλα η Σαιεντολογια παιρνει το βραβειο της μαλακιας και σ αυτον τον τομεα.
Αλλα θα επανελθουμε σ αυτο αργοτερα.

Παμε στην επιφανεια πρωτα:

Η σαιεντολογια δηλωνει επιστημη. Επιστημη που προσπαθει να σε κανει καλύτερο ανθρωπο. Να σε απαλλαξει απο φοβιες, συμπλεγματα και να σε κανει αφοβο, πετυχημενο και ηρεμο. Κι αυτο σε μια πολυ καλη τιμη. Ξεχασα να πω οτι για να μπεις στους κολπους της Σαιεντολογιας και να εξεταστεις, πληρωνεις. Ναι. Ειναι θρησκεια επι πληρωμης. Σωτηρια σε τιμη ευκαιριας!
Η διαδικασια εισοδου στην θρησκεια της Σαιεντολογιας ονομαζεται Auditing και κατα τη διαρκεια αυτης κρατας δυο μεταλλικα μαρκουτσια στα χερια και απαντας για ωρες, σε ηλιθιες προσωπικες ερωτησεις.
Αυτα τα μαρκουτσια δεν ειναι παρα απλα αμπερομετρα και μετρανε το φορτιο σου. Καθε φορα που η βελονα πηδαει αναλογα με τις ερωτοαπαντησεις, ο auditor σημειωνει ποια σημεια του ψυχισμου σου ειναι πιο μπλοκαρισμενα και στο τελος σου λεει "εισαι δυστυχισμενος και φοβισμενος, ελα αυριο να το ψαξουμε κι αλλο"

Αρχιζεις λοιπον να πληρωνεις αξιοσεβαστα ποσα και σιγα σιγα σου γεμιζουν το κεφαλι απιστευτες μαλακιες. Μενεις εκει πιστευοντας οτι βελτιωνεσαι συνεχως... δυστυχως απλα υπνωτιζεσαι σιγα σιγα και συνεχιζεις να πληρωνεις και να πληρωνεις για να ξεφορτωθεις τα συμπλεγματα και τα ψυχομπουκωματα σου.
Ως εκει καλα... Αν καποιος νιωθει οτι τον βοηθαει, δεν ειναι δικο μου θεμα.

Τι γινεται να προσπαθησεις να φυγεις απο την Εκκλησια της Σαιεντολογιας ομως;
Δε φευγεις.
Δε σε αφηνουν.
Σε εκβιαζουν. Σε κυνηγουν. Σε τριπαρουν ασχημα. Σου λενε οτι αν φυγεις θα χειροτερεψεις ανεπανορθωτα. Αν επιμεινεις να φυγεις, κανουν Ο,ΤΙ μπορουν ωστε να χειροτερεψεις πραγματικα ωστε να βγουν σωστοοι.. Ο γιος του ιδιου του Ρον Χαμπαρντ ηταν υπευθυνος του τομεα του ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ πραγμα που παραδεχτηκε ο ιδιος οταν αποφασισε να αποκαλυψει την απατη της Σαιεντολογιας.

Ποια ειναι η ιστορια της Σαιεντολογιας;

Προσεχτε τωρα μυθολογια.
Πριν απο εκατομμυρια χρονια σε ενα πλανητη πολυ μακρια απο εδω γινεται ενας αστρικος πολεμος. Ο Σκοτεινος αρχοντας XENU (Ζήνου) μαζευει πλασματα απο ολο το γαλαξια και τα φορτωνει σε κατι διαστημικα αεροπλανα με προορισμο τον πρωτογονο πλανητη ΓΗ. Εκει ριχνει ολους τους εξωγηινους σε ενα ηφαιστειο στη χαβαη. Οι εξωγηινοι πεθαινουν αλλα οι πονεμενες και φοβισμενες ψυχες τους ζουν. Μετα συλλεγει τις ψυχες αυτες σε κατι θαλαμους οπου τους προβαλλει για πολλα χρονια εικονες φρικης και πολεμου. Και μετα απελευθερωνει τις πονεμενες αυτες ψυχες στην πρωτογονη γη, οπου βρισκουν καταφυγιο στους πρωτογονους ανθρωπους και τους διαστεφουν.

Οταν εχεις καποια φοβια ή ψυχομπουκωμα φταινε οι εξωγηινες ψυχες που κρυβονται μεσα σου. Και με τη διαδικασια του auditing σιγα σιγα διωχνεις τις ψυχες των εξωγηινων και γινεσαι καλυτερος. ΙS THIS A LOL?

