Τι παίζει με την Κίνα;
- skion
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: skion
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Re: Τι παίζει με την Κίνα;
China is buying 6,000 tonnes of gold? It may not be as crazy as it sounds
http://beforeitsnews.com/alternative/20 ... 55794.html
Dollar no longer primary oil currency as China begins to sell oil using Yuan
http://www.examiner.com/article/dollar- ... using-yuan
China And Russia Are Ruthlessly Cutting The Legs Out From Under The U.S. Dollar
http://theeconomiccollapseblog.com/arch ... u-s-dollar
http://beforeitsnews.com/alternative/20 ... 55794.html
Dollar no longer primary oil currency as China begins to sell oil using Yuan
http://www.examiner.com/article/dollar- ... using-yuan
China And Russia Are Ruthlessly Cutting The Legs Out From Under The U.S. Dollar
http://theeconomiccollapseblog.com/arch ... u-s-dollar
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
-
Divine Sinner
Εεε ετσι παν αυτάArELa έγραψε:Αλλά ρε παιδιά, συγνώμη κιόλας.
Όταν το βάλαμε πέρσι (κάπου) αυτό το θέμα, το προσπεράσατε χαλαρά.
Τώρα κολλήσατε;
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Γυναίκα
Είναι αυτό που σκέφτηκα κι εγώ, αλλά είπα να μην το πω, γιατί στο τέλος θα φαίνεται ότι έχω εμμονήπροσπαθω να το συνδεσω με τα οντα της 4ης διαστασης (που καποια απο αυτα ειναι ανθρωποι).
Για την Κίνα και το δολάριο το έχω ακούσει από πριν φύγω από τα ΙΔΕΟ. Ήταν ένα σενάριο πολύ πιθανό από τότε και το περίμενα και το περιμένω -με ανάμικτα συναισθήματα. Για τα υπόλοιπα έχει πολύ ενδιαφέρον. Αρχίζω και το ψάχνω...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- firefightergr

- Έλαβε Likes: 6 φορές
Απο ποτε η Κινα παραγει και πουλα πετρελαιο;
Εγω γνωριζα οτι ειναι απο τους μεγαλυτερους εισαγωγεις πετρελαιου και καλος πελατης του Ιραν.
Εγω γνωριζα οτι ειναι απο τους μεγαλυτερους εισαγωγεις πετρελαιου και καλος πελατης του Ιραν.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Μίλησα για άλλη διάσταση, όχι χρονοτάξιδο.Divine Sinner έγραψε:Προφανως δεν συμβαινει παντου. γιατι δεν ειμαστε ολοι χρονοταξιδιωτες.
προσπαθω να το συνδεσω με τα οντα της 4ης διαστασης (που καποια απο αυτα ειναι ανθρωποι).
δεν πιστευω πως το ταξιδι στο χρονο θα γινει με τεχνολογικα μεσα αλλα με αλλαγη πνευματικης κατάστασης.
Δεν καταλαβαίνω πώς σου προέκυψε και γιατί εμπλέκεις τον αντικατοπτρισμό με χρονοταξίδι. Θεωρείς ότι οι κινέζοι είναι χρονοταξιδιώτες επειδή συνέβη εκεί, δηλαδή;
Τέλος πάντων, ρητορικές οι ερωτήσεις, άστο, μην διαλύσουμε τελείως αυτό το τόπικ δηλαδή, κρίμα είναι. Για την άποψή ου περί ταξιδιού στο χρόνο, δεν σχολιάζω. Είσαι τελείως
Αξίζει να προσέξουμε ιδιαίτερα αυτά που έδωσε ο Μιχάλης.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
οοοχι δεν καταλαβες. το παντου εννοω.
στον καθενα. πχ
δεν σωθηκαν ολοι απο ατυχηματα κλπ.
Οπότε αυτος που σώθηκε καποιο ρολο θα παιξει μελλοντικα ή καποιο σημαντικο ρολο παιζει τώρα.
ΑΝ ειναι Αληθινο.
Πχ το θεμα με τον εχεταιο ειναι κατι που εκρινε ισως την ιστορια της ευρώπης.
δεν εξεταζω καθολου το θεμα "κινα"
παντου= στον καθένα.
στον καθενα. πχ
δεν σωθηκαν ολοι απο ατυχηματα κλπ.
Οπότε αυτος που σώθηκε καποιο ρολο θα παιξει μελλοντικα ή καποιο σημαντικο ρολο παιζει τώρα.
ΑΝ ειναι Αληθινο.
Πχ το θεμα με τον εχεταιο ειναι κατι που εκρινε ισως την ιστορια της ευρώπης.
δεν εξεταζω καθολου το θεμα "κινα"
παντου= στον καθένα.
- ArELa
- Founder-Administrator

