END - Σώρρας-από Ιούλιο 2013

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: END - Σώρρας-από Ιούλιο 2013

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 09 Αύγ 2013, 14:54

doctormarkon έγραψε:Τώρα ακούω κάτι που λέει για την ιστορία με την Τράπεζα Ανατολής που την κατάπιε η Εθνική αφού εξαφανίστηκαν κάποια ποσά του αποθεματικού Κεφαλαίου.
Και ότι η εκκαθάριση δεν έγινε ποτέ
Αυτά δεν τα ακούω Πρώτη φορά.
Ούτε εγώ. Εδώ και κάτι χρόνια τα λέμε και εδώ μέσα.
Αυτό που δε λέτε να εμπεδώσετε είναι πως με το υπάρχον σύστημα, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να γίνει εκκαθάριση ποτέ!
Και η ΕΝΤ που ενεργεί σύμφωνα με τα δεδομένα, τα "επίσημα" και νομοθετημένα του υπάρχοντος συστήματος, δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχει τίποτα. Ωστόσο, σύμφωνα με τα συστεμικά πρότυπα βαδίζει εξ αρχής.
doctormarkon έγραψε:Πάντως από τη διασταύρωση με αυτά που ξέρω ο Λαμπράκης δεν λέει μπούρδες.
Σαφώς και δεν λέει μπούρδες.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ostrako
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: jim
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από ostrako » Παρ 09 Αύγ 2013, 15:01

ArELa έγραψε:
ostraka sos έγραψε:Βασω αλλο τι θελουμε και αλλο τι μπορουμε αμεσα.Παλι ξεφευγετε απο τη ερωτηση.
Σας θυμωνει και ζητε αρνηση?Μπλα μπλα μπλα ξερω και γω να λεω.Ποιος Καζακης γμτ.
Ασε που ειμαι και πιο ομορφος...
καλά τώρα αν θες αντεπιχείρημα στα της ομορφιάς... χμ... δεν έχω. Λαϊκάντζικα αν το θες έτσι, θα πω ότι κι ο Σώρρας δε μας έχει γκαβώσει με το κάλλος του. :P

Για ποια άρνηση μιλάς; ΕΜΕΙΣ που αντιδρούμε στην ΕΝΤ τραβάμε άρνηση, ή μήπως εσείς; Γιατί κάτι έλεγες για το τι "μπορούμε άμεσα".
Μπορούμε άμεσα να ΚΑΝΟΥΜΕ πολλά... αλλά δεν κάνουμε. Κι όχι γιατί φταίει ο καζάκης ή ο σώρρας σ'αυτό, αλλά γιατί είναι βαριά η καλογερική, γιατί χάσαμε το τσαγανό μας, και γιατί χεζόμαστε μη χάσουμε και τα τελευταία απομεινάρια της βολής μας. Όταν τα χάσουμε κι αυτά, θα'μαστε τόσο ράκη, που και πάλι δε θα μπορούμε. Μαγκιάααααααααα... πολύ μαγκιά σου λέω. :clap:
Η αληθεια και η πραγματικοτητα ειναι σκληρη.Ναι, σαν ψαρας, το ξερω.
και κολώνουμε στη "σκληρή" αλλά και μοναδική ΛΟΓΙΚΗ λύση που προτείνει ο καζάκης. 'Ασε που βαριόμαστε κιόλας... πού να τρέχει κανείς στους δρόμους... δε γίνεται τίποτα έτσι κι αλλιώς... καλύτερα ν'ακούμε λαμπράκη και να ανεβαίνει η ψυχολογία μας.
Αλλα αλλο τι θελω ιδεατα και αλλο τι μπορω εφικτα.Το λενε επιπολαια πολλοι λαοπλανοι.
Για πες τι λένε που δεν είναι εφικτό, και πες μας και επί τη ευκαιρία και ποιοι είναι οι ...λαοπλάνοι.

Το προσπερνανε ευκολα,βαζοντας ομιχλη και αρχιζουν τις παραμετρους στηριξης της νεας δραχμης.
Δεν μπορουμε ομως να την κανουμε την ΑΡΧΗ ,για τις παραμετρους.Το καταλαβαμε ολοι?
Οχι, αυτή τη λογική με παραμέτρους και ασυμμέτρους και δραχμομέτρους, ομολογώ πως δεν την κατανοώ.