Θα μου πειτε τωρα με το δικιο σας... ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;;;;
και απανταω:

Πολλοι. Το μισο χολλυγουντ. Τραγουδιστες, ηθοποιοι, υπουργοι, διευθυντες.
H Σαιεντολογια βγαζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. Οταν εχεις πολλα λεφτα εχεις καλους δικηγορους. Οταν εχεις καλους δικηγορους ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ και τη γλυτωνεις, οπως εχουν κανει πολλακις στο παρελθον.
ΓΙα την ακριβεια, η Σαιεντολογια κανει μυνησεις σ οποιον τολμησει να πει την αληθεια. Απειλει συνεχως οσους ειναι ετοιμοι να αποκαλυψουν τη μυστικη της γνωση. Και παντα κερδιζει.
Επισης ειναι στο τσακ να αναγνωριστει ως ΕΠΙΣΗΜΗ θρησκεια. Αν γινει αυτο θα αναγνωριστει το δικαιωμα τους για φοροαπαλλαγη και αυτο θα ανοιξει αλλα λουκια.

Οι Σαιεντολογοι εχουν το αρχηγειο τους σε ενα τεραστιο πλοιο που σεργιανιζει στις θαλασσες. Κανεις δε μπορει να τους αγγιξει.
Επισης αγορασαν ενα βουνο καπου στην Αμερικη στο οποιο μεσα φτιαχνουν το νεο αρχηγειο τους και αποθηκευουν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ περιουσια τους.
Τα τελικα τους σχεδια δεν ειναι γνωστα αλλα, χωρις μαλακιες, εχουν αρχισει να κατακτουν τον κοσμο.

Πριν χρονια η Διανετικη και η Σαιεντολογια εκαναν και την εμφανιση τους στην Ελλαδα.
Επεσαν αρκετοι θυματα της νεας μοδας αλλα το κακο δεν απλωθηκε πολυ γιατι στην Ελλαδα υπαρχει μια παρομοια δυναμη που λεγεται ορθοδοξη εκκλησια και κυρηξε τη Σαιεντολογια παρανομη. Να το μονο καλο που εχει καταφερει ο ορθοδοξος χριστιανισμος. :)

Παρακληση:

Αν ξερετε καποιον που εχει μπλεξει με Σαιεντολογια και Διανετικη ή πηγαινε σε σεμιναρια αυτοβελτιωσης και αυτοβοηθειας ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΟΥ. ειναι πολυ πιθανο να εχει μπλεξει με την μεγαλυτερη απατη, απο την οποια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
Εξηγηστε τους τι συμβαινει.
Προφυλαξτε το κοσμο απο τα αρπαχτικα.

Περισσοτερα εδω:

http://www.xenu.net/

Αν εχετε λιγο χρονο για χασιμο διαβαστε αυτο το σαιτ. Εχει τρομερο ενδιαφερον εστω και σαν κοινωνικο φαινομενο... ακομα κι αν το θεμα δε σας αγγιζει.
(το σαιτ εχει το ονομα του ΚΑΚΟΥ της σαιεντολογικης "θρησκειας" γιατι ειναι η καταλληλη μορφη για να εκφρασει την απεχθεια τους προς την αυτη)

Αν σας πλησιασει ποτε καποιος γνωστος η αγνωστος με ενα πολυχρωμο φυλλαδιο και σας πει να κανετε ενα συναρπαστικο τσαμπα ψυχολογικο τεστ.. ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ και διακοψτε ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ.
Οι Σαιεντολογοι ειναι ΥΠΟΥΛΟΙ και μανουλες στο να σας πεισουν οτι ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ... και στη συνεχεια να σας προσφερουν τη λυση σε λογικες τιμες.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ. Δεν ειναι τιποτα αλλο απο νταηδες και εκβιαστες του χειριστου ειδους.

ΕΚΑΣ!



ευχαριστω.
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
Nightrider
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 585
Εγγραφή: Κυρ 22 Απρ 2007, 15:43
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: Τι είναι αυτό?

Δημοσίευση από Nightrider » Πέμ 10 Ιαν 2008, 15:02

Το ίδιο μύνημα βγήκε και σε 'μένα όταν πηγα να ανοιξω ένα νέο ποστ στην ενότητα "Γενικά - Ελεύθερο Βήμα"

Το ποστ που προσπάθησα να ανοιξω ήταν:


"Ανδρας έκοψε και μαγείρεψε το χέρι του!

Associated Press

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2008.

Χέϋντεν - Αϊνταχο (Η.Π.Α.)
Ανδρας ο οποίος πίστευε οτι έφερε τον "αριθμό του κτήνους" έκοψε, με την χρήση δισκοπρίονου, το χέρι του το οποίο στην συνέχεια το έψησε στο φούρνο μικροκυμάτων και κάλεσε την Αστυνομία.