Mα ΑΥΤΟ δεν έπρεπε να εξετάζουμε ;Divine Sinner έγραψε:δεν εξεταζω καθολου το θεμα "κινα"
Μιλάμε για το "τι παίζει με την Κίνα" τελικά,
ή τώρα ξεκολλήσαμε από τον αντικατοπτρισμό
για να κολλήσουμε ξανά στον ΧρονοΑλτη;
Για τηλεμεταφορά και χρονοτάξιδα, έχουμε ή δεν έχουμε
το τόπικ του Αρότριου;
Οκ, την κάνω, γιατί έτσι όπως εξελίσσεται η συζήτηση (χωρίς ειρμό και ροή),
προσωπικά το'χω χάσει.
Αν ξαναβρεθεί μια άκρη, θα επανέλθω. bye for now
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- alkinoos
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 84 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Αν αντικατασταθεί το δολάριο (...υπάρχει ήδη μια συμφωνία Μεξικού-Η.Π.Α -Καναδά για νέο νόμισμα και όχι μόνο,Βορειοατλαντική συμμαχία) ,τότε ίσως και να μετατραπούν σε κωλόχαρτα τα κεφάλαια που κατέχουν οι Κινέζοι.ArELa έγραψε:
-Η αμερική της χρωστάει τοντης και ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμη να μετατρέψει το δολαριο, από world reserve currency σε κωλόχαρτο
Aν γίνει,θα διαγραφεί το χρέος τους ;
Αν ναι,τότε ενδέχεται να κινηθεί γρήγορα η Κίνα ...με κινήσεις φιδιού και με χτύπημα Δράκου
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- kat_woman
- Site Admin