Δεν ιχυει ,το --πως ζουσαμε πριν ετσι θα παμε και τωρα----
Το ζητούμενο είναι να πάμε ΚΑΛΥΤΕΡΑ από πριν και φυσικά από το τώρα.
.Βλεπεις γιατι ειναι πλανη να λεει ο καθενας,
''ε γυρναμε σε δικο μας νομισμα και δουλευουμε για τη χωρα''ετσι απλα γρηγορα και να πολιτικολογει καπακι εντιπωσιαζοντας με την πολιτικη του ροτα.
Όχι δε βλέπω καμία πλάνη. Είναι δυνητικά εφικτό. Αν μπορεί να κόβει νόμισμα φραμπαλά η FED και η ΕΚΤ, δεν κατάλαβα γιατί δεν μπορεί η Ελλάδα...
ΑΑΑΑΑΑΑ μάλισταααααααααα... κατάλαβα. Επειδή δεν το θέλει ο Σαμαράς και όλο το σκυλολόι της πολιτικής σκηνής, επειδή λένε ότι είναι ανέφικτο, ότι κάνοντάς το αυτό θα πεθάνουμε όλοι, μάσησες κι εσύ και λες τα ίδια... Ε, δεν είναι τα ίδια. Με το γαμημένο το ευρώ θα πεθάνουμε όλοι για να ζήσουν καλά οι καργιόληδες.
Αυτό είναι που ΕΣΥ δεν καταλαβαίνεις ή δε θες να καταλάβεις, και προτάσσεις "ανέφικτα" και "πλάνες", καθρεφτίζοντας κανονικότατα μ'αυτές τις λογικές την ΗΤΤΑ που τρώει όλη η Ελλάδα κι εσύ μαζί αυτή τη στιγμή.

ostraka sos έγραψε:ΙΟΝ κατι που δεν καταλαβαινουν οι πολλοι,[γιατι δεν παρακολουθουν]ειναι
οτι,τα λογια του Λαμπρακη,τα ακουει ολος ο πλανητης.
όλος ο πλανήτης ε; Τι μου λες....
ostraka sos έγραψε:Τωρα τα Λαμογια θα μας δωσουν καραμελες με γλυκα,για να καθυστερησουν ,αυτο που
ερχεται.Καταλαβαινεις ποσο ευκολα, θα πεισουν τα μυαλα ,που παραμυθιαζουν τοσα χρονια...
Παραμύθιασαν κι εσένα αρκετά όμως... τόσο ώστε να μιλάς για "ανέφικτα" και για "πλάνες" όταν τίθεται το θέμα επαναφοράς στη δραχμούλα...
Αλλοι ριξανε το επιπεδο ετσι,περι εικονας ,οχι εγω.Εμενα ομως μου τη ,λες.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΔΡΑΧΜΗ.Αν μπορεις πες,οχι, για την εδω αγορα ,αλλα για εξω.
Μη την πατε αλλου την κουβεντα.Ποσο χρυσο εχουμε?Ποσο ασημι?Δεν ξερω αληθεια ρωτω γμτ.
Δεν θα κοψεις αερα.Αυτο το κανει το συστημα μεχρι τωρα.Εσυ ζητας να βγεις.

Αυτο ρωτω δυο μερες τωρα και η κουβεντα πλατιαζει ,στην στηριξη του νομισματος μας στην πορεια.

Δεν θα ξαναπω τιποτα.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Παρ 09 Αύγ 2013, 15:02

Έχουν πολύ ενδιαφέρον τά που αναφέρεις δοκτορέσσα.
Μακάρι να τα είχα διαβάσει.

Και φυσικά ο Λαμπράκης δεν λέει ανοησίες.
Για την τράπεζα της Ανατολής έχει αναφερθεί και άλλες φορές
και αναφέρθηκε εκτενώς στα Χανιά.
Η τράπεζα αυτή δεν έπαψε ποτέ να λειτουργεί.
Λειτουργεί σαν ξεχωριστό τμήμα μέσα στην Εθνική.

Αλλά είτε υπάρχει η όχι αυτή η τράπεζα σε λειτουργία ακόμη
αυτό που έχει σημασία είναι ότι για τις μετοχές της
γνωρίζουν όλοι οι πρωθυπουργοί που πέρασαν από την Ελλάδα
και με τον έναν η άλλο τρόπο χρησιμοποίησαν
αυτά τα χρήματα για διάφορους σκοπούς και χρηματοδότηση μεγάλων έργων.
Πχ ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος πειραιάς-Κηφισιά.
(δεν παίρνω και όρκο για αυτή την πληροφορία)

Σκέψου μόνο οτι τα χρήματα αυτά άνηκαν σε ανθρώπους που έφθασαν με κουρέλια από την σμυρνη στου φιλοππάπου και ακόμη φαίνονται οι παράγκες που στοιβαχτήκαν.

