ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΗΔΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣClash έγραψε:Τα μπασταρδάκια που έσπειραν τότε, έρχονται....
...θα φύγουν και αυτοί όπως και οι παππούδες τους.
http://prezatv.blogspot.com/2012/04/blog-post_9789.html

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΗΔΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣClash έγραψε:Τα μπασταρδάκια που έσπειραν τότε, έρχονται....
...θα φύγουν και αυτοί όπως και οι παππούδες τους.

Μα ασφαλώς!!!ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΗΔΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Το να είναι κανείς αντιφασίστας, αντιρατσιστής και αντιχρυσαυγίτης, σε καμία περίπτωση δεν τον κάνει ανθέλληνα. Απεναντίας, είναι θράσος, στρέβλωση, εθνοευτελισμός και πατριδοπροδοσία, ΚΑΘΕ συσχετισμός του φασισμού-ναζισμού-ρατσισμού, με τον Ελληνισμό.KASSANDROS έγραψε:Φιλική συμβουλή προς κάθε αντιφασίστα/ανθέλληνα/αντιρατσιστή/αντιχρυσαυγίτη:

Τα προσωπικά δεδομένα είναι η δ/νση κατοικίας, ο ΑΔΤ, το ΑΦΜ.Clash έγραψε:Ποια είναι προσωπικά δεδομένα; Η ανακοίνωση της νομαρχίας για την καταχώρηση στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών των στοιχείων μιας ΑΕ; ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ είναι. Ολες οι εφημερίδες τα γράφουν σήμερα.

Irene3006 έγραψε:Μα τι μαγκιά και ανετίλα... Ανατρίχιασα... Ζώα... Και καλά υπερασπιστές της πατρίδας...![]()
Θέλουν και Άουσβιτς... Θέμα μνήμης ή άγνοιας; Ειλικρινά ελπίζω το δεύτερο... Γιατί αν ισχύει το πρώτο,
ειλικρινά λυπάμαι...

Τα σημεία στα οποία εναντιώνομαι εγώ με αυτόν τον πολιτικό σχηματισμό, είναι συγκεκριμένα, τα καταγράφω εδώ και χρόνια, τα κατέγραψα εν ολίγοις και εδώ. Δεν έχουν καμία σχέση με τους λόγους που εναντιώνονται οι πολιτικοί φορείς οι οποίοι απαξιώνουν και καλά τον φασισμό, αλλά με φασιστική λογική ασκούν πολιτικές και αντιλαμβάνονται τη "δημοκρατία" σε πλείστες όσες περιπτώσεις.KASSANDROS έγραψε:Γενικότερα πάντως, βλέπω μεγάλη πρεμούρα εναντίον μας.
Αν αποτάξατε το σατανά του ναζισμού και δεν το πήρα χαμπάρι (γιατί ομολογουμένως έχω πάψει να σας παρακολουθώ) να μου το πείτε να χαρώ, γιατί αυτή είναι η ουσία κι οχι τα σύμβολα. Ή όχι μόνο τα σύμβολα. Αν παραμένετε στα χιτλεροειδή φασιστοειδή τριπάκια της ναζιστίλας και των φυλετικών "ανωτεροτήτων" και τρίχες κατσαρές που προάγουν το διαχωρισμό και το διχασμό ανάμεσα σε ανθρώπους, (και άρα εξυπηρετούν την ολιγαρχική ελίτ) παραμένω κι εγώ στις θέσεις μου, ακόμα κι αν έχετε μπαλαρίνες στα σύμβολά σας.KASSANDROS έγραψε:Πάντως, αν εξακολουθείς να βλέπεις σβάστικες σαν σύμβολο της Χ.Α, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά...

Για τα ζητήματα που θίγεις Αρέλα, έχουμε μιλήσει κατ'επανάληψη.Arela έγραψε:
Αν αποτάξατε το σατανά του ναζισμού και δεν το πήρα χαμπάρι (γιατί ομολογουμένως έχω πάψει να σας παρακολουθώ) να μου το πείτε να χαρώ, γιατί αυτή είναι η ουσία κι οχι τα σύμβολα. Ή όχι μόνο τα σύμβολα. Αν παραμένετε στα χιτλεροειδή φασιστοειδή τριπάκια της ναζιστίλας και των φυλετικών "ανωτεροτήτων" και τρίχες κατσαρές που προάγουν το διαχωρισμό και το διχασμό ανάμεσα σε ανθρώπους, (και άρα εξυπηρετούν την ολιγαρχική ελίτ) παραμένω κι εγώ στις θέσεις μου, ακόμα κι αν έχετε μπαλαρίνες στα σύμβολά σας.

doctoressa ευχαριστω αλλα δεν ειναι επιχειρημα ακλονητο για τη δικη μου λογικη.doctormarkon έγραψε:Μεταξύ Καμμένου και όχι καλύτερα το ΟΧΙ
Ο Καμμένος ήταν μέσα στο πολιτικό σύστημα.
Ο Καζάκης είναι νέος και αφθαρτος