- Έδωσε Likes: 393 φορές
- Έλαβε Likes: 349 φορές
Σκηνικό κρίσης Γ'Π.Π. - Πρωτοφανείς προειδοποιήσεις ΗΠΑ προς Κίνα
Για πρώτη φορά οι ΗΠΑ προειδοποίησαν την Κίνα - έστω μέσω του Ιάπωνα υπουργού Εξωτερικών - ότι "Θα έχουν να κάνουν μαζί τους αν τολμήσουν να αμφισβητήσουν με ενεργό τρόπο την ιαπωνικής κυριαρχία στα νησιά Senkaku"! Έτσι λοιπόν "Σε περίπτωση επίθεσης της Κινας στα νησιά Senkaku, οι ΗΠΑ θα την θεωρήσουν ως απειλή για τη δική τους εθνική ασφάλεια, όπως προβλέπει το Σύμφωνο αμοιβαίας συνεργασίας και εγγυήσεων ασφαλείας μεταξύ ΗΠΑ και Ιαπωνία, που υπεγράφη το 1960".
Η δήλωση ανήκει στο υπουργό Εξωτερικών της Ιαπωνίας Κοϊτίρο Γκέμπα και έγινε μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Λεόν Πανέτα ήταν κάτι παραπάνω από σαφής.
Ο Κοϊτίρο Γκέμπα υπογράμμισε βέβαια ότι "Ιαπωνία και ΗΠΑ θα καταβάλουν προσπάθειες για την ομαλοποίηση των σινο-ιαπωνικών σχέσεων, οι οποίες οξύνθηκαν εξαιτίας της εδαφικής αντιπαράθεσης γύρω από τα νησιά Σενκάκου", αλλά αυτό μάλλον δεν είναι θέμα δικό τους: Η Κίνα δείχνει να είναι εκτός ελέγχου και όλοι διερωτώνται "Γιατί;".
"Tι συμβαίνει με την Κίνα και που το πάει;". Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό. Το Πεκίνο επέλεξε κλιμάκωση σε όλα τα επίπεδα της κρίσης (και μάλιστα μια κρίση που μοιάζει σε πολλά με την δική μας περίπτωση των Ιμίων).
Ο αρθρογράφος αναρωτιέται τι συμβαίνει με την Κίνα και πού το πάει.Η συνέχεια εδώ
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=139
Για πρώτη φορά οι ΗΠΑ προειδοποίησαν την Κίνα - έστω μέσω του Ιάπωνα υπουργού Εξωτερικών - ότι "Θα έχουν να κάνουν μαζί τους αν τολμήσουν να αμφισβητήσουν με ενεργό τρόπο την ιαπωνικής κυριαρχία στα νησιά Senkaku"! Έτσι λοιπόν "Σε περίπτωση επίθεσης της Κινας στα νησιά Senkaku, οι ΗΠΑ θα την θεωρήσουν ως απειλή για τη δική τους εθνική ασφάλεια, όπως προβλέπει το Σύμφωνο αμοιβαίας συνεργασίας και εγγυήσεων ασφαλείας μεταξύ ΗΠΑ και Ιαπωνία, που υπεγράφη το 1960".
Η δήλωση ανήκει στο υπουργό Εξωτερικών της Ιαπωνίας Κοϊτίρο Γκέμπα και έγινε μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Λεόν Πανέτα ήταν κάτι παραπάνω από σαφής.
Ο Κοϊτίρο Γκέμπα υπογράμμισε βέβαια ότι "Ιαπωνία και ΗΠΑ θα καταβάλουν προσπάθειες για την ομαλοποίηση των σινο-ιαπωνικών σχέσεων, οι οποίες οξύνθηκαν εξαιτίας της εδαφικής αντιπαράθεσης γύρω από τα νησιά Σενκάκου", αλλά αυτό μάλλον δεν είναι θέμα δικό τους: Η Κίνα δείχνει να είναι εκτός ελέγχου και όλοι διερωτώνται "Γιατί;".
"Tι συμβαίνει με την Κίνα και που το πάει;". Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό. Το Πεκίνο επέλεξε κλιμάκωση σε όλα τα επίπεδα της κρίσης (και μάλιστα μια κρίση που μοιάζει σε πολλά με την δική μας περίπτωση των Ιμίων).
Ο αρθρογράφος αναρωτιέται τι συμβαίνει με την Κίνα και πού το πάει.Η συνέχεια εδώ
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=139
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- Mantam Froufrou