....βρεμένη σανίδα .... και όχι μόνο. :swear: :swear:

Βρέθηκε άνθρωπος να τα διεκδικήσει....
και θα τα πάρει.ΤΕΛΟΣ
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 421 φορές
Έλαβε Likes: 327 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 09 Αύγ 2013, 15:05

Να σας πω ότι επειδή χρόνος δεν υπάρχει, με το ένστικτο έκρινα ΄πως δεν πρέπει να ασχοληθώ (τουλ. σε βάθος) με την END.

Συνεπώς δεν μπορώ να εκφέρω ολοκληρωμένη γνώμη, παρόλο που ψιλοενημερωνόμουν από τις συζητήσεις σας.

Τελικά ξεκίνησα να μελετώ περισσότερο και θα ήθελα να κάνω μια μικρή ανάλυση επί του βίντεο: "O κ. Λαμπράκης εξηγεί που βρήκε ο κ. Σώρρας τα Oμόλογα". Ζητώ την κατανόησή σας αν μου διαφεύγουν στοιχεία γνωστά σε εσάς.

Είπε: "Τα χρήματα αυτά ανήκουν απολύτως μόνιμα στον κ. Σώρρα, διότι μεταβίβασε στην αμερικανική κυβέρνηση ορισμένα πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με πολύ υψηλή τεχνολογία. Τεχνολογία που ήταν γνωστή στον ελλαδικό χώρο την εποχή του Ζηνός και του Απόλλωνος."

Ρώτώ: Και ποιος είναι ο Σώρρας που κατείχε την αρχαία υψηλή τεχνολογία και δεν την έδινε και σε μάς τους συνέλληνές του; Του είπε ο Απόλλωνας ότι αυτός είναι ο εκλεκτός του, και οι υπόλοιποι έλληνες τον μπούλο; Φυσικά δεν εννοώ να την έδινε σε κυβερνήσεις, αλλά τουλάχιστον σε κάποια ερευνητικά κέντρα του ελλαδικού χώρου, να υπήρχαν εκδόσεις με ακριβείς τεχνολογικές περιγραφές και όχι θεωρητικολογίες τύπου λιακόπουλου.

Ρωτώ: Αφού είναι αντι-νεοταξίτης, δεν ξέρει ότι η αμερικάνικη κυβέρνηση είναι η ίδια η ΝΤΠ; Δεν ξέρει ότι ο Ομπάμα είναι πιόνι τους; Πώς γίνεται να μιλούν με τον Ομπάμα σαν φιλαράκια; ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ: Πώς γίνεται να δίνει στην ΝΤΠ τα πνευματικά δικαιώματα;;; Δηλαδή ουσιαστικά τους έδωσε την τεχνολογία μας! ΓΙΑΤΙ;;; Αν η ΝΤΠ έχει δική της τεχνολογία, εμείς πρέπει να έχουμε τη δική μας για να υπάρχει αντίβαρο για κάθε ενδεχόμενο. Το να τους δίνουμε τη δική μας ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Αν υπάρχει υψηλή τεχνολογία του Απόλλωνα ή όποιου σχετικού, τότε αυτή ανήκει ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Με ποιο δικαίωμα τη δίνουν στους νεοταξίτες; Μας ρώτησαν αν συμφωνούμε; Α..., ναι, εδώ θεωρούμε ότι δεν υπάρχει τέτοια τεχνολογία.

Όλα αυτά ισχύουν μόνο αν αληθεύουν οι ισχυρισμοί του κυρίου στο βίντεο. Επίσης:

"Προσγειώθηκε το τελευταίο διαστημόπλοιο που έλειπε." Πού έλειπε;;; WTF? Συγγνώμη δηλαδή αλλά η πρόταση αυτή είναι τόσο ελλιπής, όσο οι περισσότερες προτάσεις του Λιακόπουλου. Λείπουν διαστημόπλοια;

"Το οποίο ήταν στο διάστημα για 17 μήνες"... Αυτό τι είναι, καινούριο; Δηλαδή η μη επανδρωμένη αποστολή του "curious" (αν θυμαμαι σωστά το όνομα), που είναι τόσους μήνες σε αποστολή στον Άρη, και θα συνεχίσει για πολύ, τι καύσιμα έχει;; Δεν διακρίνετε ότι η συγκεκριμένη φρασεολογία του κυρίου είναι προβληματική;;;