Ο 25χρόνος άντρας ήταν ήρεμος όταν κατεύθασε σπίτι του ο Σερίφης την κομητείας Κουτενάϊ. Ο άνδρας εισήχθει στο ψυχιατρικό τμήμα κλινικής της περιοχής του.

Σύμφωνα με την κατάθεση του Σερίφη Μπέν Γουλφινγκερ, το χέρι είχε μισοψηθεί την ώρα που έφτασε στον τόπο του συμβάντος και ο αντρας είχε τοποθετήσει αιμοστατικό επίδεσμο στο άκρο του για να εμποδίσει την αιμορραγία.

Δεν είναι ξεκαθαρισμένο αν ο δράστης είχε ιστορικό ψυχικών διαταραχών.

Το βιβλιο της αποκαλύψεως της καινης διαθήκης περιέχει μια παράγραφο στην οποία ένας άγγελος φέρετε να λέει: *"Εαν κάποιος λατρεύει το κτήνος και την εικόνα του και λάβει το σημάδι του στο μέτωπο του και στο χέρι του, τότε αυτός θα δοκιμάσει το κρασί της οργής του Κυρίου".

Επίσης το κατά Ματθαίον ευαγγέλιο περιέχει μια άλλη παράγραφο η οποία αναφέρει: *"Και αν το δεξί σου χέρι σε αναγκάσει να αμαρτήσεις, κόψε το και πέταξε το μακριά. Είναι καλύτερο να χάσεις ένα μέρος του σώματος σου παρά να πάει όλο σου το σώμα στην κόλαση".

Τελικά η καινή διαθήκη μπορεί να βλάψει σοβαρά την υγεία!"
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 1385
Εγγραφή: Πέμ 03 Μάιος 2007, 01:41
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: Τι είναι αυτό?

Δημοσίευση από chill » Πέμ 10 Ιαν 2008, 15:05

ΜODERATORS!

Καντε τη δουλεια σας!!!!
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
S3irios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 389
Εγγραφή: Δευ 30 Απρ 2007, 22:00
Irc ψευδώνυμο: EVAGELOS_s3irios
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: Gerakas, Rafina, Sirius, Alternative Earth 12
Επικοινωνία:

Re: Τι είναι αυτό?

Δημοσίευση από S3irios » Πέμ 10 Ιαν 2008, 15:38

ΔΕΝ ειναι προβλημα ουτε κρασσαρισμα. ΕΙναι μια φυσιολογικη λειτουργια που παρεζουν τα φορουμς η οποια ομως παρολα αυτα και αποτι ξερω δεν ηταν ενεργοποιημενη ποτε. Οποτε ΕΙΤΕ καποιος αθελα του την ενεργοποιηση, η ενεργοποιηθηκε απο καποιο αλλο κρασσααρισμα..Οπως και ναχει πιστευω οτι καποιος διαχειριστης πρεπει να τσεκαρει τις ρυθμισεις του φορουμ και να απενεργοποιησει αυτη την δυνατοτητα.
-)-I-(-

"...Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά κεί πάνω,
κάνε πάσα καμμιά ματιά και χάμω..."


http://PlayBox.gr
-)-I-(-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 66942
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Τι είναι αυτό?

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 10 Ιαν 2008, 16:17

Τις τσεκάρισα, θα τις ξανατσεκάρω.

Πάντως φαίνεται πως το πρόβλημα διορθώθηκε, αφού ο τσιλ τελικά κατάφερε να ανοίξει το τόπικ που ήθελε στις Γενικές, και απ'ό,τι βλέπω, άνοιξαν κι άλλοι θέματα...
.







Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 1833
Εγγραφή: Τετ 18 Απρ 2007, 00:14
Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome
Φύλο: Γυναίκα
Τοποθεσία: ο μικρός μου υδροβιότοπος

Re: Τι είναι αυτό?

Δημοσίευση από Salome » Πέμ 10 Ιαν 2008, 16:28

Άνοιξαν γιατί η μεγαλοσύνη μου τους έδωσε την άδεια.... :angel:
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Τι είναι αυτό?

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 10 Ιαν 2008, 16:44

εμενα δεν μου εμφανιζει καν κουμπι για να αναρτήσω νεο θέμα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 66942
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Τι είναι αυτό?

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 10 Ιαν 2008, 17:03

Mόνο στις Γενικές ή και σε άλλες ενότητες?
Κοίτα και πολιτική και εθνικά θέματα...

Κοίταξέ τα πάλι. Πρέπει να είναι εντάξει τώρα.
.







Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ερωτήσεις-Διευκρινίσεις”