Δηλαδή, αν κατάλαβα, από αλλού το περιμένουμε -Ιράν, Συρίες κλπ- και από αλλού θα μας έρθει -Κίνες, Ιαπωνίες;
Όπως και να 'χει, εμείς πάντα στη μέση είμαστε!
Όπως και να 'χει, εμείς πάντα στη μέση είμαστε!
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
για το βίντεο,
κατ' εμέ ο ένας ήταν χρονοταξιδιώτης, αν προσέξατε δεν είναι δυνατόν να εμφανίζεται από το πουθενά και να τρέχει με ταχύτητα σύγκλισης με δύο οχήματα. μοιάζει σα να έσωσε τηλεμεταφέροντας σε άλλο σημείο παραδίπλα
η κουκούλα που φορά μου κάνει εντύπωση, λες και αυτό δεν είναι σύνηθες για κινέζους, δηλαδή δεν έχω δει ρε παιδιά κινέζο με κουκουλα να το παίζει τι; έμινεμ; δεν κολλάει τίποτα από αυτά που είδα, μόνο το χρονοταξιδιώτης και η τηλεμεταφορά που για κάποιο λόγο έπρεπε να βγει και στο διαδίκτυο (ίσως γιατί και οι κινέζοι τα έχουν παίξει και θέλουν να δουν τι πιστεύει για το γεγονός ο μέσος άνθρωπος σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, διαρροή ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ στο κάτω κάτω της γραφής δεν είναι ΥΠΕΡΟΠΛΟ ούτε δικό τους ούτε άλλων, έχουν όργανα θα μετρούσαν διάφορα αν είχε παίξει τέτοιο, δεν ΞΕΡΟΥΝ τι μπορεί να είναι αλλά σίγουρα έχει σχέση με αυτά που ασχολούνται τόσο οι κινέζοι όσοι και οι υπόλοιποι στο CERN, έχω πει ηδη ότι το σερν έχει σχέση με
rapture/teleportation... )
και τα χέρια του είναι πολύ περίεργα και φωτεινά ε; ο άνθρωπος που σώζει παραπατά μετά τα έχει παίξει κάτι του είπε έκατσε κάτω στο πεζοδρόμιο στο τέλος, είναι φανερό πως νιώθει πως παρα τρίχα θα είχε σκοτωθεί τέτοια εξάντληση την παθαίνει κανείς όταν ένα μεγάλο Phew!! τον συνταράσσει μόνο που ο συγκεκριμένος έχει και το θέμα του περίεργου που κάτι του είπε.
τα χέρια του είναι φωτεινά σαν ηλεκτρισμένα. μην ξεχάσουμε και το άλλο εκει στην κίνα δεν ήταν κάποιος που έψηνε ψάρια στα χέρια του;
να τα συνδέουμε όλα. γιατί κάτι παίζει με την κίνα όντως όπως και με όλο τον πλανήτη
κατ' εμέ ο ένας ήταν χρονοταξιδιώτης, αν προσέξατε δεν είναι δυνατόν να εμφανίζεται από το πουθενά και να τρέχει με ταχύτητα σύγκλισης με δύο οχήματα. μοιάζει σα να έσωσε τηλεμεταφέροντας σε άλλο σημείο παραδίπλα
η κουκούλα που φορά μου κάνει εντύπωση, λες και αυτό δεν είναι σύνηθες για κινέζους, δηλαδή δεν έχω δει ρε παιδιά κινέζο με κουκουλα να το παίζει τι; έμινεμ; δεν κολλάει τίποτα από αυτά που είδα, μόνο το χρονοταξιδιώτης και η τηλεμεταφορά που για κάποιο λόγο έπρεπε να βγει και στο διαδίκτυο (ίσως γιατί και οι κινέζοι τα έχουν παίξει και θέλουν να δουν τι πιστεύει για το γεγονός ο μέσος άνθρωπος σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, διαρροή ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ στο κάτω κάτω της γραφής δεν είναι ΥΠΕΡΟΠΛΟ ούτε δικό τους ούτε άλλων, έχουν όργανα θα μετρούσαν διάφορα αν είχε παίξει τέτοιο, δεν ΞΕΡΟΥΝ τι μπορεί να είναι αλλά σίγουρα έχει σχέση με αυτά που ασχολούνται τόσο οι κινέζοι όσοι και οι υπόλοιποι στο CERN, έχω πει ηδη ότι το σερν έχει σχέση με
rapture/teleportation... )
και τα χέρια του είναι πολύ περίεργα και φωτεινά ε; ο άνθρωπος που σώζει παραπατά μετά τα έχει παίξει κάτι του είπε έκατσε κάτω στο πεζοδρόμιο στο τέλος, είναι φανερό πως νιώθει πως παρα τρίχα θα είχε σκοτωθεί τέτοια εξάντληση την παθαίνει κανείς όταν ένα μεγάλο Phew!! τον συνταράσσει μόνο που ο συγκεκριμένος έχει και το θέμα του περίεργου που κάτι του είπε.
τα χέρια του είναι φωτεινά σαν ηλεκτρισμένα. μην ξεχάσουμε και το άλλο εκει στην κίνα δεν ήταν κάποιος που έψηνε ψάρια στα χέρια του;
να τα συνδέουμε όλα. γιατί κάτι παίζει με την κίνα όντως όπως και με όλο τον πλανήτη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aftokaitoallo την Τετ 19 Σεπ 2012, 04:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
επίσης σταυροδρόμι crossroad crossing nibiru the crossing planet
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
μου είπε ένας φίλος που είδε το βίντεο πως κάποιοι εκεί σχολίασαν ότι πρόκειται για video game. ε δεν το πιστεύω. ε δεν θα μας τα βγάλουν όλα hoax. παίρνουν πρώτα τις αντιδράσεις του κόσμου και μετά στέλνουν τα σπαμ μποτς λογαριασμούς να λένε συγκεκριμένες απαντήσεις. σαν πολλά ζητάνε από τον κοινό νου και τα απλά πράγματα όπως τα βλέπει και ΚΡΙΝΕΙ.
- ArELa
- Founder-Administrator