"Χωρίς ανθρώπους μέσα υποτίθεται". Μα οι μη επανδρωμένες αποστολές δεν έχουν ανθρώπους. Πού το περίεργο; Το λέει λες και ο άνθρωπος είναι μπαταρία για το διαστημόπλοιο. Το "υποτίθεται" τι το έβαλε; Μοιάζει σαν στιγμή αμηχανίας, του ξέφυγε. Τι σημασία έχει αν είχε ή όχι ανθρώπους το "διαστημόπλοιο";

Εκτός αν μπορεί να ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ότι το "διαστημόπλοιο" ήταν μεγάλου μεγέθους, οπότε ίσως να προκύπτει ενεργειακό ζήτημα. Αλλά και εδώ είναι ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ να λεει ότι μπορούμε να το βρούμε στο ίντερνετ, χωρίς να δίνει διεύθυνση.

"Αυτή λοιπόν είναι η αλήθεια την οποία τώρα την έχετε στην κατοχή σας"

Καλά κρασιά. Αυτό που μας έδωσε είναι μια θεωρία. Δεν απέδειξε ΤΙΠΟΤΑ. Περισσότερο μας καλεί να πιστέψουμε, παρά να γνωρίσουμε. Αυτό το ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ.

Ποιος είπατε ότι είναι ανορθόγραφος; Δεν θυμάμαι γιαυτό ρωτώ. Με επιφύλαξη το λέω. Δεν πιστεύω ο κληρονόμος του αρχαίου ελληνικού μυστικού, ο εκλεκτός του Απόλλωνος, να είναι ανορθόγραφος;

"Ο Σώρρας έχει υπογράψει τρία συμβόλαια με την αμερικανική κυβέρνηση...". Να χαίρεται τις υπογραφές του με το διάβολο.

Όμως όπως προείπα, ΞΕΚΙΝΗΣΑ τη μελέτη. Θα επανέλθω με τα υπόλοιπα. Να σας πω ότι για πρώτη φορά νιώθω να είμαι σαν Debunker, και νιώθω πολύ άσχημα για αυτό. Αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ τον εαυτό μου. Με το ίδιο ακριβώς μυαλό εξέφρασα όλες τις θέσεις που γνωρίζετε στα άλλα θέματα. Είμαι ίδιος. Και πιστεύω ότι υπάρχει αρχαία τεχνολογία. Φοβάμαι όμως ότι καπηλεύονται τη γνώση της ύπαρξής της. Ελπίζω να καταριφθεί η λογική μου, αν και στο κομμάτι της παραχώρησης τεχνολογίας στους νεοταξίτες, το οποίο είναι προδοσία, δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος OTTO την Παρ 09 Αύγ 2013, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Παρ 09 Αύγ 2013, 15:08

Δημήτρη δεν χρειάζεται χρυσός η ασήμι :dunno:
για αυτό έχουν λυσσάξει να το μαζέψουνε από παντού. :loco:

Μάζευε καπάκια μπύρας θα μας χρειαστούν.
Άβαταρ μέλους
Dread
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Παρ 09 Αύγ 2013, 15:12

OTTON....καλό κουράγιο φίλε.... :thumb:

Αυτές τις ερωτήσεις τις κάναμε μήνες πίσω....αλλά απάντηση (λογική και με επιχείρημα) δεν πήραμε....
Ακόμα τουλάχιστον.....

Αμα τις πάρεις εσύ τώρα, θα ωφελήσει και την συνέχεια .... όποια κι αν είναι αυτή.... :wink:
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 09 Αύγ 2013, 15:17

Δημήτρη έχω φθάσει ήδη στο 1.42.44 γι αυτό και τα συνδέω με αυτά που ξέρω και θυμάμαι απ ότι έχω διαβάσει.
Έχουν φάει κατά καιρούς και πολλές φορές λεφτά του κόσμου.
Από τη γέννηση του Ελληνικού Κράτους και μετά.
Σε αυτό έχει αναφερθεί και ο Καζάκης σε κάποια ομιλία του ένα χρόνο πριν.
Το ότι βρέθηκαν απόγονοι κάποιων δικαιούχων και ζητάνε πίσω αυτά που έφαγαν από τους παππούδες δεν βλέπω κανένα πρόβλημα.
Καλά κάνουν και τα διεκδικούν και δεν είναι μόνο μετοχές της Τράπεζας Ανατολής.
Ήδη σε συνάντησή μας και συγκεκριμένα στη συνάντηση με τον Κάϊζερ είχαμε συζητήσει το θέμα αν υπάρχει ακόμα Χρυσός και που πήγε ποιοι τον έδωσαν και με τι ανταλλάγματα και πότε τον έδωσαν.
Γιατί δεν πρέπει να ξέρουμε ή να μη βγει η αλήθεια ή έστω κομμάτια της στη φόρα?

