Δήλωση Cookies 

Ο παρών δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί αρχεία cookies τα οποία χρησιμοποιούνται με μοναδικό σκοπό την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του διαδικτυακού αυτού τόπου και όχι για την υποκλοπή των προσωπικών δεδομένων του χρήστη. Με την περιήγηση σας δηλώνετε οτι αποδέχεστε αυτό το γεγονός.

Οροι χρήσης

Για τo ιστολόγιο ιδεογραφήματα ισχύουν οι όροι χρήσης που υπάρχουν στο Forum μας

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?f=2&t=73

Με επιπρόσθετους τους εξής:

Κάθε χρήστης είναι υπεύθυνος για τα όσα γράφει και κανείς άλλος.

Οι διαχειριστές και οι επόπτες του Blog κάνουν το παν να διατηρείται ένα υψηλό επίπεδο. 

Ως εκ τούτου στα άρθρα και τα σχόλια,απαγορεύονται οι βωμολοχίες, οι επιθέσεις Ad hominem (διαφωνείς με το θέμα δεν επιτίθεσαι στον συνομιλητή σου), η ανάρτηση παράνομου ή χυδαίου περιεχομένου ή η χρήση χυδαίας γλώσσας. 

Απαγορεύεται το Trolling και το spam.

Όπου βλέπουμε παραβίαση των κανόνων οι χρήστες είτε θα προειδοποιούνται είτε θα διαγράφονται αναλόγως της σοβαρότητας της κατάστασης. 

 

Pin It
Foti Fox
Author: Foti Fox
Σχετικά με τον αρθρογράφο.
Ο γαμάτος Webmaster :p Αυτοπροσδιορίζομαι ως μια ελεύθερη συνειδητότητα που προσπαθεί να μένει έξω από καλούπια. Είμαι υπέρ του Ελληνισμού, κατά του κρατισμού, της θρησκευτικής ή ιδεολογικής μισαλοδοξίας και υπέρ της ελευθερίας των προσώπων, της οικονομίας και της έκφρασης. Όπως όλοι οι αρθρογράφοι και σχολιαστές, του ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ, φέρω ευθύνη μόνο γι αυτά που γράφω και δεν φέρει ευθύνη κανείς άλλος για τα γραφόμενα μου.
Aρθρα του χρήστη