Παίδες, το έχω ξαναπεί.aftokaitoallo έγραψε:μου είπε ένας φίλος που είδε το βίντεο πως κάποιοι εκεί σχολίασαν ότι πρόκειται για video game. ε δεν το πιστεύω. ε δεν θα μας τα βγάλουν όλα hoax. παίρνουν πρώτα τις αντιδράσεις του κόσμου και μετά στέλνουν τα σπαμ μποτς λογαριασμούς να λένε συγκεκριμένες απαντήσεις. σαν πολλά ζητάνε από τον κοινό νου και τα απλά πράγματα όπως τα βλέπει και ΚΡΙΝΕΙ.
Υπάρχει μια μέθοδος στην απίστευτη ψυχοπάθεια των λαμογιών.
Αρχικά δεν ήθελαν με τίποτα να αφυπνιστούμε και μας καλοκοίμιζαν.
Βλέπε ΠΟΣΑ κρύβουν. Ενα πρόχειρο παράδειγμα που μου'ρχεται στο νου, είναι η απόκρυψη των τεράστιων σκελετών (που έχουν έρθει στο φως) εκείνων των γιγάντων (κάποιοι τους λένε Νεφελίμ) που περπάτησαν στον πλανήτη, πριν 3.000 χρόνια περίπου)... Γιατί τους μάζευαν στα κρυφά και τους εξαφάνιζαν; Μα διότι απλούστατα δεν ήθελαν να καταρρεύσει η δαρβινοθεωρία της εξέλιξης...και αν γινόταν η αρχή, στην τελική θα κατέρρεε όλο το σύστημα εκπαίδευσης που κατασκεύασαν για να παράγουν δούλους.
Δε θα πω για τα
Ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι σ'ενα λόγο που έβγαλε, (το 08 ή το 09- θα σας γελάσω) εξέφρασε τη βαθύτατη ανησυχία του για την παγκόσμια αφύπνιση...
κι αφού προέκυψε αυτή και τους σακουλεύτηκαν πολλοί, έβαλαν μπροστά το plan B, το οποίο προβλέπει να δίδεται στο πόπολο πληροφόρηση αφού δε γίνεται αλλιώς, (με το σταγονόμετρο), αλλά όση θέλουν αυτοί και με όποιον τρόπο θέλουν αυτοί... Και τότε άρχισε ο απίστευτος πόλεμος πληροφόρησης, (δόξα να'χει το νετ) πόλεμος διεκδίκησης των μυαλών μας, μέσα στον οποίο, η μία πλευρά (των μαχητών για διαφωτισμό κι ελευθερία), έβγαζαν πολλές σκληρές ή και συναρπαστικές αλήθειες, ενώ η άλλη, έβγαζε παραπληροφόρηση για τα ίδια θέματα, και όπου έπαιζε μεγάλο "ρεύμα", έβαζε και τα τσιράκια της να παίζουν έντεχνα το παιχνίδι της απαξίωσης και του debunking ή να κάνουν οι ίδιοι τους "γκουρού" (με το αζημίωτο βεβαίως βεβαίως)....