Για την τεχνολογία που μιλάει την είχα ακούσει από τον Γκιόλβα που δυστυχώς ήταν αποκλεισμένος απ όλα τα ΜΜΕ και μόνο στην εκπομπή της Πάνια τον κάλεσαν.
Το κανόνι χωροχρόνου αν δεν κάνω λάθος το είχε φτιάξει ο Γκιόλβας.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Παρ 09 Αύγ 2013, 15:25

OTTON έγραψε: Όμως όπως προείπα, ΞΕΚΙΝΗΣΑ τη μελέτη. Θα επανέλθω με τα υπόλοιπα. Να σας πω ότι για πρώτη φορά νιώθω να είμαι σαν Debunker, και νιώθω πολύ άσχημα για αυτό. Αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ τον εαυτό μου. Με το ίδιο ακριβώς μυαλό εξέφρασα όλες τις θέσεις που γνωρίζετε στα άλλα θέματα. Είμαι ίδιος. Και πιστεύω ότι υπάρχει αρχαία τεχνολογία. Φοβάμαι όμως ότι καπηλεύονται τη γνώση της ύπαρξής της. Ελπίζω να καταριφθεί η λογική μου, αν και στο κομμάτι της παραχώρησης τεχνολογίας στους νεοταξίτες, το οποίο είναι προδοσία, δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει.
Πιστευω οτι ειναι παντα χρησιμη η ιδιοτητα του Debunker αφου θεωρω οτι θα μας οδηγησει
σε λογικα συμπερασματα συντομοτερα (ελπιζω).
Ασχετο, συσχετισμος της στιγμης τωρα οσο γραφω:
κι αν δεν εκαναν αρχικη και νεα συμφωνια με τα αμερικανα λαμογια οι της END, αλλα
ηταν σε θεση και διαπραγματευτηκαν ηδη κλεισμενες συμφωνιες, λογου χαρη
τοτε με την περιπτωση Γκιολβα ή αναλογη περιπτωση; Αν ηταν σε θεση τετοια
που τους προσεδιδε προβαδισμα ωστε να απαιτησουν και να λαβουν ετεροχρονισμενα αντικρυσμα
κι αντιτιμο για τεχνολογια που δεν διεκδικηθηκε οταν επρεπε αλλα χαριστηκε δολιως;
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 09 Αύγ 2013, 15:32

Dread έγραψε:Αυτές τις ερωτήσεις τις κάναμε μήνες πίσω....αλλά απάντηση (λογική και με επιχείρημα) δεν πήραμε....
Ακόμα τουλάχιστον.....
Μισό λεπτό. Ναι μεν υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα, αλλά η βασική θέση μου είναι ότι δεδομένου (όπως ισχυρίζονται) ότι κατείχε αρχαία ελληνική τεχνολογία, την έδωσε στην ΝΤΠ. Στην χειρότερη την μοιράστηκε, δηλαδή και αυτός την έχει, και οι άλλοι την έχουν. Αυτό τους εκθέτει ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΛΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ.

Δεν είναι ερώτημα. Αυτοεκτίθενται.

Τα υπόλοιπα που ανέφερα, οκ.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Παρ 09 Αύγ 2013, 15:33

Eva Luna έγραψε:Ασχετο, συσχετισμος της στιγμης τωρα οσο γραφω:
κι αν δεν εκαναν αρχικη και νεα συμφωνια με τα αμερικανα λαμογια οι της END, αλλα
ηταν σε θεση και διαπραγματευτηκαν ηδη κλεισμενες συμφωνιες, λογου χαρη
που τους προσεδιδε προβαδισμα ωστε να απαιτησουν και να λαβουν ετεροχρονισμενα αντικρυσμα
κι αντιτιμο για τεχνολογια που δεν διεκδικηθηκε οταν επρεπε αλλα χαριστηκε δολιως;
Αχ!!! τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται. :P

Πρέπει να φύγω...έχω αργήσει
αλλά
χαιρομαι απεριόριστα που ανάβουνε οι συζητήσεις σε αυτό το νήμα.
Επιτέλους....
Πολλά φιλιά σε όλους και θερμούς - στην κυριολεξία - χιαρετισμούς.
Κάνει φρικτή ζέστη και τα τζιτζίκια ουρλιάζουν και ο αέρας λυσσομανά..
Εύα σ'αγαπώ. :giverose:
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 09 Αύγ 2013, 15:43

Και στην τελική, ας ηταν πλούσιος από άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Γιατί να δώσει δικαιώματα αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας; Αυτό έχει ομοιότητες με την αρχαιοκαπηλία.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 09 Αύγ 2013, 15:55

ION 4ever έγραψε:πάρα να κάτσω έστω και ένα λεπτό να ακούσω ομπάμα και σαμαρά.
Δεν υπάρχουνε πλέον για μένα . είναι ανύπαρκτοι.
Για την END όμως δεν είναι ανύπαρκτοι. Είναι πλέον συν-κληρονόμοι της μυστικής τεχνολογίας του Απόλλωνα και του Ζήνωνα. Αυτό θα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Παρ 09 Αύγ 2013, 15:55

OTTON έγραψε:Και στην τελική, ας ηταν πλούσιος από άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Γιατί να δώσει δικαιώματα αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας; Αυτό έχει ομοιότητες με την αρχαιοκαπηλία.
Εμενα κατι μου λεει οτι τα εκλεψαν μονοι τους οποιοι τα εκλεψαν, αλλα σαν κοινοι καπηλευτες
δεν γνωριζαν περιφερειακες παραμετρους ενδεχομενως με τις οποιες ο νομιμος κατοχος
(εσυ, εγω, ο Ελληνας πολιτης) θα μπορουσε να τους κανει ζημια, να τους εχει στοχερι.
Μηπως τους εχει τελικα;
Ποιοι καπηλευτηκαν; Ας σκεφτουμε ποιοι ξεκινησαν ανασκαφες σε αρχαιολογικους χωρους οπως Μυκηνες,
Τροια κι αλλου. Ας συσχετισουμε και την Κρητη, μετα και τις αμερικανικες βασεις.
(Στοιχεια δεν εχω, αλλα θελω να ενωσω τα σκορπια).
Ο Λαμπρακης ανεφερε οτι αναμεσα στα χειρογραφα του Τεσλα που οικειοποιηθηκαν οι Αμερικανοι
βρισκοταν ενα κιβωτιο με περιεχομενο ακατανοητο για εκεινους το οποιο και επεστραφη στην
οικογενεια του. Απο εκει καπως βρεθηκε στην κατοχη Ρωσων κλπ κλπ. ωσπου κατασκευασαν βασει
αυτων των χειρογραφων ενα πανισχυρο οπλο.
Αν ο ενας εχει μεμονωμενο κομματι του χαρτη του χαμενου θησαυρου και ο αλλος ενα αλλο κομματι
του χαρτη, τοτε ποιος στ' αληθεια υπερεχει;
Εκεινος που θα τα ενωσει, που θα ειναι σε θεση να δει ολοκληρη την εικονα.
Μπορει ενας εκ των δυο να τα ενωσει αλλα μπορει κι ενας τριτος.
Να ειναι ο Οργ. END σε αυτην την θεση το αποκλειουμε;
Επισης, στο θεμα Γκιολβα εχει εμπλακει και ανηκαν για ενα διαστημα στην ιδια ομαδα
ο μελετητης του Αριστοτελη και συγγραφεας του βιβλιου "ΚΟΣΜΟΣΚΑΦΟΣ ΣΤΑ ΓΥΡΟ ΕΨΙΛΟΝ"
Λευκοφρυδης. Αυτος ισχυριζοταν οτι ο Αριστοτελης σε ενα εργο του ειχε κωδικοποιημενες
οδηγιες κατασκευης κοσμοσκαφους.

Ντοκτορ, τα συγχαρητηρια μου! :thumb:
Δυσκολα θα βρισκαμε ανθρωπο που να εχει συναντησει τις πληροφοριες που αναφερεις περι Τρ. Ανατολης κλπ
σε εγκυρες ιστορικες πηγες! Ειναι τυχη που σε εχουμε εδω.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 09 Αύγ 2013, 16:13

Eva Luna έγραψε:κι αν δεν εκαναν αρχικη και νεα συμφωνια με τα αμερικανα λαμογια οι της END, αλλα ηταν σε θεση και διαπραγματευτηκαν ηδη κλεισμενες συμφωνιες, λογου χαρη
Ενδιαφέρουσα σκέψη (με αρκετά ερωτήματα), αλλά δεν είπε αυτό. Αν είναι αυτό, γιατί να μην το πει ξεκάθαρα;;;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Παρ 09 Αύγ 2013, 16:15

Να εχει κι αλλα προς διαπραγματευση;
Η ολη διαδικασια να ειναι εν εξελιξει;
Να μην προδωσει το -όποιο- ατού του;
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 09 Αύγ 2013, 16:22

Eva Luna έγραψε:Να εχει κι αλλα προς διαπραγματευση;
Η ολη διαδικασια να ειναι εν εξελιξει;
Να μην προδωσει το -όποιο- ατού του;
Συγγνώμη, δεν σε πιάνω. Έχουμε ένα εξάλεπτο βιντεάκι από την φοβερή δήθεν απάντηση στο ερώτημα "πού τα βρήκε ο Σώρρας".