Το αποτέλεσμα; Σύγχυση στον πληθυσμό (του πλανήτη ολάκερου). Το κακό γι'αυτούς είναι, αυτό που δεν πρόβλεψαν- και ο χειρότερος εφιάλτης τους. 'Οτι δηλαδή κάποιοι παίρνουν τα μυαλά τους πίσω, διευρύνουν συνειδητότητα, αφυπνίζονται -παρά τις αντιξοότητες-και αφυπνίζουν, και πολλοί πια, αρχιζουν και ξεσκαρτάρουν πετώντας στον απόπατο τα ψεύδη και το σαθρό (μαζί με τα κακάκια της κορούλας της Πέγκις, που τα αποχαιρετάει κιόλας,
Και τώρα άρχισαν οι άγριες επιθέσεις για να μας απασχολούν με θέματα επιβίωσης και να μην ανεβάζουμε δονήσεις και συνειδητότητα... Να το τρενάρουν όσο γίνεται δηλαδή, γιατί καποια στιγμή το φράγμα θα σπάσει και η αλήθεια, η χαρά, το φως, η ελευθερία, θα φωτίσει τις ψυχές, κι αυτούς τους άθλιους, θα τους σαρώσει.
Εσσεται ημαρ που λέγαν οι αρχαίοι, ο καιρός γαρ εγγύς που λέει κι ο λιακό.
Το Φως θα νικήσει ωρέ, Ό,ΤΙ και να κάνουν οι ψυχάκηδες!
(μου έδωσες ιδέα Νικ, που μ'έβγαλε απ'το λήθαργο του ανενεργού μου ΥΤουμποκάναλου. Αναμείνατε βιντεάκι συντόμως)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
να το δούμε το βίντεο, εγώ βλέπω ήδη το εξής: απομακρύνθηκαν από τον γιουτιούμπα ο οκάλτ και ο undercoveralien, γιατί; ούτε που έβριζαν κανέναν οι άνθρωποι. το περίεργο είναι πως και οι δύο λογαριασμοί έκλεισαν απρόοπτα μόλις ένα 24ωρο αφού ως aftokaitoallo έκανα subscribe. λέω εδώ ότι θα κάνω το ίδιο με την νάνια. τι στον κόρακα... άμα τριτώσει τι να πω μετά;
επίσης που πήγε ο Δανός; τελικά έχω την εντύπωση πως από ερευνητές κλείνουν αυτούς που δεν ελέγχουν. ερευνητές που έχουν παρατηρήσει κάτι και το λένε πρώτη φορά. χμμ
επίσης που πήγε ο Δανός; τελικά έχω την εντύπωση πως από ερευνητές κλείνουν αυτούς που δεν ελέγχουν. ερευνητές που έχουν παρατηρήσει κάτι και το λένε πρώτη φορά. χμμ
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
οπότε πρόσεχε Αρέλα. όλα να τα περιμένεις από τον γιουτιούμπα. άλλο σάϊτ υπάρχει να ανεβάσεις μετά όλα σου τα βίντεο; γιατί δεν πρέπει να χαθεί η δουλειά σου.
- Mantam Froufrou