Μας είπε ότι τα βρήκε επειδή πούλησε δικαιώματα αρχαίας μυστικής τεχνολογίας εποχής του Απόλλωνα στους αμερικάνους.

Αν δεν ήταν αυτό και ήταν επαναδιαπραγμάτευση τεχνολογιών Γκιόλβα, γιατί να μην το πει ξεκάθαρα;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Παρ 09 Αύγ 2013, 16:27

OTTON έγραψε: Μας είπε ότι τα βρήκε επειδή πούλησε δικαιώματα αρχαίας μυστικής τεχνολογίας εποχής του Απόλλωνα στους αμερικάνους.

Αν δεν ήταν αυτό και ήταν επαναδιαπραγμάτευση τεχνολογιών Γκιόλβα, γιατί να μην το πει ξεκάθαρα;
Υποθεσεις κανω, ετσι;
Υποθετω λοιπον οτι δεν αναφερει ξεκαθαρα επειδη αφορα και οπλικη/στρατιωτικη
τεχνολογια και μαλιστα αλλου κρατους πλεον.
Αν πραγματι εδωσε τα πνευματ. δικαιωματα, θεωρητικα θα υπαρχει ορος να μην κοινοποιηθουν.
Α, το λεει κιολας, αφορα ενεργειακο θεμα, τον αντιποδα του πετρελαιου.
Κοιτα να δεις, δεν θα το ειχα προσεξει αν δεν ξαναβλεπα αυτο το βιντεακι. :)
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 09 Αύγ 2013, 16:35

Eva Luna έγραψε:Υποθεσεις κανω, ετσι;
Υποθετω λοιπον οτι δεν αναφερει ξεκαθαρα επειδη αφορα και οπλικη/στρατιωτικη
τεχνολογια και μαλιστα αλλου κρατους πλεον.
Αν πραγματι εδωσε τα πνευματ. δικαιωματα, θεωρητικα θα υπαρχει ορος να μην κοινοποιηθουν.
Α, το λεει κιολας, αφορα ενεργειακο θεμα, τον αντιποδα του πετρελαιου.
Κοιτα να δεις, δεν θα το ειχα προσεξει αν δεν ξαναβλεπα αυτο το βιντεακι. :)
Και έτσι να είναι, ΠΑΛΙ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ. Μας λέει ότι τώρα κατέχουμε την πλήρη αλήθεια. Αν μας κρύβει οτιδήποτε, πχ το οπλικό κομμάτι που υποθέτεις, πάλι ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ.
Ε και; Σημασία έχει ότι οι αμερικάνοι θα γνωρίζουν τα μυστικά. Το να μην κοινοποιηθούν για να συνεχίζουμε οι μ@@@κες να αγοράζουμε πετρέλαιο δεν μου λέει κάτι.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Παρ 09 Αύγ 2013, 16:40

Εκτιθεται σε θεμα φερεγγυότητας λες; Μπορει.
Αλλα αν σου απαγορευει μια ρητρα να εκθεσεις περεταιρω στοιχεια, εισαι αναγκασμενος να αφησεις κατι
επιτηδες απροσδιοριστο. Αυτο σκεφτεται ο καλοπροαιρετος παρατηρητης (καλοπροαιρετος δεν παει να πει και αγαθιαρης).
OTTON έγραψε:
Ε και; Σημασία έχει ότι οι αμερικάνοι θα γνωρίζουν τα μυστικά. Το να μην κοινοποιηθούν για να συνεχίζουμε οι μ@@@κες να αγοράζουμε πετρέλαιο δεν μου λέει κάτι.
Αν ισχυει η υποθεση που κανω περι ρητρας, η κοινοποιηση ορων που δεν προβλεπεται αυτοματως καταργει και την συμβαση που εχει συναφθει.
Ισως το θεμα επιλυσης του ενεργειακου ζητηματος του πλανητη να ειναι στα επομενα στην ατζεντα και τωρα να προεχει η απελευθερωση
απο την οικονομικη ομηρια. Και το κατεξοχην οπλο φανταζει λογικο να ειναι οικονομικο εργαλειο, καπως ετσι το εχει αποκαλεσει ο Λαμπρακης,
εργαλειο.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 09 Αύγ 2013, 16:49

Eva Luna έγραψε:Εκτιθεται σε θεμα φερεγγυότητας λες; Μπορει.
Αλλα αν σου απαγορευει μια ρητρα να εκθεσεις περεταιρω στοιχεια, εισαι αναγκασμενος να αφησεις κατι επιτηδες απροσδιοριστο.
Όχι μπορεί. Επί της υπόθεσής σου είναι βέβαιο. Δεν μπορεί να δίνει συνέντευξη για να μας πεί όλη την αλήθεια για το που τα βρήκε ο Σώρρας και από πίσω να υπάρχουν ρήτρες που να μην του επιτρέπουν να πει περισσότερα. Να έλεγε ότι θα μας πει την μισή αλήθεια. Να μας έλεγε ότι υπάρχουν ρήτρες που δεν του επιτρέπουν να πει περισσότερα.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Παρ 09 Αύγ 2013, 17:32

Οττον, την ομιλια ,στα Χανια μετα το 0,45 την ακουσες?
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 09 Αύγ 2013, 17:34

Στείλαμε μήνυμα σε Ομπάμα (...) και τους είπαμε τι θα κάνουμε (ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το 1 εκατομμύριο)
Μα γιατί να ενημερώσουν τον Ομπάμα αφού έχουν δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν με το 1/3 των 3ων δις; Άρα δεν έχουν κάθε δικαίωμα και περιμένουν κάποιο ΟΚ. Ένα το κρατούμενο.

Ε, πού είναι το ΟΚ; Τι απάντησε ο Ομπάμα δεν μας λέει. Δύο τα κρατούμενα.

Γιατί υπάρχουν τόσες ασάφειες στα λόγια του Λαμπράκη σε αυτό το βίντεο;;;

Οττον, την ομιλια ,στα Χανια μετα το 0,45 την ακουσες?
Φίλε, εννοείται πως θα δώ και το άλλο που κρατεί 3,5 ώρες μόλις μπορέσω και θα απαντήσω το συντομότερο. Απλά επιτρέψτε μου να επιμένω στα επιχειρήματα που ανέφερα σήμερα πιο πάνω, διότι θα θεωρώ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Παρ 09 Αύγ 2013, 17:39

Ακου και θα παρεις .απαντησεις.Καθε πραμα στον καιρο του,λεει και αλλα για τον Σωρρα.
Για σενα το λεω, θα καταλαβεις και αλλα,οτι ερωτημα και να δωσεις, εικασιες θα παρεις ,εδω δεν απαντατε ,πως θα κοψουμε νομισμα ,για να εχει αξια στους εξω,θα παρεις απαντηση ,για κατι
πρωτογνωρο?
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 09 Αύγ 2013, 17:44

Επίσης αν κάποιος βρει το βίντεο με το περίφημο διαστημόπλοιο "που έλειπε" ας το ποστάρει εδώ. Ο Λαμπράκης λέει ότι υπάρχει βίντεο. Εγώ έψαξα, ακόμα δεν βρήκα κάτι.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 09 Αύγ 2013, 17:44

OTTON έγραψε:Απλά επιτρέψτε μου να επιμένω στα επιχειρήματα που ανέφερα σήμερα πιο πάνω, διότι θα θεωρώ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.
Και ΕΙΝΑΙ!

Αν και το απόλυτο debunking σε ό,τι αφορά το χρήμα, φρονώ πως το έκανε ο τόμπρας στο λινκ που έχω χιλιοδώσει, ( http://www.scribd.com/doc/109068319/E-N-D-The-End ) πρέπει να πω πως κι εσύ ΟΤΤΟΝ
τα σπας! :urock:

Παροτρύνω να συνεχίσεις ακάθεκτος, παρά το γεγονός ότι ειδικά σ'αυτό το νήμα, και ειδικά όσοι "δόθηκαν" ψυχή τε και σώματι στην ΕΝΤ, κι ο Χριστός ο ίδιος να κατέβει και να κάνει το απόλυτο debunking. δε θα χαμπαριάσουν.... τον ίδιο ! :lol:
Κλασικό δείγμα της ισχύος της σοφής λαϊκής ρήσης.....ότι συχνά, πολύ συχνά, και ειδικά όταν γουστάρουμε την παραμύθα... "πρέπει να πάθουμε (χοντρό ντουβρουτζά) για να μάθουμε..."
Μακάρι να μη χρειαζόταν, αλλά προφανώς χρειάζεται ακόμα για πολλούς...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”