Μ' αρέσεις ΠΟΛΥ! Βέβαια έχουμε να φάμε μεγάλη χυλόπιτα και ξύλο και τρομάρα και απογοήτευση και λάσπη και χίλια δύο και όποιος την βγάλει καθαρή ΘΑ δει το Φως. Αλλά χαλάλι. Έτσι κι αλλιώς δεν πήγαινε άλλο, ακόμα κι όταν όλα έδειχναν καλά, δεν ήταν...Και τώρα άρχισαν οι άγριες επιθέσεις για να μας απασχολούν με θέματα επιβίωσης και να μην ανεβάζουμε δονήσεις και συνειδητότητα... Να το τρενάρουν όσο γίνεται δηλαδή, γιατί καποια στιγμή το φράγμα θα σπάσει και η αλήθεια, η χαρά, το φως, η ελευθερία, θα φωτίσει τις ψυχές, κι αυτούς τους άθλιους, θα τους σαρώσει.
Εσσεται ημαρ που λέγαν οι αρχαίοι, ο καιρός γαρ εγγύς που λέει κι ο λιακό.
Το Φως θα νικήσει ωρέ, Ό,ΤΙ και να κάνουν οι ψυχάκηδες!
- ArELa
- Founder-Administrator

Πόλεις φαντάσματα την Κίνα- τι παίζει μ'αυτές?
Το "πόλεις-φαντάσματα" δε μου κάνει απολύτως σωστό, γιατί με αυτόν τον όρο αναφερόμαστε σε πόλεις που κάποτε έσφιζαν από ζωή, πλήρως κατοικήσιμες, που τώρα είναι νεκρές και άδειες.
Εδώ πρόκειται για νεόδμητες πόλεις που περιμένουν να κατοικηθούν...
Δέκα νέες τέτοιες πόλεις, χτίζονται κάθε χρόνο.
Σημάδι μελλοντικής ανάπτυξης ή άλλη μια οικοδομική φούσκα? λέει ο παρουσιαστής...
Μην ξεχνάμε ότι η βιομηχανική και κατασκευαστική παραγωγή της Κίνας, ξεπέρασε πλέον αυτή της Αμερικής. Τυχαίο; Δε νομίζω...
Το βίντεο δείχνει δορυφορικές εικόνες ενός εκτεταμένου αστικού κέντρου, με δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία, εντελώς άδεια και τεράστια εμπορικά κέντρα (malls) και πολυκατοικίες.
Είναι ένα παράξενο φαινόμενο, μια παράξενη απόφαση και πρακτική της κινεζικής κυβέρνησης.
Μιλάμε για 64 εκατομμύρια άδεια νεόδμητα διαμερίσματα.
Για κάποιο λόγο δε θεωρώ πως αυτές οι πόλεις που άρχισαν να χτίζονται πριν 6 χρόνια,
είναι απλά προετοιμασία της κυβέρνησης για την αναμενόμενη ανάπτυξη...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- firefightergr

- Έλαβε Likes: 6 φορές
Re: Πόλεις φαντάσματα την Κίνα- τι παίζει μ'αυτές?
Περιμένουν επισκέπτες;
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- ArELa
- Founder-Administrator

Δεν μπορώ να γνωρίζω τι περιμένουν,
όμως ΚΑΤΙ (πέραν της ανάπτυξης) περιμένουν.
όμως ΚΑΤΙ (πέραν της ανάπτυξης) περιμένουν.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever

- Έλαβε Likes: 1 φορά
υπό-γειους???firefightergr έγραψε:Περιμένουν επισκέπτες;
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- butterfly
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 4 φορές
Επειδη οποιος εχει ζησει 59 χρονια στην χωρα μας εχει πλεον πολλους ψυλλους στ' αυτια, θ' αποτολμησω μια "πεζη" ερμηνεια του γεγονοτος: Φαγοποτι λαμογιων!
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
- seliniasmenos

If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
- ArELa
- Founder-Administrator

Δεν είναι το β' μέρος.
Είναι απλά άλλο ένα ρεπορτάζ.
'Ενα καλό που μόλις βρήκα, είναι από τους Αυστραλούς εδώ
Αυτό που λένε όλοι από κοινού, είναι η έκρηξη ανάπτυξης στην Κίνα...
Είναι απλά άλλο ένα ρεπορτάζ.
'Ενα καλό που μόλις βρήκα, είναι από τους Αυστραλούς εδώ
Αυτό που λένε όλοι από κοινού, είναι η έκρηξη ανάπτυξης στην Κίνα...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever

- Έλαβε Likes: 1 φορά
Αυτο που λεμε
all dressed up and nowhere to go
all dressed up and nowhere to go
There is a crack, a crack in everything